Italija, Moio Della Civitella
...„Extra figų uogienė“ yra ypatinga uogienės rūšis, išsiskirianti didele naudojamos vaisių dalimi. Norint būti vadinama „extra“, Italijos ir Europos teisės aktai reikalauja, kad uogienė turėtų bent 45% vaisių, tačiau dažnai naudojama kiekis gali būti dar didesnis. Kalbant apie extra figų uogienę, figos yra pagrindinis ingredientas, kurį papildo cukrus ir kartais citrinos sultys ar kiti natūralūs ingredientai, siekiant pagerinti skonį ir ilgaamžiškumą. Paruošimo procesas apima figų virimą su cukrumi, kol gaunamas homogeniškas ir tirštas mišinys, kuris vėliau supilamas į sterilizuotus indus.
Italija, MILANO
...%, liesas kakava 9,8%, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilino aromatas), "Pan di Stelle" sausainių trupiniai 2% [kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, sviestas, aukštos kokybės šviežias pasterizuotas pienas, kakava, šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, natūralus vanilės aromatas, emulsiklis: sojos lecitinas), švieži kiaušiniai...
Italija, Mazara Del Vallo
...Kristaliniai datulių cukrūs: dekstrozė ir fruktozė Atspindi cukraus kompleksą, natūraliai esantį datulių sultyse, sudarytą iš gliukozės (apie 50%) ir fruktozės (apie 50%). Tai vienintelis datulių cukrus milteliuose.
Italija, Ponsacco
...dirbtinių dažiklių ir konservantų. Jaustis energingai kaip fejerverkas. MAISTO INFORMACIJA 100 ml: Energijos kiekis 189 KJ (44 kcal) Riebalai 0 g - iš jų sočiųjų riebalų 0 g Angliavandeniai 10,5 g - iš jų cukrūs 10,4 g Baltymai 0 g Druska 0,13 g Vitaminai: Niacinas 8 mg / 50% RPN - Pantoteno rūgštis 2 mg / 33% RPN B2 0,3 µg / 21% RPN - B6 2 mg / 143% RPN - B12 2,0 µg / 80% RPN RPN = Referenciniai maistinių medžiagų kiekiai RPN (Referenciniai maistinių medžiagų kiekiai) vidutinio suaugusiojo (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
Italija, Acerra
...Be glitimo lazdyno riešutų kremas (gluten free) idealiai tinka puošti ir suteikti skonį jūsų kavai, desertams, jogurtui ir ledams. Prieš naudojimą suplakti. INGRIDIENTAI: cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), lazdyno riešutai (8%), nugriebto pieno milteliai, kakava (10-12% kakavos sviesto), laktozė, emulgatorius: sojos lecitinas, aromatas, natūralus vanilės aromatas, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas. Gali būti pėdsakų kitų riešutų.
Italija, Nave
...Ingredientai Vanduo, cukrus, anglies dioksidas, rūgštiklis, citrinos rūgštis, dažiklis, antocianai, šaltalankio ekstraktas, citrina ir obuolys, aromatas, chinino hidrochloridas. Pastabos: Sudėtyje yra 25% mažiau cukraus nei klasikinėje Schweppes, naudojami tik 100% natūralūs ingredientai ir aromatai, įskaitant chinino ir cukraus. ... Natūraliai pagardinta rožiniu pipiru. Šiek tiek aštri ir prieskoniuota tonikas. Talpa: 0,20 l Kodas: 02443 Kategorija: Tonizuojantis vanduo Šalis: Italija...
Italija, San Pietro Clarenza
... patiekti restoranų, barų, arbatos salių ir kt. stalams) arba elegantiškose pakuotėse, kurias galima eksponuoti ant lentynų ar kampeliuose. Ingredientai: Sicilijos migdolai, cukrus, Etna medus (apelsinų žiedas) kiaušinio baltymas (natūralus, nešaldytas) Pistacijos, šokoladas / Vanilė...
Italija, Mortara
... miltai, baravykai* (Boletus Edulis ir atitinkama grupė) (3,7%). *Ingredientas (džiovintas/liofilizuotas). PRODUKUOTA ĮMONĖJE, KURI NAUDOJA: SALIERUS, SEZAMO SĖKLAS, GARSTYČIAS, SOJĄ. Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 335 kcal / 1403 kJ Riebalai: 1,0 g - iš jų sočiųjų riebalų: 0,2 g Angliavandeniai: 74,0 g - iš jų cukrūs: 0,4 g Skaidulos: 1,1 g Baltymai: 7,3 g Druska: 2,5 g Porcijos: 2/3...
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
...Ingredientai: Migdolai – Cukrus – Kiaušinio baltymas – Natūralūs aromatai...
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Svoris 0,6 kg Ingredientai: Kiauliena, Druska, Dextrozė, Natūralūs aromatai, Prieskoniai, Antioksidantai, E301, Konservantai, E252 Maistinė ir energetinė vertė 100 g produkto Energijos vertė 278 kcal 1158 kJ Riebalai 20,1 g, iš jų sočiųjų riebalų 6,9 g Angliavandeniai 1,2 g, iš jų cukrūs 1,1 g Baltymai 24 g, maistinės skaidulos 0,02 g, druska 4,7 g...
Italija, Marcianise
...Ingredientai: Vanduo, cukrus, alkoholis iš žemės ūkio kilmės, nugriebto pieno milteliai, aromatai, baba gabalėliais. Baba gabalėliais: Kvietiniai miltai (KVIEČIAI) Tipo "0," kiaušiniai, augalinė margarina, be hidrintų riebalų, sudarytų iš augalinių aliejų ir riebalų (palmių ir saulėgrąžų), vanduo, rūgštingumo reguliatorius E330, aromatai, cukrus, druska, natūralūs mielės. Gali būti pėdsakų riešutų. Sudėtyje yra alergenų. Tūris 17%...
Italija, Roma
...Ingredientai: Ketchupas (pomidorų koncentratas 50%, vanduo, cukrus, vyno actas, druska, natūralūs aromatai, tirštikliai: ksantano guma ir guar guma), vasaros trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), druska, aromatas. Rūgštiklis: Pieno rūgštis E270. Galiojimo laikas: 12 mėnesių. Naudojimo būdas: Idealiai tinka mėsai, šaltiesiems patiekalams, virtiems mėsos patiekalams, salotoms. Organoleptinės savybės...
...Vynai stiklinėse butelėse po 0,75 l. Pakuotės po 6 butelius. VYNAS INZOLIA SU MIGDOLU. Ingredientai: Vynas, cukrus, natūralus migdolų aromatas (2,5%). Sensorinis aspektas: Skaidrus vynas šviesiai geltonos spalvos. Jis turi saldų vaisinį skonį su baltųjų uogų užuominomis, stipriu kartaus migdolo kvapu ir skoniu. NERO D'AVOLA SU MIGDOLU. Ingredientai: Vynas, cukrus, natūralus migdolų aromatas...
Italija, Bronte
...Ingredientai: kvietinių miltų tipo "O", pasterizuotas kiaušinio trynys, sviestas, fruktozė, cukrus, natūralus raugo milteliai (kviečiai), emulsiklis E471, viso pieno milteliai, alaus mielės, druska, aromatai. Įdaras: cukrus, 30% lazdyno riešutų pasta (kepti ir rafinuoti lazdyno riešutai), augaliniai aliejai ir riebalai (palmių, palmių šerdys), aliejai (saulėgrąžų), nugriebto pieno milteliai...
...Pavadinimas kilęs iš Capone, kuris tuo metu lengvai buvo randamas Sicilijos virtuvėse dėl savo gausumo. Capone buvo patiekiamas kartu su pomidorais ir baklažanais. Praėjusio amžiaus pradžioje šis patiekalas tapo populiarios kulinarinės tradicijos dalimi, o capone buvo pakeistas kitomis daržovėmis. Daržovės, kruopščiai atrinktos, buvo kepamos atskirai, o vėliau troškinamos su ypatingu pomidorų padažu. Ingredientai: Kepinti kubeliais baklažanai 37%, pomidorų padažas, saulėgrąžų aliejus, ekstra vierginio alyvuogių aliejus, svogūnai, salierai, alyvuogės, kaparai, cukrus, natūralūs aromatai, actas.
Italija, Riccione
...rafinuotas cukrus; gyvenimo, kuriame skanus, natūralus ir sveikas maistas suteikia mažiau kalorijų ir daugiau energijos. DnaBio srl produktai yra skirstomi į skirtingas linijas: restoranai, kavinės, viešbučiai - kuriems turime specialų rinkinį, kuris bus rodomas kambariuose - grožio salonai, vaistinės, vaistų parduotuvės, valgyklos, ledų parduotuvės ir net mokyklose sveikam poilsiui ir daugiau...
Italija, Rossano
... to, pristatome grapių asortimentą su lauro, kopūsto ir glikorizos skoniu. Kaip naujovę pristatome LIKIERĮ SU GLAIKIRIZA IR SAMBUKA. Mūsų gamyba vyksta griežtai rankiniu būdu kiekviename apdorojimo etape. Likieris su glikorizu 25% vol; Glikorizos kremas 18% vol. (ingredientai: pienas; cukrus; alkoholis; gryna glikorizo); Šokolado likieris (ingredientai: vanduo, cukrus, alkoholis, gryna glikorizo, kakava, natūralūs aromatai). Kopūstas (ingredientai: vanduo, cukrus, alkoholis, laukinis kopūstas). Be to, labai ypatingas yra harmoningas skonis.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play