Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
Internetinė vyno parduotuvė su daugiau nei 350 vyno, šampano ir stipriųjų gėrimų pasirinkimų, La Cave Éclairée tiekia tiek privatiems asmenims (užsakymai internetu, vestuvės ir kt.), tiek įmonėms (CSE, kalėdiniai dovanos, renginiai, seminarai, vakarėliai ir kt.) Asortimentas daugiausia sudarytas iš kokybiškų mažų šeimos ūkių ir daugiausia dėmesio skiriama ekologiškiems produktams. Šampanai, raudo...
Prancūzija, Soreze
TOM PRESS siūlo profesionalams visą įrangą maisto konservavimui, perdirbimui ir kulinarijai: Nr. 1 namų gaminimo entuziastams. TOM PRESS kuria ir platina daugiau nei 5 000 įrangos ir produktų, skirtų konservavimui, kulinarijai ir maisto perdirbimui. Su šia įranga galite gaminti ir perdirbti vaisius ir daržoves, mėsą ir žuvį, pieno produktus, grūdus ir patys gaminti savo dešras, sultis, vynus ir s...
Ispanija, Avinyonet Del Penedes-Barcelona
... efektyvumą, atitinkantį jos įsipareigojimą uždarai ekonomikai. Vyno koncentrato įtraukimas į maisto produktus ne tik pagerina jų skonio profilį, bet ir remia tvarias gamybos praktikas. Alvinesa, remdamasi moksliniais tyrimais, įrodė, kad šis ingredientas gali padėti pagerinti maisto kokybę, siūlydamas vartotojams sveiką ir tvarų pasirinkimą. Šis požiūris ne tik naudinga vartotojams, bet ir sustiprina Alvinesa įsipareigojimą inovacijoms ir tvarumui.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... (mažų fosilinių moliuskų), suteikiančių mūsų Montagny 1er Cru „Les Coères“ tankumą ir mineralumą. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS Vynuogių derlius, kai jos yra visiškai prinokusios. Pneumatinis spaudimas, siekiant išsaugoti sulčių kokybę. Išankstinis nuosėdų atskyrimas, kad būtų atskleista šio terroiro sudėtingumas. Fermentacija (alkoholinė, malo-laktinė) ir brandinimas ant smulkių mielių reguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, siekiant išgauti vyno aromatinį intensyvumą ir suteikti jam tam tikrą apvalumą. Buteliavimas optimaliausiu momentu ir vyno poilsis prieš pardavimą. Patiekimo temperatūra: 11 - 13°C...
...ORIGINALE Rožinis vynas iš Prancūzijos Leiskite sau nustebti šiuo šaltu rožiniu! Jis sužavės jus savo gaivumu ir malonumu, papildytu švelniu saldumu. Geriausiai mėgaujamasi labai šaltu su keliais ledo kubeliais. Tai idealiai tinka kaip aperityvas ir suteiks originalumo visiems jūsų vasaros patiekalams. VYNO GAMYBA Tradiciškai, tiesioginiu spaudimu ir žemos temperatūros fermentacija, siekiant...
Prancūzija, Saint Emilion
...Coralie de Boüard de Laforest Vynifikacija: Priešfermentacinė maceracija 8 - 10 °C Alkoholio fermentacija Maceracija 3 - 5 savaites Malolaktinė fermentacija statinėje Vynifikacija integrali pagal parcijonų atranką, rankinis piginimas Brandinimas: 10 - 14 mėnesių, 30 % naujų statinių Mišinys: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
... ir vyno derinimas Šis vynas puikiai tiks prie stalo, kad patenkintų jūsų skonio receptorius tiek su mėsos, tiek su žuvies patiekalais, taip pat su gražiu sūrių asortimentu. Garantija malonumui. Laikymas Malonus jau šiandien, jis jus lydės dar 3 metus.
Italija, Canelli
...7 vožtuvų COMPACT monoblokas yra sprendimas, skirtas mažoms vyninėms, gaminančioms prestižinius vynus. Jis gali būti aprūpintas kamščiu uždarymo įrenginiu ir yra skirtas rankinio alaus buteliavimui su antrine fermentacija buteliuose. Centrinė žvaigždė po kranais talpina 7 butelius, kurie užpildomi leidžiant nusileisti rezervuarui. Kol šie buteliai yra uždaromi išėjime, po vieną, po rezervuaru...
Ispanija, Arenzana De Abajo-La Rioja
...„El Señorío de Valdiestro“ crianza yra raudonasis vynas, atspindintis turtingą vyno gamybos tradiciją Rioja regione. Pagamintas iš 95% Tempranillo ir 5% Garnacha vynuogių, šis vynas siūlo unikalią degustacijos patirtį. Gamybos procesas apima visišką vynuogių atskyrimą ir fermentaciją nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje, kas leidžia pilnai išsivystyti skoniams. Rezultatas...
Prancūzija, Bordeaux
... užtikrina gravitacinį derliaus tiekimą. Fermentaciją sukelia tik natūraliai ant uogų esančios mielės. Visą vyninimo ir brandinimo procesą stebi profesionalus vyno ekspertas. Nepriekaištingas sanitarinės būklės valdymas leidžia žymiai sumažinti reikalingą sieros kiekį, kad vynas gerai laikytųsi. Veislės: Merlot (95%), Cabernet Franc (5%) Gamintojas: Schmid-Haguenin šeima, Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2019...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Plati ir apvali burna. Pusiausvyra: Brut Laikymo potencialas: Gerti per 3 metus Maisto ir vyno derinimas: Idealiai tinka kaip aperityvas, kokteiliams ir desertams. Vasaros pyragas su migdolais, nektarinais, abrikosais ir avietėmis Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100–120 m...
Prancūzija, Cénac
...Mūsų raudonųjų vynų fermentacija vyksta 25°-30°C temperatūroje termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose. Viduryje fermentacijos atliekame išpylimą, kad gautume geresnę ekstrakciją tarp vynuogių odelių ir vyno mošto, o vėliau ekstrakcija vyksta švelniau. Po fermentacijos vyksta 8 dienų maceracija. Išraiškingas aromatas, jo kvapas yra prieskoniuotas, skrudintas, vanilinis, juodųjų vaisių...
Prancūzija, Brue Auriac
... baltųjų vaisių (kriaušė, baltoji persikas) natas, tuo tarpu Syrah ir Rolle prideda gražaus apvalumo ir praturtina aromatų paletę skanėstais raudonųjų vaisių natomis. Maisto ir vyno derinimas Cuvée ŒnoFil puikiai papuoš jūsų užkandžius arba skaniai papildys jūsų kepsnius, picas, mėsos užkandžių lėkštes ar kitus tapas. Patiekimas: 8-10°C Laikymas: Gerti per 2 metus Ypatingumas: Cuvée ŒnoFil pavadinimas yra žodžių žaismas, jungiantis geros vyno mėgėją (Ōnophile) su vynininku, sukūrusiu cuvée, Benoit FIL.
Portugalija, Figueira Da Foz
...Vynas dideliais kiekiais yra žaliava, siūlanti platų galimybių spektrą pramonėje, kuris gerokai viršija buteliuose supakuoto vyno gamybą. Dėl savo turtingos bioaktyviųjų junginių sudėties jis gali būti naudojamas įvairiose srityse, nuo kosmetikos iki atsinaujinančios energijos gamybos. Su visais šiais galimais naudojimais, vynas dideliais kiekiais išsiskiria kaip universali ir tvari žaliava...
Prancūzija, Auxerre
... Vinification 3-5 atrankos pagal brandą. Nuosėdų atskyrimas ir fermentacija statinėje. Tiesioginė fermentacija statinėje, didžiojo vyno brandinimas 18 mėnesių statinėje (1/3 naujo medžio) su mielių maišymu. Œil: kristalinė spalva, šviesiai auksinė su žaliu atspalviu. Oenologo patarimas: patiekti 10-12°C. Alkoholio kiekis: 13,5%. Laikymo laikas: 25 metai. Pakuotė: 6 butelių po 75cl kartonas. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2017. Kultūra: Racionali. Etiketė: Kontroliuojamos kilmės nuoroda.
Prancūzija, Roubia
...lengvi šviežių vaisių aromatai, subtilūs aviečių aromatai. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, keptos baltos mėsos Patiekimo temperatūra: 16° - 17° Spalva: Raudona Veislė: Cinsault, Syrah Alkoholio kiekis: 12,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Saint Cannat
...TERROIR & ESTATE Molis ir kalkakmenis. Derlius 36 hl hektarui VYNIŲ VEISLĖS Mourvèdre 25% Grenache 30% Cinsault 45% VYNO GAMYBA Tradiciškai dirbama dirva (tiek mechaniniu, tiek rankiniu būdu) pagrįstas dirvožemio apdorojimas. Rankinis vynuogių derlius. Rūšiuojami kekės rankomis vyninėje. Nuskinamos ir sutraiškomos. Tiesioginis spaudimas arba šaltas maceravimas su odelėmis (12°). Fermentacija...
Prancūzija, Les Riceys
...VYNO RŪŠIS: 100% PINOT NOIR SKONIS: Šis 100% Pinot Noir vynas atskleidžia tamsių vaisių aromatus. Subtilūs taninai burnoje daro jį idealiu vynu, derinant su raudona mėsa ir sūriais.
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanas Mišinys: Pinot Meunier - Pinot Noir Laikymo potencialas: Apie 2 metus Vyninimas: Vynas, pagamintas iš brut šampano ir raudono vyno mišinio iš Šampano kalvų...
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, pernešimas. Brandinimas dviejų vynų statinėse, mišinio paruošimas, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Tamsiai violetinė spalva. NOSIS: Aromatingas, išskirtinis, intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai, saldymedžio aromatai, skrudintų kvapų aromatai. SKONIS...
...Vynuogynas: 100% Nebbiolo. Vyninimas: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių didelėse Slavonijos ąžuolo statinėse. Spalva: tamsiai rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir subtilus, su aviečių ir violetinių gėlių užuominomis, prieskonių saldumo fone. Skonis: sausas ir gerai subalansuotas, su ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo Degustacija: Šviesiai geltona ir blizganti spalva, Aromatas siūlo šviežių vaisių, citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių gėlių natų. Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas dominuoja pabaigoje. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Ispanija, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominacija: DOP Valdeorras Sudėtis: 100% Godello Vyninimas: 60% vynuogių prieš spaudimą yra veikiamos šalto maceravimo. Baigus alkoholio fermentaciją. Alkoholio laipsnis: 13o NOTOS DE CATA: Išvaizda: Šviesiai geltona spalva su auksiniais atspalviais. Kvapas: Subtilus gėlių aromatas su prinokusių vaisių užuomina. Skonis: Tvirtas, su kūnu ir subalansuota rūgštimi.
Prancūzija, Paris
...Pagaminta Šampanės regione, ši RARISIMA, SEKSUOLI ir IŠSKIRTINĖ likeris, pagamintas iš Foléré augalo (dar vadinamo BISSAP), išsiskiria savo Pinot Meunier ir foléré mišiniu, sustiprintu ypač unikalia fermentacija pasaulyje, naudojant tradicinę techniką iš Kamerūno, kuri originaliai derinama su Šampanės regionu Prancūzijoje, kur jis baigiamas ir buteliuojamas subtiliu šampano stiklu, šis skanus...
Jungtinė Karalystė, London
...Tempranillo 75%, Garnacha 18%, Cabernet-sauvignon 5%, Kiti 2%. Vynuogės skinamos rugsėjo viduryje, kai vynuogės yra nuimamos nuo stiebų ir dedamos į nerūdijančio plieno talpas, kontroliuojamoje temperatūroje, maždaug septynių dienų maceracijos laikotarpiui. Malolaktinė fermentacija ir vėlesnis brandinimas talpose, kur vynas laikomas ant mielių iki stabilizacijos ir buteliavimo. Spalva: Raudona mišrainė Veislė: Tempranillo 75%...
Turkija, Izmir
... kokybę, reikalingą jautriems procesams, tokiems kaip pienas, geriamasis vanduo, chemikalų saugojimas, fermentacija ir pasterizacija. Specialus Dizainas Jūsų Procesui GEO nerūdijančio plieno saugojimo talpos yra pritaikytos, specialiai sukurtos ir pagamintos, atsižvelgiant į Jūsų proceso poreikius, įrengiant jas tinkamais matmenimis ir reikiama įranga bei moduliais. Kaip ir visų GEO gaminių atveju, pageidaujant, teikiamos montavimo, paleidimo ir CE sertifikavimo paslaugos.
Slovėnija, Ljubljana
...Vyno gamintojas: Korenika & Moškon. Regionas: Istra, Slovėnija. Alc.: 14,5 % vol. Saldumas: Sausas. Metai: 2013. Tūris: 750 ml. Vynuogių veislė: Malvasia. Vynifikacija: 25 dienos ant odelių (maceracija), be spaudimo. Fermentacija: inox (nerūdijantis plienas), vietinės mielės. Malolaktinė fermentacija su vietinėmis bakterijomis. Brandinimas: 12 mėnesių ant mielių ąžuolo statinėse, iš viso...
Ispanija, Almeria
... esant 6ºC – 8ºC. Vynuogių veislės: Chardonnay ir Garnacha Degustacijos užrašas: Patraukli mėlyna spalva, švari ir blizgi. Intensyvūs Viduržemio jūros vaisių aromatai. Vaisių pojūtis, gausūs ir smulkūs burbuliukai, gaivūs ir putojantys. Gamyba: 4 valandų maceracija, kad visiškai sugautume aromatus. Lengvas spaudimas. Fermentacija 12ºC nerūdijančio plieno talpose. Vėliau visi sudedamieji vynai yra išbandomi ir sumaišomi homogenizavimui. Antroji fermentacija vyksta izobarinėje talpoje, kad būtų sugauti burbuliukai, ir galiausiai jis buteliuojamas.
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Aperityvinis vynas, rekomenduojama patiekti labai, labai šaltą, tarp 3º ir 5º C, frappé arba glacé. Patariama derinti su jūros gėrybėmis, uolienų žuvimis ir marinuotomis žuvimis, mėlynaisiais sūriais, taip pat visų rūšių pâté ir desertais. Vyno kilmės vieta: Kastilijos ir León vynai Veislė: Natūralus saldus Verdejo Metai: 2019 Brandinimas: Pagamintas iš 100% verdejo vynuogių, kontroliuojama fermentacija su sustabdymu prie 9º alkoholio Degustacijos užrašai: Dramblio kaulo spalva. Švarus, aukšto aromatinio profilio ir puikus tūris burnoje.
Suomija, Turku
...{"Designation":"Pavadinimas\nDOCG","Volume":"Tūris: 75cl","Region":"Regionas\nItalija – Venetas","Alcohol Content":"Alkoholio kiekis\n11.5%","Variety":"Veislė\n100% Glera","Wine Making":"Vyno gamyba\nŠvelnus spaudimas ir grynas fermentavimas kontroliuojamoje temperatūroje. Antrinė fermentacija ir natūrali fermentacija autoklave apie 50 dienų 12 – 13°C"}...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play