Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...KONKURSAS 2023 Sidabro Medalis - Metai 2022 - Fėjų Miškas Domenas yra Puy-Sainte-Réparade savivaldybėje, už 15 minučių nuo Aix-en-Provence, Provanso žemės centre, tarp Luberono ir Viduržemio jūros. Ant Provanso vynų kelio, šis žavingas ramybės prieglobstis išsiskiria laukinės gamtos apsuptyje, kalvų papėdėje, pušynuose ir ąžuolynuose, išmėtytuose šaltiniais. „Tour Campanets“ magija Įsikūręs...
... aukštos kokybės vyną, kuris pagerbia vynuogių išskirtinius bruožus. TASTING NOTES Išvaizda: Švelni ir ryški lašišos rožinė Nosies: Vaisinė ir gėlinė, dominuojanti mažų raudonųjų vaisių aromatais Skonis: Gaivus, traškus ir malonus su maloniais aviečių, serbentų ir baltųjų gėlių skoniais. Grenache, pilnas malonumo! FOOD PAIRINGS Star Grenache puikiai tinka kaip aperityvas ir gražiai dera su Viduržemio jūros salotomis, įdarytomis daržovėmis ar krevečių lėkšte.
Ispanija, Pozuelo De Alarcon
...Išbandykite mūsų labai platų pasaulinės klasės, unikalių, aukštikalnių Viduržemio jūros vynų asortimentą. Ispanija yra #1 vyno eksportuotoja pasaulyje. Mūsų vyninė yra tarp 100 geriausių pasaulyje ir turi IFS A+ kokybės klasifikaciją. 200+ tarptautinių apdovanojimų.
Prancūzija, Malataverne
...Legenda pasakoja, kad fenikiečių laivai, nešami reguliarių „Jūros vėjų“, VI amžiuje prieš Kristų išsilaipino Viduržemio jūros pakrantėje. Jie atnešė su savimi vynuogininkystės ir vyno gamybos žinias. Patarimai derinimams su vynu Kasdieniams valgymams su draugais, kepsniams ir didelėms vasaros salotoms. Šis baltas vynas puikiai derės su jūsų žuvies patiekalais, tokiais kaip plekšnė arba migdolais apibarstyta upėtakis. Patiekimo temperatūra 2° 6° Dekantuoti Ne...
Ispanija, Almeria
... aromatais. Turintis savitą charakterį, gaivus ir saldus tuo pačiu metu, labai lengvai geriamas. Gamyba: Jaunas metų vynas, maceruotas su vynuogių odelėmis, vyšniomis, avietėmis ir aistros vaisiais. Klimatas: Ekstremalus žemyninis klimatas su ilgomis ir šaltomis žiemomis, šiltais vasaromis, dideliu temperatūrų kontrastu tarp dienos ir nakties, ir labai trumpomis pereinamosiomis sezonais.
Prancūzija, Saint Cannat
...{"TASTING NOTES":"Įdomus aromatas, kuriame juntami raudonų ir juodų vaisių, prieskonių ir skrudintų natų kvapai.\nPlatus, tvirtas ir pilno kūno skonis su subrendusiais Viduržemio jūros skoniais. Generiškas vynas, kuris sujungia koncentraciją, galią ir gaivumą su subtiliu aromatu.\nIdealiai patiekiamas tarp 16 ir 18°C, šis vynas puikiai derės su kepta jautienos medalionu su voveraitėmis...
Portugalija, Vila Franca Xira
...ORIGENAS: Portugal Portugal yra seniausia pasaulyje kontroliuojamos kilmės vyno regiono tema, Alentejo vyno regionas. Ši regionas, be kitų, gamina kai kuriuos iš rafinuočiausių, brangiausių ir unikalių vynų pasaulyje. Dirvožemio savybės ir labai palankus Viduržemio jūros klimatas vynuogių auginimui leidžia Portugalijos vynams užimti aukščiausias pozicijas. -REF. VITC000001 - Pipa Velha...
Jungtinė Karalystė, London
...Tocando Cielo Rosé vynas gaminamas iš vynuogių, auginamų vyninės ūkyje, laikantis integruotos žemės ūkio principų. Vynuogynai, kuriuose auga mūsų Grenache vynuogės, vidutiniškai yra 20 metų senumo ir auga kalvotose vietovėse, akmenuotame, molingame-kalkiniame dirvožemyje Olite kaime, Navarra viduryje, turinčiame Viduržemio jūros ir Pirėnų įtaką. 2019 metų derlius buvo mažas kiekyje, ypač...
Prancūzija, Paris
...Trumpas aprašymas: Mulinio ikrai, dar vadinami "boutargue", yra aukštos klasės Viduržemio jūros delikatesas. Tai džiovinti ir sūdyti mulino kiaušiniai. • Tekstūra: Ji turi tvirtą ir šiek tiek guminę tekstūrą. • Skonis: Mulinio ikrų skonis yra sūrus ir intensyvus, su ryškiais jūriniais akcentais. Kai kurie apibūdina jo skonį kaip umami, primenantį ikrų skonį. • Kulinarinis naudojimas: Mulinio ikrai paprastai pjaustomi plonai ir patiekiami vieni arba su skrudinta duona, salotomis ar kitais patiekalais.
...Bio Vistabella Bobal vynmedis 2014, Turi Viduržemio jūros esmės prisilietimą ir Kastilijos vynų nuosaikumą bei konsistenciją. Bobal 2014 Vistabella gimė vidurio žemėse tarp Valensijos ir Kastilijos. Tai espaliuotas BOBAL vynmedis molinguose dirvožemiuose, kartu su 5 mėnesiais prancūziškame ąžuole, be to, 7 metus brandintas buteliuose, suteikia unikalų prisilietimą. Bio Vistabella Baltasis...
Prancūzija, Roubia
... atspalviai. Nosies Aromatingas, subtilus, lengvi citrinos aromatai, gausūs greipfrutų aromatai. Burna Kompleksinė, dosni, švelni, citrinos natų, greipfrutų natų, nektarino natų, smulkūs taninai, ištirpę taninai, minkšta, mineralinė, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, gera išliekamasis skonis. Maisto ir vyno derinimas Šalti užkandžiai, Viduržemio jūros virtuvė, Aštrūs patiekalai, Suši, Vaisių desertai. Spalva: Rožinė Veislė: Cinsault, Grenache Alkoholis: 12,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Šis nuostabus Provanso baltasis vynas iš Figuière dvaro suteikia gryną malonumą ir iš karto perkelia mus į išraiškingą ir žaismingą aromatą! Jis ypač primena vaisinius greipfrutų ir kalkių aromatus, taip pat baltas gėles (snieguolės) ir egzotišką užuominą. Visiškai gaivus gyvumas lydi šį vyną, todėl ši graži kuve yra puikus pasirinkimas aperityvui, jūros gėrybių lėkštėje ar su šviežiais sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Veislė: Rolle IGP: Viduržemio jūra Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2026 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
...Vin Gallo-romain de la Narbonnaise ROUGE 75 cl Soit 21.12 €/l Šis gallo-romėnų gėrimas yra medaus ir prieskonių vyno, datuojamo I amžiuje, interpretacija, kurio pavadinimas Mulsum iki šiol kelia abejonių dėl savo istorinių šaknų. Šis medaus vynas, turintis Viduržemio jūros augalų esencijų, buvo gaminamas Narbonnaise provincijoje ir eksportuojamas po visą imperiją iš NARBO MARTIUS (Narbono) uosto į Romos (Ostijos) uostą. Šis gėrimas gaminamas iš atrinktų vynų, pagamintų iš vynuogių veislių: Carignan, Grenaches ir Syrah, būdingos mūsų Corbières terroir kombinacijos.
Italija, Piove Di Sacco
...Etna yra atskira pasaulis ne tik Sicilijos, bet ir Viduržemio jūros vynininkystėje. Pietų šiluma derinasi su rūkais, temperatūros svyravimais, dažnais lietumis, trumpai tariant, šiuose vynuose yra šiek tiek didžiojo Šiaurės. Tai jaučiama švelniuose vaisiniuose, žolelių ir miško tonuose, kuriuos švelnina 1 metus ąžuolo statinėse brandinamas vynas.
Atitinkantys produktai
Etna Rosso - Sicilijos Vynas
Etna Rosso - Sicilijos Vynas
Prancūzija, Parnac
...Lankstus ir vaisinis. Granato spalvos suknelė išreiškia raudonųjų vaisių aromatus: juodųjų serbentų, gervuogių, raudonųjų serbentų, vyšnių, violetinių gėlių su kruopščiai dozuotais lankstiais taninais. Patiekti: 15 - 16°C. Rekomenduojamas patiekalas: Kaip aperityvas su vienu tipo, su kai kuriais mėsos produktais, ant grotelių, Viduržemio jūros virtuvė, salotų derinys, sūriai.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Ispanija, Varea
...Produktas, gautas iš putojančio vyno ir medaus. Klasikinis putojančio vyno gamybos procesas. Gerbiant natūralią fermentaciją butelyje (14 mėnesių). Natūralus, aromatingas ir gėlių. Šviežias įėjimas su saldžiais Viduržemio jūros medaus akcentais.
Nyderlandai, Leiden
...Empordà regionas yra šiauriausiame Ispanijos kampelyje, šalia Viduržemio jūros. Ši palyginti maža vyno regionas turi didelę dirvožemio rūšių ir klimato zonų įvairovę. Čia rasite ne tik šlaitus iš skalūno, bet ir smėlėtus slėnius bei alluvinius dirvožemius, turinčius daug dumlo, molio ir žvyro. Castillo Perelada, žymiausias šios regiono vyninė, per laiką įsigijo penkias ypatingas vynuogynų...
Prancūzija, Entre-Vignes
...Nosyje šis vynas išvysto labai subtilius eukalipto, sambuko žiedų, mandarinų ir švelniai konservuotų citrinų aromatus. Pavadinimas: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Spalva: Balta Talpa: 0.75 L Alkoholis: 13% tūrio Klimatas: Viduržemio jūros Veislė: 100% Chardonnay Patiekimo temperatūra: 8°...
Italija, Dorgali
... įspūdingas. Turtingas prinokusių raudonųjų ir juodųjų uogų kvapų, slyvų ir saldymedžio užuominų, persipynusių su Viduržemio jūros aromatiniais žolelėmis, subtiliomis ir saldžiomis prieskoninėmis medžiagomis. Skonyje jis maloniai šiltas, sūrus ir prieskoniuotas, viskas puikiai susijungia su mineraliniu spektru. Jo turtinga ir aksominė struktūra gerai subalansuota su taninų sudėtingumu ir elegantišku, ilgai išliekančiu poskoniu. Tai vynas, puikiai derantis su išskirtinėmis ir rafinuotomis šventėmis. Puikiai tinka prie didelės struktūros ir sūrumo sūrių arba svarbių mėsos patiekalų.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 100 % Baltasis Vynas, gautas iš ekologiškų vynuogių, - Provanso žolelių puokštė (čiobrelis, lauras ir rozmarinas), gauta iš ekologiškų šaltinių. - Nepasterizuotas. Naudojimo patarimai : Vištienos troškinys su actu, lęšių salotos arba baltųjų pupelių salotos. Šis actas suteiks jūsų patiekalams Viduržemio jūros skonį. Su lauro, čiobrelio ir rozmarino aromatais, tai idealus actas vasaros salotoms. Šis produktas yra be alergenų ir konservantų. Yra 25 cl talpos.
... atšaldytas, mėgaukitės vienas, su makaronų patiekalais, pica, kepta mėsa ar žuvimi, alyvuogėmis, antipasti, užtepėlėmis... Vyno gamintojo patarimas: Užbaikite šiltą vasaros dieną savo terasoje su taure rožinio vyno ir apdovanokite save šiek tiek antipasti – taip patirsite Viduržemio jūros gyvenimo būdą tiesiai iš Pfalco. Vynifikacija: Fermentuota nerūdijančio plieno talpose, 4 mėnesius brandinta ant mielių.
... premium 119 Gin, nes ji gavo tarptautinių apdovanojimų už savo rankų darbo gamybą, naudojant Viduržemio jūros miško ingredientus, su dvigubo distiliavimo procesu variniame alambike, ši gėrimas patenkina net ir išrankiausių skonio poreikius. Mūsų istorija prasideda 1896 metais, kai pirmosios Carmelitano likerio buteliai buvo pagaminti natūralioje Desierto de las Palmas vietovėje, Castellón...
... meistriškumą. Pasinerkite į šį vyno pasaulį, kuris sukūrė seniausias ir galingiausias Vakarų civilizacijas.Mūsų apdovanojimai: Medalis Viduržemio jūros vynų konkurse Brignoles, Medalis Prancūzijos Logis konkurse, 3 žvaigždės Prancūzijos vynų apžvalgoje, Vaisingiausias vynas AOC Cabardès konkurse, Minimas geriausių Prancūzijos vynininkų gide, 1-asis didysis Languedoc vynas ir tarp 1000 geriausių Prancūzijos vynų Dussert–Gerber gide, Geriausių vynininkų 2010 / 2011, Aukso medalis Gilbert & Gaillard gide 2012 (Prancūzija, JAV, Kanada, Jungtinė Karalystė, Kinija, Japonija.
... negali trūkti Tunų tataki, Orkaitėje kepto plokščiažuvio su bulvių ir svogūnų garnyru, Rodaballo su Padrón pipirais arba mūsų aštuonkojo su bulvių puta, tokia būdinga Katalonijai. Maná 75 yra geriausia ryžių restoranas, kurį galima rasti netoli Barselonos paplūdimio. Viduržemio jūros maistas, tradicinė ispanų virtuvė, lydima geriausios vynų atrankos, šaltas baltas vynas, puikiai tinkantis prie Paelijos del senyoret, arba stiprus raudonas vynas prie jautienos šonkaulių. Maná 75 yra jūsų oazė karštą vasaros dieną, su terasa ir minutės atstumu nuo W viešbučio, už kampo nuo Sant Sebastià paplūdimio.
Vokietija, Ludwigsfelde
... aliejus ir vynas, į Vokietiją kilo iš labai geros produktų kokybės, nuo auginimo iki apdorojimo. "Trading-Shop" turėtų ir taps individualia apsipirkimo patirtimi jums. Išrinktos Viduržemio jūros specialybės, tokios kaip ekologiškas alyvuogių aliejus ir vynai iš saulėtosios Kipro salos, moterų aksesuarai (unikalūs), unikalūs gaminiai iš manufaktūrų, menas iš purškimo dažų technikų, Beautysoft...
Ispanija, Cocentaina
Kalnų vyno rūsys iš Alikantės. Jų vynai pasižymi puikiu skoniu, tekstūra, kūnu ir aromatu. Alikantė yra kraštas, turtingas savo klimato ir kultūrų įvairove. Per šimtmečius vynas Viduržemio jūros kultūrose buvo ryšys tarp žmogaus ir jo aplinkos, jungtis tarp žemės, klimato ir gamtos. Vins del Comtat gerbė senovines auginimo ir gamybos technikas, kad galėtume sujungti technologiją ir amatininkystę...
Italija, Trento
... Viduržemio jūros kultūrai, nes viena iš Green Tower filosofijų yra sujungti Trento vietinius skonius su labiau rafinuotais ir madingais skoniais. Viduje restorano yra mūsų vyninė, kurioje su didžiuoju saugomi geriausi raudonieji ir balti vynai iš Trentino Alto Adige regiono, taip pat garsus sertifikuotas Trento DOC putojantis vynas. Mūsų picerija taip pat sugeba iškepti kvapnias picas, naudojant 0...
Ispanija, Sevilla
... jis yra paklausus visose šalyse. Alyvuogių aliejus yra pagrindinis ir charakteringas Viduržemio jūros dietos ingredientas. Jis gaunamas iš Andalūzijos žemių, o jo naudojimas yra daugiausia kulinarinis ir labai naudingas sveikatai. Taip pat turime kitų produktų, tokių kaip: - Vynas - baltas, raudonas arba rožinis - Chacina - Iberų chacina yra konservuotos, marinuotos arba dešrainių mėsos. Tarp žinomiausių yra chorizo, salchichón, nugarinė ir kiti dešrainiai, tokie kaip butifarra, morcón arba mėsos faršas. - Sūriai - Cabrales, Payoyo, Boffard arba manchego...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei