Ispanija, Pozuelo De Alarcon
...Išbandykite mūsų labai platų pasaulinės klasės, unikalių, aukštikalnių Viduržemio jūros vynų asortimentą. Ispanija yra #1 vyno eksportuotoja pasaulyje. Mūsų vyninė yra tarp 100 geriausių pasaulyje ir turi IFS A+ kokybės klasifikaciją. 200+ tarptautinių apdovanojimų.
Ispanija, Almeria
... aromatais. Turintis savitą charakterį, gaivus ir saldus tuo pačiu metu, labai lengvai geriamas. Gamyba: Jaunas metų vynas, maceruotas su vynuogių odelėmis, vyšniomis, avietėmis ir aistros vaisiais. Klimatas: Ekstremalus žemyninis klimatas su ilgomis ir šaltomis žiemomis, šiltais vasaromis, dideliu temperatūrų kontrastu tarp dienos ir nakties, ir labai trumpomis pereinamosiomis sezonais.
...Bio Vistabella Bobal vynmedis 2014, Turi Viduržemio jūros esmės prisilietimą ir Kastilijos vynų nuosaikumą bei konsistenciją. Bobal 2014 Vistabella gimė vidurio žemėse tarp Valensijos ir Kastilijos. Tai espaliuotas BOBAL vynmedis molinguose dirvožemiuose, kartu su 5 mėnesiais prancūziškame ąžuole, be to, 7 metus brandintas buteliuose, suteikia unikalų prisilietimą. Bio Vistabella Baltasis...
Ispanija, Varea
...Produktas, gautas iš putojančio vyno ir medaus. Klasikinis putojančio vyno gamybos procesas. Gerbiant natūralią fermentaciją butelyje (14 mėnesių). Natūralus, aromatingas ir gėlių. Šviežias įėjimas su saldžiais Viduržemio jūros medaus akcentais.
... premium 119 Gin, nes ji gavo tarptautinių apdovanojimų už savo rankų darbo gamybą, naudojant Viduržemio jūros miško ingredientus, su dvigubo distiliavimo procesu variniame alambike, ši gėrimas patenkina net ir išrankiausių skonio poreikius. Mūsų istorija prasideda 1896 metais, kai pirmosios Carmelitano likerio buteliai buvo pagaminti natūralioje Desierto de las Palmas vietovėje, Castellón...
... negali trūkti Tunų tataki, Orkaitėje kepto plokščiažuvio su bulvių ir svogūnų garnyru, Rodaballo su Padrón pipirais arba mūsų aštuonkojo su bulvių puta, tokia būdinga Katalonijai. Maná 75 yra geriausia ryžių restoranas, kurį galima rasti netoli Barselonos paplūdimio. Viduržemio jūros maistas, tradicinė ispanų virtuvė, lydima geriausios vynų atrankos, šaltas baltas vynas, puikiai tinkantis prie Paelijos del senyoret, arba stiprus raudonas vynas prie jautienos šonkaulių. Maná 75 yra jūsų oazė karštą vasaros dieną, su terasa ir minutės atstumu nuo W viešbučio, už kampo nuo Sant Sebastià paplūdimio.
Ispanija, Cocentaina
Kalnų vyno rūsys iš Alikantės. Jų vynai pasižymi puikiu skoniu, tekstūra, kūnu ir aromatu. Alikantė yra kraštas, turtingas savo klimato ir kultūrų įvairove. Per šimtmečius vynas Viduržemio jūros kultūrose buvo ryšys tarp žmogaus ir jo aplinkos, jungtis tarp žemės, klimato ir gamtos. Vins del Comtat gerbė senovines auginimo ir gamybos technikas, kad galėtume sujungti technologiją ir amatininkystę...
Ispanija, Sevilla
... jis yra paklausus visose šalyse. Alyvuogių aliejus yra pagrindinis ir charakteringas Viduržemio jūros dietos ingredientas. Jis gaunamas iš Andalūzijos žemių, o jo naudojimas yra daugiausia kulinarinis ir labai naudingas sveikatai. Taip pat turime kitų produktų, tokių kaip: - Vynas - baltas, raudonas arba rožinis - Chacina - Iberų chacina yra konservuotos, marinuotos arba dešrainių mėsos. Tarp žinomiausių yra chorizo, salchichón, nugarinė ir kiti dešrainiai, tokie kaip butifarra, morcón arba mėsos faršas. - Sūriai - Cabrales, Payoyo, Boffard arba manchego...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei