...Nuo vynuogių derliaus iki vyno gamybos ir brandinimo, viskas daroma tam, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbia savo vynuogyno tipiškumą. DÉGUSTATION Robe : šviesiai geltona, blizganti su auksiniais atspalviais. Nez : subtilus ir intensyvus, su citrusinių vaisių ir šviežių migdolų natomis. Bouche : plati, kreminė ir subtili, su švelniais baltųjų vaisių aromatais, papildytais mineraliniu akcentu. Subalansuotas ir šilkinis Chardonnay!
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Suknelė arba rožė, su lengvais oranžiniais atspindžiais. Aromatai iš rožių žiedlapių, raudonųjų vaisių, sausainių, saldžių migdolų ir vyšnių kauliukų. Oro ir švelni, skonis subtilus, su gurmanišku pabaiga.
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Šampanas yra prestižiškiausias putojantis vynas pasaulyje, šventės, elegancijos ir rafinuotumo simbolis. Jis kilęs iš Prancūzijos Šampano regiono ir gaminamas pagal tradicinį metodą, kuris apima antrą fermentaciją butelyje. Šis sudėtingas procesas suteikia jam būdingas smulkias burbuliukus ir subtilų putojimą. Šampanas gaminamas iš trijų pagrindinių vynuogių veislių — Chardonnay, Pinot Noir ir Pinot Meunier — ir yra įvairių stilių: brut, demi-sec, rosé arba millésimé, siūlantis įvairių skonių, nuo vaisių aromatų iki sudėtingesnių brioche, migdolų ir medaus natų.
Atitinkantys produktai
Šampanas
Šampanas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, Appietto
... kanistreli nustebins jus savo skoniu, traškia tekstūra ir dideliu siūlomų receptų įvairove (kaštonų miltai, citrina, lazdyno riešutai, baltas vynas, anyžiai ir kt.) Ingredientai: kvietiniai miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, karamelizuoti smulkinti migdolai Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Energija: 1946 kJ (463 kcal) Riebalai: 19 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,7 g Angliavandeniai: 67 g iš jų cukrų: 28 g Baltymai: 6,9 g Druska: 0,74 g...
...Nuostabi šviesiai auksinė geltona mantija su auksiniais atspindžiais. Intensyvus aromatas, su lazdyno riešutų ir skrudintų migdolų kvapais, taip pat ir su cukruotais vaisiais. Apvalus, opulentas ir glotnus skonis. Jis išreiškia cukruotus egzotinius vaisius. Tankus ir galingas poskonis pabrėžia skrudintus džiovintus vaisius. Rekomenduojama serviravimo temperatūra: 12-14 laipsnių. Šis vynas...
Prancūzija, Saint Cannat
... tradicine metoda, kurios specifika yra antra fermentacija butelyje. Alkoholis: 12% Liekančių cukrų: 10-12 g/L DĖGUSTACIJA Šviesi, geltona spalva su blizgiais atspalviais. Gaivus ir "oral" aromatas su migdolų natomis. Dosni pojūtis burnoje, po kurio seka gražus finišas. Gaivumas ir vaisių aromatai elegantiškai susipina. Šis Bourgogne putojantis vynas idealiai tinka aperityvui ir puikiai derės su jūsų žuvies ir vėžiagyvių patiekalais. Ideali serviravimo temperatūra: 6-8°C...
Prancūzija, Saint-Vérand
... granitas Sodinimo tankis: 9 000 vnt./ha, siekiant kontroliuoti vynuogyno gyvybingumą. Pjovimas: puodelio forma, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Vyninimas: Derlius: rankinis. Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visais kekėmis. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpoje. Degustacija: Raudonas bigarreau su gražiais violetiniais atspindžiais, ši cuvée išskleidžia sudėtingus raudonųjų vaisių ir serbentų aromatus, lydimus migdolų niuansų. Po ryškaus atakos, vynas užpildo visą burną.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Šis didysis Charles Heidsieck rožinis šampanas, pristatomas šiek tiek lašišos spalvos auksine suknele, iš karto mus sužavi savo puikia saldumo gausa. Burnoje atsiskleidžia skanūs brioche, sviesto, migdolų ir lazdyno riešutų aromatai, papildyti skaniu prieskonių (cinamonas, šafranas ir kt.) akcentu bei lengvais raudonųjų vaisių (braškių, aviečių) natomis. Tai šampanas, kuris palieka įspūdį...
Prancūzija, Pacy-Sur-Eure
...pina colada, pistacija, meilės obuolys, spragėsiai, braškių spragėsiai, pralinė rokeris, speculoos, obuolių pyragas, tatin pyragas, tutti frutti, vanilė – cinamonas, vanilė – braškė, kalėdinis karštas vynas...
Prancūzija, Furiani
...INGRIDIENTAI Pieno šokoladas 33,6% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas), kanistrėliai (kvietiniai miltai, baltas vynas, brendis, saulėgrąžų aliejus, druska), feuilletine (kvietiniai miltai, cukrus, anhidrinis pieno riebalas, pieno baltymai, druska, miežių salyklas, kepimo milteliai: E500II), džiovinti vaisiai (migdolai, lazdyno riešutai), gliukozės sirupas, citrusiniai vaisiai, sorbitolis, aistros vaisiai, arbata (rooibos, nepita, anyžius, mėta), romas, migdolų pasta, UHT grietinėlė, glitimas, natūralūs dažikliai.
Prancūzija, Soussans
...Graži tamsi beveik juoda su šiek tiek mandarinų atspalviu. Atviras, sudėtingas aromatas su skrudintų migdolų ir kakavos miltelių kvapais. Tvirtas ir dosnus ataka. Elegantiškas ir žavus kūnas. Baigimas beveik mineralinis, papuoštas saldymedžio užuomina, atviras, išsiplėtęs. Vynas, kuris sužavės išsiplėtusių vynų mėgėją, tačiau gali kantriai laukti rūsyje to, kuris turės išminties palaukti. Mūsų patarimai: Dekantuoti ½ valandos prieš patiekimą; vartojimo temperatūra 17°C.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play