...Nuo vynuogių derliaus iki vyno gamybos ir brandinimo, viskas daroma tam, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbia savo vynuogyno tipiškumą.
DÉGUSTATION
Robe : šviesiai geltona, blizganti su auksiniais atspalviais.
Nez : subtilus ir intensyvus, su citrusinių vaisių ir šviežių migdolų natomis.
Bouche : plati, kreminė ir subtili, su švelniais baltųjų vaisių aromatais, papildytais mineraliniu akcentu.
Subalansuotas ir šilkinis Chardonnay!
...Šviesiai šiaudų geltonumo vynas su smulkia ir nuolatine perlage. Jis pasižymi vaisių-gėlių aromatais su subtiliais tipiniais žalios obuolio, kriaušės, baltųjų vaisių, migdolų ir akacijų žiedų kvapais.
Vynuogių veislė: Glera
Regionas: Venecija...
...Mūsų didmeninės prekybos galimybės siūlo konkurencingas kainas ir lanksčius užsakymus, kad atitiktų jūsų verslo poreikius, nesvarbu, ar aprūpinate aukštos klasės restoraną, boutique alkoholinių gėrimų parduotuvę ar renginių planavimo įmonę. Kiekviena "Ace of Spades Champagne Brut" butelis yra pagamintas su kruopščiu dėmesiu detalėms, siūlantis prinokusių vaisių, skrudintų migdolų ir rafinuoto...
...Suknelė arba rožė, su lengvais oranžiniais atspindžiais.
Aromatai iš rožių žiedlapių, raudonųjų vaisių, sausainių, saldžių migdolų ir vyšnių kauliukų.
Oro ir švelni, skonis subtilus, su gurmanišku pabaiga.
...Šampanas yra prestižiškiausias putojantis vynas pasaulyje, šventės, elegancijos ir rafinuotumo simbolis. Jis kilęs iš Prancūzijos Šampano regiono ir gaminamas pagal tradicinį metodą, kuris apima antrą fermentaciją butelyje. Šis sudėtingas procesas suteikia jam būdingas smulkias burbuliukus ir subtilų putojimą. Šampanas gaminamas iš trijų pagrindinių vynuogių veislių — Chardonnay, Pinot Noir ir Pinot Meunier — ir yra įvairių stilių: brut, demi-sec, rosé arba millésimé, siūlantis įvairių skonių, nuo vaisių aromatų iki sudėtingesnių brioche, migdolų ir medaus natų.
... kanistreli nustebins jus savo skoniu, traškia tekstūra ir dideliu siūlomų receptų įvairove (kaštonų miltai, citrina, lazdyno riešutai, baltas vynas, anyžiai ir kt.)
Ingredientai: kvietiniai miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, karamelizuoti smulkinti migdolai
Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Energija: 1946 kJ (463 kcal)
Riebalai: 19 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,7 g
Angliavandeniai: 67 g
iš jų cukrų: 28 g
Baltymai: 6,9 g
Druska: 0,74 g...
... tradicine metoda, kurios specifika yra antra fermentacija butelyje. Alkoholis: 12%
Liekančių cukrų: 10-12 g/L
DĖGUSTACIJA
Šviesi, geltona spalva su blizgiais atspalviais. Gaivus ir "oral" aromatas su migdolų natomis.
Dosni pojūtis burnoje, po kurio seka gražus finišas. Gaivumas ir vaisių aromatai elegantiškai susipina.
Šis Bourgogne putojantis vynas idealiai tinka aperityvui ir puikiai derės su jūsų žuvies ir vėžiagyvių patiekalais.
Ideali serviravimo temperatūra: 6-8°C...
...Vynai stiklinėse butelėse po 0,75 l. Pakuotės po 6 butelius.
VYNAS INZOLIA SU MIGDOLU.
Ingredientai: Vynas, cukrus, natūralus migdolų aromatas (2,5%).
Sensorinis aspektas: Skaidrus vynas šviesiai geltonos spalvos. Jis turi saldų vaisinį skonį su baltųjų uogų užuominomis, stipriu kartaus migdolo kvapu ir skoniu.
NERO D'AVOLA SU MIGDOLU.
Ingredientai: Vynas, cukrus, natūralus migdolų aromatas...
Kas mes esame Antica Compagnia Siciliana ERL SL, dinamiška maisto įmonė, įsikūrusi Etna ugnikalnio šlaituose, su prekės ženklais "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" ir "Mongibello Sicily Franchising", sugebėjo suderinti tradicinius Sicilijos produktus su senovinės sicilietiškos virtuvės menu ir moderniais, rafinuotais klientų poreikiais. Dėmesys, skiriamas žali...
... granitas
Sodinimo tankis: 9 000 vnt./ha, siekiant kontroliuoti vynuogyno gyvybingumą.
Pjovimas: puodelio forma, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių.
Vyninimas:
Derlius: rankinis.
Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visais kekėmis.
Maceracija: 6–10 dienų.
Brandinimas: talpoje.
Degustacija:
Raudonas bigarreau su gražiais violetiniais atspindžiais, ši cuvée išskleidžia sudėtingus raudonųjų vaisių ir serbentų aromatus, lydimus migdolų niuansų.
Po ryškaus atakos, vynas užpildo visą burną.
...Tu myli Advento laikotarpį ir labiausiai norėtum kiekvieną dieną vaikščioti nuo kalėdinių turgų iki kalėdinių turgų? Vienoje rankoje karštas vynas, kitoje – maišelis skrudintų migdolų – daugiau jaukumo vargu ar galima rasti. Nuostabus skrudintų riešutų, saldaus meduolio ir prieskonių punšo kvapas tikrai privers net ir paskutinį kalėdų skeptiką pasinerti į šventinę nuotaiką. Bet būkime sąžiningi...
...Vynas: Šis didysis Charles Heidsieck rožinis šampanas, pristatomas šiek tiek lašišos spalvos auksine suknele, iš karto mus sužavi savo puikia saldumo gausa. Burnoje atsiskleidžia skanūs brioche, sviesto, migdolų ir lazdyno riešutų aromatai, papildyti skaniu prieskonių (cinamonas, šafranas ir kt.) akcentu bei lengvais raudonųjų vaisių (braškių, aviečių) natomis. Tai šampanas, kuris palieka įspūdį...
...Graži tamsi beveik juoda su šiek tiek mandarinų atspalviu.
Atviras, sudėtingas aromatas su skrudintų migdolų ir kakavos miltelių kvapais. Tvirtas ir dosnus ataka.
Elegantiškas ir žavus kūnas. Baigimas beveik mineralinis, papuoštas saldymedžio užuomina, atviras, išsiplėtęs.
Vynas, kuris sužavės išsiplėtusių vynų mėgėją, tačiau gali kantriai laukti rūsyje to, kuris turės išminties palaukti.
Mūsų patarimai: Dekantuoti ½ valandos prieš patiekimą; vartojimo temperatūra 17°C.