Prancūzija, Laissac
... ingredientus: kiaulienos filė, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta iš kiaulienos filė, šis lonzo siūlo dešrą be nitritų ir konservantų, 100% natūralią. Rankiniu būdu sūdyta ir pipiruota, ši amatinė lonzo bus išdžiovinta po 3-4 mėnesių, kad būtų plonai supjaustyta ir pateikta stiklainyje prieš vakuumavimą. Kilme: Laissac, Aveyron Svoris: 600g Galiojimo laikas: 90 dienų...
Prancūzija, Sarrola-Carcopino
...La Panzetta de l'Île de Beauté yra kiaulienos krūtinėlė, brandinama mažiausiai 3 savaites. Kiekvienas gabalas sveria apie 350g, ilgis - 10cm. Pakuotė: 10kg kartonas, apie 2 gabalus Laikymas: ne aukštesnėje kaip 18°C temperatūroje Galiojimo laikas: 125 dienos...
Prancūzija, Carpentras
... linkęs džiūti Ingredientai: Kiaulienos mėsa, kilusi iš Prancūzijos, kiaulienos riebalai, kilę iš Prancūzijos, druska, dekstrozė, prieskoniai, natūralūs aromatai, Maistinė vertė KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Riebalai: 19,80 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (SRR): 7,42 g Angliavandeniai: 3,00 g Iš jų cukrus: 1,50 g Baltymai: 28,30 g Druska: 5,01 g Alergenai: riešutai: galimos pėdsakai: naudojami lazdyno riešutai dirbtuvėse...
Prancūzija, Grigny
...Tradicinės kinų virtuvės neatsiejama dalis, mūsų kiaulienos ir grybų koldūnai yra gaminami iš kvietinių miltų ir įdaromi smulkinta kiauliena. Patiekite su sojos padažo ir balzamiko acto mišiniu. Taip pat galite mėgautis juos panardindami į aštrų, saldžiarūgštį ar saldų sojos padažą, pagal savo norus. Neto svoris pakuotėje: 600g Vnt. pakuotėje: 30 vnt. Pakuočių kiekis dėžėje: 10 pakuočių po 600g Dėžių kiekis ant paletės FR: 67 dėžės Dėžių kiekis ant paletės EXP: 57 dėžės Pakuotės pagal galutinį klientą: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Prancūzija, Castelnaudary
...Kiaulienos mėsa ir riebalai, kiaulės kepenys 34%, KIAUŠINIS, druska, pipirai, prieskoniai. Mėsa iš Prancūzijos. ŠEFŲ PATARIMAS: Patiekite šaltą su duona, marinuotais agurkais ir šiek tiek gero vyno... Pas mus šventinis maistas neatsiejamas nuo daržovių ir paštetų! Žinoma, garsiausias iš jų yra tas, kurį dabar ragaujate: KEPENŲ PAŠTETAS! Mažas patarimas: laikykite šaltai! Jis visada bus jūsų ištikimiausias draugas netikėtoms užkandžių akimirkoms, piknikams, užkandžiams ketvirtą valandą, televizijos vakarienei... Galiausiai, nepamirškite patiekti su jo geriausiu draugu, traškiu marinuotu agurku.
Prancūzija, Auros
...KIAULIENOS DEŠRA SU ANTIES KRŪTINĖLE Mūsų didžiausias pardavimas. Paukštienos dešra, be kiaulienos, 60 % kalakutienos, 40 % anties, priklausomybę sukeliantis produktas su anties riebalais, aromatais, primenančiais foie gras skonį, derinant su džiovinta anties krūtinėle (tai mūsų „Coca-Cola“ sausai dešrai). Dešra sveria 480 g ir yra 50 cm ilgio. Labai patraukli kaina. Tai mūsų nepakeičiamas produktas. Nedvejodami prašykite mūsų produktų katalogo ir kainų.
Prancūzija, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère jus perkelia į Iberijos kraštą ir užtikrina šio Pietų Ispanijos vietinio kiaulės autentiškumą. Auginamas dehesų ekosistemoje, Ispanijos lygumose, išsibarsčiusiose ąžuolais, iberijos kiaulės mėsa pasižymi tiek stipriu, tiek subtiliu charakteriu, su skaniais, skrudintų laukinių riešutų akcentais. Tikras pusiasalio simbolis, iberijos kiaulė primena šiltus vasaros valgymus ir jaukią...
Prancūzija, La Garde
...Siūlome aukščiausios kokybės A klasės ŠALDYTĄ KIAULIENĄ. Brazilijos kilmė. ISO + CE sertifikuota gamykla. Saugus tiekimas. Tiesioginis gamintojas, be tarpininkų. Mūsų kataloge galite rasti visą šaldytos kiaulienos dalių asortimentą: Nugarinė, Kaklo kaulas, Pjaustyta nugarinė, Pjaustyta taukai, Ausys, Kojos priekinės-užpakalinės, Galva, Širdis, Žarnos, Žandų mėsa be odos, Lapų taukai, Kojos...
Prancūzija, Carquefou
Quillard namas talentingai ir nuoširdžiai kuria "namų" produktus, atitinkančius naujus lūkesčius: tradiciją, meistriškumą ir autentiškumą. Kiekviena produktų linija yra pagaminta tik iš žaliavų, pasirinktų pagal specifikacijas, ir apdorota tradiciniu būdu. Mėsos gaminiai: * Šoninė: Senovinis Vendée kumpis IGP, senovinis rūkyta žalia kumpis * Senovinė mėsos gamyba: virta šoninė, česnakinė dešra * ...
Prancūzija, Rungis
EURODIS, jūsų išskirtinių mėsos didmenininkas Rungyje, siūlo pasirinkimą kaip aukštos kokybės mėsos tiekėjas, atitinkantį mėsininkų ir didžiausių restoranų reikalavimus. EURODIS, išskirtinės mėsos specialistas, užsiima didmenine išskirtinės mėsos prekyba ir siūlo prabangias mėsas, tokias kaip išskirtinė jautiena, pavyzdžiui, Wagyu, Kobe jautiena ir kitos mėsos veislės. Išskirtinės mėsos tiekėjas...
Prancūzija, La Fouillade
...Ferme de la Rousse ekologiška coppa gaminama iš kaklo. Mėsa yra skani ir minkšta. Ji gali būti valgoma žalia plonais griežinėliais kaip užkandis, o kepta puikiai dera su raclette arba brunch'u.
Prancūzija, Saint-Brice-En-Cogles
... kaulo) Kiaulienos kumpis 4D (be kaulo ir be odos) Kiaulienos kumpis 3D (be kaulo ir be odos) Kiaulienos petys 4D (be kaulo ir be odos) Kiaulienos petys 3D (be kaulo ir be odos) Bakonas (be kaulo) Bakonas (be kaulo ir be odos) Kiaulienos pjaustymas 80/20 Kiaulienos blauzda (be kaulo) Kiaulienos blauzda su kaulu Kiaulienos šonkauliai Kiaulienos šonkauliai su mėsa...
Prancūzija, Malataverne
...Ingredientai Kiaulienos riebalai, paukštienos kepenys, aštrus chorizo 20% (kiaulienos mėsa (ES kilmė), druska, pieno milteliai, dekstrozė, prieskoniai, mėsos aromatas, antioksidantas E316, konservantas E250, dažiklis E120), vanduo, raudonieji pipirai, kiaušiniai, druska, pipirai, aštrus pipiras 0,1%...
Prancūzija, Dijon
Įsikūrusi Dižono vyskupijos namuose, adresu 9 bis Boulevard Voltaire, Ciel et Terre parduotuvė atvėrė duris 2021 m. kovo mėn., siekdama pasiūlyti religinių knygų, produktų, kilusių iš vienuolynų tradicijų, bei religinių objektų Dižono gyventojams ir jų kaimynams. Dirbame su vienuolynais ir abatijomis visoje Prancūzijoje. Šiandien bendradarbiaujame su beveik 40 skirtingų religinių institucijų, remd...
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
...Aprašymas: Mes pagaminome šiuos mini dešreles iš prancūzų kiaulienos, į jas įdėdami „piment d'Espelette AOP“. Puikiai tinka užkandžiams! Ingredientų sąrašas: Kiaulienos mėsa, kiaulienos riebalai, druska, LAKTOZĖ, prieskoniai (tarp jų „piment d'Espelette“ 0,3%), dekstrozė, sacharozė, aromatinė žolė, natūralus aromatas, konservantas: kalio nitratas, fermentai, valgomas kolageninis jautienos žarnynas. Laikyti geriausiai esant žemesnei nei 18°C temperatūrai. Kiaulienos mėsa: Prancūzija. Neturi glitimo. DDM: 45d...
Prancūzija, Ploufragan
...kad būtų galima laisvai išreikšti savo natūralius instinktus. Tai maža šaka, kurioje dalyvauja 25 aistringi bretonų ūkininkai. Fermier Label Rouge kiaulienos mėsa idealiai atitinka jūsų NATŪRALUMO lūkesčius, tuo pačiu džiugindama jūsų skonio receptorius, dėka ilgesnio auginimo laikotarpio, mažiausiai 182 dienos, ir pasirinktos veislės, žinomos dėl savo tvirtumo ir mėsos kokybės.
Atitinkantys produktai
KIAULĖS
KIAULĖS
Kiti produktai
Charcuterija
Charcuterija
Prancūzija, Lyon
...Bigorre juodasis kiaulienos kumpis AOP, be kaulų. Tai charakteringas kumpis, kuris atpažįstamas pagal marmurinę mėsą ir išskirtinį riebalų skonį, suteiktą 24 mėnesių brandinimo. Bigorre juodasis kiaulė, artimas Iberijos "Pata Negra" giminaitis, atpažįstamas pagal juodą kailį, yra išskirtinė prancūziška kiaulė. Ji maitinasi 100% augaline sveika mityba ir gyvena laisvėje kalnų papėdėje.
Prancūzija, Rabastens De Bigorre
Jei esate perpardavėjas, delikatesų parduotuvės, GMS, didmenininkai? Nedvejodami susisiekite su mumis. Turėdama daugiau nei šimtmečio patirtį ir unikalią patirtį, Conserverie du Sud išsiskiria kaip pirmasis kiaulienos terinų gamintojas ir vienintelis, kurio veikla yra nacionalinė ir tarptautinė. Conserverie du Sud sudarė vietinę sąjungą ir tiekiasi sertifikuota kiauliena iš garsaus tiekėjo...
Prancūzija, Lisieux
Mes esame specializuoti šaldyto kiaulienos, jautienos ir paukštienos eksportavime nuo 1996 metų. Mūsų artimi santykiai su gamyklomis leidžia efektyviai ir patikimai gauti produktus. Mes garantuojame kokybės stebėseną bei logistikos ir dokumentacijos koordinavimą. Mes džiaugiamės galėdami pristatyti savo naują veiklą: Helix Aspersa Muller ir Maxima sraigių auginimą ir platinimą. Mes...
Prancūzija, Rungis Cedex
Specializuojamės šviežios jautienos, veršienos, avienos ir kiaulienos mėsos bei subproduktų prekyboje, taip pat pasaulinės jautienos ir išskirtinės mėsos. Siūlome pasiūlymus, pritaikytus mūsų klientams, kad geriausiai atitiktume mėsininkų, dešrų gamintojų, maisto tiekėjų, didmeninės prekybos ir restoranų poreikius. Dėl glaudaus bendradarbiavimo su mūsų tiekėjais, mūsų klientai gali mėgautis garantuota šviežuma ir išskirtine produktų kokybe. Strategiška vieta nacionalinės rinkos (MIN) Rungis leidžia mums kasdien tiekti visai Prancūzijai.
Prancūzija, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS yra įmonė, įsikūrusi Burg-en-Bresse, Ain departamente. Įmonė teikia gyvūnų skerdimo, pjovimo, iškaulinimo, valymo ir visų rūšių mėsos pakavimo paslaugas: jautienos, kiaulienos, paukštienos mėsos ir kt. Mūsų pjovimo ir pakavimo dirbtuvės užtikrina precizišką darbą, kad garantuotume aukštos kokybės mėsą. Mūsų mėsa siunčiama visoje Prancūzijoje, taip pat eksportuojame savo produktus į visą Europą. Dėl išsamesnės informacijos apie mūsų teikiamas paslaugas, nedvejodami susisiekite su mumis el. paštu arba telefonu. Mes mielai atsakysime jums kuo greičiau.
Maža TPE, esanti Fontanes, Prancūzijos pietvakariuose, mes gaminame mėsos produktus, pagamintus iš ančių ir kiaulių iš pietvakarių, esame foie gras konservai, kuriuos valdo meistras Michel Monteil. Dirbame su aukštos kokybės produktais (geriausi raudonos etiketės kiaulienos gabalai, juodieji trumai iš Périgord, Sichuan pipirai, Guérande druska, taip pat AOP ir AOC produktai sūriui ir Cahors vynui...
Prancūzija, Pamiers
Įmonė buvo įkurta 1984 metais, kai buvo įsigyta maža vietinė mėsos perdirbimo įmonė Ariège regione. Daug metų Commenges šeima užsiėmė kokybiškų mėsos produktų perpardavimu. Ir 2000 metais, naujojo amžiaus pradžioje, remdamiesi ilgamete patirtimi kiaulienos perdirbimo srityje, nusprendėme tapti gamintojais. Taip gimė Commenges mėsos perdirbimo įmonė. Šiandien jau trečioji mėsininkų karta tęsia šią...
Prancūzija, Amancy
... ir kokybės santykį... Nėra paslapčių, tik geras skonis, žingsnis po žingsnio. Pagrindas - geriausios žaliavos, išskirtinai prancūziška mėsa. Pasirinktos skaniausios, mažai riebios kiaulienos dalys, pečių, kumpių, šoninės... Nereikia šios vandens, kuris didina svorius! „Namų“ prieskoniai, kurie kvėpuoja Savojo regiono prieskoniais ir aromatais, natūralūs. Įdaras į natūralius žarnynus ir, žinoma...
Prancūzija, Sceaux Sur Huisne
Nuo 1966 metų, įmonė Bahier yra pripažintas mėsos gaminių rinkos dalyvis. Prancūzijos Nr. 1 baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų rinkoje, ir Nr. 2 rillettes rinkoje. Nuolat inovuodama, Bahier šiandien siūlo 5 produktų šeimas: kraujinės dešros, rillettes, kiaulienos gaminiai, vidaus organų produktai ir paukštienos produktai. Prancūzų rillettes gamintojas.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gamintojas, ekstra liesos dešros vakuuminėje pakuotėje. Andouillette su Saumur Champigny, vakuuminėje pakuotėje. Sūrių gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD...
Mes gaminame ir platiname visoje Prancūzijos ir Europos teritorijoje šaldytų produktų asortimentą, kilusį iš Réuniono virtuvės, tokių kaip: užkandžiai, nemai, samosai, samosų tešla, menkės kukuliai, aštrūs saldainiai, kreolų dešrelės ir rūkytos dešrelės, sarcive, liesas rūkytas kiaulienos mėsa ir rūkytas paukštienos mėsa. Pristatymus vykdo lyderis šaldytų produktų transportavimo rinkoje...
Prancūzija, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER įsikūrė Trie sur Baïse, Aukštosiose Pirėnų kalnuose, 1926 metais ir egzistuoja jau 4 kartas. CHARCUTERIE ADER specializuojasi naminių kiaulienos dešrų gamyboje. Ader namas, turintis gerą reputaciją ne tik departamente, bet ir visoje Prancūzijoje, kadangi žinovai nesibaimina pasukti į šoną, kad galėtų paragauti siūlomų skanėstų, iš tiesų sugebėjo modernizuoti savo gamybą: pavyzdžiui, jis remiasi geresne įranga, ypač džiovinimo kontrole, kas užtikrina didesnį kokybės nuoseklumą, tuo tarpu modernesnė įranga suteikė daug daugiau komforto darbe.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play