Italija, Fidenza
...DOP kumpis, pagamintas iš kiaulienos, išskirtinis Piacenzos regione. Mėsa, gaunama iš kiaulės kaklo, rankomis įdaryta į natūralią žarną ir brandinta mažiausiai 90 dienų, turi saldų ir malonų skonį bei yra pagrindinis antipasto ir aperityvo ingredientas.
Italija, Martina Franca
"Pioggia Store" yra Italijos įmonė, lyderiaujanti tradicinių Puglijos maisto produktų gamyboje ir platinime, orientuota į eksportą į tarptautines rinkas ir didmeninę prekybą. Dėka kruopštaus žaliavų pasirinkimo, gaunamų tik iš vietinių ūkių ir gyvulininkystės, garantuojame autentiškus ir aukštos kokybės produktus. Mūsų asortimentas apima šviežius sūrius, tokius kaip bufalo mozzarella, kreminė burr...
Italija, Viterbo
...Koppa di testa, dar vadinama koppa in cassetta, gaminama iš galvos mėsos ir pridedant kilnių kiaulienos dalių. Produktas, kurį gamina "senieji norcini" ir meistriškai perduodamas pagal senovinį receptą. Šiek tiek pagardinta citrina ir apelsinu, skani kaip užkandis arba pagardinta ekstra vieržiniu aliejumi ir pipirais kaip antras patiekalas. Skani.
Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje. Ši...
Italija, Mesoraca
... temperatūroje ir drėgmėje. Jei supjaustyta plonai, ji tirpsta burnoje. Rekomenduojama užkandžiams ir kaip ingredientas, kurį galima pridėti prie pirmųjų, antrųjų patiekalų ir picų. Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 500/500g Svoris: 0.550 kg Ingredientai: Kiaulienos mėsa, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252...
Italija, Barberino Di Mugello
...TOSKANOS SALAMAS, paruoštas iš pasirinktos kiaulienos, vidutinio smulkumo ir kubeliais pjaustyto lašinio, įvyniotas į kolageno žarną ir brandintas. ŠONKA - kiaulės šlaunelė "TOSKANOS NAMINIS". FINOKIONA, paruošta iš pasirinktos kiaulienos, yra tipiškas toskaniškas dešrainis, įvyniotas į kolageno žarną, pagardintas anyžių sėklomis. PANCETTA iš grynos kiaulienos, suktinė arba plokščia, sūdyta ir brandinta toskaniškai.
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
Italija, Villafranca Piemonte
... kiaulienos skerdimu, apdorojimu ir prekyba, visada užtikrindama šviežių ir natūralių produktų asortimentą. Tarp produktų: šviežia ir šaldyta kiauliena, dešros, kumpiai, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ir cotechino.
Italija, Bussolengo
Šviežių ir šaldytų kiaulienos bei jautienos prekyba.
Italija, Ginestreto-Pesaro
... nepaprastą skonį ir malonumą; kiaulienos apdorojimo tradicija yra trijų kartų senumo. Dėmesys rinkai, ypatingas kokybės ir brandinimo priežiūra, natūralumas, kartu su greitu ir tiksliai teikiamu aptarnavimu, yra mūsų stiprybės.
Italija, Fiesso D'artico
Didmeninė kiaulienos skerdimo prekyba...
Italija, Montegiorgio
Nuo 1932 metų Guido Marzetti pradeda grūdų malimo veiklą su akmeniniu malūnu ir kiaulių auginimu. Žaliaviniai ir virti kumpiai, mortadelos ir šviežios kiaulienos bei joduotos druskos mėsos gaminiai. Aukštos kokybės nacionalinis virtas kumpis iš šviežios nacionalinės kiaulienos, be glitimo, be laktozės.
Daugiau nei šimtą metų ir su penkių kartų patirtimi dirbame kiaulienos sektoriuje savo modernioje gamykloje. Dėl mūsų darbuotojų profesionalumo garantuojame geriausią kokybę. 100% ITALIŠKAS PRODUKTAS. Mūsų dešrų ir mėsos skonis yra legendinis:...
Viešbutis-restoranas Monte Bove, esantis Sibillini kalnų širdyje, siūlo jaukius ir charakteringus kambarius, aprūpintus visais patogumais. Restorane galėsite paragauti tradicinių Markės regiono patiekalų, tokių kaip kepta mėsa, makaronai su trumais, tradicinė bruschetta, saldžiarūgštis kiaulienos filė, kepta upėtakis ir daugelis kitų charakteringų patiekalų.
ISO 9001 sertifikuota įmonė Kiaulienos apdorojimas ir gamyba...
Kiaulienos ir mėsos gaminių perdirbimas ir tiesioginė prekyba...
Italija, Vigarano Mainarda
KIAULIENOS APDOROJIMAS...
Italija, Galatone
Mondial Carni Due srl, mėsos perdirbimo pramonė, yra išskirtinė UNIPEG produktų prekybos atstovė ir bendradarbiauja su šia įmone, užsiima didmenine jautienos, kiaulienos, arklių ir avininkystės mėsos prekyba, pasižyminčia geriausia nacionaline ir užsienio kokybe, tiekdama produktus viešbučių, restoranų, prekybos centrų ir mėsos parduotuvių sektoriams. Mėsos perdirbimas ir platinimas vykdomas su...
Italija, Langhirano
Kiaulienos taukai kumpiams...
Italija, Bene Vagienna
Kiaulienos skerdimas ir apdorojimas Virto ir žaliavinio kumpio gamyba...
Kiaulienos apdorojimas, tipiški mėsos gaminiai Karšta Porchetta - Didmeninės tiekimo paslaugos...
Italija, San Demetrio Corone
Gryno Kiaulienos Rūkyti Produktai PATVIRTINTA ĮMONĖ: ISO 9001:2000 ir IFS...
Italija, Villafranca Padovana
Kiaulienos perdirbimas...
Italija, Portomaggiore
KIAULIENOS APDOROJIMAS - DEŠRA PADAŽUI - SUVYNIOJAS KUMPIS...
Italija, Castiglione In Teverina
Amatinis kiaulienos apdorojimas Laboratorija:...
Italija, Santa Maria A Monte
Kiaulienos apdorojimas - Mėsos gaminiai...
Italija, Viadana
KIAULIENOS APDOROJIMAS...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play