Prancūzija, Rouen
...K2 Garden siūlo aukščiausios kokybės natūralius kakavos pupeles, gabenamas iš Tanzanijos. Kakava savo populiarumą ir paklausą dėkoja 100% natūraliai sudėčiai, turinčiai daug antioksidantų, vitaminų ir tonizuojančių savybių. Turtingas aromatas su natūraliais šokolado akcentais, subalansuotas švelniu natūraliu vaisių rūgštumu. Turtingas šokoladas, švelnus ir švarus skonis. Mūsų aukštos kokybės kakava naudojama aukščiausios kokybės konditerijos gaminių ir pusgaminių gamyboje.
Prancūzija, Brignais
... Ingredientai: kokosų cukrus*, kakavos milteliai*, juodasis šokoladas* 20% [kakava: 88% minimum] (kakavos masė*, kakavos sviestas*, kokosų cukrus*) *Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos. Maistinė vertė 100 ml paruošto produkto** Energija: 276 kJ / 66 kcal Riebalai: 2,4 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g) Angliavandeniai: 7,1 g (iš jų cukrūs: 6,8 g) Maisto skaidulos: 0,7 g Baltymai: 3,6 g Ekologiškas: Taip Pakuotė: 300g, 1kg, 5kg 100% Augalinis: Taip...
Prancūzija, Paris
Prancūzija, Martigues
...Kakavos pakaitalas. Importuoti karobų miltelius.
Prancūzija, Bellême
...Gano kilmės 40% kakavos pieno šokolado plytelė. Šis šokoladas siūlo nuostabius raudonųjų vaisių ir kaštonų skonius, apgaubtus galingo kakavos ir sausainių natų. Siekdami pasiūlyti išskirtinius produktus, mes renkamės geriausias žaliavas. Neto svoris (G): 100...
Prancūzija, Bessenay
...Kakavos muilas su vertingais aliejais yra puikus muilas, skirtas atsipalaidavimui ir malonumui! Praturtintas shea sviestu, kakavos sviestu ir nudažytas gryna kakavos milteliais, šis muilas, pagamintas rankiniu būdu šaltuoju būdu, subtiliai kvepia saldžiosios apelsinų eteriniu aliejumi*. Svoris: 100 gramų...
Prancūzija, Montelimar
...Gurmanas! Tai mažai pasakyta. Atraskite mūsų šokoladinį nugatą su apelsinų žievele. Visi kakavos ir apelsinų skoniai, suminkštinti medumi ir migdolais. Nuoroda: 227201 SVORIS (KG): 2.5 Pakuotė: 1 PVM: 20.0%...
Prancūzija, Lattes
...Nutella paletė 1 kg Pakuotė po paletę 588 indelių Kaina 3 € Galiojimo laikas 12/11/2025 Nutella yra užtepiamosios pastos prekės ženklas, sukurtas 1964 m. balandžio 20 d. Italijoje, Pjemonto regione, italų maisto pramonės įmonės Ferrero. Ji sudaryta iš cukraus, palmių aliejaus, lazdyno riešutų, kakavos, pieno, išrūgų ir emulgatorių. Šis prekės ženklas dominuoja pasaulinėje užtepiamosios pastos rinkoje. Prancūzijoje jis sudaro apie tris ketvirtadalius užtepiamosios pastos rinkos.
Prancūzija, Sannois
Noor International, įkurta 2016 metais Nisrine BARK, užima svarbią vietą tarptautinės prekybos srityje, specializuodamasi prekių ir įvairių produktų pirkime bei platinime Afrikos rinkai. Dėl išskirtinės tarptautinės prekybos patirties ir tvirto partnerių tinklo, Noor International užtikrina supermarketo produktų, prekių ir kitų krovinių tiekimą pilnais konteineriais, tiesiogiai iš partnerių gamykl...
Prancūzija, Joinville-Le-Pont
...Maison Wagram CBD Pieninis Šokoladas Išplėskite savo produktų asortimentą su aukštos kokybės CBD praturtintu šokoladu. Sukurtas su kreminiu kakavos sviestu ir saldžiu vanilės skoniu, jo CBD akcentas atitiks jūsų klientų norus. Maison Wagram produktai yra Prancūzijos amatininkų gamybos rezultatas.
Prancūzija, Arengosse
...Ingredientai: Neapdorotas runkelių cukrus, natūralus mėtų aromatas, kakavos milteliai. Naudojimas: Puikiai tinka saldinti karštus gėrimus, pabarstyti ant desertų arba įtraukti į kepimo receptus, kad suteiktumėte šokolado ir gaivumo akcentą. Nuoroda:SUCRE00040B...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...450 g dėžutė. O kas joje yra? Pusiau riebalų pieno milteliai* 53,7% (priklauso Prancūzijai), kakavos milteliai* 46% (cukrus iš cukranendrių* 31,3%, kakavos milteliai* 14,7%), natūralus aromatas. *Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Gali turėti: glitimo turinčių grūdų, sojos, kiaušinių, riešutų, saliero, sulfitų. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... aromatais, palikdami subtiliai medienos skonio švelnią kartumą. Ingredientai: kakavos pupelės, saldiklis: maltitolis, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJOS lecitinas), natūralus vanilės ekstraktas. Alergenai: Galimas riešutų, pieno ir kiaušinių, glitimo ir žemės riešutų buvimas, ingredientai, naudojami gamybos dirbtuvėje. Maistinė vertė (100 g): Energija: 2174 kJ / 527 kcal; Riebalai 43 g, iš jų sočiųjų 26 g ir cholesterolis 1,7 mg; Angliavandeniai 37 g, iš jų cukrų <0,5 g, krakmolas 3,5 g Neto svoris (G): 100 g Nuoroda: Be cukraus juodojo šokolado plytelė...
Prancūzija, Boissy Saint Leger
...-France, ir jo komanda ruošia šokoladinius saldainius, kurie galioja ne ilgiau kaip 15 dienų. Stéphane Janin, profesionalus šokoladininkas, įsikūręs Val de Marne ir specializuojantis šokolado gamyboje, kviečia jus aplankyti jo šokolado gamyklą, mėgaujantis skaniais praliniais šokoladais, grynais šokoladais, šokoladinėmis triufelėmis... Parduodamas rankų darbo šokoladas (šokoladinių dovanų rinkiniai, šokoladų asortimentai, šokoladai...) ir individualių šokoladų kūrimas įmonėms.
Prancūzija, Marseille
SOMEXPORT buvo įkurta 1994 metais. Mes tiekiame pirkimo centrams, avitailleur'ams, tačiau pirmiausia Afrikai, Karibų jūros regionui, Indijos ir Ramiojo vandenyno klientams, ir galiausiai Viduriniams Rytams. Mes esame importo ir eksporto įmonė, prekiaujanti sausais, šviežiais ir šaldytais produktais, dirbame su daugiau nei 300 Prancūzijos ir Europos tiekėjų. Mes specializuojamės šiuose agroalimenta...
Prancūzija, Malataverne
...Pieninis šokoladas yra šokoladas, kuriame paprastai yra nuo 25 % iki 40 % kakavos ir kakavos sviesto, pieno, paprastai miltelių pavidalu, taip pat cukraus. Pieninis šokoladas buvo išrastas 1875 m. Danieliaus Peterio Vevey, Šveicarijoje. Kaip gaminamas šokoladas? Išgaunamas sviestas, skystas, kuris yra dezodoruotas ir supilamas į formas, ir kakavos pyragas, sutrintas, kad taptų kakavos milteliais. Kakavos pasta ir iš spaudimo gautas kakavos sviestas sumaišomi, gaunamas šokoladas. Norint gauti juodą šokoladą, pridedama cukraus; tada pieno milteliai, kad gautume pieninį šokoladą.
Prancūzija, Bordeaux
... sveikatos prieinamumas: mes siūlome saugų siuntimą, su didmeninės pirkimo galimybėmis labai konkurencingomis kainomis. mūsų trys kakavos miltelių rūšys yra prieinamos, kad atitiktų jūsų verslo specifinius poreikius. nedvejodami susisiekite su mumis, kad gautumėte mūsų pasiūlymą.
Prancūzija, Montenay
...Kiti pakuotės VRAC ir SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kakavos medis auga tropiniuose šalyse, kur gausu lietaus ir saulės. Jis gali užaugti iki 15 metrų aukščio natūralioje aplinkoje, o jo vaisius, kakava, turi iki 55 kakavos pupelių, kurios bus naudojamos garsiosios šokolado miltelių gamybai. Juodojo šokolado 60 % VIJAYA šokolado gabaliukai yra be lecitino. Jie nustebins jus savo ryškiu šokolado skoniu be kartumo, su saldžiu ir šiek tiek vaniliniu poskoniu.
Prancūzija, Camphin En Carembault
...Dignus mūsų senojo Tamsaus Šokolado įpėdinis Šiai atnaujintai receptūrai nusprendėme sušvelninti kampus. Baigėsi gryno kakavos, turinčio daugiau nei 20%, aštrumas, nesukant nieko šalia, kad jį sušvelnintume; dabar laikas tikrai skaniai pasimėgauti: tai karštas šokoladas. Norint atkurti visas charakteringas skonio savybes, kurios sudaro šį skanų mišinį, turėjome inovuoti, įtraukdami ingredientus...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: Juodasis šokoladas 66%, Pienas 38%, Baltasis 30% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: rapsų lecitinas), apelsino žievelė, migdolai, pistacijos, lazdyno riešutai, mėlynės. Vidutinė maistinė vertė 100g: Energija 2083Kj / 501 Kcal, riebalai 36g, iš jų riebalų rūgštys 16g, angliavandeniai 36g, iš jų cukrūs 34g, baltymai 8,2g, druska 0,02g.
Prancūzija, Paris
...Po parodos Paryžiaus šokolado mugėje, kur sukūriau granolą su kakavos pupelėmis šiai progai, ir geros naujienos, šiek tiek liko!! Kukurūzų žiedlapiai, kokosų aliejus, agavos sirupas, migdolai, chia, moliūgas, sezamas, kakavos pupelės.
Prancūzija, Lannilis
...kakavos pupelių mišinys criollo, forastero, trinitario, pasaulyje garsus kakava ir pažymėta kaip aukštos kokybės kakava, esame kakavos biržos kainoje, ačiū su geriausiais linkėjimais, doms...
Prancūzija, Thiais
...Kakavos malūnas yra sukurtas virėjams ar konditeriams ir leidžia paruošti mažas kiekis tešlos, palyginti su pramoniniais rafinavimo įrenginiais. Su juo galite gaminti šokoladą "Bean to Bar" su rafinavimo geba iki 20 mikronų, tobulai rafinuota ir nematoma tekstūra, skysta ir elastinga, kuri leis jums puikiai užpildyti formas.
Prancūzija, Avignon
...Naudojama infuzijai vandenyje, piene ar augaliniame gėrime, kad gautų subtilų kakavos skonį be riebalų.
Prancūzija, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM yra lyderis tarptautinėje prekyboje ir distribucijoje, aptarnaujantis GD pirkimų centrus ir visų prekių ženklų pardavimo taškus. Turėdami 17 metų patirtį, siūlome visapusiškas paslaugas: - Tarptautinis kokybiškas šaltinių paieška su geriausiomis kainomis Prancūzijoje. - Asmeninė pagalba iš daugiakalbių tarptautinės prekybos ekspertų. - Didmeninė importacija iš Didžiosios Vartojimo Prekė...
Prancūzija, Talant
...Su savo skaniu šokolado kvapu, ji yra lengvai apdorojama, jūsų kūriniai taip pat gali lengvai sulipti be priedų. Ingredientai: cukrus; gliukozės sirupas; grynas baltas šokoladas 34% (cukrus, kakavos sviestas, VISAS pienas milteliais, išrūgos milteliais, nugriebtas pienas milteliais, emulsiklis E322, vanilino aromatas); kakavos sviestas; krakmolas; vanduo; emulsikliai E422, E415; dažiklis E171...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai šokoladas 36% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos masė, emulgatorius sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis) Nuoroda: CORSE3DL...
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Tamsusis šokoladas su avietėmis. Šiek tiek rūgštus skonis, dėka gausybės aviečių iš mūsų Limuzino plokštelių. Tamsusis šokoladas 63 % (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė iš Burbono pupelių), džiovintos avietės 17 %. 100 g, tinkamumo vartoti terminas 1 metai.
Prancūzija, Thionville
...Šis švelnus muilas, turintis gilią šokolado kvapą ir daugiau nei 15% žaliavinio kakavos sviesto, sukurtas tiek mažiems, tiek dideliems, gamybos metu išlaikė visą savo glicerino kiekį. Muilas pagamintas iš 100% natūralių ingredientų ir sudarytas iš 78% ingredientų, gautų iš ekologinės žemdirbystės. Pagaminta rankomis man Moselyje! Kvapas: šokoladas Svoris: 100g Naudojimo zona: Veidui ir kūnui Odos tipas: Normaliai iki sausai Pakuotė: Perdirbama dėžutė...
Prancūzija, Biguglia
...Krušos crunchiella Receptas 25 krušoms ● 1 indelis Crunchiella O Mà! ● 100 g kakavos miltelių Užpildykite silikoninę formą mini pusapvalėmis Crunchiella O Mà! Padėkite į šaldiklį visai nakčiai, kad pusapvalės sustingtų. Kitą dieną išimkite pusapvales iš Crunchiella O Mà! ir sujunkite jas viena su kita. Šiek tiek sušildykite pirštais, kad sėkmingai sujungtumėte. Ritinkite kakavos milteliuose. Padėkite į šaldytuvą prieš ragaujant. Leiskite skanumynui atlikti savo darbą...!

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play