Prancūzija, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading yra maisto pramonės įrangos prekybininkas: mėsos, sūrio, šokolado, sausainių, saldumynų, konservų ir kepimo pramonėms. Galime pasiūlyti naują ir naudotą įrangą iš šių prekių ženklų: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Prancūzija, Peyruis
La Maison Manon gimė iš René MANON, bitininko, ir Louis BELLON, konditerio, susitikimo. Taip jau daugiau nei šimtą metų mūsų krašto stebuklai transformuojasi visų gurmanų malonumui. Confiserie-Chocolaterie MANON įsikūrusi Peyruis, Alpes-de-Haute-Provence (04), Durance slėnyje, tarp Provanso ir Alpų. 100% rankų darbo gamyba Mūsų grynas kakavos sviestas CHOCOLAT pateikiamas daugiau nei 100...
Prancūzija, Paris
Mūsų šeimos šokolado dirbtuvės, įsteigtos 1910 m., specializuojasi kokybiško šokolado gamyboje. Mūsų produktai taip pat žinomi dėl savo natūralios sudėties. Mūsų asortimentą sudaro pralinė ir Pjemonto lazdyno riešutai, Sicilijos pistacijos ir Ispanijos apelsinų žievelės. Iš tiesų, mūsų receptuose nėra jokių priedų, konservantų ar jokių papildomų riebalų, išskyrus kakavos pupelių riebalus. Taigi...
Prancūzija, Paris
Nuo 2022 metų ELITOPHE SAS yra įmonė, specializuojanti maisto produktų prekyboje. Pagrindinė ELITOPHE SAS veikla yra kakavos tiekimas, ypač kakavos pupelių ir ekologiškos kakavos sėklų vystymas. Įmonė taip pat tiekia kakavos pupeles, soją, sezamą ir žemės riešutus tarptautiniu mastu. Tai natūralūs, ekologiški produktai, kilę iš Afrikos šalių, tokių kaip Dramblio Kaulo Krantas, Gvinė ar Beninas. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Prancūzija, Moyon
... žieveles ar juodąsias traškučius). Kokybė yra prioritetas Les Chevaliers d'Argouges, todėl įmonė natūraliai įgijo „šokoladas iš gryno kakavos sviesto“ pavadinimą, patvirtinantį, kad šokoladuose nėra augalinio riebalo.
Prancūzija, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE yra šokolado gamybos ir platinimo įmonė, gaminanti tokius produktus kaip juodasis, baltasis, įdaras, kartusis šokoladas ir kt., taip pat specializuojasi agavos pagrindu pagamintų šokoladų, užtepų ir mini rocher pralinų gamyboje. CHOCOLATERIE DARDENNE gamina šokoladus tradiciniu ir autentišku būdu, gerbdama meistrų šokoladininkų amato žinias, įtraukdama sveikatos ir gerovės aspektą. Visi šokoladai gaminami iš sumaltų kakavos pupelių pagal tradicinį procesą.
Prancūzija, Perpignan
CEMOI yra įmonė, kurios veikla visiškai paremta šokoladu. CEMOI gamina šokoladą visomis formomis pramoniniams tikslams. Yra skirtingų šokolado formų: skystas ir kietas: apvalkalas, kepimo lazdelės, lašai ir šokolado gabaliukai, cisternos, kakavos masė, ... Kakavos milteliai, skystas arba kietas glajus, skystas arba kietas įdaras,... Siekdama patenkinti visus savo klientų poreikius, CEMOI siūlo labai platų šokolado produktų asortimentą, be to, įmonė apima visus produktų segmentus nuo žemos iki labai aukštos klasės.
Prancūzija, Paris
Le chocolat des Français yra naujas prekės ženklas, siūlantis rankų darbo šokoladą, 100% gryno kakavos sviesto ir pagamintą Prancūzijoje.
Prancūzija, Bracieux
... laboratorija, kuri kakavos pupeles iš Sao Tomė paverčia šokolado apdangalais. 2008 metų spalio mėnesį Max Vauché gavo pirmąją nacionalinę premiją „Žvaigždės ir Amatai“ kategorijoje „Bendros inovacijų strategijos“ už savo šokoladinės sukūrimą: šis dokumentas taip pat apdovanoja jo solidarumo iniciatyvą, skirtą Sao Tomė ir Principe kakavos gamintojams.
Prancūzija, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES šokoladai atspindi tradicinio prancūzų šokoladininko Yves Thuriès meistriškumą. Šokoladinė gamina šokoladus iš gryno kakavos sviesto. Ji gamina šokolado plyteles, šokoladų rinkinukus, šokoladinius makaronus, šokoladinius kąsnius ir kitus rafinuotus šokoladus su išskirtinėmis receptūromis. YVES THURIES šokoladai yra puikios kokybės ir išskirtinės autentiškumo. Jie parduodami Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Prancūzija, Quiberon
... subtilius įdarus, tokius kaip pralinai, ganachai, karamelės, nugatos, marcipanai… Apsilankykite Henri Le Roux internetinėje parduotuvėje, kad atrastumėte jos rafinuotumą ir eleganciją! Ten rasite mūsų juodojo ir pieno šokolado asortimentus, mūsų šokolado plyteles iš geriausių kakavos rūšių, turinčių kilnias kilmės šalis! Taip pat pasinerkite į Henri Le Roux karamelės, be skanios CBS®, yra daugiau nei 10 vaisinių skonių, kuriuos galite atrasti! Negalima pamiršti ir kitų skanėstų: Caramélier®, CBS® (Sūdyto sviesto karamelė) užtepiama pasta, arba Bonsoncoeur®, subtili šokoladinė užtepiama pasta.
Prancūzija, Perpignan
1995 metais Cemoi grupė įsteigė ir plėtojo DIPA dukterinę įmonę. DIPA buvo įkurta siekiant patenkinti restoranų profesionalų (šokoladininkų, konditerių ir ledų gamintojų) lūkesčius, turinčius ypatingų reikalavimų šokoladui ir saldumynams. DIPA gali pasinaudoti Cemoi gaminamo šokolado kokybe, kuri turi gamyklą Dramblio Kaulo Krante, leidžiančią stebėti kakavos procesą nuo derliaus nuėmimo iki jos...
Prancūzija, Damville
...Šokoladininkas nuo 1948 metų, Michel Cluizel yra vienas iš retų kakavos pupelių perdirbėjų pasaulyje. Jis gamina išskirtinius šokoladus savo dirbtuvėse, esančiose Normandijos pietuose, kur dirba 240 žmonių. Michel Cluizel unikaliu būdu įsipareigoja kokybei, viršydamas ekologiškų ar 'gryno kakavos sviesto' šokoladų standartus, garantuodamas visų savo juodųjų, baltųjų ir pieno šokoladų kokybę. Nuo kakavmedžių, cukranendrių ir vanilės plantacijų, šokolado gamyba yra didelė nuotykis, kurioje dalyvauja šokoladininko patirtis, ekspertizė ir meistriškumas.
Prancūzija, Collobrieres
Įmonė Confiserie Azuréenne specializuojasi kakavos, šokolado ir saldumynų gamyboje. Jos produktai ypač apima glazūruotus kaštonus, kaštonų kremą ir kaštonų ledus.
Prancūzija, Luc-Sur-Aude
Paryžiaus šokoladas – prancūziškų rankų darbo šokoladų kūrėjas nuo 1951 metų. Mūsų misija: sujungti kakavos skonių turtingumą ir istorinį Paryžiaus pėdsaką, kad jūsų skonio receptoriai būtų perkelti į unikalią saldžių ir rafinuotų malonumų visatą. Būti aukštosios mados atspindžiu, kuriant šokoladų kolekcijas, įkvėptas dabartinių tendencijų ir mūsų kūrėjų norų. Siūlyti šokoladus visoms progoms...
Prancūzija, Narbonne
Apsilankykite Le Temps du Chocolat, šokolado parduotuvėje Narbone, adresu 54 rue Jean Jaurès, kur rasite platų šokoladų ir skonių pasirinkimą. P. Jérôme Bories, šokolado meistras, dirbantis daugiau nei 30 metų, siūlo savo šokoladinius kūrinius, kuriuos pats gamina iš gryno kilmės šokolado ir gryno kakavos sviesto: šokoladiniai saldainiai, šokoladiniai kąsneliai, glazūruoti kaštonai, makaronai, rankų darbo ledai, ledų kremai ir sorbetai.
Prancūzija, Wolfisheim
Vietcacao kruopščiai atrenka ir fermentuoja kakavos pupeles Bến Tre provincijoje, Pietų Vietname, Mekongo deltoje. Kakavos apdorojimas vyksta Darbo pagalbos centre, siekiant skatinti jaunų neįgaliųjų profesinę integraciją. Importuotos į Prancūziją, jos yra skrudinamos ir transformuojamos pagal amatininkų tradicijas į gryną Vietnamo kilmės šokoladą, kurį gamina A. Morin šokolado dirbtuvė, dirbanti...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play