Italija, MILANO
...%, liesas kakava 9,8%, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilino aromatas), "Pan di Stelle" sausainių trupiniai 2% [kvietinė miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, sviestas, aukštos kokybės šviežias pasterizuotas pienas, kakava, šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, natūralus vanilės aromatas, emulsiklis: sojos lecitinas), švieži kiaušiniai...
Italija, Barletta
Italija, San Pietro Clarenza
... patiekti restoranų, barų, arbatos salių ir kt. stalams) arba elegantiškose pakuotėse, kurias galima eksponuoti ant lentynų ar kampeliuose. Ingredientai: Sicilijos migdolai, cukrus, Etna medus (apelsinų žiedas) kiaušinio baltymas (natūralus, nešaldytas) Pistacijos, šokoladas / Vanilė...
Italija, Sesto Fiorentino
...maloniam gėrimui, kurį galima vartoti kelis kartus per dieną energijai atgauti. Ją galima vartoti namuose arba biure puodelyje arba paruošti ir neštis kasdienėse užduotyse, amerikietiška kava yra puiki alternatyva espreso ar moka kavai, prie kurios esame įpratę mes, italai. Pakuotė su šviežumo išsaugojimo vožtuvu išlaiko produktą nepaisant vartojimo laikui bėgant. AROMATINIS PROFILIS Aromatinga kava su subtiliu skoniu, su poskoniu kakavos, vanilės, šokolado, gėlių natų ir džiovintų vaisių.
...Il Cocozhi DXN yra pagamintas iš geriausio kakavos su Ganoderma ekstraktu. Tai yra paruošta gerti miltelių gėrimas, kuris lepina jus šokolado skoniu. Be nuostabaus kakavos aromato, taip pat galite pasinaudoti Ganoderma nauda. Tiesiog supilkite turinį į puodelį verdančio vandens, išmaišykite ir galite iš karto mėgautis tonizuojančiu gėrimu, tinkamu visai šeimai!
Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Italija, Olbia
... standartus. Italijoje mes perdirbame kakavą į pusgaminius, tokius kaip kakavos masė ir rankų darbo šokoladas. Turime kakavos pupelių iš mūsų plantacijos, esančios Salvadoras, taip pat iš kitų plantacijų iš Nikaragvos, Gvatemalos, Hondūro, Belizo ir Kosta Rikos. Mūsų įmonė siūlo pakuotes pramoniniam naudojimui HO.RE.CA, taip pat mažoms partijoms, kad atitiktume klientų, ieškančių aukštos kokybės produktų...
Italija, Novi Ligure
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.
Italija, San Giorgio In Bosco
...Ekologiški-Biologiniai Produktai PRODUKCIJA pagal užsakymą (privatus ženklas) ekologiškų saldžių ir sūrių produktų gamyba, įmonė, gaminanti pagal užsakymą, tiekianti didžiausiems ekologiškiems prekiniams ženklams, siūlanti daugiau nei 30 ekologiškų produktų tipų: grūdų batonėliai, sėklos ir džiovinti vaisiai, šokoladiniai batonėliai su grūdais, miltelių mišiniai (kakavos ir vanilės pudingas, šokoladas puodelyje, tortų mišiniai), cukraus pakavimas, ir kt. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italija, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, nuo 1980 metų, projektuoja ir gamina mašinas bei pilnus įrenginius šokolado ir džiovintų vaisių apdorojimui, siūlydama sprendimus, atitinkančius kiekvieno kliento, sektoriaus ir rinkos specifinius poreikius. Išsamių sprendimų, skirtų šokolado ir kitų produktų, pagamintų iš džiovintų vaisių ir kakavos, gamybai ir formavimui. Pasiūlymas apima žaliavų, kakavos ir džiovintų vaisių...
Italija, Pisa
... vienos gamybos zonos, tokių kaip Venesuela, Madagaskaras, Jamaika, Ekvadoras, Trinidadas ir Grenada. Amedei taip pat gamina išskirtines plyteles, tokias kaip Porcelana, 9 ir Chuao. Senoje liejykloje, esančioje La Rottoje, dabar Amedei gamyklos būstinėje, kiekvienais metais dešimtys džutinių maišų su vertingomis kakavos pupelėmis atkeliauja iš viso pasaulio. Griežtai prižiūrint Ceciliui Tessieri, šios kakavos pupelės yra paverčiamos šokoladu po to, kai praeina per būtinas fazes. Ši išskirtinumas atsirado dėl Cecilios Tessieri meilės šokoladui ir atsidavimo savo vizijai.
... formavimo linijas masyvių ir įdarytų šokoladų ir šokoladinių plytelių gamybai, nuolatinės temperavimo mašinas ir partijų įrenginius rankų darbo šokolado gamybai, pradedant nuo kakavos pupelių. Technologiją įvairių šokolado produktų gamybai, taikant ją konkrečiai interesų sričiai. Rankų darbo šokolado mokykla: "nuo pupelės iki plytelės".
Nuo 1927 metų kavos importas ir skrudinimas - Kakavos perdirbimas...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play