Belgija, Wingene
... monokultūroms ir padeda išsaugoti biologinę įvairovę. Ji taip pat sukuria natūralią buferinę zoną Udzungwa kalnų nacionaliniam parkui, kuris yra paukščių stebėtojų rojus ir garsėja savo primatais, drambliais ir didžiule flora. Smulkieji kakavos ūkininkai Kilombero slėnyje praktikuoja ekologinį ūkininkavimą nuo seniausių laikų, tiesiog todėl, kad pesticidai ir cheminiai trąšos nebuvo prieinami. 2015 m...
Belgija, Ramsdonk
Belgija, Liege
...CH-MIX produktų asortimentas yra prekės ženklų kūrėjai, skirti pridėti prie standartinio alaus su mažu kartumu (10-12 EBU), kaip unikalus reikalavimas gauti įvairių šokoladinių alaus rūšių su skirtingais akcentais, tokiais kaip pieninis šokoladas, baltasis šokoladas, juodasis šokoladas, kakavos milteliai, vanilė ir kt. CH-MIX produktų asortimentas yra prieskonių mišinys, selektyvių CO2 ekstraktų...
Belgija, Vaux-Sur-Sûre
...Arduenna užmezgė bendradarbiavimą su Bastognard Pierre Plas, kuris buvo paskelbtas 2023 metų Valonijos šokoladininku pagal Gault & Millau. Pierre Plas pasiekė pasaulinę premjerą, infuzuodamas Brazilijos kakavos pupeles su Arduenna džinu! Ši subtili, rafinuota mišinio derinys yra skirtas mėgautis saikingai!
Belgija, Beringen
...Praturtintas kakavos sviestu, cukrumi ir pienu, Ferrero Nutella šokolado pasta puikiai dera su sausainiais, duonos riekelėmis ir įvairiais indų delikatesais. Ji yra 100% vegetariška ir neapima konservantų. Jos unikalus skonis privers jus norėti dar. Taigi, pradėkite savo rytus laimingai su Nutella - lazdyno riešutų pasta su kakava. Išbandykite paruošti burnoje tirpstančius desertus su Ferrero Nutella šokoladu ir nustebinkite savo artimuosius.
Belgija, Wommelgem
...Tamsių šokoladų pasirinkimas su subtiliais įdarais tirps burnoje ir paliks malonų lazdyno riešutų, migdolų ar karamelės skonį. Elegantiška dovanų dėžutė, papuošta satino juostele ir kaspinu La Palette, yra puikus pasirinkimas ir tikrai bus įvertinta visų tamsaus šokolado mėgėjų. Tamsus šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų.
Belgija, Bruxelles
O'vétal yra kosmetikos produktų prekės ženklas, sudarytas iš natūralių ir ekologiškų ingredientų, daugiausia kilusių iš Afrikos. Gamta yra gerovės širdyje, todėl O'vétal siūlo jums ekologiškas eterines aliejus, ekologiškus augalinius aliejus, kūno sviestus, pienus, ekologiškus šampūnus ir kt., kad suteiktumėte ypatingą, egzotišką akcentą savo grožiui ir, svarbiausia, savo sveikatai. Mūsų eterini...
Belgija, Bruxelles
...Kakavos sviestas yra augalinė riebalų medžiaga, gaunama spaudžiant kakavos pupeles, siekiant gauti kakavos miltelius. KOMPOZICIJA* Riebalų rūgštys 5% 34 % stearino rūgšties 34 % oleino rūgšties 26 % palmitino rūgšties 2 % linolo rūgšties 4 % Kitos sočiosios riebalų rūgštys 5764 % Bendras sočiųjų riebalų procentas KONTAKTAI KILMĖ Dramblio Kaulo Krantas INTERNETO SVETAINĖ TEL. 0032 466241698 GRYNASIS SVORIS 500G Žymos: Kakavos sviestas, Kakava...
Belgija, Ghislengien
...Ingredientai : - Pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas) - Hidrogenuoti augaliniai aliejai - Nugatas (cukrus, gliukozės sirupas, migdolai, medus, kakavos sviestas, bulvių krakmolas, kiaušinio baltymas, natūralus vanilės ekstraktas) - Lašininiai riešutai - Gali turėti pėdsakų pieno, glitimo, kiaušinių, sojos ir riešutų.
Belgija, Namur
...Ingredientai: Cukrus, kakavos milteliai 25%, natūralūs bulvių krakmolai, dekstrozė, viso pieno milteliai, Himalajų druska, aromatai, guar guma [E412], ksantano guma [E415], vanilinas, cinamonas. Alergenai: Gali būti pėdsakų pieno, glitimo, riešutų ir natūralių sulfitų dėl buvimo zonoje. Pasirinkimas: Maišelis - 500 g Energija: 422 Kcal / 1783 Kj Maistinė vertė: 100 g Riebalai: 8,8 g Iš jų sočiųjų: 5,4 g Angliavandeniai: 79,2 g Iš jų cukrūs: 53,6 g Baltymai: 6,5 g Druska: 0,35 g...
Belgija, Seneffe
...Šokoladinis glaistymas yra mūsų karštųjų glaistų asortimento dalis. Jis pagamintas iš belgų juodojo šokolado (10 %) ir kakavos miltelių (9 %), pagal tradicinę amatininkų receptūrą. Dėl savo specifinės klampumo, galite lengvai sukurti ploną sluoksnį su tobulai blizgia šokoladine apdaila. Paruoštas naudoti po 40-50°C/104-122°F temperatūros (priklausomai nuo idealaus klampumo norimam naudojimui), be vandens pridėjimo. Jis leidžia visiškai padengti visas formas ir gali būti naudojamas daugeliui taikymų, tokių kaip tobulas torto apdailinimas arba vaisių panardinimas.
Belgija, Webbekom
Šokoladas yra subtili žaliava, kurią apdorojant reikia elgtis su didžiausia atsakomybe. Tai yra pagrindas kuriant mašiną Mol d'Art dirbtuvėse. Visame pasaulyje šokoladininkai ir šokolado apdorojimo įmonės remiasi Mol d'Art žiniomis, patirtimi ir technologijomis, kad galėtų savo klientams pateikti puikiai apdorotus šokolado produktus.
Belgija, Vaux-Sous-Chevremont
... Be skonio, šokoladinė įsipareigoja kurti teisingą ir tvarų pasaulį ir imasi tvirtų įsipareigojimų! Vienas iš jų? Galler šokoladai gaminami iš 100 % Fairtrade sertifikuotų kakavos pupelių. Taip šokoladinė įsipareigoja mokėti geresnę kainą ir prisideda prie kakavos augintojų, jų šeimų ir bendruomenių gyvenimo ir darbo sąlygų gerinimo. Daugiau informacijos: www.galler.com...
Belgija, Ghislenghien
... % kakavos šokolade, tiek svieste, Murcijos ekologiškuose migdoluose, Pjemonto ekologiškuose lazdyno riešutuose, Sicilijos ekologiškuose pistacijose, ekologiškame (žinoma, vietiniame!) grietinėlėje, vanilėje ir visuose kituose šokolado gamyboje naudojamuose ingredientuose. Nėra konservantų, nėra dažiklių, nėra skonio stipriklių, nėra aromatų, nėra GMO, nėra hidratuotų riebalų. Mūsų produktai taip pat be glitimo. Mūsų iššūkis: įrodyti, kad ekologiški ir sąžiningo prekybos produktai yra tokie pat skanūs, kaip jie yra naudingi žmogui ir gamtai.
Belgija, Liège
Įsikūrusi Lježo mieste, Belgijoje, Millésime Chocolat yra viena iš nedaugelio Belgijos šokolado gamyklų, dirbančių tiesiogiai su kakavos pupelėmis: „Nuo pupelės iki šokolado“, dar vadinamas „Bean-to-Bar“. Mes esame vieninteliai, kurie gamina tik šokoladą, turintį metinę etiketę, kilusį iš tam tikros vietovės, konkrečios geografijos. Mūsų tikslas yra dirbti tik su pupelėmis, gautomis iš išskirtinių plantacijų ir vietovių. Mes nemaišome derlių, vietovių ar metų. Mūsų pupelės gaunamos iš medžių, kurie laikosi senovinės kakavmedžių genetikos.
Belgija, Bruxelles
Savo šokoladas iš pupelių... Pierre Marcolini yra griežtas dėl žaliavų pasirinkimo, kurios patenka į jo produktų sudėtį. Kiekvienais metais, nepalikdamas jokių pastangų, jis keliauja po pasaulį (Amerika, Lotynų Amerika, Meksika, Madagaskaras, Trinidadas, ...) ieškodamas kakavos pupelių, vaisiaus, kurį jis padarė savo simboliu. Nepatenkintas tik geriausių pasaulio pupelių parvežimu į savo...
... aukštos kokybės žaliavos. Ingredientai garantuoti be GMO. Etinis ir tvarus šokoladas, su grynu kakavos sviestu ir be pridėtinio augalinio riebalo. Visas pienas ir šviežias pieno sviestas. Corné Port-Royal – tai apie dvidešimt parduotuvių Belgijoje ir 15 Prancūzijoje. Siūlome platų pralinų asortimentą.
Belgija, Manaihant-Battice
... meistriškumą, kad mūsų klientams pasiūlytume išskirtinius skanėstus, skirtus rafinuotiems skoniams... arba tiesiog „TIKRŲ“ mėgėjams. Skonis, aromatai, subtilūs deriniai, kilni sudedamosios dalys (sviestas, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, migdolų pasta, grietinėlė ir kt.), visa tai sukurta su širdimi, pagarba ir aistra, kad jums pasiūlytume didžiulį skanėstų pasirinkimą. Kad šokoladas būtų ant...
Belgija, Beerse
Šokolado gaminiai yra mūsų aistra! Šokoladinė Matthé naudoja apvalkalo šokoladą, pagamintą tik iš 100% kakavos sviesto, kuris užtikrina neprilygstamą skonį. Šokoladinė Matthé jau tris kartas yra sinonimas meistriškumo. Dėl klientų orientuoto požiūrio taip pat buvo įsteigta atskira pakavimo skyrius. Taip šokoladinė atitinka augančią paklausą paruoštų produktų, kuriuos galima tiesiogiai dėti į...
Belgija, Roeselare
Carline sujungia naujoves, rafinuotumą ir meistriškumą į unikalų ir įvairiapusį šokolado gaminių asortimentą. Mes skiriame didžiausią dėmesį žaliavų pasirinkimui, iš kurių daugelis yra gaminamos tik mums. Mūsų šokolado apvalkalai sudaryti tik iš tikro kakavos sviesto ir natūralios vanilės. Mūsų receptūros nuolat tobulinamos ir kruopščiai taikomos kvalifikuotų darbuotojų, turinčių modernią įrangą...
Belgija, Gosselies
... senovinį procesą. Naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai ir 100% grynas kakavos sviestas. Tobulumas, formų įvairovė ir išskirtinis skonių subtilumas prisidėjo prie nacionalinės ir tarptautinės jo produktų šlovės, kurie visada gaminami laikantis tradicijų, kokybės ir aptarnavimo. BRUYERRE šokoladai neapima konservantų. Siekdami patenkinti drąsiausių šokolado mėgėjų skonius, šokolado meistrai nuolat ieško naujų skonių derinių. Bruyerre – tai aistra šokoladui.
Belgija, Gent
cacaOh! nuolat ieško naujų ingredientų, skonių ir kūrinių. Tradicinis gamybos procesas, kakavos pupelės skrudinamos ir malamos, tikros šokolado sudėtis: kakava, kakavos sviestas ir, žinoma, vanilė. Pasirinkimas natūralių ingredientų, subtiliai atrinktų, kurie kiekvienas suteikia savo charakterį mūsų Belgijos šokolado produktams: skanūs, autentiški ir su netikėtu akcentu.
Belgija, Oostende
Tik pačios švariausios sudedamosios dalys, tai jaučiasi! Dieviškas Herman Desserts skonis prasideda nuo aukštos kokybės žaliavų. Todėl mes naudojame tik geriausias sudedamąsias dalis, turinčias puikų kainos ir kokybės santykį. Mūsų produktuose nenaudojami dažikliai, konservantai ir priedai. Mes dirbame tik su Belgijos šokoladu, turinčiu 100% kakavos sviesto (ambao), tikra grietinė, grynas...
Belgija, Lokeren
...Pralin'Art gamina aukščiausios kokybės pralinus, pagamintus iš Belgijos šokolado, 100% kakavos sviesto, natūralios vanilės ir be pridėtų riebalų. Mūsų lazdyno riešutų įdaras turi ne mažiau kaip 35% lazdyno riešutų, o kituose įdarose nenaudojami hidrinti riebalai, kurie taip pat yra be transriebalų rūgščių. Visi pridėti aromatai yra natūralūs. Įmonė nuo 2005 metų dirba pagal 'international food standard' (IFS) kokybės standartus.
Belgija, Tournai
... tradicijos, Desobry papildo savo receptus visų rūšių kakavos skoniais. Desobry kokybė: žaliavos daugiausia iš Europos Sąjungos, 100% kakavos sviesto šokoladas, sausainiai be dirbtinių aromatų, be dažiklių, be konservantų, be hidratuotų riebalų. Desobry kokybė užtikrina, kad siūlote geriausius sausainius rinkoje.
Belgija, Seneffe
... yra puiki alternatyva tradicinėms traškučiams, be to, jie yra turtingas vitamino E šaltinis. Mūsų asortimentas taip pat apima ekologiškus migdolus, apdengtus ekologišku šokoladu, taip pat produktų šeimą, sudarytą iš ekologiškų šokoladinių lazdelėlių, kurias galima mėgautis karštame gėrime arba valgyti kaip saldainiuką. Ekologiškas šokoladas gaminamas vietoje: Belgijoje. Mūsų puikūs kakavos pupelės yra importuojamos iš mažos kooperatyvo Dominikos Respublikoje.
Belgija, Thuin
... (Kalėdos, Šv. Valentino diena, Velykos, Šv. Nikolajus...) ar tiesiog dėl malonumo! Jų vienintelis tikslas: patenkinti jūsų saldumynų troškimą. Tam jie ypač atidžiai rūpinasi mūsų produktų kokybe. Pagaminti pagal originalius receptus iš natūralių ingredientų, mūsų specialybės garantuoja 100 % gryno kakavos sviesto.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play