...Šviesi su gražiais sidabriniais atspindžiais.
Turime čia spindintį muskatą, kaip ir dera Lunel terroire: rožė, ličiai, aistros vaisiai, mangai, avietės ir kalkės... Vitaminų kupinas kokteilis.
Burna yra aiški, gaivi ir tonizuojanti su šiais rūgščių mažųjų raudonųjų vaisių aromatais pabaigoje.
Galima įsigyti buteliuose arba laisvai.
Aukso medalis FEMINALISE (400 moterų žiuri) 2023...
...Pagamintas iš tradicinio Macabeo, Xarello ir Parellada mišinio. Šis cava brandinamas mažiausiai 18 mėnesių. Jis yra ryškiai, šviesiai geltonos spalvos ir suteikia elegantišką aromatą, puikiai subalansuotą su vaisiniais akcentais. Su labai švelniu skoniu, leidžia pajusti baltųjų vaisių užuominas ir gerai integruotą anglies dioksidą su subalansuota rūgštimi.
Dydis: 75 cl...
...citrusinių vaisių, džiovinto abrikoso ir kriaušės užuominas.
Šampanas Claude PERRARD Brut Tradition puikiai tinka kaip aperityvas su sūrio gougères. Jis taip pat gali būti patiekiamas kaip užkandis su kumpio pyragu.
Jis sėkmingai papildys paukštieną arba jautienos filė su padažu.
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę.
Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
...Lėtai subręstantys vynuogės ant nuolaidžių kalkakmenio dirvožemių Nees Karyes Larissa, metus laikomi ąžuolo statinėse, leidžia vynui pasireikšti per savo charakteringiausią ir tipiškiausią būdą. Sprogstamai aromatingas vynas, sudarantis unikalų ir intensyvų puokštę, džiovintų vaisių ir vanilės skonį, švelnius taninus ir subalansuotą rūgštingumą.
Patiekiamas 18 - 20°C...
...Cépages : 80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON
Origine des raisins : 100% domaine du Manoir de la Valette
Sol : argilo calcaire
VINTAGE : 100% 2018 mis en bouteille en 09/2019
Elevage : 50 % yra brandinama statinėse, tačiau mes maišome, kad gautume lengvą medienos skonį
Alcool : 12,5% <x<13 %Vol
DOSAGE : jokių priedų
PACKAGING : 75 cl butelis
WINE NOTES : Nosyje atsiveria raudonųjų vaisių aromatai, burnoje ataka dominuoja vaisiai
Conseils : Rekomenduojama degustacija 16–18°C...
...persikų, abrikosų ir citrusinių vaisių natomis, struktūruotas labai lengva taninų struktūra. Originalus, gaivus, kvapnus ir skanus!
Talpa: 75cl
Tipas: Oranžinis vynas
Vynuogės: 100% Muscat
IGP: Côtes Catalanes
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 metų
Patiekimo temperatūra: 12-14°C...
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio.
Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni.
80% Merlot.
20% Cabernet Sauvignon.
Labai graži purpurinė spalva.
Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas.
Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis.
Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos.
Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis.
Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
...Intensyvus ir sudėtingas Cahors
Šis giliai spalvotas vynas yra ekspresyvus ir harmoningas; jo sudėtingas aromatas primena juoduosius serbentus, prieskonius ir skrudintus vaisius. Burnoje jis yra mėsingas ir galingas, o aksominė tekstūra liudija apie puikų ąžuolo brandinimo technikos valdymą. Juodųjų vaisių, saldymedžio ir šokolado aromatai užbaigia pilną vyno išraišką.
Pateikite dekantuotą (arba atidarytą kelias valandas anksčiau) ir mėgaukitės 15-16° temperatūroje.
Siūlomas derinys: žvėriena, foie gras, triufeliai, miško grybai, tournedos, pienu šeriamas ėriukas.
...Suknelė yra purpurinė su laukinių vaisių ir miško aromatais. Vynas yra minkštas ir gyvybingas, pasižymintis puikiu gaivumu.
Domenas: DOMAINE DE LA GRAVEIRETTE
Vardas: VIN DE FRANCE
Regionas: VALLÉE DU RHÔNE
Spalva: Raudona
Veislės: Grenache
Auginimo būdas: Biodinaminis
Charakteris: lengvas / vaisinis
Talpa: 75cl
Metai: 2019
Svoris: 1 kg
Sieros kiekis: labai mažai arba be sieros...
...Iš atrinktų mėlynių pagamintas puikus vaisiųvynas.
Puikiai tinka šiltoms vasaros dienoms arba gerai temperuotas ir pagardintas žiemos prieskoniais šaltuoju metų laiku.
...Viosinho, Rabigato ir Gouveio
Citrininė spalva, gėlių ir vaisių aromatas, intensyvus, švelnus ir subalansuotas skonis
Pateikti su žuvimi, jūros gėrybėmis ir salotomis
Patiekti 10ºC | 50ºF
12% vol. 750ml...
...Dosnus ir aromatingas, šis Viognier išsiskiria geltonos minkštos mėsos vaisių ir šiek tiek baltų gėlių natomis. Kaip aperityvas, jis puikiai derės su ožkos sūrio ir medaus užkandžiais, lašišos ir krapų pyragu arba kretoškais sumuštiniais. Patiekiant su maistu, jį derinkite su keptomis kalmarų, risotto su šparagais, vištiena troškinyje su rozmarinu arba flambuotomis gambomis. Taip pat galite jį mėgautis tiesiog šaltą, su draugais kaip aperityv.
Talpa: 75 cl
Alkoholio laipsnis: 13 % VOL...
...Aitzalde yra Txakoli, turintis Getaria (D.O.) kilmės ženklą. Gaivumas, pusiausvyra, kokybė. Tai yra žodžiai, apibūdinantys šį jauną ir vaisių skonio gurmanišką baltąjį vyną su būdinga rūgštimi, kuri yra kruopštaus paruošimo rezultatas.
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse.
Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis.
Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
... vynas brandinamas barikėse 16-18 mėnesių. Po to seka papildomas brandinimas buteliuose mažiausiai 3 mėnesius.
Brandinimo potencialas: 4 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Spalva: intensyvi rubino raudona.
Aromatai: platus ir ilgalaikis, su gerai sunokusių raudonųjų vaisių užuominomis.
... itin viliojančia spalva, primenančia raudonmedį, su žalsvais atspalviais, kai stiklinė yra sukratyta, aiškus ir akivaizdus vyno amžiaus ženklas. Aromatas yra labai sudėtingas ir turtingas, su daugybe džiovintų vaisių (figų, slyvų), acto, jodo ir prieskonių niuansų, su labai gaiviu ir harmoningiu poskoniu.
Veislės
Šis vynas buvo pagamintas iš priešfilokserinių vynmedžių, todėl jis yra mišrus iš...
...Finas spumante su smulkia burbuliukais ir ilgai išliekantis, kuriame išryškėja gėlių ir vaisių natų, lydimų malonaus rūgštumo. 6 gr/lt cukraus likutis pabrėžia šio Prosecco Superiore gaivumą ir mineralumą, gautą iš grynų glera vynuogių, pasirinktų iš mūsų jauniausių vynuogynų San Pietro di Feletto.
... baltųjų vaisių (kriaušė, baltoji persikas) natas, tuo tarpu Syrah ir Rolle prideda gražaus apvalumo ir praturtina aromatų paletę skanėstais raudonųjų vaisių natomis.
Maisto ir vyno derinimas
Cuvée ŒnoFil puikiai papuoš jūsų užkandžius arba skaniai papildys jūsų kepsnius, picas, mėsos užkandžių lėkštes ar kitus tapas.
Patiekimas: 8-10°C
Laikymas: Gerti per 2 metus
Ypatingumas: Cuvée ŒnoFil pavadinimas yra žodžių žaismas, jungiantis geros vyno mėgėją (Ōnophile) su vynininku, sukūrusiu cuvée, Benoit FIL.
...Skonis gaivus, stiprus, ilgas ir išliekantis taninai.
Šis 0.0% raudonas vynas yra nuostabus papildymas mėsos patiekalams ir tamsiai žuviai.
Degustacijos pastabos:
- Vizualinė fazė: subrendusi vyšnios spalva su intensyviu šviesumu.
- Nosyje: nustebinanti vaisių gausa, po kurios seka lengvi medžio akcentai.
- Skonyje: maloni skysčio konsistencija su vaisiniais akcentais ir balzaminis poskonis...
...Jo intensyvi juodmedžio spalva turi tamsiai violetinius atspalvius.
Šis sudėtingas vynas susideda iš daugybės aromatų: juodųjų vaisių (gervuogių, mėlynių), prieskonių (pipirų, vanilės) ir šiek tiek saldymedžio, atsirandančio brandinimo metu. Juos lydi subtiliai apgaubti taninai, o visa tai sudaro tobulą pusiausvyrą.
Jo turtinga ir galinga struktūra suteikia didelį laikymo potencialą.
...Vynas Saperavi yra vienas iš išskirtinių sausų raudonųjų vynų, gaminamų Gruzijoje, Kachetijos vyno regione. Šio vyno spalva gali svyruoti nuo sodrios avietinės iki tamsiai raudonos. Vynas turi aksominį, turtingą skonį su puikiu saldumo ir rūgšties balansu. Brandžios vaisių natose harmoningai susijungia lengvi ąžuolo ir prieskonių niuansai, sudarantys ilgą aromatinį poskonį. Vynas skonis subalansuotas, su juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir sunokusių vyšnių natomis. Vynas puikiai dera su ant grotelių keptu arba keptu, gausiai prieskoniniu mėsos patiekalu ir brandžiu sūriu.
...Pterostilbenas yra natūralus junginys stilbenoidų junginių klasėje. Jis gali būti gaunamas iš vaisių ir augalų, tokių kaip migdolai, mėlynės, vynuogės, ir net perdirbtų maisto produktų, tokių kaip vynas ir arbata.
Cat. Nr:NST-10-80
CAS:537-42-8
Grynumas:98% (HPLC)
Molekulinė formulė:C16H16O3
Molekulinė masė:256,30...
...PROSECCO DOC
Jo gėlių ir vaisių aromatas, gaivus, lengvas ir žvalus skonis: Prosecco DOC yra vynas, simbolizuojantis paprastą, rafinuotą gėrimą, kuris atspindi nepakartojamą itališko gyvenimo stilių.
Vynuogės, naudojamos Prosecco DOC, yra daugiausia Glera, tipinė veislė, kilusi iš šiaurės rytų Italijos, dar nuo romėnų laikų.
Glera yra baltoji vynuogė. Jos šakos yra tamsiai lazdyno spalvos ir gamina didelį kiekį šviesiai geltonų vynuogių kekių.
...Vitigni Cuvée - puikių baltųjų vynų, kruopščiai atrinktų 120-osioms įmonės metinėms, mišinys.
Pasiūlyti deriniai Puikiai dera su žuvies užkandžiais. Puikiai tinka kaip aperityvas arba kaip pagrindas vaisių kokteiliams. Pastabos: Sudėtyje yra sulfitų.
Talpa: 0,75 l
Kodas: 08494
Kategorija: Putojantys vynai
Šalis: Italija
Regionas: Veneto
Spalva: Ryškiai šviesiai geltona
Skonis: Putojantis vynas yra sausas, aksominis ir elegantiškas.