Prancūzija, Etupes
... max. 10 metrų, 22 metrai (JEX112C2) Specifikacijos ir privalumai Elektros siurblys su šoniniu kanalu, nuolatinės srovės variklis SKYSČIAI: Jūros vanduo, Trąšos, Aliejus, Vaisių sultys, Pienas, Cheminiai skysčiai, Vynas TECHNOLOGIJA: Šoninis kanalas, Nuolatinė srovė ATEX: Ne SIURBLIŲ TIPAS: Nuogas SRAUTAS: 3,5 m3/h - 7,2 m3/h IŠLEIDIMO ANGA: 1"1/4 M, 1"1/2 M KORPUSAS: Inox 316 MECHANIZMAS: Inox 316...
...Lėtai subręstantys vynuogės ant nuolaidžių kalkakmenio dirvožemių Nees Karyes Larissa, metus laikomi ąžuolo statinėse, leidžia vynui pasireikšti per savo charakteringiausią ir tipiškiausią būdą. Sprogstamai aromatingas vynas, sudarantis unikalų ir intensyvų puokštę, džiovintų vaisių ir vanilės skonį, švelnius taninus ir subalansuotą rūgštingumą. Patiekiamas 18 - 20°C...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...persikų, abrikosų ir citrusinių vaisių natomis, struktūruotas labai lengva taninų struktūra. Originalus, gaivus, kvapnus ir skanus! Talpa: 75cl Tipas: Oranžinis vynas Vynuogės: 100% Muscat IGP: Côtes Catalanes Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 metų Patiekimo temperatūra: 12-14°C...
Prancūzija, Pantin
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio. Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Labai graži purpurinė spalva. Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas. Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis. Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos. Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis. Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
Prancūzija, Parnac
...Intensyvus ir sudėtingas Cahors Šis giliai spalvotas vynas yra ekspresyvus ir harmoningas; jo sudėtingas aromatas primena juoduosius serbentus, prieskonius ir skrudintus vaisius. Burnoje jis yra mėsingas ir galingas, o aksominė tekstūra liudija apie puikų ąžuolo brandinimo technikos valdymą. Juodųjų vaisių, saldymedžio ir šokolado aromatai užbaigia pilną vyno išraišką. Pateikite dekantuotą (arba atidarytą kelias valandas anksčiau) ir mėgaukitės 15-16° temperatūroje. Siūlomas derinys: žvėriena, foie gras, triufeliai, miško grybai, tournedos, pienu šeriamas ėriukas.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Suknelė yra purpurinė su laukinių vaisių ir miško aromatais. Vynas yra minkštas ir gyvybingas, pasižymintis puikiu gaivumu. Domenas: DOMAINE DE LA GRAVEIRETTE Vardas: VIN DE FRANCE Regionas: VALLÉE DU RHÔNE Spalva: Raudona Veislės: Grenache Auginimo būdas: Biodinaminis Charakteris: lengvas / vaisinis Talpa: 75cl Metai: 2019 Svoris: 1 kg Sieros kiekis: labai mažai arba be sieros...
Vokietija, Waldkirch
...Iš atrinktų mėlynių pagamintas puikus vaisių vynas. Puikiai tinka šiltoms vasaros dienoms arba gerai temperuotas ir pagardintas žiemos prieskoniais šaltuoju metų laiku.
Prancūzija, Cénac
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą. Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo. Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu. Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plotas: 30 ha Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
Portugalija, Trofa
... tonus, tuo tarpu intensyviai skrudintos prideda medaus, džiovintų vaisių ir prieskonių aromatų. Aromatinės Natos: Moscatel statinės suteikia gėlių ir vaisių aromatus, tokius kaip apelsinas, abrikosas ir medus, kurie praturtina distiliato profilį. Oksidacija: Kontroliuojama oksidacija statinėse leidžia vystytis sudėtingiems skoniams ir sušvelnina distiliatą. Privalumai Naudojant Statines Įtaka...
Prancūzija, Laure-Minervois
Ispanija, Madrid
...Zhalbaus Rueda, pagamintas iš Verdejo veislės, pasižymi žolelių ir vaisių aromatu bei skoniu, lydimu puikios rūgšties. Burnoje jis yra originalus dėl savo charakteringo kartumo kartu su ryškia vaisių išraiška. Tai savybių rinkinys, kuris daro šį vyną labai harmoningą. Zhalbaus Rueda gamybai naudojama vietinė šios denominacijos vynuogė, Verdejo veislė, kuri užima didžiausią plotą. Ji puikiai...
Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
... vynas brandinamas barikėse 16-18 mėnesių. Po to seka papildomas brandinimas buteliuose mažiausiai 3 mėnesius. Brandinimo potencialas: 4 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus. Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su gerai sunokusių raudonųjų vaisių užuominomis.
...Pastörizatoriai, kaip ir pavadinimas sako, yra mašinos, atliekančios pastörizacijos procesą. Su šiais įrenginiais galima pastörizuoti daugelį produktų, tokių kaip pienas, grietinėlė, vaisių sultys, rožių vanduo, kečupas, majonezas, šira, alus, vynas, vaisių padažas. Šis procesas gali būti vykdomas įvairiomis talpomis, nuo 5 tonų iki 50 tonų per valandą. Pastörizatoriaus techninės savybės...
Atitinkantys produktai
Pastörizatör sistemai
Pastörizatör
Kiti produktai
Pramoninis homogenizatorius
Homogenizatorius
Prancūzija, La Cadière-D'azur
... aromatai. SKONIS: Aromatingas, intensyvus, platus, citrusinių vaisių natų, raudonųjų vaisių natų, greipfrutų natų, švelnus, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, gera išliekamasis poveikis. Veislės: Clairette (5%) / Grenache (65%) / Mourvèdre (30%) Alkoholis: 13% Talpa: 75 cl...
...Vynuogės veislė: 100% Arneis. Vynifikacija: fermentacija nerūdijančio plieno talpose 18°C temperatūroje 3 savaites. Brandinimas: buvimas „sur lies“ nerūdijančio plieno talpose apie 8 mėnesius. Spalva: šviesiai geltona su šiek tiek žalsvais atspalviais. Aromatas: švelnus ir gėlių, turtingas vaisių aromatų, primenančių obuolį ir prinokusį kriaušę. Skonis: sūrus ir pilnas su ilgai išliekančiu...
Suomija, Turku
...Regionas Italija – Markė Vyninė Fattoria Mancini Veislė 100% Albanella Pavadinimas Colli Pesaresi DOC Roncaglia Alkoholio kiekis 12,5% Vynifikacija Vynuogės buvo spaudžiamos visais kekėmis 9°C temperatūroje; vynas buvo išgautas iki 55% vynuogių svorio. Vynas buvo šaltai nusistovėjęs 24 valandas. Fermentacija vyko temperatūros kontroliuojamuose rezervuaruose, maksimaliai iki 18°C. Malolaktinė fermentacija nebuvo vykdoma. Brandinimas Keturi mėnesiai rezervuare ant mielių; mikrofiltravimas prieš buteliavimą. Tūris: 75cl...
Prancūzija, St Pierre D'oléron
... metus VSOP ir 2 metus VS. Po derliaus nuėmimo derlius pirmiausia yra vyninamas. Tada gautas vynas distiliuojamas pagal Charentaise metodą, tai yra dviguba distiliacija. Boyard mišiniuose yra įvairių 100% Oléron salos kilmės spiritų.
ufs.country_names.RU, Kursk
...Obuolių sidras, saldus perlų gazuotas pasterizuotas sidras. Šis saldus gazuotas sidras gaminamas iš šviežių sulčių, pagamintų iš specialių obuolių veislių. Malonus saldumas, bet ne per saldus skonis ir švelnus desertinis vynas yra jo išskirtinė savybė. Stiklinė butelis: Galiojimo laikas 270 dienų Kiekis 450 ml: 12 butelių dėžutėje...
Prancūzija, Entre-Vignes
...Šviesi su gražiais sidabriniais atspindžiais. Turime čia spindintį muskatą, kaip ir dera Lunel terroire: rožė, ličiai, aistros vaisiai, mangai, avietės ir kalkės... Vitaminų kupinas kokteilis. Burna yra aiški, gaivi ir tonizuojanti su šiais rūgščių mažųjų raudonųjų vaisių aromatais pabaigoje. Galima įsigyti buteliuose arba laisvai. Aukso medalis FEMINALISE (400 moterų žiuri) 2023...
Prancūzija, Roubia
... juodųjų serbentų aromatai, subtilūs vyšnių aromatai, dosnūs raudonųjų vaisių aromatai. Burnoje Intensyvi, šilkinė, lengvi juodųjų serbentų natų, dosnūs vyšnių natų, dosnūs raudonųjų vaisių natų, elegantiški taninai, subtilūs taninai, apvalus, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, Baltos mėsos, Plunksniniai žvėrys, Paukštiena, Karvių sūriai Patiekimo temperatūra: 16° - 18° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkoholis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Ispanija, Murcia
...Pagamintas iš tradicinio Macabeo, Xarello ir Parellada mišinio. Šis cava brandinamas mažiausiai 18 mėnesių. Jis yra ryškiai, šviesiai geltonos spalvos ir suteikia elegantišką aromatą, puikiai subalansuotą su vaisiniais akcentais. Su labai švelniu skoniu, leidžia pajusti baltųjų vaisių užuominas ir gerai integruotą anglies dioksidą su subalansuota rūgštimi. Dydis: 75 cl...
Prancūzija, Rouvres Les Vignes
...citrusinių vaisių, džiovinto abrikoso ir kriaušės užuominas. Šampanas Claude PERRARD Brut Tradition puikiai tinka kaip aperityvas su sūrio gougères. Jis taip pat gali būti patiekiamas kaip užkandis su kumpio pyragu. Jis sėkmingai papildys paukštieną arba jautienos filė su padažu.
Ispanija, Santiago De Compostela
...Skonis gaivus, stiprus, ilgas ir išliekantis taninai. Šis 0.0% raudonas vynas yra nuostabus papildymas mėsos patiekalams ir tamsiai žuviai. Degustacijos pastabos: - Vizualinė fazė: subrendusi vyšnios spalva su intensyviu šviesumu. - Nosyje: nustebinanti vaisių gausa, po kurios seka lengvi medžio akcentai. - Skonyje: maloni skysčio konsistencija su vaisiniais akcentais ir balzaminis poskonis...
Prancūzija, St Vincent Rive D'olt
...Jo intensyvi juodmedžio spalva turi tamsiai violetinius atspalvius. Šis sudėtingas vynas susideda iš daugybės aromatų: juodųjų vaisių (gervuogių, mėlynių), prieskonių (pipirų, vanilės) ir šiek tiek saldymedžio, atsirandančio brandinimo metu. Juos lydi subtiliai apgaubti taninai, o visa tai sudaro tobulą pusiausvyrą. Jo turtinga ir galinga struktūra suteikia didelį laikymo potencialą.
...Vynas Saperavi yra vienas iš išskirtinių sausų raudonųjų vynų, gaminamų Gruzijoje, Kachetijos vyno regione. Šio vyno spalva gali svyruoti nuo sodrios avietinės iki tamsiai raudonos. Vynas turi aksominį, turtingą skonį su puikiu saldumo ir rūgšties balansu. Brandžios vaisių natose harmoningai susijungia lengvi ąžuolo ir prieskonių niuansai, sudarantys ilgą aromatinį poskonį. Vynas skonis subalansuotas, su juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir sunokusių vyšnių natomis. Vynas puikiai dera su ant grotelių keptu arba keptu, gausiai prieskoniniu mėsos patiekalu ir brandžiu sūriu.
...Pterostilbenas yra natūralus junginys stilbenoidų junginių klasėje. Jis gali būti gaunamas iš vaisių ir augalų, tokių kaip migdolai, mėlynės, vynuogės, ir net perdirbtų maisto produktų, tokių kaip vynas ir arbata. Cat. Nr:NST-10-80 CAS:537-42-8 Grynumas:98% (HPLC) Molekulinė formulė:C16H16O3 Molekulinė masė:256,30...
Italija, Modena
...PROSECCO DOC Jo gėlių ir vaisių aromatas, gaivus, lengvas ir žvalus skonis: Prosecco DOC yra vynas, simbolizuojantis paprastą, rafinuotą gėrimą, kuris atspindi nepakartojamą itališko gyvenimo stilių. Vynuogės, naudojamos Prosecco DOC, yra daugiausia Glera, tipinė veislė, kilusi iš šiaurės rytų Italijos, dar nuo romėnų laikų. Glera yra baltoji vynuogė. Jos šakos yra tamsiai lazdyno spalvos ir gamina didelį kiekį šviesiai geltonų vynuogių kekių.
Prancūzija, Paris
... kokybiškų derlių.)","ASPECT VISUEL":"Saldaus rožinio atspalvio su švelniais vario atspalviais. Nosyje - raudonųjų vaisių fiesta: vyšnios, gervuogės, avietės...","DESCRIPTION":"Pinot Meunier ir Raudonojo Šampano vyno derinys, rožinis šampanas sužavės jus savo vaisiniais aromatais.","ASPECT GUSTATIF":"Šis šampanas yra vyninis ir galingas, pasižymintis puikiu ilgiu burnoje."}...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play