...Baltasis vynas, gaminamas daugiausia iš šviesių vaisių, išsiskiria savo gaivumu ir lengvumu. Dažnai ryškus ir vaisinis, jis vertinamas dėl savo citrusinių, obuolių, kriaušių ar baltųjų gėlių aromatų. Baltieji vynai gali būti sausi, pusiau saldūs arba saldūs, siūlantys didelę skonių įvairovę, puikiai derančią su jūros gėrybėmis, žuvimi ir švelniais sūriais. Nesvarbu, ar tai Chardonnay, Sauvignon Blanc ar Riesling, kiekvienas baltasis vynas atskleidžia subtilias natas, kurios jį paverčia idealiu palydovu draugiškiems susibūrimams ar rafinuotiems valgymams.
...Pasiduokite Bourgogne raudonojo vyno elegancijai, vynui, pasižyminčiam gilia ir išskirtine sudėtingumu. Kruopščiai brandintas prancūziškuose ąžuolo statinėse, šis vynas atskleidžia turtingus sunokusių raudonųjų vaisių aromatus ir subtilias medienos natas. Burnoje, aksominė tekstūra ir švelnūs taninai apgaubia gomurį, siūlydami harmoningą ir žavingą pojūčių patirtį. Leiskite sau būti sužavėti šio Bourgogne raudonojo vyno amžina elegancija.
... veda kuriant šį Merlot. Viskas dedama į tai, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbtų savo vynuogyno veislės tipiškumą.
DEGUSTACIJA
Spalva: intensyvi raudona su violetiniais atspalviais.
Aromatas: išraiškingas su konservuotų raudonųjų vaisių natomis.
Skonis: dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių aromatais, papildytais švelnių prieskonių užuomina.
Gurmaniškas Merlot, kaip niekad skanus!
DERINIMAS SU MAISTU IR VYNU
Le Star Merlot puikiai derės su užkandžių lėkšte, ant grotelių kepta mėsa, baltos mėsos patiekalais su padažu, žuvimi ir bulvytėmis bei ryškiais sūriais.
...[terdézom) rožinis vynas pasižymi gražia šviesia spalva su blizgiais atspindžiais, turintis šviežių vaisių aromatą ir lengvus citrusinių vaisių užuominas. Burnoje jis yra gaivus, vaisiškas, subalansuotas ir gyvas. Tai lengvas ir subalansuotas ekologiškas rožinis vynas.
Turime didelius kiekius, kad galėtume aprūpinti jūsų rinkas.
...Syrah 40% - Grenache 40% - Cinsault 20%
VYNO DEGUSTACIJA
Malonus vynas, kurio aromatai suteikia ypač vaisių puokštę. Skonyje kvapų pusiausvyra sukuria malonų ir gaivų skonį, kuriame dominuoja laukinių braškių intensyvumas. Gaivi ir kvapni kombinacija.
... 2023 metų pavasarį, naudojant sunkius skaidrius burgundiškus butelius su kvadratiniais žiedais.
Kamštis Diam 3 24*45.
Brandinimas 6 mėnesius ant smulkių nuosėdų.
Degustacija:
vizualiniai bruožai: Raudonųjų serbentų spalva, su mėlynais atspalviais.
olfiniai bruožai: Nosies aromatas yra aiškus ir ryškus. Jame atsiskleidžia šviežių raudonųjų vaisių aromatai: miško braškės, avietės, kuriuos papildo...
...100% Merlot
Įsikūręs Sainte Terre
Degustacijos užrašai:
Šis vynas, apsivilkęs gražia tamsia ir violetine suknele, skleidžia didelės sudėtingumo aromatų spektrą. Pradedame nuo dūminių natų, tada pereiname prie juodųjų vaisių ir raudonųjų figų. Burnoje ataka yra tanki ir masyvi, tačiau išlaiko pusiausvyrą ir ryškią gaivumą. Galingas finišas liudija apie pažadintą ateitį.
...Circé yra vaisinis sidras, šiek tiek rūgštus. Jo spalva yra auksinė ir blizgi. Vaisių aromatas yra aiškus ir viliojantis. Pirmasis skonis burnoje yra rūgštus, apgaubtas švelnios putojimo. Pabaiga yra gaivi ir šiek tiek saldi.
bruto svoris: 1340g
6 vnt. kartono svoris: 8,5kg...
...Šviesiai rožinė švytinti robe.
Raudonųjų vaisių ir uogų (braškių, gervuogių), džiovintų vaisių (abrikosų), sausainių ir kepinių natų.
Išraižyta, burna yra orinė, labai gaivinanti ir siūlo gražų poskonį.
...Maceruotas romas, gautas iš sudėtingo kelių laukinių raudonųjų vaisių mišinio.
Sudėtis: Prancūzų Bio Baltasis romas, brandintas senose Konyako statinėse, Bio raudonieji vaisiai ir Bio teisingos prekybos cukrus.
Patiekti šaltą, vieną arba kokteilyje, tiek kaip aperityvą, tiek kaip digestyvą.
Svoris: 1,2 kg
Išmatavimai: 7 × 7 × 27 cm
Alkoholio laipsnis: 35,5*...
... terroiro sudėtis suteikia Château Barreyres elegantišką profilį, primenantį kaimyninių Margaux vynų tipiką.
Degustacija
Nuostabi purpurinė spalva. Labai atviras aromatas skleidžia gražius šviežių raudonųjų vaisių aromatus ir būdingas subtilias natas, rodančias kilnią brandinimo kokybę. Šis Cru Bourgeois, turintis rafinuotą ir elegantišką charakterį, pasižymi žaviu profiliu ir gražia struktūra...
...Termoreguliuojamos betono talpos
Brandinimas: 5% naujų statinių, 47.5% vieno vyno statinių, 47.5% dviejų vynų statinių
Degustacija: Tai vynas su daug charakterio ir prieskonių; jis pipirinė ir gaivi kvape su gražiu juodųjų vaisių ir saldymedžio atakos. Burnoje tekstūra kreminė, su geru tūriu ir gerai integruotais taninais. Pabaiga ilga su prieskonių ir šokolado skoniu.
Le Domaine Basse-Ville yra įsikūręs Muscadet Sèvre ir Maine apeliacijoje, žavingame La Chapelle-Heulin miestelyje.
Mes siekiame plėtoti santykius su importuotojais, didmenininkais, vyno parduotuvėmis ir restoranų savininkais.
Įsikūręs Armorikinio masyvo papėdėje, mūsų vynams suteikiama unikali asmenybė, dėka išskirtinio šlako terroiro, kuris mūsų Muscadet vynams suteikia nuostabią mineralumą.
...Pirmasis kvapas būdingas aistros vaisiui ir egzotiniams vaisiams. Labai subalansuotas skonis, cukraus-rūgšties derinys puikiai išryškina aromatus. Tai yra punšas, kuriame vaisinis baltas vynas gerai dera su egzotiniais aromatais. Jame yra aistros vaisių minkštimo, prieš patiekiant šaltą, rekomenduojama suplakti.
SVORIS: 1.4 kg
BUTELIS: 75cl butelis
SKU: BPASSHASAC075...
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic
Cépages : Sauvignon, Sémillon
Auginamas tarp Dordogne ir Garonne, dviejų potvynių upių pietvakarių Prancūzijoje, Bistro Chic Entre Deux Mers yra nuostabus Prancūzų vynas, atspindintis išskirtinę vertę.
Vynas turi ryškiai šviesiai geltoną spalvą, pasižymi turtingu greipfrutų ir bukso aromatu.
Burnoje jaučiasi baltos persikų ir kalkių skonis, su citrusinių vaisių pločiu, kuris atsiskleidžia finiše.
Puikus derinys su kepta žuvimi ir salotomis.
...kad būtų išsaugota aromatų gaiva. Vynas vėliau brandinamas beveik dvejus metus talpoje arba molinėje statinėje prieš buteliavimą.
Degustacija: šis 100% Syrah vynas yra juodųjų vaisių (juodųjų serbentų pumpurų) ir lengvų prieskonių (pipirų, gvazdikėlių) sprogimas. Šio vyno pusiausvyra suteikia švelnų ir skanų skonį, atitinkantį šį aukštikalnių vynuogyną.
Galimi metai: 2014, 2015, 2016...
...VINIFIKACIJA
Tiesioginis spaudimas ir fermentacija su temperatūros kontrole – mielių maišymas fermentacijos pabaigoje.
DEGUSTACIJA
Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Burnoje jaučiami citrusinių vaisių (citrinų, pomelų) aromatai ir augalų (buksmedžio, jazmino) kvapai.
Puikiai tinka kaip aperityvas, salotoms ar žuvies ant grotelių patiekalams.
Šis vynas idealiai patiekiamas esant 8°C - 10°C.
...Dirvožemiai:
Limono-Kalkinis
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Vynifikacija:
Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse.
Spalva blizganti, granato raudona.
Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos.
Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę.
Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon
Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).
TERROIR : Molingi priemolio dirvožemiai.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje.
APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou.
NOTES DE DEGUSTATION : Rožinė, lašišos spalvos. Harmoningas mažų raudonųjų vaisių aromatas. Skonis malonus, švelnus, su vaisių ir pipirinių prieskonių natomis.
ACCORD METS/VIN : Apéritif, mėsos užkandžiai, pica, vaisių desertai.
TEMPERATURE DE SERVICE : Tarp 6 ir 8°C.
Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
...Daugiau nei 100 metų patirties putojančių gėrimų gamyboje su mūsų dukterine įmone SVM.
- Procesas, pagrįstas Charmat metodu (fermentacija vyksta uždaroje talpoje, kaip ir prancūziškų sidrų ar itališkų prosecco atveju)
- Atitinka pasaulines tendencijas saldžiuose skoniuose ir kainose
- Sektorius, atviras inovacijoms ir naujų vartotojų viliojimui
- Kelios galimos kombinacijos (palyginti su vyno kilme, alkoholiu, burbuliukais, saldumu, skoniu, spalvomis…)
- Moderni ir lanksti gamybos priemonė
- Gebanti pasiūlyti pakuotės pritaikymą nuo 600 butelių ir visišką pritaikymą (vynas + pakuotė) nuo 6000.
... metų.
DEGUSTATION :
Jo gintarinė spalva turi plytų atspalvių. Šis XO konjakas, grynai charentaise tradicijos, yra švelnus ir galingas, siūlo subtilius džiovintų vaisių aromatus, sumaišytus su švelniomis prieskonių natomis. Pabaiga ilga ir galinga, su lengvu, gerai subalansuotu medienos akcentu.
ACCORD METS / COGNAC :
Rekomenduojama ragauti gryną, šiek tiek pašildytą delne. Puikiai derės su šafraninėmis langustinėmis.
...Fang Wang, vokiečių verslininkė, kilusi iš Kinijos, įkvėpė Mulan legendos, kad sukurtų Mulando: vynininkystę, kurią įkūrė stipri moteris, kovojanti už savo vietą Kinijos... ir pasaulio vyno rinkoje.
Iš Ningxia provincijos kilęs M365 baltasis vynas yra ryškaus charakterio rieslingas, kuris išsiskiria savo aromatu, derindamas tipiškus angliavandenilių kvapus su aistros vaisių ir citrusinių vaisių aromatais.
Baltųjų gėlių natų akcentai suteikia šiam baltajam vynui gaivumo, kuris puikiai derės su žuvimi, jūros gėrybėmis ir paukštiena.
...
Maisto ir vyno derinimas :
Blanc de Blancs yra idealus priedas prie aperityvų arba paprastai keptos žuvies.
paprastai keptos žuvies arba keptos veršienos su alyvuogėmis.
Aromatai ir skoniai :
Šis Crémant de Bourgogne turi šviesiai auksinę spalvą su smulkiomis burbuliukais.
su citrusinių vaisių natomis. Citrina ir laimas dominuoja ir suteikia malonų gaivumą gomuryje.
gaivumą gomuryje. Mineralumas, kurį suteikia vynuogių veislės, pasodintos molio-kalkakmenio dirvožemyje,
duoda šiam vynui tvirtą sudėtingumą, kuris patiks tiems, kurie mėgsta atrasti naujus dalykus.
...60% Carignan
30% Syrah
10% Grenache Noir
Šis vynas, pagamintas iš Carignan, Syrah ir Grenache Noir, surinktų optimaliai subrendusių, kilęs iš senų vynmedžių, augančių molingose smėlingose dirvose, esančiose prie Albères ir Canigou viršūnės. Aromatas su raudonųjų vaisių, tokių kaip juodieji serbentai ir agrastai, užuominomis. Skonyje – minkštas, gaivus, vaisiškas ir skanus vynas. Jis puikiai tinka jau nuo aperityvo, prie kepsnių, draugiškos virtuvės ar greito užkandžio.
Sertifikacija: ekologiškas...
...Šviežias, lengvas ir vaisinis raudonas vynas.
Pagamintas iš Merlot vyndarių mišinio, šis vynas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems pažinti Bordo raudonuosius vynus. Ypatingas dėmesys skiriamas vaisių ir pirminių aromatų išsaugojimui, o Merlot suteikia švelnumo ir apvalumo, kad patiktų visiems skoniams.
Spalva: Raudona
AOC: Bordeaux Supérieur
Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis
Vyninimas: Dalinai brandinamas nerūdijančio plieno talpose ir dalinai - statinėse
Apdovanojimai ir medaliai: Aukso/Sidabro/Bronzos medaliai Los Andžele...
... metus VSOP ir 2 metus VS.
Po derliaus nuėmimo derlius pirmiausia yra vyninamas. Tada gautas vynas distiliuojamas pagal Charentaise metodą, tai yra dviguba distiliacija. Boyard mišiniuose yra įvairių 100% Oléron salos kilmės spiritų.