...Natural C: Galingas natūralus absorbentas maisto konservavimui - Natural'C yra natūralus etileno absorbentas, augalų hormonas, atsakingas už vaisių, daržovių ir gėlių brandinimo procesą.
Taip pat pateikiamas paprasto FILTRU, kuris automatiškai sugeria etileną, išskiriamą iš produktų, ir taip sustabdo brandinimą, kad pailgintų konservavimo trukmę.
Medelynai, sodininkystė, daržovių gamyba
Vaisių...
Nactarome grupės narys ir Groupe Nactis Flavours prekės ženklas, Sevarome specializuojasi maisto aromatų, riešutų paruošimų, aromatinių ingredientų, taip pat tekstūrų, stabilizatorių ir maisto dažiklių kūrime ir gamyboje, skirtuose maisto pramonei ir saldžiųjų produktų gamintojams. Sevarome dirba tiek Kepyklų-Pyraginių, tiek Konfekcionavimo, Šokolado, Ledų ir Maisto paslaugų srityse.
Įsikūrę Yssi...
...Citrinų rūgštis yra organinė rūgštis, turinti stiprų rūgštų skonį, o jos naudojimas kaip maistokonservantas ir antioksidantas yra labai ryškus. Be to, jos savybės daro ją puikiu rūgštikliu, želė formuotoju ir skonio stiprikliu.
SRS Nutrition Express siūlo visus metus patikimą produktų prieinamumą. Mes kruopščiai atrenkame aukščiausios kokybės produktus ir užtikriname, kad galėtumėte pirkti su...
... ir gebėjimo išskirti sieros dioksido dujas, kai ištirpsta vandenyje.
Natrio metabisulfito taikymas:
1. *pirmiausia, Maisto ir gėrimų pramonė: plačiai naudojamas kaip maistokonservantas, kad būtų pailgintas galiojimo laikas...
...Natrio benzoatas, dar žinomas kaip benzoato natrio druska, yra natrio druska benzo rūgšties, plačiai naudojama maisto ir gėrimų pramonėje kaip konservantas, prailginantis galiojimo laiką, ir marinatų agentas.
Jis pasirodo kaip baltas kristalinis bekvapis milteliai su formule C6H5COONa, pagamintas sujungus benzo rūgštį ir natrio hidroksidą.
Pramonės:
Namų chemikalai, kosmetikos pramonė, asmens...
...Maisto kokybės USP glicerino savybės ir nauda:
Natūralus drėkiklis: Padeda išlaikyti drėgmę ir švelnumą produktuose.
Tekstūros agentas: Pagerina konsistenciją ir švelnų pojūtį maisto produktuose ir kosmetikoje.
Emulsiklis: Palengvina vandeningų ir riebalinių ingredientų derinimą.
Natūralus konservantas: Prisideda prie produktų stabilumo ir galiojimo laiko.
Augalinės kilmės: Išgaunama iš augalinių...
...Kalio sorbatas yra labai efektyvus, saugus ir netoksiškas maistokonservantas. Nors kalio sorbatas yra vienas iš daugelio rinkoje esančių konservantų, jis yra vienas geriausių dėl savo nekenksmingumo ir universalumo. Kalio sorbatas daugiausia gaminamas sintetiškai.
Tai bekvapis ir beskonis milteliai. Pasak FDA, jo naudojimas laikomas saugiu, nes organizme jis virsta vandeniu ir anglies dioksidu...
...Vitaminas C yra natūralus konservantas, esantis daugelyje vaisių ir daržovių, ir yra gana paplitęs maisto priedas, žymimas E300. Jis gerai tirpsta vandenyje, o jo druskos turi stiprių redukcinių savybių. Tai reiškia, kad oksiduodamiesi jie pašalina deguonį iš aplinkos ir sumažina anksčiau oksiduotus junginius. Praktikoje ši savybė leidžia naudoti askorbo rūgštį, kad apsaugotų daržoves ir vaisius...
...Nisin (E234, CAS Nr. 1414-45-5)
Nisin yra natūralus, netoksiškas maistokonservantas, kuris neseniai buvo pristatytas maisto pramonei. Tai yra polikiklinis antibakterinis peptidas, kurį gamina tam tikros Lactococcus Lactis padermės. Nisin turi antimikrobinį poveikį plačiam gramteigiamų bakterijų spektrui. Nisin plačiai naudojamas pieno produktuose, mėsos produktuose, gėrimuose, konservuotuose...
... turintiems ir diabetikams tinkamiems produktams. Be saldumo, Thaumatin pagerina skonius ir veikia kaip natūralus konservantas. Nors paprastai yra saugus, rekomenduojamų dozių laikymasis yra patariamas. Thaumatin universalumas ir saugumas daro jį populiariu pasirinkimu, siekiant pagerinti skonio profilius ir prailginti galiojimo laiką įvairiose maisto ir gėrimų srityse.
EC numeris: 258-822-2
Molekulinė formulė: C19H29N3O3S
CAS Nr.: 53850-34-3...
... iššūkių situacijomis vaikams visose amžiaus grupėse.
Vartojimo būdas: rekomenduojama paros dozė 20ml. Vaikams nuo 3 iki 5 metų: vartoti 1 dozę po 5ml, 2 kartus per dieną. Vaikams vyresniems nei 5 metų: vartoti 2 dozes po 5ml, 2 kartus per dieną.
Ingredientai: Vanduo, fruktozė, glicerino ekstraktas iš imbiero (Zingiber officinale L.), glicerino ekstraktas iš kardamono (Elettaria cardamomum L.), konservantas (kalio sorbatas), glicerino ekstraktas iš mėtų (Mentha piperita L.)...
... jėgą
Chitinas taip pat gali būti naudojamas burnos higienos produktuose, tokiuose kaip burnos skalavimo skystis ar kramtomoji guma, kad padėtų sumažinti ėduonį ir dantų apnašas.
Ankstyvieji tyrimai rodo, kad jis taip pat gali būti naudojamas lašų pavidalu sausoms akims.
Mes taip pat siūlome vandenyje tirpstantį chitiną, kuris gali būti naudojamas kaip natūralus konservantas ir gėrimuose, tokiuose kaip vynas. Šis produktas yra veganiškas, halal, košerinis ir be glitimo.
Susisiekite su mumis šiandien, kad gautumėte daugiau informacijos.
...Kalio sorbatas (E202) naudojamas kaip konservantas.
Kalio sorbatas (E202) naudojamas maisto produktams, tokiems kaip margarinas, remouladas, majonezas, sojų padažas, džemas, alyvuogės, datos, vynas, sirupas, ledinė arbata arba sulčių kokteiliai. Kalio sorbatas taip pat naudojamas kosmetikos produktų ar tabako konservavimui. Sveikiems žmonėms jis laikomas saugiu, nes organizmas jį metabolizuoja kaip riebalų rūgštį. Produktas gerai tirpsta vandenyje, slopina mielių ir pelėsių augimą.
...CAS-Nr.: 532-32-1
EC-Nr.: 208-534-8
Išvaizda: balta, kristalinė milteliai
Naudojimas:
Antimikrobinis konservantasmaisto produktams ir gėrimams (koncentracijose nuo 0,01 - 0,20%; atsižvelgiant į vietinius teisės aktus)
Antifermentacijos priedas vynams ir kt. (koncentracijose nuo 0,05 - 0,15%; atsižvelgiant į vietinius teisės aktus)
Grybų kontrolės priemonė tabako apdorojime
Konservantas...
...kalcio acetatas naudojamas maisto pramonėje kaip stabilizatorius ir konservantas, taip pat acto gamyboje iš acto rūgšties ir kaip pirmtakas kitų cheminių produktų sintezėje. Jo universalumas ir efektyvumas įvairiose srityse daro kalcio acetatą vertingu junginiu daugelyje sričių, nuo medicinos iki maisto pramonės.
KONTEINERIS: 5 kg, 25 kg ir 200 kg IBC...
... produktus ir stabdo mikroorganizmų plitimą. Taip kalio sorbatas užtikrina prasmingą Jūsų produktų konservavimą.
Produkto savybės: Be glitimo, Be laktozės, Vegan
Maisto ženklinimas: E 202
Gamyba: Kalio sorbatas gaunamas kaip kalio druska sorbo rūgšties.
...rūgštiklis citrinų rūgštis; konservantas kalio sorbatas.
Vartojimo norma: Suaugusieji: 1-2 ampulės per dieną
Vaikai: 1 ampulė per dieną (prireikus skiesti vandeniu)
Produkto kodas: 0052
Minimalus užsakymo kiekis: 5000
Ieškome išskirtinio platinimo partnerio: Vokietija
Svoris: 100 ml
Kilmė: Naujoji Zelandija
Privatus ženklas nuo 1000: nuo 1000...
...Šviežias karališkas želė, propolio ekstraktas, vitaminas C (L-askorbo rūgštis), kalcio lakratas, kviečių gemalų ekstraktas, kalcio glicerofosfatas, vitaminas B12 (cianokobalaminas), fruktozė, konservantas (kalio sorbatas, natrio benzoatas), rūgštingumo reguliatorius (citrinos rūgštis) ir išgrynintas vanduo.
Tradiciškai naudojamas:
- Stiprina nervų ir kraujotakos sistemą.
- Pagreitina sveikimo procesus.
- Padeda pašalinti psichinį nuovargį.
BIO
ORGANINIS
EKOLOGINIS
MAISTO PAPILDŲ GAMINTOJAI NUO 1983 METŲ
Pagaminta E. U. sertifikuotoje laboratorijoje.
ISO 9001. Kokybės valdymo sertifikatas.
...Didelio maltozės kiekio kukurūzų sirupas yra maisto priedas, naudojamas kaip saldiklis ir konservantas. Dauguma jo sudėties yra maltozė. Jis yra mažiau saldus nei didelio fruktozės kiekio kukurūzų sirupas ir turi mažai arba visai neturi fruktozės. Tačiau jis yra pakankamai saldus, kad būtų naudingas kaip saldiklis komercinėje maisto gamyboje, pavyzdžiui, saldainiams ir šaldytam jogurtui. Norint...
...Ekologiškas citrinos rūgštis. Tai idealus maisto priedas daugybei patiekalų, dėka savo daugybės naudojimo galimybių ir didelio tirpumo, kuris jį paverčia lengvai naudojamu produktu virtuvėje. Jis veikia kaip konservantas ir antioksidantas, skonio stipriklis, želė formuotojas džemams, naudojamas marinavimui, kaip skonio priedas kepiniuose arba kaip tekstūrizatorius gaminant pasterizuotus sūrius, ir tai tik keletas iš daugelio kitų funkcijų.
...Prieskonis yra kvapni arba aštri augalinės kilmės organinė medžiaga. Jis daugiausia naudojamas mažais kiekiais virtuvėje, kaip konservantas, prieskonis arba dažiklis, taip pat medicinoje, dažymo pramonėje ar distiliavimo procese.
Turtingi antioksidantų
Palengvina virškinimą
Sumažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką...
... atspalviais, kurie jus sužavės. Norint išlaikyti ir garantuoti šį unikalų charakterį, nustatome trumpą optimalios vartojimo datos terminą - 4 mėnesius.
Nemokamas pristatymas nuo 90€ su PVM
Greitas pristatymas per 24/48 valandas
Laikantis šaldymo grandinės
100% Périgord
Nuoroda: PTCAVI20
Sudėtis: Šturgeonų ikrai, druska, konservantas E285
Auginimas: Prancūzija
Rūšis: Sibiro šturgeonas (Acipenser Baerii)
Laikymas: Laikyti ne ilgiau kaip 4 mėnesius 4 °C temperatūroje; žr. DLUO ant dėžutės nugarėlės
Rekomenduojama dozė: 15g / asmeniui...
...Šis padažas subtiliai pagerina daugumą patiekalų. Šloviname pusiausvyrą tarp aštrumo, citrinos sulčių ir cukraus, kuri leidžia suteikti mūsų kulinarinėms kūryboms azijietišką gylį.
Ingredientai: Cukrus, vanduo, aitriosios paprikos tyrė (15%), česnakas, druska, žaliosios citrinos sultys, stabilizatorius: ksantano guma, dažiklis (paprikos ekstraktas), alkoholinis actas (sulfitai), konservantas (kalio sorbatas).
Pagaminta Anglijoje
142 ml
6 000 (Scoville skalė)...
...Acto rūgštis yra bespalvis skystas organinis junginys, kurio cheminė formulė yra CH3COOH. Kai jis yra nedilutuotas, jis taip pat vadinamas ledine acto rūgštimi. Acto rūgštis yra pagrindinė acto sudedamoji dalis, turinti išskirtinį rūgštų skonį ir aštrų kvapą.
Maisto ruošime acto rūgštis gali būti naudojama kaip prieskonis ir kaip maistokonservantas. Rūgštis slopina bakterijų augimą, taip...
...Savybės
Sieros dioksidas yra slėgio skystinamas dujas, turintis 99,98 % grynumą.
Tiekimo programa
Pasirinkimui siūlomos šios kokybės:
• Sieros dioksido techninė kokybė
• Sieros dioksido maisto kokybė (E220)
Taikymas
Sieros dioksidas daugiausia naudojamas chemijos pramonėje (pvz., sulfonavime), celiuliozės ir popieriaus gamyboje, taip pat kaip konservantas gėrimų ir maisto pramonėje.
Siuntimas...
...Mono propileno glikolis (MPG) USP, atitinkantis USP farmakopėjos grynumo kriterijus, kodu E1520, gali būti naudojamas kaip drėkiklis, tirpiklis ir emulgatorius saugiai šiuose produktuose:
- pagalbinė medžiaga (neaktyvus ingredientas) farmaciniuose produktuose
- maisto priedas (E1520) mažomis dozėmis kaip emulgatorius, konservantas, skonio stipriklis ir drėkiklis, ypač ruošiant patiekalus...
...Ar specializuojatės maisto produktuose?
Ir ar jus domina 2,9 kg mažas aštuonkojis su pesto?
Maisto ruošime mažas aštuonkojis su pesto puikiai įsilieja.
Ingredientai: Maži aštuonkojai (55%), saulėgrąžų aliejus, bazilikas (8%), anakardžiai, riešutai, tarkuotas sūris (pienas, druska, raugas, kiaušinio lysozimo konservantas), bulvių dribsniai, actas, druska, cukrus, ekstra vieržinis alyvuogių aliejus...