Prancūzija, Bordeaux
...Komentaras 28 hektarai Marquis de Saint-Estèphe vynuogynų yra įsikūrę Saint-Estèphe appellacijoje. Ši appellacija turi išskirtinį terroir. Šie smėlingi dirvožemiai, aukščiausi Medoke, bet taip pat ir labiausiai molingi iš visų bendruomenių terroir, pasižymi sluoksnių sudėties įvairove, suteikiančia vynams jų tipinį charakterį. Degustacija Graži gili raudona spalva. Aromatas su prinokusių vaisių...
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Tradicinė Beaujolais metodika: pusiau anglies dioksido maceracija. Vynas laikomas nerūdijančio plieno talpose, kad būtų išsaugotas visas Beaujolais vaisių traškumas. DEGUSTACIJOS PASTABOS Intensyvi ir gili rubino spalva, su blizgiais atspindžiais. Išraiškingas, kvapas siūlo prieskonių, skrudintų ir vanilinių aromatų bei vaisinių natų, ypač juodųjų serbentų ir vyšnių. Pirmasis skonis burnoje yra...
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Raudonas vynas yra viena iš labiausiai vertinamų alkoholinių gėrimų pasaulyje, gaunama fermentuojant juodus arba raudonus vynuoges. Jo gili spalva svyruoja nuo rubino iki granato, priklausomai nuo amžiaus ir veislės. Raudoni vynai dažnai būna tvirti, su sudėtingais raudonųjų vaisių, slyvų, vanilės ar odos aromatais, o taninai suteikia struktūrą ir ilgaamžiškumą burnoje. Nesvarbu, ar tai Bordeaux...
Atitinkantys produktai
Raudonas Vynas
Raudonas Vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, Bordeaux
...Brandinimas: 12–14 mėnesių talpose ir ąžuolo statinėse, sudarančiose 1/3 viso tūrio. Degustacija: Graži tamsiai purpurinė spalva, gili, sudėtinga ir turtinga aromatų puokštė su švelnių prieskonių, brioche ir juodųjų vaisių kvapais. Skonis apvalus, galingas su taninų evoliucija.
... ir galingą vyną, atspindintį mūsų Bordo vynų prestižą. VYNŲ GAMYBA Tradiciška vinifikacija nerūdijančio plieno talpose. VYNOGĖS Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACIJA Gili vyšninė raudona spalva. Elegantiškas ir struktūruotas aromatas su intensyviais raudonųjų uogų kvapais. Skonis subalansuotas ir turtingas, su sunokusių vaisių, švelnių prieskonių ir tarkuotų triufelių natomis, palaikomomis ilgų, šilkinių taninų. MAISTO IR VYNO DERINIMAI Rekomenduojama mėgautis su troškinta veršiena, anties krūtinėle arba brandintu sūriu.
Prancūzija, Cissac Medoc
...Château Lamothe-Cissac vynai jaunystėje pasižymi gražia giliu rubino spalva. Oksiduojantis, galima rasti plačią aromatų paletę, sujungiančią raudonųjų vaisių (juodųjų serbentų), virtų vaisių ir švelnių prieskonių natas. Vanilės aromatai yra labai gerai integruoti. Burnoje visuma subalansuota, minkšti ir gausūs taninai palieka vietos labai subtiliam finišui. Šis vynas puikiai tinka laikyti, per metus jis išreiškia odos, pošalės ir sudėtingų dūmų natas. METAI:* 2017...
Prancūzija, Auxerre
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
Prancūzija, Caromb
...Veislės: 100% Caladoc Vynuogynų amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkakmenis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Gili raudona, violetiniai atspalviai • Pirmas aromatas: Raudonieji vaisiai • Antras aromatas: Prieskonių natos • Skonyje: Raudonieji vaisiai, pusiausvyra ir gaivumas • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: Regioniniai patiekalai, mėsa, dešros Laikymas: 4–5 metai Vyninimas: Išspaudimas/Trinimas. Maceracijos planas 10 dienų 24° temperatūroje, kad išsaugotų gaivumą ir vaisiškumą. Spaudimo likučiai pridedami prie lašelinio sulčių. FML ant smulkių mielių žiemą iki buteliavimo.
Ispanija, Sevilla
...MENCIA FIKSAVIMAS: Kilimo pavadinimas: DOP Bierzo Sudėtis: 100% mencia Alkoholio kiekis: 13,5o SKONIO PASTABOS: Išvaizda: Intensyvi ir gili safyro raudona spalva, su švelniu violetiniu atspalviu. Kvapas: Intensyvus aromatas, su gėlių ir miško uogų natomis. Skonis: Gaivus ir saldus burnoje, vėlgi primena raudonąsias uogas ir gėlių natas, su ilgai išliekančiu poskoniu.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Intensyvi ir gili spalva su turtingu ir elegantišku aromatu, kuriame juntamos kavos ir vanilės natos. Galingas ir prabangus vynas su gražiu ilgiu. Domenas: DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE Appellation: AOC Alsace Regionas: ALSACE Spalva: Raudona Vynuogės: 100% Pinot Noir Auginimo būdas: Racionali žemdirbystė Charakteris: lengvas / vaisinis Talpa: 75cl Svoris: 1 kg Metai: 2019...
Ispanija, Murcia
...{"Ageing":"12 mėnesių amerikietiškose ąžuolo statinėse.","First vintage":"1994","Wine type":"Raudonas. Crianza","Fermentation":"Nerūdijančio plieno talpoje","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Ranka renkama. 2015 m. spalio mėn.","Colour":"Gili raudona spalva su šviesiais rusvais atspalviais.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ir 1.5 Lt","Soil...
Prancūzija, Cénac
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą. Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo. Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu. Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plotas: 30 ha Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
Prancūzija, Roubia
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\n65% Grenache 25% Syrah 10% Mourvèdre\nAlkoholio laipsnis 14,5°\n\nVINIFIKACIJA\nVynuogės skinamos optimaliai subrendusios, kad būtų pasiektas idealus taninų ir cukrų balansas. Jos yra sutraiškytos ir atskirtos nuo stiebų, po to maceruojamos mėnesį. 10 mėnesių vinifikacija be intervencijų nerūdijančio plieno talpose.\n\nDĖGUSTACIJA\nSpalva gili, su blizgiais atspalviais...
...Vynuogynas: 100% Barbera. Vynifikacija: tradicinė fermentacija su maceracija apie 18 dienų. Brandinimas: 18 mėnesių prancūziško ąžuolo barelį. Spalva: gili rubino raudona, linkusi į granato. Aromatas: elegantiškas ir kompleksas, su sunokusių vaisių užuominomis, fone - saldžių prieskonių. Skonis: pilnas, su turtinga ir švelnia struktūra, ilgu ir išliekamu poskoniu. Alkoholio kiekis: ±14% Maisto derinimas: Tinka labai skaniems pirmiems ir antriems patiekalams, ypač su raudona mėsa. Pateikti apie 18°C temperatūroje.
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Vynuogės: Syrah - Grenache - Carignan Spalva gili, Aromatas sudėtingas ir intensyvus, su virtų vaisių ir prieskonių natomis. Skonyje ta pati sudėtingumas, apvalūs taninai, velvetinis ir prieskonių poskonis. Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynuogės: Syrah - Grenache - Carignan...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Kokia maža bomba su puikiu kainos ir kokybės santykiu yra ši Beaulieu cuvée! Pusę metų brandinta pusiau amforose, pusiau ąžuolo statinėse, jos žavinga ir gili aromatika pasiekia mus vos tik taurė pakeliama prie nosies! Tuomet atsiskleidžia saldžios raudonųjų vaisių (braškių, aviečių) natos, kurios dieviškai dera su pipirų ir garrigue aromatais bei ištirpusiomis medienos natomis. Mūsų didžiausiam...
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli, gili vyšnių raudona vynas. - Aromatai: intensyvūs, sudėtingi aromatai, būdingi Cabernet Sauvignon. Prieskonių natų, daugiausia juodųjų pipirų ir karamelės, puikiai derinamos su vaisių fonu. - Skonis: sudėtingas ir struktūruotas burnoje. Jame yra šviežių vaisių ir prieskonių natų; apvalus, subalansuotas ir gaivus.
Prancūzija, Quimper
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault) butelė 75cl 13%/vol Syrah, Grenache, Carignan - Degustacijos pastabos : Spalva yra RUBINO raudona su violetiniais atspalviais, aksominė ir gili. "Malonumo vynas, visapusiškas, švelnus ir vaisinis" Gaivus su vaisiniais aromatais pirmame kvape, o vėliau atsiskleidžia prieskonių natos. - Vynininkas : Gamtos ir žmogaus darbo pagarba įkvepia drąsius vynininkus. Jų atsakingas ir skaidrus elgesys atsispindi per gautus ženklus ir sertifikatus, garantuojančius jų norą.
Prancūzija, Saint Cannat
... savaites termo-reguliuojamuose rezervuaruose, apie 25°C temperatūroje. Brandinama 18 mėnesių ąžuolo statinėse. Vynas gali būti laikomas 8-10 metų. SKONIO PASTABOS Gili raudona spalva, intensyvus aromatas ir labai subtilūs raudonųjų vaisių kvapai, švelnūs taninai su maloniu ilgiu. Maisto derinimas: ypač vertinsite mūsų Bandol raudonąjį vyną su žvėriena, troškiniais, sūriais... Ideali degustacijos temperatūra: nuo 16° iki 18°C. Atidarykite 1-2 valandas prieš degustaciją.
Italija, Maruggio
...14% - 15% tūrio Spalva: Gili granato raudona, kompaktiška Aromatas: Mėlynių džemas, tamarindas, balzaminių natų Skonis: Pilnas ir apvalus su ilgu aromatu Patiekimo temperatūra (celsijus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Pirmieji patiekalai su mėsos sultiniu, žvėriena, raudona mėsa kepta, brandinti sūriai, grybai.
Prancūzija, Soussans
...nuostabi tamsi suknelė, ir jei remsimės Margaux moteriškumu, ją būtų galima pavadinti vakarine suknele. Gili spalva, keli kardinaliniai ir raudoni atspindžiai suteikia visumai tam tikro žavesio. Išraiškingas aromatas, gerai juntamas, harmoningai susijungia su gražiu brandinimu ir puikiu vaisiškumu. Aromatas dar primena vynuoges. Satinis ataka, galingas kūnas, viskas ilga ir elegantiška. Taninai yra ištirpę. Išliekantis ir sprogstamas finišas, kuris skatina ragauti ir vartoti. Malonus butelis. Mūsų patarimai: dekantuoti ½ valandos prieš patiekimą; vartojimo temperatūra 17°C.
Ispanija, Cocentaina
...tradiciją ir modernumą mūsų vynuose. Ir, svarbiausia, gili meilė vyno kultūrai ir viskam, ką ji reiškia: gyvenimo būdams, peizažams, gastronomijai... ir tai galime apibendrinti dviem žodžiais: Viduržemio kultūra.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play