... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Ispanija, La Seca-Valladolid
...Vynas gražios šiaudų geltonos spalvos, su žalsvais atspalviais. Nosyje pasireiškia elegantiški, švarūs ir intensyvūs vynmedžio aromatai, tokie kaip anyžius ir obuolys, su trečiųjų aromatų (naujos medienos) užuominomis, tokiomis kaip vanilė ir skrudinti riešutai. Burnoje vynas yra kreminis, subtilus ir turintis daug tūrio, suteikiantis malonų pojūtį per gomurį, paliekant intensyvų, labai ilgai...
Prancūzija, Auxerre
...-30% naujų). Aki: gili granato purpurinė Nos: juodųjų uogų aromatai, mentolio ir gėlių natomis Burna: elegantiški ir šilkiniai taninai, kompleksas, subalansuotas, gera rūgštis Vyno eksperto patarimas: patiekti 16-18°C Alkoholio kiekis: 13,5% Laikymo laikas: 11 metų Pakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl Domenas: Château Nénin Appellation: Pomerol Metai: 2011 Kultūra: Tradicinė Etiketė: Kontroliuojamos kilmės apeliacija...
... struktūruoti vynai, su gana minkštais taninais, gali būti brandinami medyje. Aromatai yra kompleksiniai ir elegantiški. Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Merlot N yra vidutinio iki stipraus augimo veislė, kuri linkusi išleisti daug atžalų ir ūglių. Jo pusiau vertikalus iki horizontalus augimas reikalauja pakankamo atramos. Jo derlingumas yra geras, ir geriausia jį genėti trumpai. Tam tikromis klimato sąlygomis tikimybė, kad uogos nebrandins, yra reali. Merlot N puikiai tinka molio-kalkakmenio dirvožemiams. Jis yra...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... aromatai. Šis šokoladas pasižymi nuoseklia kakavinėmis natomis, kurias palaiko labai ryškios vaisinės užuominos. Šis Grand Cru šokoladas yra iš Vietcacao tiekimo grandinės, kurios pirminis tikslas buvo remti jaunus neįgaliuosius, integruojant juos į kakavos sektorių. Ilgą laiką apleista kakavos kultūra dabar patiria atgimimą ir vis didėjantį susidomėjimą Vietname. Šiandien Vietcacao tiekimo...
Prancūzija, Bordeaux
...malolaktinė fermentacija talpose. Brandinimas: 60% statinėse, 25% nerūdijančio plieno talpose ir 15% amforose. Degustacija: Gražios intensyvios granato spalvos, aromatas su juodųjų serbentų, violetų natomis, papildytas mentolinių kvapų, puiki aromatinė sudėtingumas. Skanus, daug apvalumo ir saldumo, smulkūs, aksominiai ir elegantiški taninai, raudonųjų ir juodųjų vaisių aromatai su puikia gaiva.
Prancūzija, Roubia
... juodųjų serbentų aromatai, subtilūs vyšnių aromatai, dosnūs raudonųjų vaisių aromatai. Burnoje Intensyvi, šilkinė, lengvi juodųjų serbentų natų, dosnūs vyšnių natų, dosnūs raudonųjų vaisių natų, elegantiški taninai, subtilūs taninai, apvalus, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, Baltos mėsos, Plunksniniai žvėrys, Paukštiena, Karvių sūriai Patiekimo temperatūra: 16° - 18° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkoholis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Ispanija, Socuéllamos
...{"NOTA DE CATA":"KATAVIMO UŽRAŠAI\n\nIšvaizda: Švarus, blizgus, gintaro spalvos, su mahagonio ir senovinio aukso atspalviais.\n\nNosies: Intensyvūs aromatai (elegantiški), išryškėjęs ąžuolas ir vanilė, su džiovintų vaisių ir kakavos užuominomis.\n\nSkonis: Burnoje šiltas ir platus, tirštas ir ilgai išliekantis, išryškėjęs ąžuolas.\n\nFICHA TÉCNICA\n\nTipas: Aukščiausios klasės brendis\n\nAged: 6 metai\n\nAlkoholis: 40% tūrio\n\nDistiliacija: Šarentė alambikas"}...
Atitinkantys produktai
BRANDY XO ALVISA
BRANDY XO ALVISA
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play