...Supilkite patiekalą į puodą ir šildykite kelias minutes ant silpnos ugnies, kartais pamaišydami, arba supilkite turinį iš skardinės į tinkamą indą ir šildykite mikrobangų krosnelėje 2–3 minutes maksimaliu galingumu.
Riebalai: 4,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g
Angliavandeniai: 7,2 g
Iš jų cukrų: 4,5 g
Skaidulos: 1,3 g
Baltymai: 6,1 g
Druska: 0,90 g...
...Chili pipirai (Solanaceae) Chili viso paukščio akis labai aštrus be sėklų BIO yra produktas be sėklų, t.y. buvo užtikrinta, kad šio produkto sėti neįmanoma. Chili viso paukščio akis labai aštrus be sėklų BIO todėl skirtas tik naudojimui virtuvėje.
...Geltonasis pipiras yra saldžiųjų pipirų veislė, kurios lotyniškas pavadinimas yra Capsicum annuum. Pipiras priklauso naktinių šeimai. FRDP jau daugelį metų įgyvendina žemės ūkio sektorius Ispanijoje. Po rankinio derliaus nuėmimo, švieži biologiniai pipirai pristatomi į gamyklą, kur jie yra išvalomi, plaunami, pjaustomi, kepami ir tada užšaldomi IQF.
Biologinis geltonasis pipiras: 100%
Bendras energijos kiekis: 49 Kcal 204 kJ
Maistinės skaidulos: 2,5 g
Baltymai: 1,6 g
Druska: Pėdsakai...
...Sudėtis: didelis druska iš Ré salos, čiobrelis, lauras, baltieji pipirai, šalotė ir rožinė uoga
Gali būti pėdsakų: salierų, sojos, riešutų, glitimo, pieno, garstyčių, sezamo ir sulfitų
Nuoroda:SEL0005...
...Espelette A.O.P. pipiras yra raudonas pipiras su vaisiniais akcentais, turintis ryškų, bet lengvą aštrumą, kuris yra būdingas prancūzų virtuvei, ypač baskų virtuvei.
Kilęs iš Espelette miesto Prancūzijos pietvakariuose, šis pipirų druska lengvai pakeis pipirų/sūrio prieskonius jūsų patiekaluose, pridėdama vaisinį ir skanų akcentą, kad švelniai atgaivintų jūsų virtuvės ugnį.
Pipiras yra puikus vitamino C šaltinis, taip pat tikras antioksidantų energijos šaltinis. Pipirai yra tikros gerų maistinių medžiagų šaltiniai ir skatina virškinimo sistemos stiprinimą!
Neto svoris: 100 g
Kilmė: Prancūzija...
...Pikillo padažas su alyvuogių aliejumi, pagamintas iš įvairių augalinių ingredientų, tokių kaip pipirai ir juodieji pupelės, supakuotas fizinių procesų būdu, suteikia pikillui malonią tekstūrą ir juodųjų pupelių kvapą bei skonį, todėl jis puikiai tinka tiesioginiam vartojimui ant duonos riekelių arba makaronų patiekaluose, raudonos mėsos patiekaluose,... tai daro jį labai skaniu.
...Sudėtis: ryžių miltai, džiovinti malti daržovės (burokėliai, morkos, pomidorai, saldieji pipirai, špinatai), džiovinta žalia spirulina, mėlynosios spirulinos ekstraktas, ciberžolė, geriamasis vanduo
Paruošimo metodas: virti verdančiame vandenyje santykiu 3/1 (vanduo/makaronai) 5-7 minutes, kol paruošta.
Maistinė vertė 100 g produkto:
Baltymai - 7.2 g.
Druska - 0.05 g.
Riebalai - 1.5 g, iš jų sočiųjų - 0.3 g.
Angliavandeniai - 79.7 g, iš jų cukrūs - 4.3 g.
Energijos vertė: 324 kcal (1357 kJ)...
...Jei norite išbandyti paruošti ką nors egzotiško, nesukdami galvos, ši receptas yra skirtas jums! Šiam patiekalui geriausia turėti pačią šviežiausią upėtakį, jį greitai išsikepti keptuvėje ir patiekti su petražolėmis bei grietine. Galite pridėti salotų, kad patiekalas būtų skanesnis ir maistingesnis.
Ingredientų sąrašas
- 4 švarūs upėtakiai
- Dvi citrinos pusės
- Koshers druska
- Pipirai
- 2...
...Privalomas prancūzų gastronomijos elementas, su visais „Maison Val de Luce“ meistriškumo aspektais.
Svoris
50
Ingredientų sąrašas
Anties foie gras (priklauso Prancūzijai arba ES) 98%, druska, baltieji pipirai, cukrus.
Galiojimo laikas
2027
Sudėtis
Anties foie gras (priklauso Prancūzijai arba ES) 98%, druska, baltieji pipirai, cukrus.
Svoris: 50...
... sukurtumėte 100% nitritų ir konservantų neturintį užkandžių stalą. Visos mūsų dešros be nitritų gaminamos iš kruopščiai atrinktų kiaulių Aveyron regione.
Kilmes: Laissac, Aveyron
Svoris: Apie 200g
Ingredientai: Kiauliena, Guérande druska ir Kampot IGP pipirai, natūralus žarnynas...
... tipų virtuvėje. Sirijos kuminai yra vieni iš labiausiai vertinamų dėl savo išskirtinio skonio. Jo gaivus skonis puikiai tinka su šašlykais, mezze, tajinais, kuskusu ar bulvių patiekalais. Maroke skrudinti maltieji kuminai yra standartiniai prieskoniai ant stalų ir naudojami kaip druska ir pipirai.
Nuoroda:ART0019...
...Druska, atspindinti geriausius Akvitanijos terroirus. Rankomis surinkta fleur de sel iš Ré salos ir ekologiška AOP Espelette pipirai. Viskas pateikta stiklainyje su kamščiu, siekiant zero-waste sprendimo...
...Mūsų 10 vienetų dėžutė „Grilio sezonas žuviai“ apima dešimt skaniausių rekomendacijų tavo žuvies patiekalams - prieskoniai, druska, pipirai ir padažai - viskas, ko reikia skaniausiai žuviai kada nors. Dėžutėje yra po vieną maišelį, o produktai puikiai derinami tarpusavyje, todėl turi begalę naujų galimybių skanioms žuvims ant lėkštės. Įkaitink grilį - pradedam!
10 vienetų dėžutė „Grilio sezonas...
...Vienas iš „Sept Collines“ užkandžių asortimento.
Gerai iškeptas, šiek tiek pipiruotas
Skanus užtepas su intensyviu grybų skoniu. Tinka užtepti ant duonos, kad mėgautumėtės užkandžiu, arba naudoti virtuvėje, su paukštiena ar ant keptos mėsos.
Sudėtis: Paryžiaus grybai, kilmė Prancūzija (79%), sviestas (20%), Guérande druska, pipirai.
Išmatavimai: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h)
Neto svoris: 100 g...
... avinžirnių, su moliūgo ir orkaitėje keptos morkos, tahini, citrinos sultimis, šviežiu česnaku ir aromatinėmis prieskoniais, yra sveikas užkandis ir skanus priedas prie patiekalų. Jis puikiai tinka kaip priedas prie duonos, sumuštinių ar skrudintos duonos. Turi lengvą konsistenciją, lengvai tepamas, malonaus skonio. Jame yra baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų. & Nbsp; <strong> sudėtis: </strong> virti avinžirniai 43%, moliūgas 14%, kepta morka 14%, vanduo, sezamo pasta, citrinos sultys, šviežias česnakas, jūros druska, malti pipirai, kario prieskoniai.
...MIŠKŲ DARŽOVIŲ TERINAS. 100g Ne, ne ir ne! Mes garantuojame, kad šiame gražiame stiklainyje nėra mėsos, tik geri augaliniai ingredientai ir subtilaus intensyvumo grybų mišinys. Uždarykite akis, esate miško pakraštyje.
INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojų baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia sėklų miltai, ekologiškas tamaris, juodieji pipirai, šereso actas, prieskoniai, česnakas, pomidorų pasta, miežių miso, svogūnai.
... žiedas formuojasi toje pačioje vandenyje ir tose pačiose akyse. Po to, kai yra nuimamas druskos žiedas, kuris yra plonas ir subtilus, druskos gamintojai renka didelius kristalus, kurie nusėda dugne, todėl druska įgauna šią pilkšvą spalvą.
Tradiciškai mažai vertinama, Kampoto druskos gavyba pastaraisiais metais patiria atgimimą, ypač dėl Guérande druskos gamintojų susidomėjimo, kurio veikla padėjo suvokti šio sektoriaus trapumą.
Neto svoris: 150 gr
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Sausis - gegužė...
...ECOPROLIVE 2019 metais sukūrė prieskonius su PREBIOFENOLIU, kurie meistriškai sujungti su geriausiais pasaulio prieskoniais, suteikia Viduržemio jūros skonio akcentą ir subalansuotą mitybą, nes yra turtingi antioksidantų, geležies, prebiotinės skaidulos ir baltymų.
Ideali ingredientų mišinys, skirtas begalinėms kombinacijoms.
Ingredientai: Šaltinio druska, PreBIOfenolis*, ciberžolė, česnako milteliai, shitake grybas, juodieji pipirai.
...Karibų druska yra nuostabus skonio stipriklis, suteikiantis šį karibų prieskonių mišinį (druska, ciberžolė, saldus paprika, džiovinti svogūnai, česnakai, gvazdikėliai, kmynai, juodieji Penja pipirai).
Ji puikiai tiks prie jūsų žuvies, kepsnių, ryžių ir daržovių, taip pat bulvių, suteikdama egzotišką skonį.
...Forma: Galima visa su koteliu arba be jo.
Spalva: Raudona.
Paruošimas: Normalus su druska: Išsaugota druskos tirpale.
Su cukrumi: Išsaugota cukraus tirpale.
Dydis: Matuojamas pagal skersmenį, skirstomas į tris kategorijas:
Mažas: 25–30 mm skersmens.
Vidutinis: 30–35 mm skersmens.
Didelis: 35–40 mm skersmens.
Vyšnių apdorojimo metodai skiriasi priklausomai nuo jų tipo ir numatyto naudojimo.
Ingredientai: Vyšnios, Vanduo + Druska, Rūgštys (Acto rūgštis, Citrinos rūgštis, Askorbo rūgštis, Pieno rūgštis) pH 4/7, Konservantai (Kalcio chloridas, Kalio sorbatas)...
...Hela duonos užpilas druska ir pipirai, aštrus ir rūgštus 5 kg kibire.
Duonos užpilas S&P suteikia jūsų produktui klasikinį, skanų skonį. Ypač blizgi ir traški paviršius sukuriamas aliejaus pagrindu pagaminta prieskonių marinada, kuri iš karto patrauks jūsų klientų dėmesį.
Ypač kepinių produktams mes sukūrėme papildomas skystas prieskonių marinadas. Mes skiriame duonos marinadas ir duonos...
...Guindilla yra ilgas žalias pipiras, naudojamas marinatams. Marinavus jį su vandeniu, druska ir baltu vynu, guindillos spalva tampa švelnesnė, linkusi į geltoną. Būtent guindillių aštrumas yra naudingas skrandžiui. Cheminė medžiaga, kurią jos turi (kapcaisin), sukelia bendros kūno temperatūros padidėjimą. Dėl to organizmui reikės papildomo energijos šaltinio, ir jis pasinaudos glikogeno atsargomis...
Mūsų šeimos įmonė siūlo visą spektrą prieskonių, pipirų, uogų, druskos ir 100% natūralių mišinių, gautų iš pagrindinių Azijos gamintojų, kurie taiko tvarios žemdirbystės principus. Mūsų prieskoniai nėra apdoroti, juose nėra priedų ar konservantų, todėl garantuojame aukščiausią kokybę ir išskirtinius aromatus kiekvienam mūsų prieskoniui ir mišiniui.
Šiandien norime pasidalinti savo autentiška aist...