Turkija, Esenyurt
Ispanija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Pikillo pada yra pagaminta iš alyvuogių aliejaus, „birjina estra“ ir įvairių augalinių ingredientų, tokių kaip pipirai ir juodieji pupelės, naudojant fizinius procesus, suteikiančius padažui malonią tekstūrą ir juodųjų pupelių kvapą bei skonį, kuris puikiai tinka tiesioginiam vartojimui ant duonos riekelių arba kaip priedas prie makaronų patiekalų, raudonos mėsos patiekalų,... tai daro jį labai skaniu.
...Kaip mėgautis? Po to, kai nuplaunate ir sudrėkinate saulėje džiovintas kapijos paprikas karštu vandeniu, kad pašalintumėte druską arba SO2. Saulėje džiovintos saldžios kapijos paprikos siūlo natūralų saldumą ir skonį dehidratuotoje formoje. Jos gali būti marinuojamos su česnaku, actu, druska, čiobreliais ir alyvuogių aliejumi, kad būtų pridėtos prie pusryčių dribsnių arba jogurto, kad...
Prancūzija, Avignon
...Geltonasis pipiras yra saldžiųjų pipirų veislė, kurios lotyniškas pavadinimas yra Capsicum annuum. Pipiras priklauso naktinių šeimai. FRDP jau daugelį metų įgyvendina žemės ūkio sektorius Ispanijoje. Po rankinio derliaus nuėmimo, švieži biologiniai pipirai pristatomi į gamyklą, kur jie yra išvalomi, plaunami, pjaustomi, kepami ir tada užšaldomi IQF. Biologinis geltonasis pipiras: 100% Bendras energijos kiekis: 49 Kcal 204 kJ Maistinės skaidulos: 2,5 g Baltymai: 1,6 g Druska: Pėdsakai...
Prancūzija, Castelnaudary
...Supilkite patiekalą į puodą ir šildykite kelias minutes ant silpnos ugnies, kartais pamaišydami, arba supilkite turinį iš skardinės į tinkamą indą ir šildykite mikrobangų krosnelėje 2–3 minutes maksimaliu galingumu. Riebalai: 4,1 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g Angliavandeniai: 7,2 g Iš jų cukrų: 4,5 g Skaidulos: 1,3 g Baltymai: 6,1 g Druska: 0,90 g...
Prancūzija, Arengosse
...Sudėtis: didelis druska iš Ré salos, čiobrelis, lauras, baltieji pipirai, šalotė ir rožinė uoga Gali būti pėdsakų: salierų, sojos, riešutų, glitimo, pieno, garstyčių, sezamo ir sulfitų Nuoroda:SEL0005...
Vokietija, Bad Bentheim
...Chili pipirai (Solanaceae) Chili viso paukščio akis labai aštrus be sėklų BIO yra produktas be sėklų, t.y. buvo užtikrinta, kad šio produkto sėti neįmanoma. Chili viso paukščio akis labai aštrus be sėklų BIO todėl skirtas tik naudojimui virtuvėje.
Italija, Giuliano
...Farina "00", vanduo, Lievito Madre (natūralus mielių fermentas iš 0 tipo kvietinės miltų, mielės, salyklinės grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, pomidorai, mozzarella, rikota, Tropeo svogūnai, raudonieji pipirai, baklažanai, pecorino romano, ekstra viergin alyvuogių aliejus.
Vokietija, Bad Bramstedt
...Mūsų 10 vienetų dėžutė „Grilio sezonas žuviai“ apima dešimt skaniausių rekomendacijų tavo žuvies patiekalams - prieskoniai, druska, pipirai ir padažai - viskas, ko reikia skaniausiai žuviai kada nors. Dėžutėje yra po vieną maišelį, o produktai puikiai derinami tarpusavyje, todėl turi begalę naujų galimybių skanioms žuvims ant lėkštės. Įkaitink grilį - pradedam! 10 vienetų dėžutė „Grilio sezonas...
Ukraina, Novomoskovsk
...Sudėtis: ryžių miltai, džiovinti malti daržovės (burokėliai, morkos, pomidorai, saldieji pipirai, špinatai), džiovinta žalia spirulina, mėlynosios spirulinos ekstraktas, ciberžolė, geriamasis vanduo Paruošimo metodas: virti verdančiame vandenyje santykiu 3/1 (vanduo/makaronai) 5-7 minutes, kol paruošta. Maistinė vertė 100 g produkto: Baltymai - 7.2 g. Druska - 0.05 g. Riebalai - 1.5 g, iš jų sočiųjų - 0.3 g. Angliavandeniai - 79.7 g, iš jų cukrūs - 4.3 g. Energijos vertė: 324 kcal (1357 kJ)...
Prancūzija, Saint Romain La Motte
...Espelette A.O.P. pipiras yra raudonas pipiras su vaisiniais akcentais, turintis ryškų, bet lengvą aštrumą, kuris yra būdingas prancūzų virtuvei, ypač baskų virtuvei. Kilęs iš Espelette miesto Prancūzijos pietvakariuose, šis pipirų druska lengvai pakeis pipirų/sūrio prieskonius jūsų patiekaluose, pridėdama vaisinį ir skanų akcentą, kad švelniai atgaivintų jūsų virtuvės ugnį. Pipiras yra puikus vitamino C šaltinis, taip pat tikras antioksidantų energijos šaltinis. Pipirai yra tikros gerų maistinių medžiagų šaltiniai ir skatina virškinimo sistemos stiprinimą! Neto svoris: 100 g Kilmė: Prancūzija...
Lenkija, Brzozów
... avinžirnių, su moliūgo ir orkaitėje keptos morkos, tahini, citrinos sultimis, šviežiu česnaku ir aromatinėmis prieskoniais, yra sveikas užkandis ir skanus priedas prie patiekalų. Jis puikiai tinka kaip priedas prie duonos, sumuštinių ar skrudintos duonos. Turi lengvą konsistenciją, lengvai tepamas, malonaus skonio. Jame yra baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų. & Nbsp; <strong> sudėtis: </strong> virti avinžirniai 43%, moliūgas 14%, kepta morka 14%, vanduo, sezamo pasta, citrinos sultys, šviežias česnakas, jūros druska, malti pipirai, kario prieskoniai.
Prancūzija, Maubeuge
... tipų virtuvėje. Sirijos kuminai yra vieni iš labiausiai vertinamų dėl savo išskirtinio skonio. Jo gaivus skonis puikiai tinka su šašlykais, mezze, tajinais, kuskusu ar bulvių patiekalais. Maroke skrudinti maltieji kuminai yra standartiniai prieskoniai ant stalų ir naudojami kaip druska ir pipirai. Nuoroda:ART0019...
Italija, MILANO
...Il Prosciutto Toscano DOP gaminamas tik iš pasirinktos šviežios itališkos šlaunies. Jis atpažįstamas pagal būdingą „v“ formos pjūvį ant odos, šiek tiek sūrus skonį ir išorinį pipiravimą. Riekelės yra intensyviai raudonos, sausos ir liesos. Keletas pasirinktų ingredientų: kiaulienos šlaunys, druska, pipirai ir česnakai. KG.2,280 GRYNASIS SVORIS UŽ KG EURO 10,90 Pakuotė 4 VNT MINIMALUS UŽSAKYMAS 50 PAKUOČIŲ PO 4 VNT GALIOJIMO DATA 30/09/2025...
Prancūzija, Paris
...Vienas iš „Sept Collines“ užkandžių asortimento. Gerai iškeptas, šiek tiek pipiruotas Skanus užtepas su intensyviu grybų skoniu. Tinka užtepti ant duonos, kad mėgautumėtės užkandžiu, arba naudoti virtuvėje, su paukštiena ar ant keptos mėsos. Sudėtis: Paryžiaus grybai, kilmė Prancūzija (79%), sviestas (20%), Guérande druska, pipirai. Išmatavimai: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Neto svoris: 100 g...
Ispanija, Guardamar Del Segura
...GURMANŲ PRODUKTAS Prieskonis, paruoštas su druskos žiedais ir prieskonių mišiniu Ingredientai: Druskos žiedai (90%), prieskonių mišinys (10%): (rožinė pipirai, hibiskas ir rūkytas paprika). Rekomendacijos: Puikiai tinka jūros gėrybėms, karpačio, rožinei padažui, aštuonkojui pagal galis, mėsai ir žuviai. Maistinė informacija 100 g: Energijos vertė: 121 Kj/29 Kcal. Riebalai: 1,2 g, iš jų sočiųjų: 0,2 g. Angliavandeniai: 2,0 g, iš jų cukrūs: 0,9 g. Baltymai: 1,4 g. Druska: 84,9 g. Cilindrinis druskos indelis, pagamintas iš 100% perdirbamo kartono, 100 g.
Martinika, Rivière-Pilote
...Karibų druska yra nuostabus skonio stipriklis, suteikiantis šį karibų prieskonių mišinį (druska, ciberžolė, saldus paprika, džiovinti svogūnai, česnakai, gvazdikėliai, kmynai, juodieji Penja pipirai). Ji puikiai tiks prie jūsų žuvies, kepsnių, ryžių ir daržovių, taip pat bulvių, suteikdama egzotišką skonį.
Prancūzija, Laissac
... sukurtumėte 100% nitritų ir konservantų neturintį užkandžių stalą. Visos mūsų dešros be nitritų gaminamos iš kruopščiai atrinktų kiaulių Aveyron regione. Kilmes: Laissac, Aveyron Svoris: Apie 200g Ingredientai: Kiauliena, Guérande druska ir Kampot IGP pipirai, natūralus žarnynas...
Prancūzija, Lalinde
...Druska, atspindinti geriausius Akvitanijos terroirus. Rankomis surinkta fleur de sel iš Ré salos ir ekologiška AOP Espelette pipirai. Viskas pateikta stiklainyje su kamščiu, siekiant zero-waste sprendimo...
Prancūzija, Astaffort
...MIŠKŲ DARŽOVIŲ TERINAS. 100g Ne, ne ir ne! Mes garantuojame, kad šiame gražiame stiklainyje nėra mėsos, tik geri augaliniai ingredientai ir subtilaus intensyvumo grybų mišinys. Uždarykite akis, esate miško pakraštyje. INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojų baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia sėklų miltai, ekologiškas tamaris, juodieji pipirai, šereso actas, prieskoniai, česnakas, pomidorų pasta, miežių miso, svogūnai.
... žiedas formuojasi toje pačioje vandenyje ir tose pačiose akyse. Po to, kai yra nuimamas druskos žiedas, kuris yra plonas ir subtilus, druskos gamintojai renka didelius kristalus, kurie nusėda dugne, todėl druska įgauna šią pilkšvą spalvą. Tradiciškai mažai vertinama, Kampoto druskos gavyba pastaraisiais metais patiria atgimimą, ypač dėl Guérande druskos gamintojų susidomėjimo, kurio veikla padėjo suvokti šio sektoriaus trapumą. Neto svoris: 150 gr Derliaus nuėmimo laikotarpis: Sausis - gegužė...
Vokietija, Lüdenscheid
...Ingredientai: paprika, svogūnas, pipirai, GARSTYČIŲ MILTAI, raudonėlis, kmynai, česnakas, petražolės, jūros druska Naudojimas: Cevapcici, šašlykai, kepimas, padažai Dabar mūsų "Cevapcici prieskonius" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de) Maloniai siūlome savo produktus taip pat kaip privatus prekės ženklas, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
Prancūzija, Guérande
...primenantį Sihuan pipirus, su šiek tiek gėlių natų. Tai pipirai, turintys gražų ilgumą burnoje. Sumaišyti su Baltųjų Žemės druska, jie siūlo idealią kombinaciją jūsų mėsai ir žuviai, taip pat virtoms bulvėms ir daugybei kitų daržovių. SKU:FSF150...
Tunisas, Tunis
...Berberų Harissa yra aštrus pipirų pasta, plačiai naudojama Šiaurės Afrikos ir Vidurio Rytų virtuvėje. Ji gaminama iš džiovintų pipirų arba džiovintų Kajeno pipirų. Kategorijos: Maisto produktai, Konservai, Harissa & Hrouss Ingredientai: Kajeno pipirai 75%, Saulėgrąžų aliejus, Alyvuogių aliejus, Česnakas, Druska, Prieskoniai...
Egiptas, Egypt And Uk
...Forma: Galima visa su koteliu arba be jo. Spalva: Raudona. Paruošimas: Normalus su druska: Išsaugota druskos tirpale. Su cukrumi: Išsaugota cukraus tirpale. Dydis: Matuojamas pagal skersmenį, skirstomas į tris kategorijas: Mažas: 25–30 mm skersmens. Vidutinis: 30–35 mm skersmens. Didelis: 35–40 mm skersmens. Vyšnių apdorojimo metodai skiriasi priklausomai nuo jų tipo ir numatyto naudojimo. Ingredientai: Vyšnios, Vanduo + Druska, Rūgštys (Acto rūgštis, Citrinos rūgštis, Askorbo rūgštis, Pieno rūgštis) pH 4/7, Konservantai (Kalcio chloridas, Kalio sorbatas)...
Ispanija, Puente La Reina
...ECOPROLIVE 2019 metais sukūrė prieskonius su PREBIOFENOLIU, kurie meistriškai sujungti su geriausiais pasaulio prieskoniais, suteikia Viduržemio jūros skonio akcentą ir subalansuotą mitybą, nes yra turtingi antioksidantų, geležies, prebiotinės skaidulos ir baltymų. Ideali ingredientų mišinys, skirtas begalinėms kombinacijoms. Ingredientai: Šaltinio druska, PreBIOfenolis*, ciberžolė, česnako milteliai, shitake grybas, juodieji pipirai.
Prancūzija, Marseille
...Grilinti pipirai 2,9 kg daržovių antipasti Croc'Ella maisto didmenininkas Marseilis Prancūzija Grilinti pipirai dažniausiai naudojami kaip užkandis arba garnyras. Ingredientai: Grilinti pipirai (55%), saulėgrąžų aliejus (37%), actas, druska, cukrus, kaparėliai, ekstra vieržinis alyvuogių aliejus, bazilikas, petražolės, česnakas, pipirai. Antioksidantas: askorbo rūgštis E300. Rūgštingumo...
Prancūzija, La Rochelle
...Jūros Druska 90%, *Prieskonių Mišinys 10% (*paprika, *juodieji pipirai, *rozmarinas, *rožinės uogos, *koriandras, *balti pipirai, *žalieji pipirai, *čiobreliai) SVORIS: 0,250 kg...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: Guérande druska, baltoji pipirai, juodieji pipirai, žalieji pipirai, Jamaikos pipirai, rožinės uogos. Svoris: 55G Nuoroda: SEL5BAIES Svoris: 55G...
...Hela duonos užpilas druska ir pipirai, aštrus ir rūgštus 5 kg kibire. Duonos užpilas S&P suteikia jūsų produktui klasikinį, skanų skonį. Ypač blizgi ir traški paviršius sukuriamas aliejaus pagrindu pagaminta prieskonių marinada, kuri iš karto patrauks jūsų klientų dėmesį. Ypač kepinių produktams mes sukūrėme papildomas skystas prieskonių marinadas. Mes skiriame duonos marinadas ir duonos...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play