...Supilkite patiekalą į puodą ir šildykite kelias minutes ant silpnos ugnies, kartais pamaišydami, arba supilkite turinį iš skardinės į tinkamą indą ir šildykite mikrobangų krosnelėje 2–3 minutes maksimaliu galingumu.
Riebalai: 4,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 1,1 g
Angliavandeniai: 7,2 g
Iš jų cukrų: 4,5 g
Skaidulos: 1,3 g
Baltymai: 6,1 g
Druska: 0,90 g...
...Geltonasis pipiras yra saldžiųjų pipirų veislė, kurios lotyniškas pavadinimas yra Capsicum annuum. Pipiras priklauso naktinių šeimai. FRDP jau daugelį metų įgyvendina žemės ūkio sektorius Ispanijoje. Po rankinio derliaus nuėmimo, švieži biologiniai pipirai pristatomi į gamyklą, kur jie yra išvalomi, plaunami, pjaustomi, kepami ir tada užšaldomi IQF.
Biologinis geltonasis pipiras: 100%
Bendras energijos kiekis: 49 Kcal 204 kJ
Maistinės skaidulos: 2,5 g
Baltymai: 1,6 g
Druska: Pėdsakai...
...Sudėtis: didelis druska iš Ré salos, čiobrelis, lauras, baltieji pipirai, šalotė ir rožinė uoga
Gali būti pėdsakų: salierų, sojos, riešutų, glitimo, pieno, garstyčių, sezamo ir sulfitų
Nuoroda:SEL0005...
...Espelette A.O.P. pipiras yra raudonas pipiras su vaisiniais akcentais, turintis ryškų, bet lengvą aštrumą, kuris yra būdingas prancūzų virtuvei, ypač baskų virtuvei.
Kilęs iš Espelette miesto Prancūzijos pietvakariuose, šis pipirų druska lengvai pakeis pipirų/sūrio prieskonius jūsų patiekaluose, pridėdama vaisinį ir skanų akcentą, kad švelniai atgaivintų jūsų virtuvės ugnį.
Pipiras yra puikus vitamino C šaltinis, taip pat tikras antioksidantų energijos šaltinis. Pipirai yra tikros gerų maistinių medžiagų šaltiniai ir skatina virškinimo sistemos stiprinimą!
Neto svoris: 100 g
Kilmė: Prancūzija...
...Privalomas prancūzų gastronomijos elementas, su visais „Maison Val de Luce“ meistriškumo aspektais.
Svoris
50
Ingredientų sąrašas
Anties foie gras (priklauso Prancūzijai arba ES) 98%, druska, baltieji pipirai, cukrus.
Galiojimo laikas
2027
Sudėtis
Anties foie gras (priklauso Prancūzijai arba ES) 98%, druska, baltieji pipirai, cukrus.
Svoris: 50...
... sukurtumėte 100% nitritų ir konservantų neturintį užkandžių stalą. Visos mūsų dešros be nitritų gaminamos iš kruopščiai atrinktų kiaulių Aveyron regione.
Kilmes: Laissac, Aveyron
Svoris: Apie 200g
Ingredientai: Kiauliena, Guérande druska ir Kampot IGP pipirai, natūralus žarnynas...
... tipų virtuvėje. Sirijos kuminai yra vieni iš labiausiai vertinamų dėl savo išskirtinio skonio. Jo gaivus skonis puikiai tinka su šašlykais, mezze, tajinais, kuskusu ar bulvių patiekalais. Maroke skrudinti maltieji kuminai yra standartiniai prieskoniai ant stalų ir naudojami kaip druska ir pipirai.
Nuoroda:ART0019...
...Druska, atspindinti geriausius Akvitanijos terroirus. Rankomis surinkta fleur de sel iš Ré salos ir ekologiška AOP Espelette pipirai. Viskas pateikta stiklainyje su kamščiu, siekiant zero-waste sprendimo...
...Vienas iš „Sept Collines“ užkandžių asortimento.
Gerai iškeptas, šiek tiek pipiruotas
Skanus užtepas su intensyviu grybų skoniu. Tinka užtepti ant duonos, kad mėgautumėtės užkandžiu, arba naudoti virtuvėje, su paukštiena ar ant keptos mėsos.
Sudėtis: Paryžiaus grybai, kilmė Prancūzija (79%), sviestas (20%), Guérande druska, pipirai.
Išmatavimai: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h)
Neto svoris: 100 g...
...MIŠKŲ DARŽOVIŲ TERINAS. 100g Ne, ne ir ne! Mes garantuojame, kad šiame gražiame stiklainyje nėra mėsos, tik geri augaliniai ingredientai ir subtilaus intensyvumo grybų mišinys. Uždarykite akis, esate miško pakraštyje.
INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojų baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia sėklų miltai, ekologiškas tamaris, juodieji pipirai, šereso actas, prieskoniai, česnakas, pomidorų pasta, miežių miso, svogūnai.
... žiedas formuojasi toje pačioje vandenyje ir tose pačiose akyse. Po to, kai yra nuimamas druskos žiedas, kuris yra plonas ir subtilus, druskos gamintojai renka didelius kristalus, kurie nusėda dugne, todėl druska įgauna šią pilkšvą spalvą.
Tradiciškai mažai vertinama, Kampoto druskos gavyba pastaraisiais metais patiria atgimimą, ypač dėl Guérande druskos gamintojų susidomėjimo, kurio veikla padėjo suvokti šio sektoriaus trapumą.
Neto svoris: 150 gr
Derliaus nuėmimo laikotarpis: Sausis - gegužė...
Mūsų šeimos įmonė siūlo visą spektrą prieskonių, pipirų, uogų, druskos ir 100% natūralių mišinių, gautų iš pagrindinių Azijos gamintojų, kurie taiko tvarios žemdirbystės principus. Mūsų prieskoniai nėra apdoroti, juose nėra priedų ar konservantų, todėl garantuojame aukščiausią kokybę ir išskirtinius aromatus kiekvienam mūsų prieskoniui ir mišiniui.
Šiandien norime pasidalinti savo autentiška aist...
Įkurta 1998 metais, ALIA yra didmenininkas, specializuojantis stalo mene, siūlantis profesionalios kokybės produktus už mažiausią rinkos kainą. Garantijuojame platų profesionalios kokybės stalo meno ir CHR produktų pasirinkimą už teisingą kainą. Bendradarbiaujame su didelėmis prekės ženklais, tokiomis kaip Sarreguemines, Pillivuyt mūsų lėkštėms, padėklams ir lėkštėms. Taip pat su Chef & Sommelier,...
...primenantį Sihuan pipirus, su šiek tiek gėlių natų. Tai pipirai, turintys gražų ilgumą burnoje. Sumaišyti su Baltųjų Žemės druska, jie siūlo idealią kombinaciją jūsų mėsai ir žuviai, taip pat virtoms bulvėms ir daugybei kitų daržovių.
SKU:FSF150...
...Produktas iš Baskų krašto Ingredientai: kepenys, kiaulės kaklas ir riebalai, 4% rehidratuotų baravykų, kiaušinis, svogūnas, druska, dekstrozė, aromatai, pipirai, česnakas, skonio stiprikliai mononatrio glutamatas ir disodžio inozinatas, paprika. Kiaulienos mėsa kilmė Prancūzija. Baravykų paštetas yra tradicinis mūsų kaimo receptas. Taip pat galite jį pateikti įkvėpdami "banderillas" su baravykų paštetu, guindillas ir Navarra pipirais del piquillo. Atraskite autentišką baravykų kvapo paštetą. Patiekite baravykų paštetą kaip užkandį arba aperityvą. Skanaus ))...
MAXIFRITES yra didmeninės prekybos įmonė, prekiaujanti maisto produktais, pagamintais iš bulvių. Siūlome platų produktų asortimentą: šviežiai paruoštos bulvių fri, šaldytos ir paruoštos bulvių fri, šaldytos ir paruoštos bulvių specialybės (keptos bulvės, rissolės, paryžietiškos, su arba be žievelės), šaldytos ir paruoštos bulvių košės specialybės (bulvių kroketai, bulvių rutuliukai, vafliniai, rös...
...Sel de Camargue su 3 ekologiškais pipirais.
Didelis Camargue druska su 3 ekologiškais pipirais
Sudėtis :
Druska 92%, 3 pipirai 8% (ekologiškas juodasis pipiras, ekologiška kalendra, ekologiškos rožinės uogos)
Svoris 125g
metalinė dėžutė
Šis mišinys buvo specialiai sukurtas mėsai ir žuviai ant grotelių.
Žiupsnelis ant kiekvienos pusės, kurią kepate, suteiks išskirtinį skonį.
Tikra Provanso...
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu.
Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų.
Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją.
Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltas vynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.
...Kukurūzų žiedlapiai, lazdyno riešutų aliejus, Cervioni lazdyno riešutai, Himalajų rožinė druska, juodieji pipirai
Alergenai: lazdyno riešutai, glitimo pėdsakai
PREKĖS DETALĖS
Idealiai tinka mėsai, žuviai ar sūriui apvolioti, taip pat galima pabarstyti ant salotų.
...Šis malūnėlis leidžia jums malti pipirus iš vienos pusės ir druską iš kitos. Pipirai ir druska nėra įtraukti. Pateikta Paul Bocuse dovanų dėžutėje. Išskirtinis dizainas. Nerūdijantis plienas.