...Aukštos kokybės ekologiški kietųjų kviečių smulkiai malti miltai ir ekologiški Espelette pipirai AOP (2,5%).
Allergenai: Sudėtyje yra GLUTENO, gali būti pėdsakų kiaušinių ir sojos.
Kaip virti:
Įdėkite į verdantį vandenį 4–6 minutes.
Vidutinė maistinė vertė 100g:
ENERGIJA - 1526kj / 360kcal
BALTYMAI - 13g
ANGLIAVANDENIAI - 71g, iš jų cukrūs 1,4g
RIEBALAI - 1,8g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3g
SKAIDULOS - 4,4g
DRUSKA - 0,01g
Ean13:3701511702380
Nuoroda:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
...Petražolės*, Juodieji pipirai*. (*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės).
Vidutinė maistinė vertė 100 g: Energija 373,5 kcal/1530,8 kJ - Riebalai 11 g - iš jų sočiųjų 1,6 g - Angliavandeniai 42,4 g - iš jų cukrūs 4,9 g - Maisto skaidulos 17,4 g - Baltymai 18,5 g - Druska 1,4 g
Naudojimas: Pridėti vandens pagal nurodytas proporcijas.
Pakuotė: 5 kg maišas - 25 kg maišas - Individuali pakuotė pagal užsakymą BigBag.
Sertifikavimas: ES ekologinė žemdirbystė.
Minimalus galiojimo laikotarpis garantuojamas gavus produktą: 4 mėnesiai.
...Ši mašina gali automatiškai gaminti ir užpildyti stick paką, ji gali užpildyti granuliuotus produktus, tokius kaip auksinė kava, druska, cukrus, pipirai, saldikliai, prieskoniai ir sėklos... ir kt. Mašina yra tinkama naujiems projektams ir rinkos testavimui. Lengvas ir paprastas tipas, skirtas stick pakų su granuliuotais produktais gamybai.
...Atraskite galingą artišoko skonį, derinantį su žaliųjų alyvuogių saldumu, šiame kremuose, pagamintame su alyvuogių aliejumi, skirtame gaiviam ir lengvam užkandžiui.
Skanauti šaltą kaip užkandį ant skrudintos duonos.
Galiojimo laikas be atidarymo: 3 metai
Svoris: 90 gr
Ingredientai: artišokai 73,8%, žaliosios alyvuogės 15,4%, alyvuogių aliejus 7,9%, druska 2,0%, pipirai 1,0%
Toupine ir Cabesselle yra šeimos verslas ir amatininkų įmonė, esanti šalia Avinjono Provanso regione. Šios delikatesų prekės ženklas kviečia atrasti šios gražios regiono skonį.
Svoris:90 gr...
...Indeliai, kurie gali būti naudojami įvairiems jūsų prieskoniams, tokiems kaip pipirai, druska, prieskoniai, žolelės. Dėl savo dangtelio, jūsų prieskoniai bus apsaugoti nuo drėgmės ir dulkių.
Su šiais indeliais suteiksite savo virtuvei šiuolaikišką ir elegantišką išvaizdą.
Svoris: 1.000 g
Išmatavimai: 29 × 20 × 20 cm
Spalva: Balta, Žalia, Juoda, 3 Spalvos
Medinis pagrindas: Ilgis 29cm x Plotis 10,5cm
Indelis: 9cm x 8,7cm...
... raudonu vynu ir dar daug daugiau...
Rankų darbo Švarcvalde
Be papildomų riebalų, šviežiai skrudinta orkaitėje
Vegan, be konservantų, be dirbtinių aromatų
Be pridėto cukraus
Ingredientai: migdolai*, prieskoniai* (juodieji pipirai*, kalendra*, kmynai*, kardamonas*, cinamonas*, muskatas*, paprika*, kajeno pipirai*, gvazdikėliai*, datulės*, jūros druska)
*Iš kontroliuojamos ekologinės gamybos...
...Ši mašina skirta svėrimui, serijiniam pakavimui ir mažų dozių (pagaliukų) užpildymui laisvai tekantiems produktams, tokiems kaip druska, cukrus, pipirai, malta kava, padažas ir kt.
Charakteristikos
Užpildymo kiekis: 1–100 gr (ml)
Išėjimo talpa: 1800–7200 vienetų/val.
Pakelio dydžiai: 20–200 x 17–40 mm (ilgis x plotis)...
...Mūsų stalo įrankių kolekcijos, atskiros dalys ir serviravimo elementai, yra pritaikytos stalo aksesuarams.
Sviestinė, užtepiamoji, servetėlės žiedas, peilio laikiklis, druska ir pipirai, kiaušinio laikiklis... formų dalys: ikrų dubuo, taurės, dangtis, padėklas...
Individualus dizainas, personalizavimas.
Bronza ir/arba sidabrinis žalvaris ir/arba auksu padengtas.
Gamyba pagal užsakymą
Personalizavimas pagal pageidavimą
Pagaminta Prancūzijoje...
...Čederio padažas yra didelis klasika. Jo įprasta receptūra remiasi Čederio sūriu, kuris dažniausiai naudojamas tarkuotas dėl patogumo, grietinėle ir, pasirinktinai, šiek tiek pieno. Jo paruošimas yra panašus į mėlynųjų sūrių arba rokforų padažus. Pirmiausia pašildoma grietinėlė ir pienas, tada įmaišomas sūris, maišant šaukštu. Čederio padažo pagardas taip pat labai paprastas: druska ir pipirai...
... ilgaamžiškumas yra lygus 200 metų naudojimo įprastoje namų aplinkoje. Patentuotas surinkimo baseinas leidžia surinkti sumaltus prieskonius viduje ir neleidžia garams patekti į malimo mechanizmą. Druska, pipirai ir prieskoniai gali būti malami be oksidacijos ar kitų cheminių reakcijų, turinčių įtakos aromatui ar skoniui.
Pabrėžti druskos / pipirų talpą 80 – 100g / 2.8 – 3.5oz
idealiai tinka druskai...
...Morkos*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizuotas karvės pienas) (14%), druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros), saulėgrąžų aliejus*, svogūnai*, druska, ryžių miltai*, obuolių actas*, juodieji pipirai*
*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas
Naudojimo rekomendacijos
Puikiai tinka tepti ant šviežio duonos, kaip priedas prie daržovių lazdelės ar grissini. Taip pat...
...INGREDIENTAI: Servetėlė / Druska ir pipirai / Cukrus / Dantų krapštukas
HIGIENIŠKA ALTERNATYVA MAISTO VARTOJIMUI
100% PERDIRBAMA
TAUPYKITE ENERGIJĄ IR VANDENĮ
KLASIŠKAS IR ELEGANTIŠKAS IŠVAIZDA
FUNKCIONALŪS IR VIS DAR PRIEINAMI DIZAINAI
ĮVARIŲ / KOMBO IR KARININKŲ IR DIDMENINIŲ PAKAVIMO ALTERNATYVOS
ATSISAKYKITE INDŲ PLAUTI IR TAUPYKITE SAVO LAIKĄ
ŽALIAVOS: Polistirenas, Polipropilenas
MATMENYS: 180 mm
SPALVOS: Skaidrus, Baltas, Juodas...
...Jam reikia „paaukoti“ brangiausią kiaulės dalį. Iš tiesų, Culatello di Zibello DOP, neabejotinas visų mėsos gaminių princas, „gaminamas“ iš centrinės šlaunies raumenų. Šviežia itališka sunkiųjų kiaulių mėsa kruopščiai apdorojama ir formuojama į tradicinę kriaušės formą. Druska ir pipirai, 15 dienų šaltame kambaryje, kad pailsėtų, tada rankomis surišama natūralioje šlapimo pūslėje. Dabar tai ta...
...Prieskonių ir cukraus pirkimas yra pasiūlymas pirmiausia tiems verslininkams, kurie dirba maisto pramonėje. Restoranas ar kavinė yra vietos, kuriose prieskonių naudojama daug, todėl verta pasirūpinti didesniu jų kiekiu, taip gaunant palankesnes kainas. Geriausia pirkti dažniausiai naudojamus priedus, tokius kaip druska, pipirai, cukrus ir kasdien naudojami prieskoniai, skirti patiekalų ruošimui. Pasinaudodami mūsų pasiūlymu, ne tik taupote, bet ir gaunate užtikrintumą, kad gaunate aukščiausios kokybės produktus, kilusius iš patikrintų tiekėjų.
... pagrindinių skonių (medus, klevų sirupas, cinamonas, vanilė ir imbieras), galbūt derinant su prieskoniais ir/arba prieskoniais, tokiais kaip: Keltų jūros druska, čili (raudonieji pipirai), rozmarinas, česnakas, kokosas, anyžius arba jūsų mėgstami prieskoniai/prieskoniai.
... sulankstomi ir turi užraktą. Kiekvienas baro stalas yra individualiai pagamintas mūsų gamykloje ir išvyksta tik patikrintas. Mes kuriame atitinkamas transportavimo sprendimus, kurie gali būti riedantys, sukraunami arba judinami su vežimėliu ar krautuvu.
Nuosava gamyba: 59846 Sundern
Modelis: ST-U80E
Dekoras: Stalviršio dekoras Pipirai + Druska
Spalvotas plieninis vamzdis: 70 mm ST stalai
Nerūdijantis plienas: ST-U80E ir ST-U70E...
...Aukštos kokybės užkandis, pagamintas su Espelette paprika ir kitais prieskoniais.
Aukštos kokybės užkandžių temoje siūlome juodojo česnako kiaulienos terriną. Receptas atspindi didelį meistriškumą ir subtiliai derina juodojo česnako, Espelette paprikos ir pipirų aromatus.
Užsisakykite internetu, pristatymas per 48 valandas.
Ingredientai: liesa kiauliena*, kiaulienos kepenys, kiaulienos riebalai*, prancūziškas juodasis česnakas*, jūros druska, pipirai*, Espelette paprika*, Provanso žolelės*
* 100% ekologiški ingredientai
Kiekis: 90g
Laikymas: Laikyti šaldytuve po atidarymo...
...Formato: Stiklinis indas 212 g
Idealiai tinka kaip užkandis kartu su skaniais užkandžiais.
Derinkite su šaltais ir gazuotais vynais, tokiais kaip Prosecco Di Valdobbiadene; 8° - serviravimo temperatūra.
Bruto svoris: 350 g.
Neto svoris: 212 g.
.
Ingredientai: Asparagai 35%, Džiovinti pomidorai 30%, Saulėgrąžų aliejus 30%, Džiūvėsiai 5%, Vyno actas, Druska, Česnakas, Malti juodieji pipirai, Petražolės, Citrinų rūgštis, Askorbo rūgštis.
Patarimas: Laikyti vėsioje vietoje, temperatūros intervale nuo +4°c iki 20°c
Indai nuo:
106g/212g/620g/1kg/3kg...
...33×33 ir 40×40 staltiesės yra prieinamos tomis pačiomis spalvomis kaip atitinkamos prabangios servetėlės, su įvairių produktų deriniu, tokiu kaip: peilis, šakutė, šaukštas, servetėlė, dantų krapštukas, druska ir pipirai.
...Pâté su anties foie gras 20 %
Pâté savaitgaliui, 175 g stiklainyje, 20 % anties foie gras. Pagaminta Périgordo ESAT (įstaiga, padedanti reintegruoti neįgaliuosius į darbo rinką). Ingredientai: riebus ir liesas kiaulienos kepenys iš Pietvakarių IGP, foie gras 20 %, druska, pipirai. Taip pat turime tokiu pačiu formatu:
- Basquiečių pâté su Espelette pipirais,
- Kaimo pâté su floc de Gascogne...
...Pipirų tyrė, pasižyminti glotnia tekstūra, kaip mes ją siūlome, tampa reta, nes reikalauja kruopštaus paruošimo, kad būtų pašalinti daugybė sėklų.
Ir vis dėlto, kokia tai delikatesas aštrių skonių mėgėjams!
Tai tradicinis amatininkų gaminys, sukurtas išskirtinai Seneafood.
Pipirų tyrė ekstra stipri, 100% natūrali, be dažiklių ar konservantų, atitinkanti galiojančius reglamentus.
Ingredientai: Švieži pipirai 97%, aliejus 1%, actas 1%, druska 1%
Dominantė: labai aštrus
Tekstūra: Glotni, be sėklų
Ragavimo patarimas: Patiekiama su sūriomis patiekalais.
...Mėsos gaminys, gautas iš jautienos pilvo anatominių dalių, trumpai sūdomas, vėliau plaunamas tekančiu vandeniu, prieskoniuojamas pipirais ir natūraliais aromatais, brandinamas ir natūraliai rūkomas.
INGRIDIENTAI: sertifikuota halal jautiena, druska, pipirai (salieji arba aštrūs). Konservantai E 250, E 252, E 300, prieskoniai ir natūralūs aromatai.
CHARAKTERISTIKOS: be laktozės ir kitų pieno...