...Pikillo padažas su alyvuogių aliejumi, pagamintas iš įvairių augalinių ingredientų, tokių kaip pipirai ir juodieji pupelės, supakuotas fizinių procesų būdu, suteikia pikillui malonią tekstūrą ir juodųjų pupelių kvapą bei skonį, todėl jis puikiai tinka tiesioginiam vartojimui ant duonos riekelių arba makaronų patiekaluose, raudonos mėsos patiekaluose,... tai daro jį labai skaniu.
...ECOPROLIVE 2019 metais sukūrė prieskonius su PREBIOFENOLIU, kurie meistriškai sujungti su geriausiais pasaulio prieskoniais, suteikia Viduržemio jūros skonio akcentą ir subalansuotą mitybą, nes yra turtingi antioksidantų, geležies, prebiotinės skaidulos ir baltymų.
Ideali ingredientų mišinys, skirtas begalinėms kombinacijoms.
Ingredientai: Šaltinio druska, PreBIOfenolis*, ciberžolė, česnako milteliai, shitake grybas, juodieji pipirai.
...Guindilla yra ilgas žalias pipiras, naudojamas marinatams. Marinavus jį su vandeniu, druska ir baltu vynu, guindillos spalva tampa švelnesnė, linkusi į geltoną. Būtent guindillių aštrumas yra naudingas skrandžiui. Cheminė medžiaga, kurią jos turi (kapcaisin), sukelia bendros kūno temperatūros padidėjimą. Dėl to organizmui reikės papildomo energijos šaltinio, ir jis pasinaudos glikogeno atsargomis...
...GURMANŲ PRODUKTAS
Prieskonis, paruoštas su druskos žiedais ir prieskonių mišiniu
Ingredientai: Druskos žiedai (90%), prieskonių mišinys (10%): (rožinė pipirai, hibiskas ir rūkytas paprika).
Rekomendacijos: Puikiai tinka jūros gėrybėms, karpačio, rožinei padažui, aštuonkojui pagal galis, mėsai ir žuviai.
Maistinė informacija 100 g: Energijos vertė: 121 Kj/29 Kcal. Riebalai: 1,2 g, iš jų sočiųjų: 0,2 g. Angliavandeniai: 2,0 g, iš jų cukrūs: 0,9 g. Baltymai: 1,4 g. Druska: 84,9 g.
Cilindrinis druskos indelis, pagamintas iš 100% perdirbamo kartono, 100 g.