Italija, Fidenza
Slovakija, Košice
Sveiki atvykę į MILKYLAND, žymų lyderį maisto platinimo pramonėje, turintį dešimties metų patirtį didmeninės prekybos, importo/eksporto ir efektyvaus logistikos valdymo srityje. Mūsų pagrindinė specializacija yra pieno produktai, ypač įvairių rūšių sūriai ir alternatyvos, praturtintos augaliniais riebalais. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti aukščiausios kokybės sūrių pasirinkimą, tokių kaip Mozzarel...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... druskos kiekiu, rūgštumo užuominomis ir aštriai rūgščiais akcentais, rodančiais gilią brandą. Kilmė: Palencija Pieno tipas: Visas ir žalias avies pienas Gamybos tipas: Enzimatinis krešėjimas Rūgštis: Gyvūninė rūgštis iš ėriuko Šeimos tipas: Spaudžiamas, nevirtas sūris, pelėsinė/plaunama žievė Brandinimas: Nuo dvylikos iki penkiolikos mėnesių. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Lenkija, Warszawa, Poland
...Gouda yra olandiškas geltonas sūris, pagamintas iš karvės pieno. Tai yra brandintas (pusiau) kietas sūris. Produktas yra prieinamas kaip blokas arba kubelis, apvyniotas folijoje, su geltona arba raudona spalva. Gouda pasižymi švelniu skoniu, kuris stiprėja su brandinimo procesu. Skonis yra švelnus, švelnus ir aromatingas, su subtiliu pasterizacijos poskoniu, kuris gali būti šiek tiek rūgštus arba...
Italija, Martina Franca
...Sūris su riešutais yra brandintas karvės pieno sūris, praturtintas kokybiškais graikiniais riešutais. Šio sūrio aromatai yra ypač subtilūs, vidutinio ilgio ir vidutiniškai apgaubiantys. Kieta ir tirpstantis masė yra praturtinta bronziniais riešutais, sumaišytais viduje, siūlanti unikalią skonio patirtį. Burnoje sūrio saldumas yra lydimas augalinių ir vaisinių aromatų, o riešutas visada yra pirmame plane. Šis sūris yra idealus tiems, kurie ieško rafinuoto ir išskirtinio skonio, puikiai tinkančio patiekalams ir užkandžiams.
Vokietija, Heidelberg
Diafood GmbH yra pirmaujanti augalinių žaliavų perdirbimo įmonė, specializuojanti aukštos kokybės džiovintuose daržovėse, aromatinėse augaluose ir ekologiškuose produktuose. Turėdama daugiau nei 35 metų patirtį, Diafood išsikovojo puikią reputaciją dėl kokybės ir tvarumo. Įmonė dirba tik su sertifikuotais tiekėjais, kurie atitinka griežtus ekologiškos kokybės standartus. Ypatingas dėmesys skiriam...
Italija, Misano Adriatico
...Skanus ir skanus, "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 mėnesių 1 1/16 formos 2,5 kg yra ilgai brandintas sūris, turintis minkštą konsistenciją ir turtingą skonį. Su 2,5 kg svorio forma, jis puikiai tinka įvairiems patiekalams, nuo užkandžių iki antrųjų patiekalų, pridėdamas autentiško itališko skonio.
Italija, Radicofani
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
Lietuva, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano, brandintas 10/12 mėnesių, turi auksinę ir lygią plutą bei geltoną, kompaktišką masę, beveik be skylių. Aromatas yra kvapnus, o paragavus, kompaktiškumas atskleidžia subtilų ir saldų skonį, būdingą pienui. Šis produktas turi PDO (DOP) sertifikatą.
...Rankų darbo Portugalijoje iš mūsų karvių pieno, kaip ir visi mūsų sūriai, mūsų D'Origem sūris brandinamas mėnesį. Jo tekstūra yra pusiau kieta, o skonis intensyvus. Svoris: 0,8 kg Svoris: 1,2 kg...
Ispanija, Legasa
...Sūris, pagamintas iš žaliavinio avies pieno. Natūraliai rūkyta ąžuolo ir bukų mediena.
Belgija, Celles
Sūrio ir sviesto gamintojas Rochefort. Mūsų įmonė pakuoja „extra“ kokybės pieno produktus. Šie produktai yra supakuoti laikantis griežčiausių higienos standartų! Mes renkamės geriausius regioninius, nacionalinius ir europinius sviestus ir užtikriname jų pakavimą daugiau nei 200 pakuočių ir 14 skirtingų formatų. Sviestinė, specializuojanti sviesto pakavime, yra įsikūrusi Houyet savivaldybėje, o sūr...
Ispanija, Campo De Criptana
...Produktas su dideliu potencialu; mūsų tvirtas AVIEČIŲ sūris, pagamintas iš pasterizuoto pieno, trumpai brandintas, su būdingu aromatu ir skoniu. Apytikslis svoris vienai daliai: 3,400 kg. Vienetai dėžutėje: 2...
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Boffard senovinis avies sūris „Riserva“ „Riserva“ tipo sūris yra brandintas sūris, pagamintas naudojant 100% žalią avies pieną, kaip numato senoji kastilietiška tradicija. Brandinimo procesas, griežtai kontroliuojamas, trunka mažiausiai 8 mėnesius (3 kg svorio produktui) arba 4 mėnesius (1 kg svorio produktui), per kuriuos sūriai 3 kartus ištraukiami iš sandėlio ir apšlakstomi alyvuogių aliejumi...
Ispanija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana pusiau brandintas Mahón-Menorca D.O.P., pagamintas iš žaliavos karvės pieno ir 100% natūralių ingredientų, be konservantų ar priedų, ir brandintas mūsų Meistro Sūrininko ir Meistro Sūrių Brandintojo. Visada gerbiant sūrio gamybos procesą ir tūkstantmetes Menorkos salos brandinimo praktikas. Su brandinimu nuo 2 iki 5 mėnesių, tai tvirtos konsistencijos sūris, gelsvai dramblio kaulo spalvos, su oranžine/ruda žieve, turintis išsivysčiusį pieno skonį ir aromatus, su tam tikromis sviesto ir skrudintų riešutų užuominomis, vidutinio ilgio poskoniu.
Prancūzija, Esquiule
...Sūrių gamykla Balaka yra Ossau Iraty ferminio sūrio specialistas. Mes perkame šviežius sūrius, o tada juos brandiname 4–8 mėnesius mūsų Baskų šalyje esančioje rūsyje. Šiuos sūrius gamina tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenys. Rankinis ir amatinis brandinimas. Šis sūris turi AOP. Kontroliuojamos kilmės pavadinimas.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Suomija, Turku
...Su savo aštriais akcentais Roquefort Papillon elegantiškai subalansuotas tarp švelnumo ir trupinėjimo. Šis žalias avies pieno sūris, brandintas natūraliuose urvuose, perkelia jus tiesiai į Pietų Prancūzijos kaimą. Svoris: 100g...
Italija, Noci
...Caciocavallo yra pusiau brandintas sūris, pagamintas iš karvės pieno, tradiciškai formuojamas rankomis. Jo pavadinimas „caciocavallo“ kilęs iš to, kad šis produktas brandinamas poromis „ant medinių sijų“ mažiausiai 45 dienas. Jis pasižymi intensyvia geltona spalva, turi kreminę konsistenciją ir malonų, šiek tiek intensyvų skonį, puikiai tinka vartoti vieną arba su duona, taip pat kepta ant grotelių arba kartu su puikiu puodeliu vyno iš Apulijos.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Vokietija, Stiefenhofen
...min. 50 % riebalų i. Tr.; sūris su aštriu čiliu; gabalas iš kepalo (kepalo dydis apie 4 kg); min. 8 savaites brandintas; skonis: švelniai prieskoniuotas iki lengvai rūgštaus, čili skonis Riebalų kiekis: 50 % Skonis: švelniai prieskoniuotas iki lengvai rūgštaus, čili skonis...
Graikija, Eleftherio
...Feta (graikų Φέτα, féta, "riekė") yra sūdyta baltoji varškė, gaminama Graikijoje iš avies pieno arba iš avies ir ožkos pieno mišinio. Tai trupinėjęs brandintas sūris, dažniausiai gaminamas blokais, turintis šiek tiek grūdėtą tekstūrą.
Ispanija, Malagón
...Sūris pagamintas iš pasterizuoto Manchegos avių pieno ir sertifikuotas Manchego sūrių reguliavimo tarybos, turinčios kilmės nuorodą. Pusiau brandintas Manchego sūris PDO Maese Miguel - brandintas 3 mėnesius. Brandintas Manchego sūris PDO Maese Miguel - brandintas 6 mėnesius. Brandintas Manchego sūris PDO Maese Miguel Reserva - brandintas 9 mėnesius. Senovinis Manchego sūris PDO Maese Miguel Gran Reserva - brandintas 12 mėnesių.
Portugalija, Vale De Cambra
...Sviestinis sūris, brandintas, su labai minkšta ir balta pasta, su minkšta ir gelsva plutele. Jis turi intensyvų ir ryškų skonį bei aromatą. Pardavimo formatai: Nuo 75g iki 1,5Kg (Standartas: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cilindrinė forma (lėkštės tipo)...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Ispanija, Totanes
... 15% avies pieno. Sūris gaminamas visus metus. Mes skiriame pusiau brandintą sūrį nuo brandinto pagal brandinimo laikotarpį. Pusiau brandintas sūris turi brandinimo laikotarpį nuo vieno iki trijų mėnesių, presuota pasta, kompaktiška masė, tačiau ne visiškai uždara, su mažomis ertmėmis visame pjūvyje ir šiaudų geltonumo spalva ant dramblio kaulo fono, dėl trijų pienų mišinio. Brandintas sūris brandinamas nuo trijų iki šešių mėnesių. Visi mūsų sūriai gaminami be maisto priedų ir yra be lizocimo, natamicino ir sorbatų. Be glitimo.
Prancūzija, Saint-Etienne
...Brandintas ožkos sūris turi baltą plutą išorėje, šiek tiek trupinėtą tekstūrą, ryškų ožkos kvapą ir skonį. Jis yra puikus sūrio ingredientas ir puikiai tinka daugeliui patiekalų: picoms, troškiniams, kišams, sūrio pyragams ir pyragams, sumuštiniams, panini, salotoms..
Prancūzija, Rungis Cedex
...Ožkos sūris Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois ar Touraine regionų specialybės, Buisson siūlo platų ožkos sūrių pasirinkimą. Poitou-Charentes ožkos sūris Quercy ožkos sūris Sancerrois ožkos sūris Touraine ožkos sūris avies sūris sausas avies sūris pusiau brandintas avies sūris...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play