Prancūzija, Esquiule
...Sūrių gamykla Balaka yra Ossau Iraty ferminio sūrio specialistas. Mes perkame šviežius sūrius, o tada juos brandiname 4–8 mėnesius mūsų Baskų šalyje esančioje rūsyje. Šiuos sūrius gamina tik Baskų šalies ir Béarn kalnų piemenys. Rankinis ir amatinis brandinimas. Šis sūris turi AOP. Kontroliuojamos kilmės pavadinimas.
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Prancūzija, Saint-Etienne
...Brandintas ožkos sūris turi baltą plutą išorėje, šiek tiek trupinėtą tekstūrą, ryškų ožkos kvapą ir skonį. Jis yra puikus sūrio ingredientas ir puikiai tinka daugeliui patiekalų: picoms, troškiniams, kišams, sūrio pyragams ir pyragams, sumuštiniams, panini, salotoms..
Prancūzija, Rungis Cedex
...Ožkos sūris Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois ar Touraine regionų specialybės, Buisson siūlo platų ožkos sūrių pasirinkimą. Poitou-Charentes ožkos sūris Quercy ožkos sūris Sancerrois ožkos sūris Touraine ožkos sūris avies sūris sausas avies sūris pusiau brandintas avies sūris...
Prancūzija, Auxerre
...":"Burna","jolies notes acidulées":"gražios rūgščios natos","Cépage:Sauvignon Blanc":"Veislė: Sauvignon Blanc","Vinification:élevé 6 mois en cuves inox":"Vyninimas: brandintas 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpose","Œil":"Akių","Accord met-vin:crustacés, fromage de chèvre, apéritif":"Vyno ir maisto derinimas: vėžiagyviai, ožkos sūris, aperityvas","Appellation:Côtes du Marmandais":"Vyno regionas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play