Prancūzija, Cadeilhan
...Amatinė juodojo česnako alaus, gimusi iš aludario ir juodojo česnako gamintojo susitikimo. Subtilus ir unikalus skonis su saldžiu juodojo česnako aromatu. Ji yra antrinė fermentacija butelyje ir nėra nei filtruota, nei pasterizuota. Ji neturi jokių priedų. Džiaugiamės galėdami pristatyti jums mūsų pirmąjį alaus partiją, receptas laikui bėgant keisis atsižvelgiant į jūsų atsiliepimus. Alkoholio laipsnis: 6° Vol...
... glicinui. TIKSLAI Padidinti laisvo amino-nitrogeno kiekį, kai verdama su dideliais žaliųjų sorgo kiekiais. Pasiekti pakankamą laisvo amino-nitrogeno lygį, kad būtų užtikrinta normali fermentacija, kai verdama su 100% žaliųjų sorgo. Žaliųjų sorgo naudojimas vietoj salyklinių turi daug privalumų, tokių kaip pelėsių augimo nebuvimas, salyklinių nuostolių nebuvimas, normalus virstamo skysčio filtravimo...
Prancūzija, Montmorillon
...Šis gintarinis alus yra maloniai tvirtas. Grūdų fermentacija suteikia jam šiek tiek saldžių natų ir išskirtinį apvalumą! Rekomenduojama ragauti geros kompanijos! Spalva: Gintarinė Stilius: Gintarinė alaus Alkoholio kiekis: 6.50% IBU (kartumas): 13...
Austrija, Frohnleiten
FLECKS alaus gamybos įrenginiai veikia jau daugiau nei 20 metų, gaminami 3,5,10,20,30,50 HL dydžiais: iki šiol buvo įrengtos daugiau nei 150 pusiau arba visiškai automatizuotų alaus daryklų 37 šalyse. Mes esame šeimos įmonė, veikianti jau 2-oje kartoje, įsikūrusi Štirijoje/Austrijoje ir siūlome viską iš vienų rankų: alaus gamybos technologiją, planavimą, gamybą, montavimą, paleidimą, apmokymus, a...
Prancūzija, Saint-Fraimbault
...Įsikūrę kelių kilometrų atstumu nuo ūkininko, bendradarbiaudami su Pascale ir Donatien, sukūrėme šį gintarinį alų su originaliu šieno skoniu. Jau beveik 10 metų dirbantys aludariai, šis pora gamina ekologiškų ir rankų darbo alaus asortimentą savo alaus darykloje "Le Château de la Bière". Brass’Tonfoin yra gintarinis PALE ALE alus (tai alus su aukšta fermentacija, kurio alkoholio kiekis yra mažas...
Prancūzija, La Roche-Des-Arnauds
Floraison Sauvage yra nepriklausoma mikrobravorija, kuri kuria unikalius alaus produktus. Yra trys linijos: standartinė linija, parašo linija ir vox populi. ------ Standartinė linija: - "Ma Copine" 5.1% Alc: imbierinė raudona alaus rūšis su ryžių dribsniais. Tikra bomba! Labai subtilūs akcentai, ji paverčia alaus nemėgėjus į alaus mėgėjus. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Alc: balta, karti ir rūkyta tuo pa...
Vokietija, Waltenhofen
EDS - geras pasirinkimas - nerūdijančiam plienui. Mes planuojame, statome ir tiekiame alaus daryklų įrangą ir mašinas mažoms ir vidutinėms įmonėms. Mes palaikome jus planavimo, įgyvendinimo ir paleidimo etapuose jūsų alaus daryklos projekte ir ne tik. Nesvarbu, ar esate naujokas, alaus klubas, restoranų verslas ar pramonė - mes rasime sprendimą jūsų projektui ir biudžetui. Be alaus daryklų įrango...
Prancūzija, Saint-Omer
...Ši versija be cukraus pagaminta iš ekologiško eritritolio, kuris yra puikus sveikas saldiklis (gaunamas iš natūralaus ir organinio angliavandenių fermentacijos). Natūrali fermentacija Be pridėtinio cukraus Be alkoholio Ekologiška Mažai kalorijų (10Kcal/100ml) Pagaminta Prancūzijoje Neto svoris: 580 g Tūris: 330 ml...
Belgija, Le Roeulx
Nuo 1873 metų Friart šeima tęsia įvairių alaus gamybą, tarp kurių yra St-Feuillien. St-Feuillien alaus daryklos alaus rūšys: ST-FEUILLIEN vienuolyno alaus Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iš St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Vaisių miškai, Vyšnia. Ypatybės: natūralus aukštos fermentacijos alus be priedų, aukštos kokybės aromatiniai apyniai, atrinkti miežiai, tradicinė fermentacija,…...
Belgija, Roeselare
...RODENBACH yra „Flandrijos raudonai rudas alus“, pripažintas Tradiciniu Regioniniu Produktu. Sumaišyta pagrindinė fermentacija ir brandinimas ąžuolo statinėse (foeder) suteikia jam švelniai rūgštų skonį ir sudėtingą vaisiškumą, kaip ir vynui. RODENBACH sudaro 3/4 jauno ir 1/4 dvejose metų ąžuolo statinėse brandinto alaus. RODENBACH yra labai gaivus ir skatinantis apetitą: puikus aperityvas...
De Dolle Brouwers gamina ribotais kiekiais ir amatininkų būdu keletą išskirtinių alaus rūšių: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht ir Stout. Visi De Dolle Brouwers alūs yra nefiltruoti, nepasterizuoti ir su antrine fermentacija buteliuose. Alaus daryklą Esene galima aplankyti pagal išankstinį susitarimą grupėms, kurių dydis ne mažesnis kaip 30 asmenų (taip pat savaitės dienomis, bet ne antradieniais ir trečiadieniais).
Belgija, Irchonwelz
La Brasserie des Géants derina tradicijas ir technologijas, kad gamintų aukštos fermentacijos alų, turtingą skonių ir atitinkantį griežčiausius kokybės ir maisto higienos standartus. Alus: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Mūsų alus gaminamas tik iš kokybiškų žaliavų (maltas, apyniai, grynas vanduo ir mielės). Jis yra visiškai natūralus ir neturi jokių priedų. Pakartotinė fermentacija buteliuose arba statinėse suteikia jam 100 % natūralų burbuliuką.
Belgija, Ruddervoorde
...De Leite laikosi amatinio pobūdžio ir ryžtingai renkasi kokybę. 'Norime ir toliau mėgautis alaus gamyba. Visi mūsų alūs yra aukštos fermentacijos su antrine fermentacija butelyje. Kiekvienas alus turi menišką etiketę, sukurtą menininkų. Mūsų alūs: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgija, Steenhuffel
...PALM alaus darykla užima unikalią poziciją alaus pasaulyje, nes ji yra vienintelė alaus daryklų grupė pasaulyje, kuri gamina autentiškus belgų alaus gėrimus pagal 4 senovinius fermentacijos būdus: aukštą – mišrią – spontanišką – žemą fermentaciją, ir tai vykdo 3 specializuotose istorinėse vietose Belgijoje: PALM alaus darykla Steenhuffe: 90% aukšta fermentacija / 10% žema fermentacija. RODENBACH...
Belgija, Purnode
Bocq alaus darykla, įkurta 1858 metais Martino BELOT, šiuo metu yra viena iš nedaugelio Belgijos alaus daryklų, kuri vis dar yra 100% šeimos valdoma. Įsikūrusi nuostabioje turizmo regione Condroz, ši dinamiška įmonė išliko ištikima tradiciniams aukštos fermentacijos alaus gamybos procesams su pakartotine fermentacija buteliuose. Šiandien šeštoji karta vadovauja Bocq alaus daryklai, kuri ateitį mato su pasitikėjimu. Keletas skaičių, kurie padeda geriau suprasti įmonę: Pajamos: 9.200.000 €; Metinė produkcija: 74.500 hektolitrų; Darbuotojų skaičius: 45 žmonės.
Belgija, Lo-Reninge
Sezoninių alaus gamyba su vietiniais ingredientais ir butelių fermentacija: Reninge Bitter Blond, Reninge Oud Bruin, Reninge Krieken Rood.
Austrija, Hof Bei Salzburg
Ekologiški gėrimai, pagaminti iš 100% natūralių ingredientų, be dirbtinių saldiklių, be dirbtinių ingredientų. Fermentuoti gėrimai, pieno rūgšties fermentacija. Ekologiškas gėrimas vaikams. IXSO produktų šeima.
Ispanija, Valencia
Alus tipas: PALE ALE AMBAR (aukšta fermentacija), su Valencia apelsinų priedu. Gerai subalansuotas salyklo ir apynių derinys, pridedant apelsinų, kad suteiktų ypatingą ir išskirtinį skonį iš mūsų krašto, ir iš kitų rinkoje esančių alaus. Alus be pasterizacijos ir filtravimo, fermentacija antrame butelyje. Alkoholis: 5% Vol. Išvaizda: Amber spalva, intensyvi ir su puta. Skonis: Grūdų skonis su...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play