... glicinui. TIKSLAI Padidinti laisvo amino-nitrogeno kiekį, kai verdama su dideliais žaliųjų sorgo kiekiais. Pasiekti pakankamą laisvo amino-nitrogeno lygį, kad būtų užtikrinta normali fermentacija, kai verdama su 100% žaliųjų sorgo. Žaliųjų sorgo naudojimas vietoj salyklinių turi daug privalumų, tokių kaip pelėsių augimo nebuvimas, salyklinių nuostolių nebuvimas, normalus virstamo skysčio filtravimo...
Belgija, Le Roeulx
Nuo 1873 metų Friart šeima tęsia įvairių alaus gamybą, tarp kurių yra St-Feuillien. St-Feuillien alaus daryklos alaus rūšys: ST-FEUILLIEN vienuolyno alaus Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iš St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Vaisių miškai, Vyšnia. Ypatybės: natūralus aukštos fermentacijos alus be priedų, aukštos kokybės aromatiniai apyniai, atrinkti miežiai, tradicinė fermentacija,…...
Belgija, Roeselare
...RODENBACH yra „Flandrijos raudonai rudas alus“, pripažintas Tradiciniu Regioniniu Produktu. Sumaišyta pagrindinė fermentacija ir brandinimas ąžuolo statinėse (foeder) suteikia jam švelniai rūgštų skonį ir sudėtingą vaisiškumą, kaip ir vynui. RODENBACH sudaro 3/4 jauno ir 1/4 dvejose metų ąžuolo statinėse brandinto alaus. RODENBACH yra labai gaivus ir skatinantis apetitą: puikus aperityvas...
De Dolle Brouwers gamina ribotais kiekiais ir amatininkų būdu keletą išskirtinių alaus rūšių: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht ir Stout. Visi De Dolle Brouwers alūs yra nefiltruoti, nepasterizuoti ir su antrine fermentacija buteliuose. Alaus daryklą Esene galima aplankyti pagal išankstinį susitarimą grupėms, kurių dydis ne mažesnis kaip 30 asmenų (taip pat savaitės dienomis, bet ne antradieniais ir trečiadieniais).
Belgija, Irchonwelz
La Brasserie des Géants derina tradicijas ir technologijas, kad gamintų aukštos fermentacijos alų, turtingą skonių ir atitinkantį griežčiausius kokybės ir maisto higienos standartus. Alus: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Mūsų alus gaminamas tik iš kokybiškų žaliavų (maltas, apyniai, grynas vanduo ir mielės). Jis yra visiškai natūralus ir neturi jokių priedų. Pakartotinė fermentacija buteliuose arba statinėse suteikia jam 100 % natūralų burbuliuką.
Belgija, Ruddervoorde
...De Leite laikosi amatinio pobūdžio ir ryžtingai renkasi kokybę. 'Norime ir toliau mėgautis alaus gamyba. Visi mūsų alūs yra aukštos fermentacijos su antrine fermentacija butelyje. Kiekvienas alus turi menišką etiketę, sukurtą menininkų. Mūsų alūs: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgija, Steenhuffel
...PALM alaus darykla užima unikalią poziciją alaus pasaulyje, nes ji yra vienintelė alaus daryklų grupė pasaulyje, kuri gamina autentiškus belgų alaus gėrimus pagal 4 senovinius fermentacijos būdus: aukštą – mišrią – spontanišką – žemą fermentaciją, ir tai vykdo 3 specializuotose istorinėse vietose Belgijoje: PALM alaus darykla Steenhuffe: 90% aukšta fermentacija / 10% žema fermentacija. RODENBACH...
Belgija, Purnode
Bocq alaus darykla, įkurta 1858 metais Martino BELOT, šiuo metu yra viena iš nedaugelio Belgijos alaus daryklų, kuri vis dar yra 100% šeimos valdoma. Įsikūrusi nuostabioje turizmo regione Condroz, ši dinamiška įmonė išliko ištikima tradiciniams aukštos fermentacijos alaus gamybos procesams su pakartotine fermentacija buteliuose. Šiandien šeštoji karta vadovauja Bocq alaus daryklai, kuri ateitį mato su pasitikėjimu. Keletas skaičių, kurie padeda geriau suprasti įmonę: Pajamos: 9.200.000 €; Metinė produkcija: 74.500 hektolitrų; Darbuotojų skaičius: 45 žmonės.
Belgija, Lo-Reninge
Sezoninių alaus gamyba su vietiniais ingredientais ir butelių fermentacija: Reninge Bitter Blond, Reninge Oud Bruin, Reninge Krieken Rood.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play