Prancūzija, Paris
...Pakelkite savo supratimą apie prancūzų vyną į kitą lygį su vyno ir šampano degustacija Paryžiaus vyninėje. Per vieną vakarą paragaukite šešių skirtingų vynų, įskaitant Bordeaux, Sancerre, Rhône ir šampaną, mokydamiesi, kaip teisingai degustuoti ir skaityti prancūziško vyno etiketę. Tai atsipalaidavimo būdas gilinti savo kultūrines žinias, mėgaujantis nuostabiais prancūzų vynais. Pasirinkite...
Prancūzija, Bordeaux
... terroiro sudėtis suteikia Château Barreyres elegantišką profilį, primenantį kaimyninių Margaux vynų tipiką. Degustacija Nuostabi purpurinė spalva. Labai atviras aromatas skleidžia gražius šviežių raudonųjų vaisių aromatus ir būdingas subtilias natas, rodančias kilnią brandinimo kokybę. Šis Cru Bourgeois, turintis rafinuotą ir elegantišką charakterį, pasižymi žaviu profiliu ir gražia struktūra...
Prancūzija, Calvi
... prieskoniai. gustatyviniai bruožai: panašiai kaip baltame vynuose, burnoje ataka yra apvali, o vėliau – gyva. Čia vėl išryškėja būdinga Enclos des Anges vynų apvalumas. Tarp aromatų, jaučiamų nosyje, prieskoniai išryškėja aiškiau.
Prancūzija, Bordeaux
...% naujose statinėse, 75% anksčiau naudotose statinėse) Degustacija: Elegantiškas ir sudėtingas aromatas, su įvairiais violetinių, juodųjų serbentų, aviečių ir ryškių juodųjų uogų aromatais, susijusiais su subtiliais lelijos, juodųjų vyšnių ir švelnių prieskonių natomis. Burnoje vynas išsiskiria savo gaivumu, mineralumu ir saldumu. Gerai subalansuoti taninai suteikia lengvą saldumą burnoje, pridedant malonų ir subalansuotą pojūtį.
Prancūzija, Bedoin
...Dvi valandas, Limon kalvose, leiskitės į vyno ūkio, jo istorijos ir terroiro atradimą. Po to vyks mūsų vynų degustacija, kurią lydės užkandžių lenta su sūrių ir mėsos asortimentu. Norėdami rezervuoti, prašome paspausti žemiau esantį nuorodą ir nurodyti: -Vardas, pavardė -Pašto adresas -Telefono numeris -Dalyvių skaičius -Mitybos apribojimus -Pasirinktiną rezervacijos dieną ​ Svarbi...
... stiprų ir kūnišką vyną, atspindintį mūsų Bordo vynų prestižą. VINIFIKACIJA Tradiciškai inox talpose. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DĖGUSTACIJA Tamsiai raudona, blizganti spalva. Aromatas vaisinis su juodųjų serbentų, gervuogių ir vyšnių kvapais. Skonis apvalus, subalansuotas ir ilgai išlieka su subrendusiomis ir šiltomis taninais. ACCORDS METS & VINS Rekomenduojama ragauti su jautienos faux-filet, kepta kiauliena su slyvomis arba brandintu sūriu. 18°C. RÉCOMPENSES 2012: Bronzinė medalė IWC 2013.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... kilnių vynuogių, gaunamų tik iš didžiųjų Burgundijos terroir. Vyninimas ir brandinimas: tik geriausi spaudimo sultys yra atrenkamos ir vyninamos atskirai. Brandinimas nerūdijančio plieno talpose apie 10 mėnesių, po to brandinimas ant lentynų daugiau nei 5 metus ir degorgavimas. Degustacija Patiekimo temperatūra tarp 10° ir 12 °C. Šventinis vynas, jis taip pat subtiliai lydi rafinuotą virtuvę.
Italija, Rome
...Mėgaukitės visos dienos kelione iš Romos per Chianti kalvas, aplankydami San Gimignano ir Sieną. San Gimignano, UNESCO pasaulio paveldo objektas, žinomas kaip „Šimtų bokštų miestas“, vis dar išlaiko savo originalias savybes ir amžiną žavesį. Be to, pavadinimas 'San Gimignano' susijęs su vienu iš istorinių Toskanos vynų: „La Vernaccia di San Gimignano“. Atvykę į San Gimignano, tyrinėsite jo...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Ar nežinote, kas yra Beaumes-de-Venise? Šis Les Hauts vynas tikrai paskatins jus jį atrasti! Tai iš tiesų skanus Grenache ir Syrah mišinys, išreiškiantis gardžias juodųjų vaisių (vyšnių, gervuogių) notas, skanias švelnias prieskonių (pipirų, garrigue) užuominas, taip pat gaivų ir lengvą šokoladinį akcentą. Burnoje vynas jaučiasi švelnus ir aksominis, o degustacija baigiasi malonia ilga trukme...
... vynuogyną, su įvairių vyno gamybos ir brandinimo etapų pristatymu. Ekskursijos pabaigoje vyks penkių vynų degustacija, lydima tipinių Pjemonto mėsos ir sūrių užkandžių. Kaina priklauso nuo pasirinktų produktų ir degustacijai siūlomų vynų. Norėdami rezervuoti ir patikrinti prieinamumą, prašome, bent penkias dienas prieš, rašyti adresu morettivini@libero.it arba skambinti telefonu 0173 90383 po 19:00, arba susisiekti su mumis per https://www.facebook.com/PoderiMoretti, nurodydami datą, laiką ir žmonių skaičių.
Prancūzija, Duravel
...Be pridėtų sulfito, be vyno priedų ir be pretenzijų! Nihil yra grynas Cahors, sveikas, 100% Malbec ir 100% ekologiškas, dėka revoliucinės žemės ūkio technologijos (Marcel Mezy technologijos). Nihil, lotyniškas žodis, reiškiantis "Nieko", savo pavadinimą gavo dėl labai mažo natūralaus sulfito kiekio, kuris yra beveik nulinis - 6 mg litre. Unikalus vynas, kurį verta ragauti be delsimo! Tikimės, kad jo degustacija jums suteiks didžiulį malonumą. 2021 m. Paryžiaus Amphore konkurse (tarptautinis ekologiškų vynų, esančių konversijoje, konkursas) mūsų cuvée Nihil 2020 buvo apdovanota sidabro medaliu!
Prancūzija, Saint-Vérand
... formos, labai trumpas, leidžia kontroliuoti derlių. Vyninimas: Derliaus nuėmimas: rankinis. Metodas: tradicinis Beaujolais, pusiau anglies dioksido, visos kekės. Maceracija: 6–10 dienų. Brandinimas: talpose. Degustacija: Gerai atpažįstamas vynas. Graži purpurinė spalva. Nosyje labai tipiški violetinių ir muskato aromatai. Burnoje vynas yra platus ir švelnus. Pabaiga ilga ir intensyviai vaisi.
Prancūzija, Malataverne
...DĖGUSTACIJA AKIS Aukso žalios spalvos, blizganti, su geltonai žaliais atspalviais. NOSIS Aromatinga, išraiškinga, lengvi šeivamedžio aromatai, lengvi baltųjų gėlių aromatai, subtilūs greipfrutų aromatai, dosnūs kriaušių aromatai, angliškų saldainių aromatai. BURNOS Vaisinė, turtinga, minkšta, švelni, šiek tiek mineralinė, galingas kūnas, gera intensyvumas, gera išliekamasis skonis. PATEIKIMO TEMPERATŪRA Nuo 11° iki 14° DERINIMAI SU MAISTU IR VYNU Skirta aperityvui, Austės, Kepti žuvys, Kietieji sūriai...
Prancūzija, Pantin
... baltas vynas. Patiekti šaltą, jis puikiai tiks kaip aperityvas ir prie Arcachon įlankos austres. 60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon. Degustacija: Burnoje iš karto jaučiamas koncentruotas, aromatingas, riebus ir puikiai subalansuotas Sauvignon. Vaisinis ir mineralinis, šis vynas puikiai derės su jūros gėrybėmis, taip pat su subtiliais žuvies patiekalais ir sūriais. 2014 metų derlius gavo dvi medalius, taip pat malonumo prizą Autentiškų Vynų ir Terroirų gide, Sidabro medalį Paryžiaus Generaliniame Žemės Ūkio Konkurse, Sidabro medalį Bordo Aquitaine Vynų Konkurse.
Prancūzija, Auxerre
...{"Dégustation":"Degustacija\nŠviežias ir vaisinis, su labai išraiškingais gėlių, citrusinių vaisių ir egzotinių vaisių akcentais.\nAccord metvin\nMėgaukitės 11°C su kalmarų blynais, marinuotais silkes, baltu vynu troškinta dešra arba avies sūriu.\nLe Vigneron\nGilles Copéret vyninė priklauso dviem aistruoliams ir gurmanams, Annie ir Gilles Copéret. Įsikūrę Beaujolais širdyje, RégniéDurette, šie...
Italija, Taormina
...Susitikite su mūsų draugišku, maistą mylinčiu gidu prieš Šv. Anos bažnyčią 18:30 ir pradėkite savo Palermos maisto ir vyno turą. Vaikščiodami po vieną elegantiškiausių ir istorinių Palermos rajonų, atraskite senas, tradicines ir autentiškas tavernas, kuriose galėsite paragauti įvairių tipiškų patiekalų, vynų, kepinių ir likerių, kad pajustumėte tikrąjį Palermos skonį, kuris yra alternatyva gatvės maistui.
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, pernešimas. Brandinimas dviejų vynų statinėse, mišinio paruošimas, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Tamsiai violetinė spalva. NOSIS: Aromatingas, išskirtinis, intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai, saldymedžio aromatai, skrudintų kvapų aromatai. SKONIS...
... parodys, kaip gaminami jų vynai. Žinoma, vizitą baigsime degustacija, kurioje ragaujame keletą geriausių jų vynų. Utiel kaime mėgausimės skaniais pietumis (su dar daugiau vyno...) kaimo restorane. Ekskursiją galima pritaikyti pagal jūsų pageidavimus, su daugiau vyninių, gurmaniškais pietumis vietoj kaimo pietų, ir ji taip pat gali būti pritaikyta žmonėms su negalia (turinys bus pakeistas).
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... atskirta nuo stiebų, kad būtų išvengta taninų ir kartumo įtakos ilgai maceracijai (4–5 savaitės) fermentacijos metu. Vynas vėliau brandinamas beveik dvejus metus nerūdijančio plieno talpose. Degustacija: Graži rubino spalva ir labai vaisiškas aromatas (juodieji vyšnios, gervuogės ir mėlynės). Šviežias ir žemiškas skonis, tai vynas su dviem asmenybėmis, iš čia ir jo pavadinimas. Tinkamas jaunų ir mineralinių vynų mėgėjams, turintiems tekstūrą! Metai: 2014 m. buteliuose; netrukus 2020 ir 2021 m.
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : 7 metų brandinimas rūsyje. ASAMBLIAŽAS : 20 % rezervinio vyno iš nuolatinės soleros. DOSAVIMAS : Nėra dosu. Mažiau nei 0,5 g/l DEGUSTACIJA : Šis grynas Pinot Noir atspindi mūsų terroir ir mūsų meistriškumą, aromatas subtilus, derinantis citrusinių vaisių ir baltų gėlių kvapus. Burna išlieka sudėtinga ir ilgalaikė, su subtilių ir delikačių geltonų vaisių aromatų pabaiga, išreiškianti ne dosu šampano grynumą. MEDALIS : 2 žvaigždutės 2020 m. Hachette vynų gide...
...Informacija apie San Gimignano: miesto planas ir informacija, muziejų gidai, San Gimignano apgyvendinimo įstaigos, San Gimignano restoranai, vietinių renginių kalendorius, ekskursijos su vertėju į vynines ir geriausių vietinių vynų degustacija Vyno kelyje, Vernaccia di San Gimignano, 1/25.000 takų žemėlapis, informacija apie gidus, meno galerijas, taksi, automobilių nuomą, vynines, sporto...
...gurmaniški krepšeliai. Veikla: šokolado paroda, šokolado animacija, degustacija, pardavimas parduotuvėje, įmonių turgus. Kūrimas jūsų renginiams: Kalėdos (kalėdiniai pyragai, glazūruoti kaštonai, sūdyti makaronai, imbiero duona), Epifanija (karališkieji pyragai, kolekciniai žirniai, vainikai), Šv. Valentino diena, Velykos (šokoladiniai kiaušiniai, triušiai, vištos, kiaušinių medžioklė), Motinos diena, Tėvo...
Belgija, Bruxelles
Vynu keliu – tai nuostabus vynų atradimas, taip pat dovanų idėjos, susijusios su vynu ir stalo menu. Vynu keliu suteiks jums „vyno“ skonį pačia tiesiogine prasme, nes... pas mus degustacija nėra tuščias žodis. Kiekvieną dieną turime vynų degustacijai. Tai leis jums atrasti naujas regionus arba patvirtinti savo žinias apie jau pažįstamus vynus. Taip pat galite atvykti pasimėgauti vynais taurėse...
Žemės ūkio bendrovė Le Mire di Refrontolo gamina puikų Prosecco DOGC. Tai nuosavas Prosecco, kur moderniausiose vyninimo įrenginiuose vyksta švelnus spaudimas, po kurio seka fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje, o vėliau - autoklavose, kad būtų sukurtas putojantis vynas. Vynų gamyba ir degustacija. Įsikūrusi ant MIRE kalvos viršūnės Refrontolo vietovėje, Liessi šeima jau tris kartas gamina...
Ispanija, ABALOS
... dėmesį savo vynuogynų priežiūrai ir vynuogių atrankai, kaip pagrindiniam visų procesų elementui. Mūsų vynai: - Jaunas vynas „CANTAURI“ - Brandintas vynas „CANTAURI VENDIMIA SELECCIONADA“ - Baltas vynas „CARLOS ALONSO“ - Rezervinis vynas „CANTAURI RESERVA“ - Autorių vynas „ALMA DE CANTAURI“ Apsilankymai ir mūsų vynų degustacija NEMOKAMA IR REIKALINGA IŠANKSTINĖ TELEFONINĖ REZERVACIJA. Valgomasis: Minimalus 4 vietos: Su išankstine telefonine rezervacija.
Ispanija, Ribadumia
... pasiektų geriausią kokybę. Taip mes stengiamės perduoti mūsų vartotojams vynus su maksimaliu kokybės ir išraiškos lygiu, kuris atspindi „terroir“, iš kurio jie kilę. Mūsų kruopščiai atrinktose prekės ženkluose vartotojai galės rasti Albariño, kuris labiausiai patiks kiekvienai progai. Vyksta ekskursijos po vyninę ir vynuogyną su mūsų vynų degustacija, iš anksto susitarus telefonu 986 710550.
Belgija, Bruxelles
...eau-de-vie, absentas,… Verslo dovanos: vynai, šampanai ir stiprieji gėrimai siūlomi individualiai pritaikytuose rinkiniuose pagal jūsų pageidavimus ir biudžetą, personalizuoti su jūsų vizitine kortele. Parduotuvės nuomos paslauga privatiems renginiams (vyno ir sūrio vakaras, vaikščiojantis vakarienė, prestižinė vakarienė su didžiųjų vynų degustacija ir teminė pramoga apie tam tikrą regioną, apeliaciją).
Italija, Montespertoli
Vynų ir aliejaus pardavimas ir degustacija...
Prancūzija, Cucugnan
...yra vynogynas, kuris išsiplečia per dvi aiškiai atskiras terroir. Dėl aukštumos vynuogės brandinamos lėtai, tobulinant taninus, formuojant medžiagą ir koncentruojant aromatus. Vynų degustacija, kuri iš to kyla, nepalieka jokių abejonių: vyno gamintojas po daugiau nei dvidešimties metų darbo sugebėjo suvaldyti laukinę gamtą ir pasiūlyti jums geriausia, ką gali pasiūlyti gamta. Vyninės degustacijos kambarys priima visus lankytojus, norinčius tai atrasti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei