... skoniams. Puikus klimatas maitina Temi arbatos sodo dirvą, o patyrusių rinkėjų kruopštus rankinis rinkimas pamažu atneša jums šiltą meistrų vasaros panardymų puodelį. Svoris: 0.200 kg Išmatavimai: 8.8 × 7.62 × 10.16 cm...
...Ingredientai: vasaros juodasis trumulas (tuber aestivum Vitt.) 70%, alyvuogių aliejus, druska, aromatas. Pasiūlymai: Idealiai tinka užkandžiams, omletams, užkandžiams, makaronų patiekalams, risotto, baltajai mėsai ir salotoms. Taip pat prieinama 500 g formatu.
...Nėra nieko geriau už pomidorą, kuris mūsų vaizduotėje simbolizuoja vasaros kaimą, žemės ūkio gyvenimą, saulę ir žemės kvapus. Galbūt yra kažkas kito, pavyzdžiui, kviečių laukas, ar ne? Paimkite kviečius, paimkite pomidorą ir kas gali iš to išeiti? Patiekalas su makaronais. Casa Di Cecco pomidorų padažai tiksliai įprasmina šią sąjungą tarp pomidorų ir kviečių. Vienintelis dalykas, kurį mes darome, tai supaprastinti darbą tarp jų ir pasilinksminti pristatydami juos "visomis formomis". Užvirkite makaronus ir pridėkite vieną iš mūsų pomidorų padažų, ir viskas paruošta. Sveiki atvykę į Casa Di Cecco.
...azijietiškiems salotoms, jūros gėrybėms, koldūnams, pavasario ir vasaros ritinėliams, mėsos kukuliams, tofu nuggetams, tortiljoms, traškučiams, šonkauliams, takams ir daugeliui kitų. Geriausiam skoniui ir kokybei rekomenduojame padažą patiekti kambario temperatūroje. Porcijavimas pagal poreikį, paruošta Paruošti patiekalai šaldyti Gastronomijos reikmenys Viešbučių sektorius Maisto paslaugos šaldyti maisto produktai didmenai Bendruomenės maitinimas Patogumas Gastronomijos specialybės...
Italija, Città Di Castello
...Salsa su vasaros trumais ir grybais. Be konservantų ir be glitimo. Puikiai tinka makaronams, risotams, kiaušiniams, užkandžiams, antipastams. Nepriklauso juodųjų alyvuogių, kad būtų tikras trumų skonis! Padažas su juodaisiais trumais ir grybais. Idealiai tinka praturtinti įvairius patiekalus, tokius kaip užkandžiai, skrudinta duona, pagrindiniai patiekalai, padažai, mėsa, gratinai ir omletai.
Ispanija, Olba (teruel)
Gusto Mediterráneo mes užsiimame šviežios juodosios trufelės (Tuber Melanosporum) platinimu, Prancūzijoje žinomos kaip Perigordo trufelė. Be to, tiekiame trufelę Brisura (trufelė stiklainiuose su vandeniu ir druska, skirta trufuoti produktus, tokius kaip sūriai, mėsos ar padažai) ir džiovintą trufelę, skirtą trufuoti užkandžius, aliejų ar padažus. T tanto trufelė Brisura, tiek džiovinta, yra orientuota į pramonės sektorių, ir turime dvi veisles: žiemos juodoji trufelė (Tuber Melanosporum) ir vasaros trufelė (Tuber Aestivum).