Lenkija, Warszawa, Poland
...Sacharozė, dar vadinama baltuoju cukrumi arba namų cukrumi, gaunama iš cukrinių runkelių arba cukranendrių. Tai disacharidas, priklausantis paprastųjų angliavandenių grupei. Produktas yra baltų, homogeniškų, birių kristalų pavidalu, be gumulų ar gabalėlių, ir turi būdingą saldų kvapą bei skonį, būdingą cukrui. Sacharozė lengvai tirpsta vandenyje ir gali greitai rekristalizuotis. Foodcom siūlomas produktas nėra gautas iš genetiškai modifikuotų augalų.
Prancūzija, Warmeriville
...{"ingredient_list":"Ingredientų sąrašas:\nVanduo, fruktozės sirupas, sacharozė, natūralūs aromatai, karamelė E150d, citrinos rūgštis, askorbo rūgštis, aromatai, E211, chinino aromatas.\n\nMaistinė vertė 100g:\nEnergijos vertė (kcal) 46 kcal / 100g\nDruska 0.1 g / 100g\nRiebalai 0.1 g / 100g\nCukrus 11.4 g / 100g\nBaltymai 0.1 g / 100g\nSočiųjų riebalų rūgštys 0.1 g / 100g\nAngliavandeniai 11.4 g...
Lenkija, Warszawa
... medžiaga: ne mažiau kaip 86%, • Sacharozė: 7-10%, • Baltymai: iki 9,7%. Pristatymas: • Asmeninis atsiėmimas Małaszewicze (šalia Biała Podlaska). • Pilnų sunkvežimių pristatymai nurodytu adresu Lenkijoje ir Europos Sąjungoje. Prašome susisiekti su mumis. Papildoma informacija: • Pasiūlymas iš lenkų įmonės; • Galimybė išrašyti PVM sąskaitą. Skambinkite mums ir pasakykite savo pristatymo vietą, ir mes apskaičiuosime kainą. Garantijuojame trumpus pristatymo laikus ir profesionalias paslaugas.
Nyderlandai, Nijkerk
...Sukralozė yra kalorijų neturintis dirbtinis saldiklis. Ji yra apie 600 kartų saldesnė už sacharozę (stalo cukrų) ir dažnai naudojama kaip cukraus pakaitalas įvairiuose maisto ir gėrimų produktuose. SRS Nutrition Express didžiuojasi tiekianti aukštos grynumo sukralozę, kuri buvo gauta užtikrinant aukščiausią kokybę. Mūsų atsidavimas aukštiems standartams išskiria mus pramonėje. Kitas pavadinimas...
...Ingredientai: Aqua (vanduo), simmondsia chinensis sėklų aliejus (jojobos aliejus), helianthus annuus sėklų aliejus (augalinė vaškas), inulinas (inulinas), ksantano guma (ksantano guma), vitis vinifera sėklų milteliai (vynuogių sėklų milteliai), prunus armeniaca sėklų milteliai (abrikosų kauliukų milteliai), camellia sinensis milteliai (žalioji arbata), sacharozė, cosgard, tokoferolis, benzilo alkoholis, bambuko kvapas, žalioji arbata, chlorofilas.
Ispanija, La Garriga
...Cukranendrių (caña de azúcar) yra tropinė augalų rūšis, priklausanti žolių šeimai, kuri daugiausia auginama cukraus išgavimui. Cukranendrių yra turtinga sacharoze ir yra viena iš pagrindinių cukraus šaltinių pasaulyje. Šios augalo stiebai yra nuimami, spaudžiami, kad būtų išgautas sultys, o vėliau apdorojami, kad būtų pagamintas žalias ir rafinuotas cukrus, melasa ir kiti šalutiniai produktai. Be cukraus, cukranendrių taip pat naudojama bioetanolio ir kitų pramoninių produktų gamybai.
Ispanija, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDINO DIHIDROKALKONAS (NH-DC) yra nekaloringas saldiklis ir skonio stipriklis. NH-DC yra 1.500-1.800 kartų saldesnis už sacharozę esant ribinei koncentracijai. Labai svarbu, kad jis turi sinerginį saldumo efektą, kai derinamas su kitais saldikliais, tiek masiniais, tiek didelio intensyvumo. Kosmetika: Dantų pasta, burnos skalavimo skystis ir kt. Kruopos: NH-DC pridėjimas pagerina pašaro skonį ir todėl padidina kasdienį pašaro suvartojimą.
Vokietija, Hamburg
...Kokybė: maisto produktams Apdorota žaliava: lanolinas (vilnos vaškas) Nešiklis: krakmolas, maltodekstrinas, sacharozė sintetinis ne vegetariškas/veganas mokslinis pavadinimas: Cholekalciferolis Vitaminas D3, dar žinomas kaip cholekalciferolis, yra svarbus riebaluose tirpus vitaminas. Mūsų produktai parduodami didmeninėmis partijomis. Daugumai mūsų produktų taikomas minimalus užsakymo kiekis - 25...
Belgija, Wingene
...Glikemijos indeksas (GI) 1, be insulino šuolio. Jis saugiai išsiskiria per šlapimą, nes žmogaus organizmas negali su juo nieko padaryti. Jo saldumas yra 70% palyginti su sacharoze. Eritritolis turi stiprų aušinimo efektą kristalizuotoje formoje. Jis yra labai stabilus iki 160°C, tačiau dauguma žmonių supainioja šį saldiklį ir visiškai pakeičia jį cukraus pakaitalu. Negalite kepti pyrago tik su...
Lenkija, Brzozów
... cukrų, paprastai nenaudojamas kaip jo pakaitalas. Inulinas naudojamas kaip želė formuojanti, tirštinanti ir stabilizuojanti medžiaga. Inulinas, pridėtas prie maisto, sumažina jo kaloringumą, slopina apetitą ir padidina sotumo jausmą. Dėl to gerina kontrolę dėl suvartojamo maisto kiekio. Jis yra naudingas žmonėms, laikantiems dietų. Inulinas veikia kaip prebiotikas, skatina normalią žarnyno bakterijų florą ir taip teigiamai veikia sveikatą. &nbsp;<strong>Sudėtis:</strong> Inulinas 92,4 %, gliukozė, fruktozė, sacharozė &nbsp;<strong>Naudojimas</strong> Vartoti 20 g per dieną.
Turkija, Istanbul
...AKTYVIEJI INGREDIENTAI Vitaminas C Cinkas Zingiber Officinale ekstraktas Sambucus Nigra (Šeivamedžio) ekstraktas Medus (organinis) Pagalbinės medžiagos: Tirpiklis: dejonizuotas vanduo; Saldiklis: sacharozė, sukralozė; Stipriklis: glicerolis, sorbitolis, ksantano guma; Skonis: bananų skonis; Konservantas: natrio benzoatas, kalio sorbatas. Vitaminas C: 90,0 mg Cinkas: 2,5 mg Zingiber Officinale ekstraktas: 35,0 Sambucus Nigra (Šeivamedžio) ekstraktas: 50,0 Medus: 300,0...
Nyderlandai, Maarssen
...Sorbitolis yra cukraus alkoholis, dažnai naudojamas kaip saldiklis ir drėkiklis įvairiuose maisto ir kosmetikos produktuose. Jis natūraliai randamas vaisiuose, tokiuose kaip obuoliai, kriaušės ir persikai, tačiau taip pat komerciškai gaminamas iš gliukozės. Sorbitolis suteikia saldumą su mažiau kalorijų nei sacharozė ir turi žemesnį glikemijos indeksą, todėl jis tinka žmonėms, stebintiems savo...
Tunisas, Tunis
...I3C+ pristato saldintą skystą kondensuotą pieną, kuris gaunamas aukštos temperatūros pasterizacijos metu, pridedant sacharozę, užtikrinant produkto konservavimą. Pienas paprastai koncentruojamas vakuuminio garinimo būdu iki 20% - 30% sausųjų medžiagų kiekio. Kondensuotas pienas gali būti viso, pusiau riebus arba be riebalų, saldintas arba nesaldintas, ir net aromatizuotas. Jo ilgas galiojimo laikas yra 12–18 mėnesių.
Vokietija, Düsseldorf
...DMH yra vidutinio saldumo. Jis yra 65-70% saldesnis už sacharozę ir turi tirpalą, kuris yra daug mažiau klampus nei skystas gliukozė. DMH laisvai tirpsta vandenyje kambario temperatūroje ir taip pat verdančiame alkoholyje. Deksroze yra didesnis užšalimo taško sumažėjimas nei cukranendrių cukraus, dėl to galutinių produktų, tokių kaip šaldyti maisto produktai, tekstūra yra sklandesnė ir kreminė. Tai taip pat svarbus mikrobinio pašaro ingredientas antibiotikų sintezei.
Vokietija, Wippingen
...E numeris: E950 CAS numeris: 55589-62-3 Acesulfamo kalis (Acesulfamo K arba Ace K) yra kalorijų neturintis cukraus pakaitalas. Jis yra 200 kartų saldesnis už sacharozę (įprastą stalo cukrų), toks pat saldus kaip aspartamas ir trečdaliu saldesnis už sukralozę. Kaip ir sacharinas, jis turi šiek tiek kartoką poskonį, ypač didelėse koncentracijose. Skirtingai nuo aspartamo, jis yra stabilus esant...
Prancūzija, Paris
...Viename buteliuke yra 100 vienetų Clostridium Botulinum neurotoksino tipo A (Hall atmaina), be kompleksinių baltymų ir miltelių tirpalo injekcijoms su žmogaus albuminu, sacharoze. Atstatytas Xeomin 100iu turėtų būti naudojamas intramuskulinėms injekcijoms. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nepanaudoto ir nepakito produkto galiojimo laikas yra 4 metai, o jei produktas buvo atstatytas, rekomenduojama jį naudoti iš karto arba ne vėliau kaip per 24 valandas, jei jis laikomas šaldytuve, esant 2–8 laipsniams C.
Belgija, Mont-Saint-Guibert
... koncentracijos ir naudojama tiesiogiai fermentacijai. Didelis trūkumas naudojant cukranendrių sultis yra jų nestabilumas ilgalaikio saugojimo metu. Melasas yra nekristalizuojantis likutis, likęs po to, kai sacharozė buvo kristalizuota iš cukranendrių sulčių. Ši sunki, klampi medžiaga sudaryta iš sacharozės, gliukozės ir fruktozės, bendro angliavandenių koncentracijos 50-60 %. Melasas gali būti lengvai saugoma ilgą laiką ir praskiedžiama iki reikiamos koncentracijos prieš naudojimą.
Prancūzija, Gometz La Ville
...Skani priežiūra Gali būti pėdsakų žemės riešutų, migdolų, lazdyno riešutų ir pieno. Sudėtis: sacharozė, kviečių gliukozės sirupas, medus 12%, propolis 1%, apdailos agentas: karnaubos vaškas. Pagaminta Essonne.
...vaisių ir uogų mišinys taip pat išlieka pilnas vitaminų ir mineralų. Propolis sudėtyje suteikia papildomų privalumų. Be pridėto cukraus (meduje - gliukozė, fruktozė ir sacharozė). 6 vitaminai ir 6 mineralai suteikia visiškai natūraliai sudėčiai dar daugiau naudos. Pirmasis batonėlis Ukrainoje su ryškiai išreikštu medaus akcentu.
Italija, Mesoraca
...įgauna mums visiems žinomą originalią formą. Brandinimas vyksta kontroliuojamoje drėgmės ir temperatūros aplinkoje ne trumpiau kaip 45 dienas. Rekomenduojama kaip užkandis ir kaip ingredientas pirmiems patiekalams (pvz., orkaitėje keptai makaronų patiekalui). Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 300/350 g INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252 Svoris: 0.350 kg...
Prancūzija, Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex
...Žinoma molekulinė masė, A baltymo išgryninta sveika pelėms IgG1 baltymas. Naudojamas kaip nepažymėtas kontrolinis/nuorodinis standartas GlycoWorks RapiFluor-MS rinkinio mėginių paruošimo darbo eigai N-gliukanų analizei, nes jame yra 4 pagrindiniai glikozilinti peptidai. Tiekiama TruView buteliuke iš Waters (idealiai tinka peptidams), 1 mg lyofizuoto kietojo pavidalo. Stabilizavimui naudojamas sacharozė lyofizavimui.
Prancūzija, Paris
...Fermentacijos substratai, gyvūnų mityba ir apetito veiksniai Fermentacijos pagrindai mielėms ir visiems biotechnologijos mikroorganizmams, cukrus yra lengvai įsisavinama energija, teikianti maistinių medžiagų ir mineralų iš runkelių. Energija jūsų gyvūnams ir bitėms. Cukrus yra puikus energijos palaikymo šaltinis gyvūnų mityboje. Sacharozė ir invertuoti cukrūs yra tiesiogiai ir lengvai įsisavinami. Taip pat gaminame melasą. Energizuojanti ir turtinga mikroelementų, ji puikiai tinka kaip maisto papildas jūsų arkliams ar galvijams. ** Spustelėkite, kad sužinotumėte daugiau **...
...% (skiesti tik tiek, kiek naudojate) Rudeniui rekomenduojama duoti tokį, koks yra (nekristalizuojasi) Fizikinių–cheminių analizė (vidutinė vertė): Sausoji medžiaga 77% +/-1 Vanduo 23% +/-1 Baigto produkto techninė kortelė dėl sausosios medžiagos: Fruktozė (% sausosios medžiagos) 30 +/-1 Gliukozė (% sausosios medžiagos) 32 +/-1 Sacharozė (% sausosios medžiagos) 4 Oligo ir polisacharidai (% sausosios medžiagos) 27,5 +/-1 Produkto kodas:617...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Ši 65% juodojo šokolado plytelė vadinama "Be cukraus", nes tradicinis cukrus (sacharozė arba cukrus iš kanų, pavyzdžiui) buvo pakeistas maltitolu, saldikliu, turinčiu didelį saldumo lygį. Šis šokoladas yra įdomi alternatyva žmonėms, norintiems vengti arba sumažinti cukraus vartojimą, tuo pačiu mėgaujantis aukštos kokybės šokoladu: šiek tiek rūgštus, vaisiniai akcentai susipina su skrudintais...
Jungtinė Karalystė, London
...Dextrozės monohidrato milteliai (DMH) yra vidutiniškai saldūs. Jie yra 65-70% saldesni už sacharozę ir turi tirpalą, kuris yra daug mažiau klampus nei skystoji gliukozė. DMH laisvai tirpsta vandenyje kambario temperatūroje ir taip pat verdančiame alkoholyje. Perceived saldumas gali būti padidintas iki sacharozės lygio kai kuriuose dextrozės/sacharozės mišiniuose. Dextrozė turi didesnį užšalimo taško sumažinimą nei kanų cukrus, todėl galutinis produktas, pavyzdžiui, šaldytuose maisto produktuose, turi lygesnę ir kreminę tekstūrą. DMH masės tankis yra 0,65-0,70 kg/cc.
Vokietija, Uetersen
...Allulozė yra natūralus, augalinis saldiklis, gaunamas iš cukrinių runkelių. Ji gali būti naudojama granuliuota forma ir kaip sirupas. Ji turi puikų kalorijų neturintį saldumą, kuris gali būti naudojamas maisto produktams ir gėrimams. Pagrindiniai privalumai: • Nėra kalorijų • 70% saldumo, palyginti su sacharoze • Toks pats tirpumas kaip sacharozė • Dantims draugiška • Glikemijos indeksas 1...
Vokietija, Wasserburg Am Inn
... MEGGLETOSE INFANT naudojama kaip ingredientas kūdikių formulėms ir tęstinėms formulėms. Be laktozės drėgnoms mišiniams, taip pat siūlome laktozę sausoms mišiniams. Savybės ir privalumai: - Angliavandenių šaltinis - Mažas saldumas, palyginti su sacharoze (apie ¼) - Stiprina rudos spalvos efektą (Maillard reakcija) - Maistinės medžiagos mikroorganizmams (naudojama fermentacijos procesuose...
Estija, Tallinn
...Ši uoga yra artimiausias giminaitis avietei. Ilgą laiką ši skani uoga buvo naudojama gydyti daugelį skirtingų ligų. Juodųjų serbentų uoga yra tikras vitaminų ir mikroelementų sandėlis. Deja, tik keli žmonės žino apie naudingas juodųjų serbentų uogų savybes. Cheminė sudėtis Jis turi: sacharozę, glukozę, fruktozę (iki 5%), citrinę, tartaro rūgštį, malonio rūgštį, salicilo rūgštis ir kitas...
Belgija, Beringen
...Red Bull yra vertinamas visame pasaulyje tarp aukščiausio lygio sportininkų, užimtos profesinės veiklos atstovų, studentų ir keliautojų ilguose žygiuose. Su taurinu Lengvai gazuotas Vitalizuoja kūną ir protą Pagaminta AUSTRIJOJE Pateikti atšaldytą. ©1996, 2013 Įspėjimai Nerekomenduojama vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims ir asmenims, jautriems kofeinui. Ingredientai Gazuotas vanduo, sacharozė, gliukozė, citrinos rūgštis, taurinas, natrio bikarbonatas, magnio karbonatas, kofeinas, niacinas, kalcio pantotenatas, piridoksino HCl, vitaminas B12, natūralūs ir dirbtiniai skoniai, spalvos...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei