Vokietija, Hamburg
...Kokybė: maisto produktams Apdorota žaliava: lanolinas (vilnos vaškas) Nešiklis: krakmolas, maltodekstrinas, sacharozė sintetinis ne vegetariškas/veganas mokslinis pavadinimas: Cholekalciferolis Vitaminas D3, dar žinomas kaip cholekalciferolis, yra svarbus riebaluose tirpus vitaminas. Mūsų produktai parduodami didmeninėmis partijomis. Daugumai mūsų produktų taikomas minimalus užsakymo kiekis - 25...
Vokietija, Düsseldorf
...DMH yra vidutinio saldumo. Jis yra 65-70% saldesnis už sacharozę ir turi tirpalą, kuris yra daug mažiau klampus nei skystas gliukozė. DMH laisvai tirpsta vandenyje kambario temperatūroje ir taip pat verdančiame alkoholyje. Deksroze yra didesnis užšalimo taško sumažėjimas nei cukranendrių cukraus, dėl to galutinių produktų, tokių kaip šaldyti maisto produktai, tekstūra yra sklandesnė ir kreminė. Tai taip pat svarbus mikrobinio pašaro ingredientas antibiotikų sintezei.
Vokietija, Wippingen
...E numeris: E950 CAS numeris: 55589-62-3 Acesulfamo kalis (Acesulfamo K arba Ace K) yra kalorijų neturintis cukraus pakaitalas. Jis yra 200 kartų saldesnis už sacharozę (įprastą stalo cukrų), toks pat saldus kaip aspartamas ir trečdaliu saldesnis už sukralozę. Kaip ir sacharinas, jis turi šiek tiek kartoką poskonį, ypač didelėse koncentracijose. Skirtingai nuo aspartamo, jis yra stabilus esant...
Vokietija, Uetersen
...Allulozė yra natūralus, augalinis saldiklis, gaunamas iš cukrinių runkelių. Ji gali būti naudojama granuliuota forma ir kaip sirupas. Ji turi puikų kalorijų neturintį saldumą, kuris gali būti naudojamas maisto produktams ir gėrimams. Pagrindiniai privalumai: • Nėra kalorijų • 70% saldumo, palyginti su sacharoze • Toks pats tirpumas kaip sacharozė • Dantims draugiška • Glikemijos indeksas 1...
Vokietija, Wasserburg Am Inn
... MEGGLETOSE INFANT naudojama kaip ingredientas kūdikių formulėms ir tęstinėms formulėms. Be laktozės drėgnoms mišiniams, taip pat siūlome laktozę sausoms mišiniams. Savybės ir privalumai: - Angliavandenių šaltinis - Mažas saldumas, palyginti su sacharoze (apie ¼) - Stiprina rudos spalvos efektą (Maillard reakcija) - Maistinės medžiagos mikroorganizmams (naudojama fermentacijos procesuose...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei