Šveicarija, Wollerau
...Vacsy yra natūrali išeitis! Šiandienos maisto konservavimo metodai kelia nepageidaujamų sveikatos rizikų ir neapsaugo maisto natūralių savybių: Sugardinimas Cukraus vartojimas buvo susijęs su padidėjusia nutukimo, diabeto, širdies ir kraujagyslių ligų ir kt. rizika. Sūdymas Per daug druskos kelia kraujo spaudimą. Kuo didesnis kraujo spaudimas, tuo didesnė apkrova širdžiai, arterijoms, inkstams...
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
Iberijos kumpiai ir dešros. Mūsų iberijos produktai atspindi aplinką, kurioje jie auginami: dehesa, gamtos dovana, kurioje mūsų pavyzdžiai auga ir vystosi, kad pasiūlytų geriausius iberijos produktus. „Castro y González“ prioritetas yra šios gyvybės šaltinio priežiūra ir tvarus vystymasis, ir mes suprantame, kad kiekvienas mūsų dehesos upelis, ąžuolas, kamštinis ąžuolas, lygumos ir šaltiniai yra ...
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... esant žemesnei nei 5ºC temperatūrai. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: karštas pjaustymas, aušinimas, V formos pjovimas, sūdymas, natūralus džiovinimas, brandinimas rūsyje ir kaulų šalinimas. Svoris: 1,600 kg...
Prancūzija, Creissels
Roussel Inox, kaip sūrių gamybos įrangos projektuotojas ir gamintojas, nuolat atsižvelgia į jūsų poreikius. Mes turime tvirtą žinias apie jūsų sūrininko profesiją, tobulintas tiek Prancūzijoje, tiek tarptautiniu mastu. Jūs norite atnaujinti savo mašinas, padidinti gamybos pajėgumus, sukurti savo dirbtuvę? Mes kartu nustatome kiekvienos įrangos tinkamiausią dydį ir praktiškiausią veikimo būdą. Mes ...
Italija, Salerno
...Pasirenkame tik geriausias šviežiai pagautas ančiovas, kurios geriausiai tinka apdoroti pagal tradicinį amatininkystę, kuriai sūdymas suteikia autentiškiausią Cetara skonį.
Vokietija, Fellbach
...Taip pat sūdymas turi įtakos maisto produktų spalvos pasikeitimui. Kaip druskos didmenininkas Stutgarto regione, tiekiame sūdymo druską maišais. Šias sūdymo druskos rūšis turime šiose frakcijose ir pakuotės vienetuose:...
Prancūzija, Caudry
Kuriant ir gaminant maisto audinius, skirtus maisto pramonei, sukuriame techninių audinių asortimentą, skirtą sūrio nusausinimui ir brandinimui. Maisto filtravimo audiniai. Sūrio audiniai. Techniniai audiniai, skirti kontaktui su maistu. Techniniai audiniai maisto naudojimui. Taip pat kuriame maisto tekstilės asortimentą kepykloms, įrangą kėlimo plokštėms, kėlimo audinius amatininkams kepėjams, ke...
Prancūzija, Soreze
TOM PRESS siūlo profesionalams visą įrangą maisto konservavimui, perdirbimui ir kulinarijai: Nr. 1 namų gaminimo entuziastams. TOM PRESS kuria ir platina daugiau nei 5 000 įrangos ir produktų, skirtų konservavimui, kulinarijai ir maisto perdirbimui. Su šia įranga galite gaminti ir perdirbti vaisius ir daržoves, mėsą ir žuvį, pieno produktus, grūdus ir patys gaminti savo dešras, sultis, vynus ir s...
Italija, Forlì
...Kepti ir sūdyti anakardžiai yra greitas užkandis ir puikūs draugai bendravimo akimirkoms. Kepimo procesas padeda vaisiams tapti traškiais ir skaniais, o sūdymas sustiprina kiekvieną subtilų aromato atspalvį. Jie supakuoti vakuume, kad nesugadintų savo kvapo, ir yra paruošti naudoti, todėl juos galima supilti į dubenį ir patiekti be papildomų ingredientų. Vis dėlto juos galima toliau apdoroti, kad...
Prancūzija, Vendin Le Vieil
Les établissements Simon-Dutriaux, situés à proximité de Lens dans le Pas-de-Calais, sont le fruit de la fusion de deux entreprises ; Simon, fondé en 1886 et initialement spécialisé dans les produits marinés, ainsi que de Dutriaux, fondée en 1935 qui quant à elle portait son activité sur le fumage de poisson. Nous avons rejoint le groupe Floridienne en 2008. Ce dernier, belge, occupe à ce jour une...
Atitinkantys produktai
Tepamas Tunų Salotos 300g
Tepamas Tunų Salotos 300g
Prancūzija, Thiais
EUROTECH CONCEPT yra įmonė, įsikūrusi Thiais, specializuojanti eksportuoti įrangą, skirtą Afrikos rinkai. Dėl mūsų žinių apie šią rinką, be to, kad padedame žmonėms, norintiems pradėti verslą, mes padedame įmonėms didinti jų konkurencingumą mechanizacijos dėka. Taip pat aprūpiname mažas ir vidutines įmones, taip pat pramonininkus. Mes vidutiniškai padedame Afrikai atlikti tam tikrą technologinę re...
Įmonė Caseartecnica Bartoli iš Parmos nuo 1960 metų gamina nerūdijančio plieno mašinas sūrio gamybai ir pjovimui, taip pat maisto pramonei apskritai. Siūlo platų įrankių asortimentą pieno pervežimui ir virimui, automatiniai, pusiau automatiniai ir pusiau rankiniai įrankiai sūriui pjaustyti mažomis, vidutinėmis ir didelėmis partijomis, sprendimai, kurie veikia tiek atskirai, tiek kartu su kitais na...
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
Produktų šeima, sukurta gryniausioje kalnų mėsos gaminimo tradicijoje. Pagaminta iš geriausių mėsos gabalų, mūsų „Grande Tradition“ asortimentas yra Batistou meistriškumo esmė. KULŠYS Mūsų kulšys yra išskirtinai iš griežtai atrinktų prancūzų kiaulių ir įkvėptos apvalios pjaustymo, vadinamos „Parma“. Vidutiniškai sūdyti ir rankomis įtrinti sausu druska, jie lėtai džiovinami, laikantis tradicinio ...
Prancūzija, Pleucadeuc
...• Riebalai su pluta: paviršinis riebalas iš šoninės • Riebalai iš paruošimo: riebalai, gauti iš šoninės paruošimo • Riebios arba liesos plutos, 21 cm pločio ir ne daugiau kaip 1 cm storio • Žaliavos iš CEE patvirtintų skerdyklų PRAKTIKOS • Riebalai: mėsos gaminiai, sūdymas (dešrų faršas, įdarai, paštetai...) • Plutos: kumpiai, kumpeliai... PAKAVIMAS • Riebalai: nuogas blokas arba blokas po...
Food Ingredients Technologies misija yra kurti ir gaminti individualius maisto aromatus ir skonius, skirtus maisto receptų kūrimui ir transformavimui. Food Ingredients Technologies, maistas yra mūsų aistra, ir mes žinome, kad jums taip pat. Kas galvoja apie maistą, galvoja apie skonį. Mūsų veiklos širdis yra mūsų įgūdžių harmonizavimas naudojant funkcinius ir aromatinius ingredientus, siekiant s...
Vokietija, Hamburg
...Dažniausiai ši jungtis naudojama trąšų pavidalu. Jis turi visus makroelementus, reikalingus augalų augimui. Kalio yra būtinas augalų augimui, o azotas padeda jiems visiškai subręsti, o ne sulėtinti augimą. Kaliumnitrato naudojimas kaip maisto konservantas viduramžiais buvo plačiai paplitęs. Šiandien jis naudojamas daugelyje procesų, tokių kaip mėsos sūdymas, druskos tirpalo gamyba ir konservuoto jautienos paruošimas.
Ispanija, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu yra pirmaujanti ir lyderiaujanti savo sektoriuje, gaminanti žuvies konservus tikrai meistriškai. Būtent dėl to, kad gerbia ir rūpinasi originaliais bei tradiciniais procesais... Autentiška amatininkų tradicija apibendrina šios šeimos įmonės filosofiją.
Efor riešutų skrudinimo mašinos yra įmonė, gaminanti riešutų ir kavos pupelių apdorojimo mašinas, tokias kaip riešutų skrudinimas, sūdymas, dragee dengimas; kavos skrudinimo mašinos ir kt. Yra įvairių kuro tipų ir medžiagų pasirinkimų, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus. Mašinos turi garantiją, o komanda visada bus pasiruošusi padėti, jei po pirkimo susidursite su problema.
Italija, Montelibretti
... gamykla turi CE ženklą (IT F8W1G CE). Įmonė specializuojasi šviežių sūrių, tokių kaip pirmasis sūris, stracchino ir robiola, brandintų sūrių ir rikotos gamyboje. Taip pat gaminami baltieji ir vaisiniai jogurtai bei pasterizuotas pienas. Mūsų komercinė pasiūla orientuota į Orazio sūrį, pusiau brandintą sūrį, tinkamą vartoti ant stalo, kuris parduodamas po kelių savaičių brandinimo. Sausas sūdymas ir brandinimas natūralioje aplinkoje suteikia jam unikalių sensorinių savybių.
Prancūzija, Goussainville
... maisto saugos taisyklių: kepimas, sūdymas, apvalkalo dengimas įvairiais skoniais ir pakavimas. Pasinerkite į mūsų pistacijas, migdolus, anakardžius, žemės riešutus, razinas, lazdyno riešutus, graikinius riešutus, kokosus, pekano riešutus, makadamijos riešutus, sezamus, pušies sėklas, moliūgų ir saulėgrąžų sėklas, avinžirnius.... Orienco tai garantija dirbti su kokybišku didmenininku.
Prancūzija, La Chapelle Sur Erdre
... daugelis kitų. VIF kreipiasi į visas maisto pramonės šakas: kepyklos-konditerijos, pieno produktai, paruošti patiekalai, jūros gėrybės, mėsos gaminiai, sūdymas, paukštiena, vaisiai ir daržovės, prekyba, mėsos pramonės sektoriai. VIF siūlo pasiūlymus, pritaikytus kiekvienos įmonės dydžiui, nuo mažų įmonių su dešimčia darbuotojų, iki vidutinių ir didelių grupių. VIF pasiūlymai dabar apima visas funkcijas: gamybą, fizinių srautų valdymą, komercinį valdymą, logistiką, užsakymų paruošimą, pirkimus...
Juodosios jūros žuvininkystės Bourgas JSC yra žvejybos, perdirbimo ir prekybos įmonė, turinti ES sanitarinį numerį BG 0213035. Mūsų pagrindiniai produktai yra: - Juodosios jūros spratas (Sprattus sprattus) - baltos žuvytės, pescadito, papalina. Apdorojimo tipai: IQF užšaldymas, sūdymas, marinuojamas. - Juodosios jūros viršutinės kiauto mėsos (Rapana venosa) - akmeninė kiautė, bai-shell, vėžlys...
Belgija, Alleur
Mes gaminame šoninės tinklus, rūkyta krūtinėlę, šoninės gabaliukus ir šviežius kumpius, ir visi šie produktai yra aukščiausios kokybės! Čia sūdymas rimuojasi su aistra. Aistra gerai atliktam darbui, kad pasiūlytume kokybiškus sūdymus gryniausiu namų stiliumi. Didelės džiovinimo patalpos sujungia modernią technologiją su senovinėmis tradicijomis. Lėtai, kaip ir anksčiau, kruopščiai atrinkti...
Ukraina, Kropyvnickij
1. Žuvies parduotuvė Ukrainoje. Ieško tiekėjų. Domisi šviežia ir šaldyta žuvimi bei jūros gėrybėmis. Didmeninė prekyba. 2. Turi galimybę apdoroti žaliavas specializuotose įmonėse Ukrainoje: sūdymas, rūkymas, džiovinimas, konservų gamyba su vėlesniu tiekimu į ES rinką.
Ispanija, Córdoba
KOLBOS IR ŠALDYTUVŲ GAMYBA, ŠALDYTUVŲ SŪDYMAS IR BRANDINIMAS, APDIRBTŲ PRODUKTŲ RINKODARA IR PARDAVIMAS.
Prancūzija, Carentan
...William & James įmonė įsikūrusi Carentan, Normandijoje. Ji specializuojasi aukštos kokybės lašišos ir upėtakio rūkymo srityje. Nuo viso žuvies iki jūsų rūkytos lašišos pakuotės praeina kelios dienos, per kurias atliekama griežta atranka, po to vyksta sausas sūdymas, sekantis žemos temperatūros rūkymas ir galiausiai plonų riekelių pjaustymas peiliu. Šie skirtingi etapai užtikrina William & James produktų kokybę, kuri remiasi amatininkų įgūdžiais (Meistrų amatininkų ženklas), šviežumu ir žaliavų kokybe.
Belgija, Bruxelles
Įmonėje Saveurs Gourmandes rūkytas lašiša gaminamas rankiniu būdu jų dirbtuvėse, jis tiesiogiai importuojamas iš Norvegijos, o visi gamybos etapai, tokie kaip filiavimas, sūdymas, džiovinimas, rūkymas ir pjaustymas, visiškai atliekami mūsų gamybos dirbtuvėse. Pjaustymas atliekamas tik rankomis, kad būtų pasiektas puikus kokybės rezultatas! Mūsų gamybos dirbtuvės yra sertifikuotos AFSCA, kad užtikrintų šviežumą ir maisto grandinės atsekamumą.
Belgija, Jumet
Kokybiško rankų darbo rūkytos lašišos specialistas. Rankinis sūdymas sausais druskomis ir švelnus rūkymas žemoje temperatūroje daro šį produktą aukščiausios klasės, tarptautiniu mastu pripažintu pramonės specialistų. Be tradicinės rūkytos lašišos, virtos ir karštai rūkytos lašišos, taip pat belle-vue lašiša tapo būtinybe. Nuolat rankomis pjaustoma specializuotos komandos, specialūs gabalai...
Prancūzija, MAURON
...Armor Inox: šeimos įmonė, įkurta 1972 metais. Mes specializuojamės gaminant sprendimus virimui ir aušinimui, taip pat šoninių mėsos gaminių ir paruoštų patiekalų tvarkymui. Baratimas, sūdymas, atšildymo sistema, formavimas, virimas/aušinimas šoninėms mėsoms ir paruoštiems patiekalams, kriogeninis apvalkalas IQF produktams, pasterizacija, perkelimas ir maitinimas pjaustytuvui, nuolatinis virimas...
Ispanija, Lugo
LUALCO S.L. yra įmonė, priklausanti mėsos sektoriui, užsiimanti šviežios, šaldytos ir užšaldytos mėsos pjaustymu ir prekyba. Jos patalpos, sertifikuotos pagal EEE standartus, yra įsikūrusios Vilamoure, Santiago de Saa (Lugo). Tarp jos veiklų išsiskiria: pjaustymo salė, dešros (galis dešra, salchichón, chicharrones, zorza ir kt.), sūdymas (galis šoninė, panceta, žarnelės...), maltos mėsos gamyba...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play