...ORIGINA – TERROIR Sausas raudonas vynas La Misaine Rouge Sec buvo specialiai atrinktas mūsų vynininkų, kad pasiūlytų jums subalansuotus, autentiškus ir malonius vynus, puikiai tinkančius kasdieniams patiekalams. Europos Bendrijos vynas VINIFIKACIJA Tradiciškai nerūdijančio plieno talpose. VYNO VEISLĖ Tempranillo SKONIO PASTABOS Graži intensyvi ir blizganti rubino raudona spalva. Subtilūs šviežių, traškių raudonųjų vaisių aromatai. Lygus ir subalansuotas skonis. PATEIKIMO PARENGIMAI Mėgaukitės su padažais, raudona arba balta mėsa, kepta arba skrudinta. Pateikite 16°C (61°F).
Italija, Sizzano
...Kontroliuojama kilmės nuoroda (DOC) TIPOLOGIJA Raudonasis vynas VITIGNO Nebbiolo 100% DERINIMAS Keptos arba ant grotelių keptos mėsos patiekalai Baltos mėsos patiekalai Brandinti sūriai SPALVA Raudonas rubinas KVAPAS Intensyvus ir ilgalaikis Avietė Violetinė ir apelsinų žiedai Raudonieji vaisiai SKONIS Sausas Geras kūniškumas TEMPERATŪRA: 18-20 °C ALKOHOLIS: 13% tūrio...
Graikija, Thessaloniki
Mes remiame importuotojus už Graikijos ribų, kad jie galėtų sukurti aukščiausios kokybės Graikijos vynų, alaus ir stipriųjų gėrimų portfelį ir pasinaudoti didelėmis administravimo sąnaudomis. Tuo pačiu metu mes remiame gamintojus, ypač šeimos valdomas boutique įmones, kad jie galėtų priimti teisingus verslo sprendimus. Didiname jų kokybės standartus, pašaliname rinkos prieigos barjerus ir didiname...
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Slovėnija, Ljubljana
...) statinėse ir papildomi 6 mėnesiai buteliuose. Brandinimo potencialas: 2018 - 2028. Charakteristikos: 
Spalva yra gili rubino. Buketas siūlo tiek jaunas, tiek subrendusias natas. Kvepia sunokusiomis tamsiai raudonomis ir juodomis uogomis bei šokoladu su medžio užuomina. Vynas burnoje sausas, su aksominiu tekstūra ir lanksčiais taninais. Labai intensyvus ir vaisinis charakteris, tačiau vis tiek jaučiasi elegantiška gaiva. Maisto derinimas:
 Tinka su kepsniu, žvėriena arba kepta antis. Taip pat gerai dera su makaronais, risotto ir brandintais sūriais. Patiekimo temperatūra: 14 - 16° C.
...Samtsche-Džavacheti ir Adžara. Kiekviename Gruzijos regione gaminami unikalūs ir aukštos kokybės vynai, pasižymintys dideliu skonio įvairove, skirtingomis spalvomis ir aromatais. Kindzmarauli: Saldus raudonasis vynas Akhasheni: Saldus raudonasis vynas Alazani Valley Raudonas: Saldus raudonasis vynas Saperavi: Sausas raudonasis vynas Mukuzani: Sausas raudonasis vynas Tsinandali: Sausas baltasis...
VITICOLTORE IN TOSCANA Mes džiaugiamės galėdami pristatyti jums mūsų vynininkystės įmonę Belagaio. Įmonė yra šeimos valdymo, o vynas, kurį gaminame, gaunamas tik iš mūsų vynuogynuose surinktų vynuogių; tai leidžia mums kontroliuoti mūsų produktų kokybę visose gamybos stadijose. Mūsų vynuogynai yra įsikūrę šios nuostabios regiono širdyje, centrinėje Toskanos dalyje, 450 m aukštyje virš jūros lygio...
ARFOC – esame daugiakryptė įmonė, koordinuojanti įvairias paslaugas ir produktus skirtingose šalyse. 2023 metais mes akcentuojame šias sritis: chemikalų prekybą (žr. brošiūrą); vyno prekybą (žr. brošiūrą); verslo valdymą (žr. brošiūrą). Kalbant apie chemikalų prekybą, mūsų komanda gali užtikrinti geriausias sprendimų galimybes galutiniam klientui ne tik kainos, bet ir kokybės atžvilgiu. Jei jūsų...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Įsikūręs Provence širdyje, Domaine d'Estoublon gamina vynus ir alyvuogių aliejų nuo 1489 metų. Raudonas vynas iš Château yra Cabernet Sauvignon ir Mourvèdre mišinys, gaminamas pagal AOP Baux de Provence. Jo rubino ir granato spalvos sukoncentruota. Jo galingas ir sudėtingas aromatas atskleidžia slyvų, uogienės iš gervuogių, skrudinto kakavos, švelnių prieskonių ir kedro kvapus. Ši cuvée puikiai derės su jautienos kepsniu, antienos krūtinėle su pipirų padažu arba ėriuko pečių.
...Lėtai subręstantys vynuogės ant nuolaidžių kalkakmenio dirvožemių Nees Karyes Larissa, metus laikomi ąžuolo statinėse, leidžia vynui pasireikšti per savo charakteringiausią ir tipiškiausią būdą. Sprogstamai aromatingas vynas, sudarantis unikalų ir intensyvų puokštę, džiovintų vaisių ir vanilės skonį, švelnius taninus ir subalansuotą rūgštingumą. Patiekiamas 18 - 20°C...
Italija, VILLA CASTELLI
...Raudonas vynas, gautas iš Salento raudonųjų vynuogių mišinio, įskaitant Malvasia Nera, Montepulciano ir Sangiovese. Alkoholio kiekis 11,50% Vol. pusiau sausas raudonas skonis. Daugiau informacijos galite rašyti adresu cantine.durso@libero.it...
Prancūzija, Malataverne
...Graves raudonas yra sausas raudonas vynas. Jis patenka į ramiojo vyno kategoriją. Graves raudonas gaminamas Bordo vynuogyne, esančiame pietvakarių Prancūzijoje, tiksliau, Graves vyno regione. Administraciniu požiūriu, Graves raudonas gali būti gaminamas Girondos departamente. Jo terroiras mėgaujasi vidutiniu vandenyno klimatu ir pirėnų grunto dirvožemiais (Pessac-Léognan) bei garonų dirvožemiais...
...Vynuogės: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Spalva: rubino raudona, su violetiniais atspalviais ir linkusi į granato spalvą su senėjimu | Kvapas: labai elegantiškas vynas. Jaučiami vaisiniai aromatai, tokie kaip mėlynės ir gervuogės, su kokybiškais skrudintais ir vaniliniais tonais | Skonis: burnoje jis pasirodo sausas, šiltas ir pilnas. Taninai jaučiami, tačiau švelniai dėl buvimo barrique statinėse. GASTRONOMINIAI DERINIAI: Puikus vynas su kepta mėsa, ypač kiauliena, aviena ir ožkiena. Gerai dera su medžioklės patiekalais. Taip pat vynas meditacijai.
Atitinkantys produktai
Altropasso
Altropasso
Prancūzija, Courbevoie
...":""},"Château Pâquerette 2016":{"Availability":"460 butelių prieinama","CRD":"ūkininkas","AOC":"Bordeaux baltas sausas","Volume":"75 cl","Packaging":"12 butelių dėžutė","MDC":""},"Château La Vallière 2013":{"Availability":"300 butelių prieinama","CRD":"ūkininkas","AOC":"Lalande de Pomerol","Volume":"75 cl","Packaging":"12 butelių dėžutė","MDC":""},"Château Jeantieu 2017":{"Availability":"84 BIB prieinama","CRD":"ūkininkas","AOC":"Bordeaux raudonas","Packaging":"BIB 10 litrų","MDC":""}}...
Ispanija, Santiago De Compostela
...Intensyvi rubino mėlyna spalva. Sausas, bet puikūs vaisių skoniai. Juodųjų serbentų, slyvų ir aviečių užuominos. Purpurinės gėlių natos viršuje, su turtingais prieskoniais dėl ąžuolo brandinimo. Puikiai derinamas su visų rūšių mėsa; ypač su kepta mėsa, kepta jautiena ar nugarine; vištiena; aviena ir kiauliena.
...Šis sausas raudonasis vynas "Saperavi" gaminamas iš to paties pavadinimo Saperavi vynuogės, kurios skinamos Chelti upės šlaituose, Shilda kaime, Kachetijos regione. Tamsus, rubino spalvos vynas žavi dominuojančiais juodųjų serbentų, vyšnių ir gervuogių aromatais. Rekomenduojame šį vyną su kepta mėsa ir sūriu. Mėgaukitės šiuo vynu esant 16-18° C temperatūrai. Vyninė su 50 hektarų auginimo ploto: tiesioginis importas.
Prancūzija, Gondrin
... rinkėjai! Mūsų produktai: - Colombard & Ugni-Blanc / Sausas baltas vynas - Colombard & Sauvignon / Sausas baltas vynas - 100% Sauvignon Blanc / Sausas baltas vynas - Colombard & Sauvignon & Gros Manseng / Pusiau sausas baltas vynas - Rosé - Merlot / Raudonas vynas - Merlot & Cabernet-Sauvignon / Raudonas vynas - 100% Gros Manseng / Saldus baltas vynas - Petit & Gros Manseng / Saldus baltas vynas...
... Malvasia, Barbera ir Bonarda (putojantis Gutturnio), Putojantis Pinot grigio, Sausas putojantis Bonarda, Putojantis Ortrugo, Putojanti Barbera, Putojantis stalo raudonas vynas. Vyninę galima aplankyti nuo pirmadienio iki šeštadienio.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play