Vokietija, Heidelberg
...Žiedinių kopūstų miltai yra universalūs, maistingi miltai, pagaminti iš dehidratuotų žiedinių kopūstų. Puikiai tinka padažams, sriuboms ir begluteniams receptams, jie suteikia švelnų žiedinių kopūstų skonį ir sveikatos naudą patogioje miltų formoje.
Vengrija, Budapest
...Susmulkinta marža yra aromatinis prieskonis, glaudžiai susijęs su raudonėliu, žinomas dėl savo gebėjimo pagerinti mėsos ir paukštienos patiekalus. Jis plačiai naudojamas itališkoje virtuvėje, suteikdamas skonio picos padažams, sriuboms ir salotų padažams. Marža taip pat puikiai tinka daržovių ir grūdų patiekalams. Norint išsaugoti jos kokybę, susmulkinta marža turėtų būti laikoma hermetiškuose induose, toli nuo šviesos ir drėgmės.
Vokietija, Barsbüttel
...Prieskoniai sumaišyti pagal klientų specifikacijas. 8 standartiniai mišiniai Skysti prieskoniai (sriuboms, padažams ir salotoms) Rudasis pyrago prieskonis: klasikinis vokiečių Braunkuchen Stollen prieskonis: garsusis "Dresdner Stollen" Speculoos prieskonis: klasikinis vokiečių prieskonis Medaus pyrago prieskonis: klasikinis vokiečių prieskonis Helgolando prieskonis: klasikinis vokiečių...
Vokietija, Dissen
...Sūrus vegetariški paruošimai, pagrįsti daržovėmis ir vaisiais Sūrus, mikroorganizmų sumažinimo paruošimas su gausybe daržovių ir vaisių – tai, ką siūlo mūsų G‘OBST® produktai. Visiškai vegetariški ir idealiai tinkami padažams, makaronams, užtepėlėms, įdarams ir dar daugiau – jie yra paklausūs, kur tik vaisiai ir daržovės laikomi sveikais ingredientais. Mielai sukursime tinkamą individualų...
Lenkija, Brzozów
... jiems geltoną spalvą ir malonų, prieskonių skonį. Ji taip pat stipriai dažo stalo įrankius (ypač medinius ir plastikinius), kuriais ji imama ir maišoma su ja gaminamas patiekalas. Maisto pramonėje kurkuma naudojama sviesto, majonezo, makaronų ir sūrio dažymui. <strong>Naudojimas</strong> Kurkuma naudojama padažams, paukštienos patiekalams, kreminėms sriuboms ir omletams pagardinti. Ji puikiai tinka...
Prancūzija, Castelnaudary
...Kulinariška palyda jūsų kuskuso patiekalams, tajinams, mėsai, padažams...
Vokietija, Bad Bramstedt
...Nori virtos žuvies? Su mūsų virtos žuvies prieskonių mišiniu žuvis pavyks visada. Jokių sudėtingų paruošimo procesų, su mūsų kruopščiai suderinta kombinacija gali greitai ir lengvai paruošti virtą žuvį. Be to, jis puikiai tinka žuvies sriuboms, žuvies padažams ir žuvies sultiniams, fantazijai nėra ribų. Paprasčiausiai išbandykite, verta! Turinys: 150,00 g Prekės Nr: 802182...
Belgija, Bruxelles
Mes esame agroprekių, šaldytų produktų ir FMCG (sauskelnės, lipnios juostos,...) eksportuojanti prekybos įmonė. Mes esame Europos ir Afrikos rinkose. Per metus mes žymiai išplėtėme savo produktų asortimentą ir išplėtėme savo platinimo tinklą, kad patenkintume mūsų malonių klientų poreikius. Mes eksportuojame visoje subsaharinėje Afrikoje, kontroliuodami lauką / gamyklą (ES, Amerika,...) iki prista...
Prancūzija, Mulhouse
...Mūsų muskato riešutų milteliai turi subtilų aromatą. Naudojami daugelyje patiekalų kaip skonio priedas, muskato riešutų milteliai gali būti naudojami: - Padažams, - Kiaušiniams, - Špinatams, - Ir kt. Muskato riešutų milteliai yra žinomi dėl savo fitocheminių medžiagų, naudojamų liaudies medicinoje gydyti plačiam bakterijų rūšių spektrui, tokioms kaip E. coli ar K. pneumoniae. Mūsų muskato riešutų milteliai atitinka ISO standartus 6577:2002, 928:1997, 930:1997, 939:1980 ir 6571:1984.
Prancūzija, Avançon
...„Vinaigre miel“ yra išskirtinis prieskonis, kuris sujungia medaus saldumą su acto rūgštumu, kad sukurtų unikalų skonį. Puikiai tinka padažams, marinatams ir padažams, jis suteikia saldumo ir sudėtingumo jūsų patiekalams. Šis rankų darbo produktas gaminamas kruopščiai, kad būtų užtikrinta aukšta kokybė. Nors šiuo metu jis yra išparduotas, „Vinaigre miel“ išlieka būtinybe originalių skonių mėgėjams.
...Atitinkamos prieskonių mišinių tinka mėsai ir žuviai, kiaušiniams, daržovėms ir salotoms, padažams ir garnyrams. --- Prieskoniai skirti tik pramonei ir prekybai. Daugiau informacijos apie mūsų prekes rasite mūsų svetainėje arba susisiekite su mūsų pardavimų skyriumi. Jūsų HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE komanda...
Vokietija, Lüdenscheid
...Ingredientai: Česnakas, Paprika, Petražolės, Čili pipirai, Oregano, Bazilikas Naudojimas: Makaronams, pomidorų ir makaronų padažams, daržovių ir fetos sūrio marinatams Dabar mūsų "Aglio Olio Peperoncino" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de) Maloniai siūlome savo produktus taip pat kaip privatus prekės ženklas, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
Bulgarija, Sofia
... saldainių skoniui suteikti.: Džiovintos žaliosios mėtų lapeliai dažnai naudojami arbatai. Įpilkite 1–2 arbatinius šaukštelius į puodelį (250 ml) šviežiai užvirinto vandens ir uždenkite 8–10 minučių, priklausomai nuo jūsų skonio. Be to, ji gali būti naudojama su medumi ir citrina, kad pabrėžtų skonį. Kita labai populiari džiovintų lapelių naudojimo būdas yra prieskonių naudojimas pupelėms, lęšiams ir kitiems vegetariškiems patiekalams, taip pat garnyrams, padažams ir sriuboms. Pakuotė: 125g, 250g ir biriais.
Vokietija, Bad Bentheim
...ypač populiarus jis yra Italijos ir Prancūzijos virtuvėje. Bazilikas ir pomidoras yra puikus derinys. Todėl pabandykite šiek tiek pabarstyti ant pomidorų sriubos. Be to, šis žalias šventasis prieskonis puikiai tinka sriuboms ir padažams, pestui, sūriams, žuvies ir mėsos patiekalams bei salotoms. Taip pat skaniai dera ant sumuštinio. Rekomenduojama pridėti kuo vėliau, kad išsaugotumėte kuo daugiau skonio.
...Aromatiniai prieskoniai iš Hildegardo virtuvės. Bertram yra vienas svarbiausių universalių prieskonių, susijusių su Hildegardu iš Bingeno. švelniai aštrus idealiai tinka mėsai ir padažams Turinys: 50g Prekės Nr.: Prekės Nr. 00999...
Vokietija, Hamburg
...sriuboms, ryžių patiekalams, padažams ir sriuboms pagardinti. Aštrumo skalėje nuo 1 iki 10, Cayenne pasiekia 7 - 8 aštrumo lygį. Ingredientai: Cayenne pipiras Pastaba alergiškiems: Gali turėti pėdsakų riešutų, žemės riešutų, sezamo, garstyčių ir salierų. Turinys: 40 g aliuminio skardinėje...
Italija, Carbonara Al Ticino
...vištiena - Žuvies skoniai - Sūrio skoniai - Rūkyti prieskoniai - Daržovių ir prieskonių skoniai Skoniai, prieinami skystu pavidalu, vandenyje arba lipo-skaiduliniu, miltelių ir pastos pavidalu, naudoja pažangias technologijas, kurias P.A. Aromatics sukūrė per pastaruosius metus, kad atitiktų rinkos tendencijas.
Vokietija, Kehl
...Aštri paprika Paukščių akies čili suteikia patiekalams švelnų ir malonų aštrumą. Puikiai tinka žuvies ir mėsos sriuboms bei padažams.
...Šis Indonezijos Sihuan pipiras (dar žinomas kaip Andaliman) yra absoliuti retenybė iš laukinės augimo. Šiek tiek aštrus su laimo kvapu, jis naudojamas mėsai, padažams, vidaus organams ir garsiajam Sangsang. Prekės numeris: 2460b500 Kiekis / Turinys: 500g...
Prancūzija, Saint Romain La Motte
...Espelette A.O.P. pipirai yra raudoni pipirai su vaisiniais akcentais, turintys ryškų, bet lengvą aštrumą, kuris yra būdingas prancūzų virtuvei, ypač baskų virtuvei. Kilęs iš Espelette miesto pietvakarių Prancūzijoje, šis pipirų tyrė pridės vaisinį ir aštrų skonį jūsų padažams arba gali būti tiesiog naudojama kaip aštrus prieskonis. Pipirai yra puikus vitamino C šaltinis, taip pat tikras antioksidantų energijos šaltinis. Pipirai yra tikros gerų maistinių medžiagų šaltinis ir padeda stiprinti virškinimo sistemą! Neto svoris: 100 g Kilmė: Prancūzija...
...Šis ciberžolė išsiskiria ne tik labai dideliu kurkumino kiekiu, bet ir stipriu, kvapniu šiltu aromatu. Svarbi curry mišinių sudedamoji dalis, ne tik dažo maistą, bet ir rankas bei drabužius!!! Naudojama kepimui, padažams, prieskonių mišiniams marinuoti paukštienai. Taip pat daro spätzle ir pyragus "Geltonus". BIO DE-ÖKO-006...
...Mūsų prieskonių ekstraktų kompozicijos idealiai tinka visam salotų padažų, užtepėlių ir padažų asortimentui. Dėl estetikos naudojami žolelės ir prieskoniai optimaliai papildomi mūsų ekstraktais, todėl jūsų produkto skonio profilis išlieka visą galiojimo laiką. Produktams, kuriuose neturi būti matomų prieskonių, naudojant prieskonių ekstraktus galima pasiekti subtiliai derintas skonio variacijas.
Italija, Mirabella Imbaccari
...Rūpestingai pagamintos, mūsų Sicilijos prieskonių ir žolelių mišiniai, turintys turtingą kvapą ir aromatą. Taip pat įtraukti: prieskoniai žuviai, prieskoniai bulvėms, prieskoniai padažams, prieskoniai makaronams. Būtini virtuvėje, kad kiekvienam patiekalui suteiktų skonio ir aromato. Mūsų natūralios ir kvapnios žolelės suteikia galimybę pasiūlyti autentiškus Sicilijos skonio prieskonius. Pasiekiami stiklainiuose, dozatoriuose, PET induose ir maišeliuose. Formatai mažmeninei prekybai, specializuotoms parduotuvėms, gastronomijai, GDO, didmeninei prekybai.
Martinika, Rivière-Pilote
...Bondamanjak čili milteliai, idealiai tinkantys konservavimui, puikiai tiks jūsų padažams, marinatams ar bulvių košėms pagardinti. Intensyvus ir galingas skonis. Karibuose jis puikiai pagardina akras, sriubas, padažus...
...Mėsos padažas Instant. Lengva ir saugu naudoti. Skaniems ir pikantiškiems jautienos padažams. Taip pat puikiai tinka kaip pagrindas pipirų padažams, grietinėlės padažams ir daugeliui kitų. Be deklaruojamų priedų meniu ( pagal § 9 Priedų leidimo reglamentą). Hela. Mes esame jūsų kompetentingas partneris skoniui ir moderniems funkciniams sistemoms mėsos apdorojimui, HoReCa ir maisto paslaugoms...
... Pagrindas yra raudona karija su daug papildomų svogūnų ir česnako. Išbandykite dabar ir atneškite afrikietišką skonio sprogimą į savo namus! Kaip visada, pagaminta rankomis iš geriausių savų ingredientų. Premium prieskoniai, kaip visada be glitimo, veganiški, be dirbtinių priedų ar aromatų. 100% grynas natūralumas.
Prancūzija, Mietesheim
...Biologinėje versijoje, aštrus ir skanus krienų garstyčių padažas rado savo gerbėjų. Ypač rekomenduojama mėsai, dešroms ir salotų padažams pagardinti. Ingredientai: Garstyčios* 67% (vanduo, garstyčių sėklos*, alkoholiniai actai*, jūros druska, prieskoniai*), krienų šaknys* 33%. *: Ingredientai, gauti iš ekologinės žemdirbystės. Taip pat yra 1,1 kg kibire.
Tunisas, Tunis
...Rozmarinas yra žolelių, medienos ir daugiametė augalų rūšis, turinti kvapą, kilusi iš Viduržemio jūros regiono. Pavadinimas "rozmarinas" kilęs iš lotynų kalbos, reiškiančios "rasą" (ros) ir "jūrą" (marinus), arba "jūros rasa". Išnaudojamos dėl savo natūralių naudingų savybių, šios augalo šakos dažnai naudojamos mėsos patiekalams, sriuboms ir kitiems padažams pagardinti. Kategorijos:Žemės ūkis Maisto pramonė Prieskoniai ir aromatiniai augalai Aromatiniai augalai Neto svoris:50 g Pakuočių skaičius viename siuntinyje:20 Neto svoris viename siuntinyje:1000 g Siuntinių skaičius ant paletės:156...
Prancūzija, Besancon
...KULINARIJOJE: Skani prieskonių mišinys, kuris gali būti naudojamas visų rūšių žuvims ir visiems ruošimo būdams. Galima naudoti marinatams, padažams arba pabarstyti ant keptos žuvies. NAUDA Puikus baltymų šaltinis, turtingas mineralų, vitamino D, žuvis įgauna skonio ir aromato su prieskonių mišiniu, kuris suteikia kiekvienam savo specifinę naudą.
Ispanija, Guardamar Del Segura
...Prieskoniai, pagaminti iš jūros druskos ir prieskonių mišinio Ingredientai: Jūros druska (90%), prieskonių mišinys (10%): (marjoramas, raudonėlis, rozmarinas ir čiobrelis). Rekomendacijos: Puikiai tinka salotoms, makaronams, padažams, minkštam sūriui ir bet kokiai mėsai ar žuviai, kepamai ant grilio ar keptuvėje. Maistinė informacija 100 g: Energijos vertė: 119 Kj/29 Kcal. Riebalai: 0,9 g, iš jų sočiųjų: 0,3 g. Angliavandeniai: 2,4 g, iš jų cukrūs: 0 g. Baltymai: 0,9 g. Druska: 84,9 g. Cilindrinis druskos indelis, pagamintas iš 100% perdirbamo kartono, 100 g.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play