Prancūzija, Orange
Côtes du Rhône vyninės plotas apima Jonquières ir Orange savivaldybes, kur apie 35 metų vynmedžiai klesti molio-kalkių dirvožemiuose, sudarytuose iš smėlingų molio žvyro ir marlės, suteikiančių žemei rudą atspalvį. Mistral, dažnai galingas vėjas, saugo vynmedžius nuo blogo oro viso jų augimo ciklo metu, taip skatindamas uogų koncentraciją nuo véraison iki derliaus nuėmimo. Dėl šio išskirtinio klim...
Prancūzija, Bordeaux
...Istorija: Baron de Brane yra antrasis vynas Brane-Cantenac dvaro. Jo pavadinimas pagerbia žmogų, kuris XIX amžiuje buvo žemės savininkas. Vyninė išsidėsčiusi ant gilių kvartero smėlio dirvožemių. Vynuogės: 60% Merlot, 34% Cabernet Sauvignon, 4% Cabernet Franc, 2% Carmenère. Vyninimas: Rankinė derliaus nuėmimas. Fermentacija betono ir nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas: ąžuolo...
Prancūzija, Saint Emilion
... su tvirtais ir šilkiniais taninais. 2016 : WINE ENTHUSIAST : 93/100 „Gautas seniausių šio dvaro vynmedžių, tai subrendęs ir koncentruotas vynas. Brandintas 18 mėnesių statinėje, jis išvystė galingą skrudintą ir prieskonių charakterį, kuris vis dar dominuoja šiandien. Tačiau su stipriu vaisiškumu ir rūgštingumu jis išsivystys į įspūdingą vyną.“ J. SUCKLING : 93-94/100 : „Tai nuostabus vynas su...
... savivaldybėje, netoli Sainte-Foy-la-Grande bastidos. Įspūdinga 81 hektaro nuosavybė įsikūrusi ant plokščiakalnio, iškilusio virš Dordogne slėnio. Ji turi išskirtinį terroir, sudarytą paviršiuje esančio smėlio ir gilesniame sluoksnyje esančio molio-kalkakmenio. Vynuogynai, kurių vidutinis amžius yra 35 metai, yra esmės orientuoti į pietus. Jie išdėstyti vienoje vietoje aplink château ir rūsius.
Prancūzija, Bordeaux
... maceravimu (18 dienų), 2 pertraukos per dieną visos fermentacijos metu. Šios procedūros leidžia maksimaliai išgauti vaisių kokybę: spalvą, aromatus ir struktūrą. Vynas vėliau brandinamas ąžuolo statinėse, kurių trečdalis yra naujas medis, 12 mėnesių. Degustacija Akiai, Haute Libarde pilis rodo gražų ryškiai raudoną atspalvį. Jos intensyvus aromatas pasižymi raudonųjų vaisių kvapais, prie kurių...
Prancūzija, Saint-Vérand
... kalkakmenio sluoksnius, idealiai tinkamas Chardonnay. Sodinimo tankis: 8 500 vnt./hektarą. Pjovimas: Guyot. Derliaus nuėmimas: Rankinis. Derlius: 55–65 hl/ha, leidžia vynuogėms atskleisti mūsų terroiro niuansus. Vyninimas: Labai lėtas spaudimas, kad būtų gerbiamas vaisius. Paskutinio spaudimo sultys nėra laikomos. Brandinimas: Talpose 6–8 mėnesius. Visos proceso metu sprendimai priimami daugiausia remiantis degustacijomis. Šie duomenys natūraliai papildomi techninėmis analizėmis. Kaip ir visiems dvaro vynams.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Maloni cuvée dvaro, Medokas, kuris geriamas su vaisių skoniu, Vynas draugams. Dvaras: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Cabernet Sauvignon: 60 % / Merlot Noir: 40 % Auginimo būdas: Ekologiškas Charakteris: Lengvas/Vaisinis Talpa: 75cl Metai: 2015 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Pont D Ain
...Bandol Rosé Cuvée de la Ville de Sanary Ray-Jane dvaro yra ekologiškai sertifikuotas rožinis vynas. Tai elegantiškas, gastronominis, vaisinis rožinis vynas, tinkantis tiek aperityvui, tiek vasaros patiekalams. Būklė: Naujas produktas Šalis: Prancūzija Gamybos regionas: Provansas Appellation: Bandol Rosé AOC Bio Metai: 2020 Alkoholis: 13,5° Talpa: 600cl...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... brandinimo ąžuolo statinėse. Puikus, vaisinis ir skanus chardonnay Cheveau dvaro! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Veislė: 100% Chardonnay AOC: Mâcon-Solutré-Pouilly Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, Saint Cannat
... vartotojų tyrimą, siekdamas nustatyti tobulus mišinius savo vynams. Dėl šio tyrimo ir protingo vynuogyno bei vynifikacijos valdymo, žinomi vyno kritikai nuolat labai vertina jo dvaro produkciją. Ši kuve „La Côte Rousse“ gaminama daugiausia senų Syrah vynuogių, pasodintų rissian terasose (smėlis, žvyras ir silicio apvalūs akmenys), kurie datuojami ledynmečiu, leidžiant labai mažą derlių (25 hl/ha), rezultate gaunant labai koncentruotus vynus.
Prancūzija, Blanquefort Cedex
...Dvaro pavadinimas kilęs „Roche“ (uola) „taillé“ (pjovimas), nes didelis kiekis kalkakmenio buvo naudojamas garsiems dvarams regione statyti. Dvaras yra Ordonnac bendruomenėje, netoli J.H. Delon ir Ch. Potensac. Roc Taillade priklauso tai pačiai Francesco šeimai nuo 1870 metų ir šiuo metu jį valdo Stéphanie ir Claude (5-oji karta!).
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... muziejai, taip pat delikatesų parduotuvėse ir bitininkystės centruose. François DESNIER pasirenka geriausius Corbières regiono vynus, kad atkurti vynus ir gėrimus, kurie pažymėjo Prancūzijos gastronomijos ir Viduramžių Europos istoriją. Hypocras „Meilės Eliksyras“ išlieka pagrindiniu šio dvaro ženklu. „Mūsų produktai pirmiausia yra terroir vynai, kurie yra praturtinti laukiniu medumi saldinimui...
Prancūzija, Prayssac
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE gamina ir parduoda AOC Cahors vynus bei Rosé vynus regiono. Trys šio dvaro vynai yra Camp Del Saltre (vynas, neseniai brandintas), Chevalier de Malecoste (vynas, brandintas ąžuolo statinėse) ir Cuvée révélation (aukščiausios klasės). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE buvo kelis kartus apdovanotas Mâcon didžiųjų vynų konkurse ir nepriklausomų vynininkų konkurse.
Prancūzija, La Chapelle Heulin
... Mūsų dvaro istorija siekia toli į praeitį, liudijanti šeimos BOSSARD ryšį su šia vyno žeme. Nuo XVI amžiaus, kartos į kartą, vynmedžiai buvo auginami su aistra ir meistriškumu mūsų bendruomenėje. 1971 metais Michelle ir Gilbert BOSSARD įkūrė Le Domaine Basse-Ville, įnešdami savo viziją ir meilę vynui. Šiandien jų sūnus Jean-Louis BOSSARD vadovauja dvarui nuo 2007 metų, puikiai tęsiant...
Prancūzija, Châteauneuf Du Pape
Pere Caboche dvaras yra šeimos dvaras, įsikūręs Châteauneuf-du-Pape vynuogyne, kuris kartos į kartą perduodamas jau keturis šimtmečius. Jo istorija visada buvo glaudžiai susijusi su vynuogininkystės ir vyno kultūra bei civilizacija. Anksčiau BOISSON šeimos nariai turėjo dvi profesijas: vynuogininkas ir arklių apkalėjas. Dvaro pavadinimas kilęs antrosios profesijos, nes nagai, laikantys geležis po arklių kanopomis, provansų kalba vadinami „CABOCHE“. Taip atsirado pirmosios buteliai pavadinimu „PÈRE CABOCHE“, ir taip buvo pavadintas Jean Pierre Boisson dvaras.
Prancūzija, Fronton
CHÂTEAU CRANSAC užima apie 150 hektarų plotą, kurių 50 hektarų yra vynmedžių. Ši nuosavybė yra įsikūrusi senosiose Tarn terasose, o vynmedžiai sodinami Boulbènes dirvožemyje, smėlio ir molio mišinyje. 49 hektarai gamina raudonąjį vyną, o 1 hektaras - baltąjį vyną, vynmedžių amžius vidutiniškai yra 30 metų. Šio dvaro vynmedžių deriniai yra 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah ir 6% kitų veislių raudonojo vyno gamybai, o baltajam vynui - 100% Sauvignon. CHÂTEAU CRANSAC tvirtai įsitvirtina kaip nepriklausomas vyno gamintojas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play