... kalkingos kalvos palaiko storą molio sluoksnį, leidžiantį vynui turėti išskirtinį drenažą ir vandens reguliavimą.
Veislės: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Vynininkystė: rankinis derlius, parcijinė vynininkystė termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose
Brandinimas: 18 mėnesių statinėse, iš kurių 1/3 naujos statinės
Degustacija: Tamsi, intensyvi ir violetinė spalva. Intensyvus, vaisinis, galingas ir prieskonių kupinas aromatas. Plati, vaisinga, skani ir kilni skonio burna, su daug vaisių. Sudėtingas poskonis su apgaubtais ir mėsiniais taninais.
...Mažųjų daiktų Cuvée yra aperityvo vynas. Šis vynas yra glotnus, vaisinis, skystas ir mėgsta būti dalijamas su draugais. Geriausia mėgautis atšaldytu, kad būtų dar daugiau skonio!
75 cl -14°...
...BORDEAUX 2017 / JAMES SUCKLING: 92-93/100
„Yra šiek tiek mineralinio skonio. Nors šis vynas turi lengvą kūną, taninai išlieka pakankamai griežti. Tai vynas su ryškiu poskoniu, kuriame susipina įvairūs skoniai.
Savininkai: Jean Pierre & Philippe Rivière
Konsultantas: Stéphane Derenoncourt
Vieta: Įsikūręs Saint Emilion savivaldybėje
Plotas: 25 Ha
Dirvožemis: molio-kalkakmenis, daugiausia molio-smėlio su alios pagrindu ir geležies nuosėdomis...
... paletę, derindami gaivumą, eleganciją ir sudėtingumą.
Ar jis būtų brut, metinis ar rožinis, kiekvienas šampano tipas siūlo išskirtinę skonio patirtį. Aromatai gali svyruoti nuo gaivių citrusinių ir baltųjų vaisių natų iki labiau išvystytų brioche, lazdyno riešutų ar medaus atspalvių, priklausomai nuo jo brandinimo. Šampanas yra idealus rafinuotiems aperityvams, gastronominiams deriniams su jūros gėrybėmis ar subtiliais patiekalais, ir, žinoma, švęsti pačius įsimintiniausius momentus.
...ORIGINALE
Sausas baltas vynas
La Misaine Blanc Sec buvo specialiai atrinktas mūsų vynininkų, kad pasiūlytų jums subalansuotus, autentiškus ir malonius vynus, puikiai tinkančius kasdieniams patiekalams.
VINIFIKACIJA
Tradiciškai nerūdijančio plieno talpose.
VYNIŲ ĮVAIRUMAS
Airen
SKONIO PASTABOS
Graži šviesiai geltona spalva su žalsvais atspalviais.
Aromatai, primenantys citrusinius vaisius.
Gyvas ir šiek tiek rūgštus skonis.
MAISTO DERINIMAI
Mėgaukitės su jūros gėrybėmis, kepta žuvimi ar kreminiais sūriais.
Patiekite 9°C (48°F).
...Rankinės derliaus nuėmimas, atrinktas tris kartus: pakrovimo metu, priėmimo metu ir rūsyje. Tradicinė vyninimo technologija, Beaujolais maceracija apie 8 dienas reguliuojamoje talpoje prieš spaudimą.
SKONIO PASTABOS
Intensyvi, blizganti ir skaidri purpurinė spalva su ryškiais violetiniais atspalviais. Nosyje, labai atvira ir ekspresyvi, atsiskleidžia juodųjų uogų, tokių kaip gervuogės ir...
... nuostabus ilgaamžiškumas sužavės jūsų skonio receptorius. Labai aukšto lygio burbuliukai, idealiai tinkantys aperityvui ir puikiai palaikantys puikų gastronominį valgį!
Domenas: Du broliai Charles-Henry ir Emmanuel Fourny vadovauja Veuve Fourny dvarui nuo 1993 metų. Jie atstovauja penktajai šeimos kartai šio nuostabaus ūkio, kurio vynmedžiai daugiausia yra Vertus (Côte des Blancs) regione.
Talpa: 150cl
Tipas: Putojantis vynas
Dozavimas: Natūralus (0g/L)
Veislė: 100% Chardonnay
AOC: Champagne 1er Cru
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų
Pateikimo temperatūra: 8-10°C...
Didžiųjų Girondos vynų kilmė siekia 1820 metus, kai buvo įkurta Maison De Luze, viena iš pionierių Bordo mieste, pradėjusi vyną buteliuoti ir eksportuoti į visą pasaulį.
Šiandien GVG grupė sujungia visas kompetencijas ir įrankius, kad atrinktų, sujungtų, išaugintų, buteliuotų, sandėliuotų, sukurtų dizainą ir parduotų didelius vynus. Turėdama tvirtą reputaciją, Didieji Girondos vynai užima TOP 10 ...
West-Indies Distribution yra egzotinių produktų importuotojas ir platintojas, daugiausia iš Antilų (Gvadelupa, Martinika, Gajana ir Réunion). Mes turime plačiausią produktų pasirinkimą, apimantį sausas, šviežias, šaldytas prekes, taip pat vaisius ir daržoves. Pristatymas Prancūzijoje ir tarptautiniu mastu. Mes bendradarbiaujame su patikimais tiekėjais iš viso pasaulio, kad užtikrintume šviežumą, k...
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius.
'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
...1555 REINASCITA Rouge 75cl už 12.4 €/l
Degustacija suteikia malonų nežinomybės, skonio atradimo įspūdį. Šis gana neįprastas mišinys suteikia šiam raudonam vynui organoleptinę sudėtingumą, kuris džiugins smalsiausius. Vynas Renaissance, pagamintas iš raudono vyno, saldintas laukinių medumi ir cukrumi, natūraliai aromatizuotas kriaušėmis su juodaisiais pipirais ir šalavijais. Šis gėrimas su savo 360° etikete yra pagarbos ženklas Prancūzijos Renesanso meniniam ir kultūriniam judėjimui. Jis perteikia prabangą, grožį ir rafinuotumą, tiek vizualiai, tiek skoniu.
...100% semillon burbulas, pagamintas pagal senovinį metodą iš Vincent l’Amouller. Sprogstamo citrinos skonio, subtiliai burbuliuojantis ir visiškai gaivus.
Domenas: CHÂTEAU FRÉDIGNAC
Appellation: VIN DE FRANCE
Regionas: BORDEAUX
Spalva: Balta
Vynuogės: Merlot
Auginimo būdas: Bio
Charakteris: Vaisinis
Talpa: 75cl
Sieros kiekis: labai mažai arba be sieros...
...Veislė: 100% Aleksandrijos muskatinė
Paruošimas: 10 mėnesių odelės maceracija stiklainyje, po to spaudimas ir 2 mėnesių brandinimas tame pačiame stiklainyje, pirmiausia dėl natūralios filtracijos.
Degustacijos komentarai: Intensyvūs apelsinų ir ličių užkandžiai užpildo jūsų skonio receptorius, o šio sauso vyno gyvybingumas jus nustebins. Degustacijos temperatūra: 12°C.
...Šis 2007 metais distiliuotas Dailuaine viskius brandintas burbono hogshead statinėse, turi gaivų ir gėlių profilį. Turtingas, aromatingas ir aliejingas, šis viskis sugebėjo išlaikyti visą savo charakterį, suteikdamas itin autentišką skonio patirtį.
Būklė: Naujas produktas
Šalis: Škotija
Gamybos regionas: Speyside
Pavadinimas: Viskius
Metai: 2007
Alkoholis: 46°
Talpa: 70cl
Gamintojas: Dailuaine
Vynuogės: Maldas
Patiekimo derinimas: Apéritif ir digestif...
... termoreguliuojama apie 16-18°C.
SKONIO PASTABOS
Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas.
Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą.
Patiekiama apie 13°C...
...SKONIO UŽRAŠAI :
GĖLIŠKAS, ŠVIEŽIAS IR IŠKEPTAS.
NOSIS
Milteliai baltų gėlių, prinokęs abrikosas, šviežia rabarbarai ir mėta derinasi su pelenų mineralumu ir žiupsneliu baltųjų pipirų.
SKONIS
Švelnus skonis, kuris greitai sprogsta burbuliukais, pabrėžiamas rūgštumu ir kartumu. Pabaigoje jaučiamas įtemptas skonis, pažymėtas imbieru, tabaku ir keptais tonais.
... viešbučiams, mėgstantiems išskirtinius produktus...
Idealiai tinka jūsų priėmimams ar VIP degustacijoms.
Kiti šio išskirtinio produkto detalės ir kiti naudingi informacijos.
Šis PRAGEN Prestige vynas jus sužavės savo išskirtinai vaisiniais aromatais, kurie atveria jūsų protą galingoms skonio patirtims ir patvirtina jūsų kilnumą dalijantis skoniais.
SKU: VPPSALG2B027
Talpa: 75cl...
... produktus be kiaulienos ir kiaulinių komponentų. Susisiekite dėl pasiūlymo dideliam kiekiui profesionalams. Didmeninė prekyba pagal užsakymą: šampanas iš gamintojų, aukštos klasės vynai, ikrai, foie gras, prieskoniai, stalo menas, itališki vynai iš visų regionų, konjakas, kalvadosas, išskirtinė degtinė, stiprieji gėrimai, konditerijos gaminiai, šokoladai, pasaulio vanduo, kava ir kavos aparatai, mėsos...
Champagnes Gosset yra seniausia vyno namai Šampanėje. Mes formuojame ir kuriame savo vynus ir šampanus, remdamiesi savo patirtimi ir istorija. Mes gaminame ir platiname savo produktus visoje Prancūzijoje. Žinomas dėl savo garsiojo Ay vyno, kuris buvo Prancūzijos karalių staluose, mes per šimtmečius tobulinome savo produktus, kad galėtume pasiūlyti tik kokybiškus produktus, kurie džiugins jūsų svečius ir skonio receptorius.
Šampano regione, Aube, pačiame Côte des Bar širdyje, mūsų šeima visada puoselėjo vyno auginimo ir šampano gamybos meną. Mūsų žemės ūkis apima 6 hektarus, o amatininkystės žinios perduodamos iš kartos į kartą. Šeimos amatas! Jokia gamybos proceso dalis mums nėra svetima, nuo vynuogyno auginimo iki pardavimo, mūsų šeima jus lydi. Per metus stengiamės išlikti ištikimi savo vertybėms, kad sukurtume geriausias cuvées ir džiugintume jūsų skonio receptorius. Champagne Gilles Leseurre, pasaulis, mūsų amatas, jau 36 metus.