Prancūzija, Val De Cognac
...Per šią labai ribotą seriją, gautą iš vietinio partnerystės su biodinaminį vynininką, noriu jums pasiūlyti šį lengvą ir vasarišką maceruotą romą. Subtilaus skonio romas yra išaukštintas originaliu vynuogių persikų ir citrininio čiobrelio deriniu. Vasarai atgaivinti… Sudėtis: Prancūziškas ekologiškas baltas romas, brandintas senose konjako statinėse, ekologiški vynuogių persikai (Prancūzija...
Prancūzija, Avançon
...todėl tai yra sveikas pasirinkimas tiems, kurie nori pagerinti savo mitybą. Įtraukdami medaus actą į savo mitybą, galite ne tik pagerinti savo patiekalų skonį, bet ir pasinaudoti jo teigiamais poveikiais sveikatai. Nesvarbu, ar esate profesionalus virėjas, ar virtuvės entuziastas, šis actas suteiks originalumo jūsų receptams. Nepraleiskite progos atrasti šį universalią produktą, kuris sužavės jūsų skonio receptorius ir praturtins jūsų patiekalus skaniai ir sveikai.
Prancūzija, Saint Emilion
...BORDEAUX 2017 / JAMES SUCKLING: 92-93/100 „Yra šiek tiek mineralinio skonio. Nors šis vynas turi lengvą kūną, taninai išlieka pakankamai griežti. Tai vynas su ryškiu poskoniu, kuriame susipina įvairūs skoniai. Savininkai: Jean Pierre & Philippe Rivière Konsultantas: Stéphane Derenoncourt Vieta: Įsikūręs Saint Emilion savivaldybėje Plotas: 25 Ha Dirvožemis: molio-kalkakmenis, daugiausia molio-smėlio su alios pagrindu ir geležies nuosėdomis...
Prancūzija, Juillac
...Mažųjų daiktų Cuvée yra aperityvo vynas. Šis vynas yra glotnus, vaisinis, skystas ir mėgsta būti dalijamas su draugais. Geriausia mėgautis atšaldytu, kad būtų dar daugiau skonio! 75 cl -14°...
...ORIGINALE Sausas baltas vynas La Misaine Blanc Sec buvo specialiai atrinktas mūsų vynininkų, kad pasiūlytų jums subalansuotus, autentiškus ir malonius vynus, puikiai tinkančius kasdieniams patiekalams. VINIFIKACIJA Tradiciškai nerūdijančio plieno talpose. VYNIŲ ĮVAIRUMAS Airen SKONIO PASTABOS Graži šviesiai geltona spalva su žalsvais atspalviais. Aromatai, primenantys citrusinius vaisius. Gyvas ir šiek tiek rūgštus skonis. MAISTO DERINIMAI Mėgaukitės su jūros gėrybėmis, kepta žuvimi ar kreminiais sūriais. Patiekite 9°C (48°F).
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Rankinės derliaus nuėmimas, atrinktas tris kartus: pakrovimo metu, priėmimo metu ir rūsyje. Tradicinė vyninimo technologija, Beaujolais maceracija apie 8 dienas reguliuojamoje talpoje prieš spaudimą. SKONIO PASTABOS Intensyvi, blizganti ir skaidri purpurinė spalva su ryškiais violetiniais atspalviais. Nosyje, labai atvira ir ekspresyvi, atsiskleidžia juodųjų uogų, tokių kaip gervuogės ir...
Prancūzija, Bordeaux
...{"Dégustation":"Granato spalvos, gili, plytų atspalvių. Išraiškingas aromatas, kompotinių vaisių, juodųjų ir raudonųjų vaisių, vanilės, kakavos ir skrudinto kavos kvapai. Sudėtingas, dosnus, platus skonis, prieskonių, kavos, mokos natų, aksominio tanino, struktūruotas kūnas, ilgas išliekančio skonio pojūtis.","Commentaire":"Šios vyninės istorija, siekianti 19-ąjį amžių, prasideda 1985 metais, kai...
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
... paletę, derindami gaivumą, eleganciją ir sudėtingumą. Ar jis būtų brut, metinis ar rožinis, kiekvienas šampano tipas siūlo išskirtinę skonio patirtį. Aromatai gali svyruoti nuo gaivių citrusinių ir baltųjų vaisių natų iki labiau išvystytų brioche, lazdyno riešutų ar medaus atspalvių, priklausomai nuo jo brandinimo. Šampanas yra idealus rafinuotiems aperityvams, gastronominiams deriniams su jūros gėrybėmis ar subtiliais patiekalais, ir, žinoma, švęsti pačius įsimintiniausius momentus.
Atitinkantys produktai
Šampanas
Šampanas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, Bordeaux
... kalkingos kalvos palaiko storą molio sluoksnį, leidžiantį vynui turėti išskirtinį drenažą ir vandens reguliavimą. Veislės: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc Vynininkystė: rankinis derlius, parcijinė vynininkystė termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose Brandinimas: 18 mėnesių statinėse, iš kurių 1/3 naujos statinės Degustacija: Tamsi, intensyvi ir violetinė spalva. Intensyvus, vaisinis, galingas ir prieskonių kupinas aromatas. Plati, vaisinga, skani ir kilni skonio burna, su daug vaisių. Sudėtingas poskonis su apgaubtais ir mėsiniais taninais.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... nuostabus ilgaamžiškumas sužavės jūsų skonio receptorius. Labai aukšto lygio burbuliukai, idealiai tinkantys aperityvui ir puikiai palaikantys puikų gastronominį valgį! Domenas: Du broliai Charles-Henry ir Emmanuel Fourny vadovauja Veuve Fourny dvarui nuo 1993 metų. Jie atstovauja penktajai šeimos kartai šio nuostabaus ūkio, kurio vynmedžiai daugiausia yra Vertus (Côte des Blancs) regione. Talpa: 150cl Tipas: Putojantis vynas Dozavimas: Natūralus (0g/L) Veislė: 100% Chardonnay AOC: Champagne 1er Cru Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų Pateikimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Wissous
West-Indies Distribution yra egzotinių produktų importuotojas ir platintojas, daugiausia iš Antilų (Gvadelupa, Martinika, Gajana ir Réunion). Mes turime plačiausią produktų pasirinkimą, apimantį sausas, šviežias, šaldytas prekes, taip pat vaisius ir daržoves. Pristatymas Prancūzijoje ir tarptautiniu mastu. Mes bendradarbiaujame su patikimais tiekėjais iš viso pasaulio, kad užtikrintume šviežumą, k...
Prancūzija, Condom
...Šis originalus spiritinis aperityvas sujungia likerio vyną su kaštonu. Dominuojančios skonio natos yra glazūruotas kaštonas: vanilė ir kaštonas. Geriausiai derinamas su keptais kaštonais. SVORIS: 1,3 kg BUTELIS: 70cl butelis SKU: PIRKTI...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...Veislė: 100% Aleksandrijos muskatinė Paruošimas: 10 mėnesių odelės maceracija stiklainyje, po to spaudimas ir 2 mėnesių brandinimas tame pačiame stiklainyje, pirmiausia dėl natūralios filtracijos. Degustacijos komentarai: Intensyvūs apelsinų ir ličių užkandžiai užpildo jūsų skonio receptorius, o šio sauso vyno gyvybingumas jus nustebins. Degustacijos temperatūra: 12°C.
Prancūzija, Mazion
...SKONIO UŽRAŠAI : GĖLIŠKAS, ŠVIEŽIAS IR IŠKEPTAS. NOSIS Milteliai baltų gėlių, prinokęs abrikosas, šviežia rabarbarai ir mėta derinasi su pelenų mineralumu ir žiupsneliu baltųjų pipirų. SKONIS Švelnus skonis, kuris greitai sprogsta burbuliukais, pabrėžiamas rūgštumu ir kartumu. Pabaigoje jaučiamas įtemptas skonis, pažymėtas imbieru, tabaku ir keptais tonais.
Prancūzija, Saint Loubes
Didžiųjų Girondos vynų kilmė siekia 1820 metus, kai buvo įkurta Maison De Luze, viena iš pionierių Bordo mieste, pradėjusi vyną buteliuoti ir eksportuoti į visą pasaulį. Šiandien GVG grupė sujungia visas kompetencijas ir įrankius, kad atrinktų, sujungtų, išaugintų, buteliuotų, sandėliuotų, sukurtų dizainą ir parduotų didelius vynus. Turėdama tvirtą reputaciją, Didieji Girondos vynai užima TOP 10 ...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius. 'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
...1555 REINASCITA Rouge 75cl už 12.4 €/l Degustacija suteikia malonų nežinomybės, skonio atradimo įspūdį. Šis gana neįprastas mišinys suteikia šiam raudonam vynui organoleptinę sudėtingumą, kuris džiugins smalsiausius. Vynas Renaissance, pagamintas iš raudono vyno, saldintas laukinių medumi ir cukrumi, natūraliai aromatizuotas kriaušėmis su juodaisiais pipirais ir šalavijais. Šis gėrimas su savo 360° etikete yra pagarbos ženklas Prancūzijos Renesanso meniniam ir kultūriniam judėjimui. Jis perteikia prabangą, grožį ir rafinuotumą, tiek vizualiai, tiek skoniu.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...100% semillon burbulas, pagamintas pagal senovinį metodą iš Vincent l’Amouller. Sprogstamo citrinos skonio, subtiliai burbuliuojantis ir visiškai gaivus. Domenas: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: VIN DE FRANCE Regionas: BORDEAUX Spalva: Balta Vynuogės: Merlot Auginimo būdas: Bio Charakteris: Vaisinis Talpa: 75cl Sieros kiekis: labai mažai arba be sieros...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...Aukso medalis Tarptautiniame Gilbert & Gaillard iššūkyje 2019 METAI: 2018 VEISLĖ: Cabernet franc. TERAINS: Argilo-kalkinis. VYNINIMAS IR BRANDINIMAS: Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios, 100% nuvalytos. Fermentacija trunka 15 dienų, kontroliuojant temperatūrą. Brandinimas 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpose. APPELLACIJA: AOP Anjou Rouge. SKONIO PASTABOS: Intensyvi raudona, granato...
Prancūzija, Pont D Ain
...Šis 2007 metais distiliuotas Dailuaine viskius brandintas burbono hogshead statinėse, turi gaivų ir gėlių profilį. Turtingas, aromatingas ir aliejingas, šis viskis sugebėjo išlaikyti visą savo charakterį, suteikdamas itin autentišką skonio patirtį. Būklė: Naujas produktas Šalis: Škotija Gamybos regionas: Speyside Pavadinimas: Viskius Metai: 2007 Alkoholis: 46° Talpa: 70cl Gamintojas: Dailuaine Vynuogės: Maldas Patiekimo derinimas: Apéritif ir digestif...
Prancūzija, Saint Cannat
... termoreguliuojama apie 16-18°C. SKONIO PASTABOS Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas. Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą. Patiekiama apie 13°C...
Prancūzija, Paris
... viešbučiams, mėgstantiems išskirtinius produktus... Idealiai tinka jūsų priėmimams ar VIP degustacijoms. Kiti šio išskirtinio produkto detalės ir kiti naudingi informacijos. Šis PRAGEN Prestige vynas jus sužavės savo išskirtinai vaisiniais aromatais, kurie atveria jūsų protą galingoms skonio patirtims ir patvirtina jūsų kilnumą dalijantis skoniais. SKU: VPPSALG2B027 Talpa: 75cl...
Prancūzija, Brue Auriac
...{"PATEIKIMAS":"8-10°C","VINIFIKACIJA":"Racionalus vynininkystė\nŠalta priešfermentacinė maceracija, Fermentacija 18°C Fermentacija ir brandinimas ant mielių 30% mišinio ąžuolo statinėse (228 L) (8 mėnesiai)\nBrandinimas ant mielių 70% mišinio talpose (5 mėnesiai)","SKONIO PASTABOS":"Aromatas išreiškia saldžius konfituotų citrinų ir egzotinių vaisių, ananasų ir mangų, kvapus, vėliau pereina į...
Prancūzija, la Trinité
... produktus be kiaulienos ir kiaulinių komponentų. Susisiekite dėl pasiūlymo dideliam kiekiui profesionalams. Didmeninė prekyba pagal užsakymą: šampanas iš gamintojų, aukštos klasės vynai, ikrai, foie gras, prieskoniai, stalo menas, itališki vynai iš visų regionų, konjakas, kalvadosas, išskirtinė degtinė, stiprieji gėrimai, konditerijos gaminiai, šokoladai, pasaulio vanduo, kava ir kavos aparatai, mėsos...
... visiems skoniams. Cukrus maisto, chemijos ir farmacijos pramonei (melasa ir sirupas 0, biologinis cukrus, įprastas cukrus, skystas ir invertuotas cukrus, grynas canne cukrus, vynai). Saldumynai profesionalams maitinimo paslaugoms ir maisto tiekimui Restoranų cukrus (apvynioti gabaliukai, miltelinis cukrus), grynas canne Gurmaniški produktai, konditerijos cukrus, cukrus automatinėms parduotuvėms (specialiai pritaikyti automatinėms pardavimo mašinoms).
Prancūzija, Epernay
Champagnes Gosset yra seniausia vyno namai Šampanėje. Mes formuojame ir kuriame savo vynus ir šampanus, remdamiesi savo patirtimi ir istorija. Mes gaminame ir platiname savo produktus visoje Prancūzijoje. Žinomas dėl savo garsiojo Ay vyno, kuris buvo Prancūzijos karalių staluose, mes per šimtmečius tobulinome savo produktus, kad galėtume pasiūlyti tik kokybiškus produktus, kurie džiugins jūsų svečius ir skonio receptorius.
Prancūzija, Colmar
...kurie paliečia mūsų skonio receptorius et širdį, nes jie moka pasakoti... O jei taurėje turėtume 100 didžiausių vynų atskleidimą? Tuos, kurie paliečia mūsų skonio receptorius et širdį, nes jie moka pasakoti et atskleisti burnoje regiono charakterį ir vyno gamintojo aistrą? Alsacijos aromatinė paletė, kartais iki ekstatikos, dosnus Burgundijos vaisius, citrusinių vaisių užuominos sauvignon...
Prancūzija, Marcolès
... skonio deriniai, kuriuos leidžia naujas aukštos klasės medaus vynas, pagamintas Prancūzijoje, amato, kurį atkūrė ir puoselėja šis jaunas žmogus, aistringas gastronomijai ir bitininkystei. Hidromelis yra medaus vynas, kuris gali būti laikomas kelerius metus rūsyje.
Prancūzija, Bar-Sur-Aube
Šampano regione, Aube, pačiame Côte des Bar širdyje, mūsų šeima visada puoselėjo vyno auginimo ir šampano gamybos meną. Mūsų žemės ūkis apima 6 hektarus, o amatininkystės žinios perduodamos iš kartos į kartą. Šeimos amatas! Jokia gamybos proceso dalis mums nėra svetima, nuo vynuogyno auginimo iki pardavimo, mūsų šeima jus lydi. Per metus stengiamės išlikti ištikimi savo vertybėms, kad sukurtume geriausias cuvées ir džiugintume jūsų skonio receptorius. Champagne Gilles Leseurre, pasaulis, mūsų amatas, jau 36 metus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play