... ingredientus: kiaulienos filė, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta iš kiaulienos filė, šis lonzo siūlo dešrą be nitritų ir konservantų, 100% natūralią. Rankiniu būdu sūdyta ir pipiruota, ši amatinė lonzo bus išdžiovinta po 3-4 mėnesių, kad būtų plonai supjaustyta ir pateikta stiklainyje prieš vakuumavimą.
Kilme: Laissac, Aveyron
Svoris: 600g
Galiojimo laikas: 90 dienų...
...Iš naujo atraskite tradiciją su mūsų aukštos kokybės sūdyta menkė, puikiai tinkanti tokioms ikoniškoms receptams kaip bacalhau. Jos tvirta ir skani mėsa yra tikras malonumas autentiškų skonių mėgėjams.
...FIXE-GANT
Fixe-gant STN 100% poliuretanas yra sistema, leidžianti pritaikyti pirštinę tinkamo dydžio, kad būtų užtikrintas didesnis komfortas.
Vidutinio dydžio, parduodami po 100 vnt., maisto kontaktui.
Vidutinio dydžio
Funkcijos: Kepimas, Pakuotė, Įspaudimas, Aprengimas
Profesijos: Skerdyklos – Mėsinės, Rūkytos mėsos – Sūdytamėsa
Spalvos: Balta, Mėlyna, Geltona, Raudona, Žalia...
Produktų šeima, sukurta gryniausioje kalnų mėsos gaminimo tradicijoje. Pagaminta iš geriausių mėsos gabalų, mūsų „Grande Tradition“ asortimentas yra Batistou meistriškumo esmė.
KULŠYS
Mūsų kulšys yra išskirtinai iš griežtai atrinktų prancūzų kiaulių ir įkvėptos apvalios pjaustymo, vadinamos „Parma“. Vidutiniškai sūdyti ir rankomis įtrinti sausu druska, jie lėtai džiovinami, laikantis tradicinio ...
VIF programinė įranga skirta visiems maisto pramonės sektoriams: kepyklos-konditerijos, pieno produktai, paruošti patiekalai, jūros gėrybės, mėsos gaminiai, sūdytamėsa, paukštiena, vaisiai ir daržovės, prekyba, mėsos apdorojimas.
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.