...Haricots lingots, kilmė Prancūzija, virtas padažas (pagamintas iš kiaulienos, prieskonių, daržovių, česnako, pomidorų), druska, pipirai.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Juos galima pridėti prie kasuoleto arba tiesiog patiekti su mėsa.
Išbandykite juos supilti į kepto vištienos patiekalą gaminimo pabaigoje.
Virtos pupelės: labai paprastas, bet toks skanus receptas!
...Aukštos kokybės ekologiški kietųjų kviečių smulkiai malti miltai ir ekologiški Espelette pipirai AOP (2,5%).
Allergenai: Sudėtyje yra GLUTENO, gali būti pėdsakų kiaušinių ir sojos.
Kaip virti:
Įdėkite į verdantį vandenį 4–6 minutes.
Vidutinė maistinė vertė 100g:
ENERGIJA - 1526kj / 360kcal
BALTYMAI - 13g
ANGLIAVANDENIAI - 71g, iš jų cukrūs 1,4g
RIEBALAI - 1,8g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,3g
SKAIDULOS - 4,4g
DRUSKA - 0,01g
Ean13:3701511702380
Nuoroda:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
...Petražolės*, Juodieji pipirai*. (*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės).
Vidutinė maistinė vertė 100 g: Energija 373,5 kcal/1530,8 kJ - Riebalai 11 g - iš jų sočiųjų 1,6 g - Angliavandeniai 42,4 g - iš jų cukrūs 4,9 g - Maisto skaidulos 17,4 g - Baltymai 18,5 g - Druska 1,4 g
Naudojimas: Pridėti vandens pagal nurodytas proporcijas.
Pakuotė: 5 kg maišas - 25 kg maišas - Individuali pakuotė pagal užsakymą BigBag.
Sertifikavimas: ES ekologinė žemdirbystė.
Minimalus galiojimo laikotarpis garantuojamas gavus produktą: 4 mėnesiai.
...Atraskite galingą artišoko skonį, derinantį su žaliųjų alyvuogių saldumu, šiame kremuose, pagamintame su alyvuogių aliejumi, skirtame gaiviam ir lengvam užkandžiui.
Skanauti šaltą kaip užkandį ant skrudintos duonos.
Galiojimo laikas be atidarymo: 3 metai
Svoris: 90 gr
Ingredientai: artišokai 73,8%, žaliosios alyvuogės 15,4%, alyvuogių aliejus 7,9%, druska 2,0%, pipirai 1,0%
Toupine ir Cabesselle yra šeimos verslas ir amatininkų įmonė, esanti šalia Avinjono Provanso regione. Šios delikatesų prekės ženklas kviečia atrasti šios gražios regiono skonį.
Svoris:90 gr...
...Indeliai, kurie gali būti naudojami įvairiems jūsų prieskoniams, tokiems kaip pipirai, druska, prieskoniai, žolelės. Dėl savo dangtelio, jūsų prieskoniai bus apsaugoti nuo drėgmės ir dulkių.
Su šiais indeliais suteiksite savo virtuvei šiuolaikišką ir elegantišką išvaizdą.
Svoris: 1.000 g
Išmatavimai: 29 × 20 × 20 cm
Spalva: Balta, Žalia, Juoda, 3 Spalvos
Medinis pagrindas: Ilgis 29cm x Plotis 10,5cm
Indelis: 9cm x 8,7cm...
...Ši mašina skirta svėrimui, serijiniam pakavimui ir mažų dozių (pagaliukų) užpildymui laisvai tekantiems produktams, tokiems kaip druska, cukrus, pipirai, malta kava, padažas ir kt.
Charakteristikos
Užpildymo kiekis: 1–100 gr (ml)
Išėjimo talpa: 1800–7200 vienetų/val.
Pakelio dydžiai: 20–200 x 17–40 mm (ilgis x plotis)...
...Mūsų stalo įrankių kolekcijos, atskiros dalys ir serviravimo elementai, yra pritaikytos stalo aksesuarams.
Sviestinė, užtepiamoji, servetėlės žiedas, peilio laikiklis, druska ir pipirai, kiaušinio laikiklis... formų dalys: ikrų dubuo, taurės, dangtis, padėklas...
Individualus dizainas, personalizavimas.
Bronza ir/arba sidabrinis žalvaris ir/arba auksu padengtas.
Gamyba pagal užsakymą
Personalizavimas pagal pageidavimą
Pagaminta Prancūzijoje...
...Čederio padažas yra didelis klasika. Jo įprasta receptūra remiasi Čederio sūriu, kuris dažniausiai naudojamas tarkuotas dėl patogumo, grietinėle ir, pasirinktinai, šiek tiek pieno. Jo paruošimas yra panašus į mėlynųjų sūrių arba rokforų padažus. Pirmiausia pašildoma grietinėlė ir pienas, tada įmaišomas sūris, maišant šaukštu. Čederio padažo pagardas taip pat labai paprastas: druska ir pipirai...
...Morkos*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizuotas karvės pienas) (14%), druska, pieno rūgšties bakterijos ir brandinimo kultūros), saulėgrąžų aliejus*, svogūnai*, druska, ryžių miltai*, obuolių actas*, juodieji pipirai*
*Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas
Naudojimo rekomendacijos
Puikiai tinka tepti ant šviežio duonos, kaip priedas prie daržovių lazdelės ar grissini. Taip pat...
...Aukštos kokybės užkandis, pagamintas su Espelette paprika ir kitais prieskoniais.
Aukštos kokybės užkandžių temoje siūlome juodojo česnako kiaulienos terriną. Receptas atspindi didelį meistriškumą ir subtiliai derina juodojo česnako, Espelette paprikos ir pipirų aromatus.
Užsisakykite internetu, pristatymas per 48 valandas.
Ingredientai: liesa kiauliena*, kiaulienos kepenys, kiaulienos riebalai*, prancūziškas juodasis česnakas*, jūros druska, pipirai*, Espelette paprika*, Provanso žolelės*
* 100% ekologiški ingredientai
Kiekis: 90g
Laikymas: Laikyti šaldytuve po atidarymo...
...Pâté su anties foie gras 20 %
Pâté savaitgaliui, 175 g stiklainyje, 20 % anties foie gras. Pagaminta Périgordo ESAT (įstaiga, padedanti reintegruoti neįgaliuosius į darbo rinką). Ingredientai: riebus ir liesas kiaulienos kepenys iš Pietvakarių IGP, foie gras 20 %, druska, pipirai. Taip pat turime tokiu pačiu formatu:
- Basquiečių pâté su Espelette pipirais,
- Kaimo pâté su floc de Gascogne...
...Pipirų tyrė, pasižyminti glotnia tekstūra, kaip mes ją siūlome, tampa reta, nes reikalauja kruopštaus paruošimo, kad būtų pašalinti daugybė sėklų.
Ir vis dėlto, kokia tai delikatesas aštrių skonių mėgėjams!
Tai tradicinis amatininkų gaminys, sukurtas išskirtinai Seneafood.
Pipirų tyrė ekstra stipri, 100% natūrali, be dažiklių ar konservantų, atitinkanti galiojančius reglamentus.
Ingredientai: Švieži pipirai 97%, aliejus 1%, actas 1%, druska 1%
Dominantė: labai aštrus
Tekstūra: Glotni, be sėklų
Ragavimo patarimas: Patiekiama su sūriomis patiekalais.
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas.
Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku.
Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
... Espelette pipirų fleur de sel, alyvuogių aliejumi su Espelette pipirais, taip pat Espelette pipirų kremu ir želė. Mūsų pipirai skinami nuo rugpjūčio iki gruodžio, po to jie yra valomi, džiovinami, rūšiuojami ir kalibruojami, viskas atliekama visiškai rankiniu būdu. Auginami laukuose, jie nepatiria jokių fitosanitarinių apdorojimų, laikantis griežtų reikalavimų. Į mūsų produktus nepridedame jokių...
Maža TPE, esanti Fontanes, Prancūzijos pietvakariuose, mes gaminame mėsos produktus, pagamintus iš ančių ir kiaulių iš pietvakarių, esame foie gras konservai, kuriuos valdo meistras Michel Monteil. Dirbame su aukštos kokybės produktais (geriausi raudonos etiketės kiaulienos gabalai, juodieji trumai iš Périgord, Sichuan pipirai, Guérande druska, taip pat AOP ir AOC produktai sūriui ir Cahors vynui...
HEGIAN yra įmonė, specializuojanti AOP Espelette pipirų gamyboje.
Espelette pipiras yra vienintelė prancūziška prieskoninė medžiaga, turinti AOC-AOP ženklą.
HEGIAN produktų asortimentą sudaro AOP pipirai, AOP pipirų virvės, pipirų tyrė, pipirų želė, rankų darbo pipirų garstyčios, pipirų jūros druska, pipirų pasta, taip pat rinkinys su buteliu pipirų aliejaus ir penkiais prieskoniais (milteliai, garstyčios, jūros druska, tyrė ir želė).
...SUCOSA specializuojasi cukraus iš runkelių ir canne spausdinime, pakavime ir platinime dozėmis (maišeliai, lazdelės ir įvairūs kiti formatai), taip pat kitų miltelių produktų (druska, pipirai) ir individualizuotų gaivinančių servetėlių gamyboje. Mes turime 6'000'000 vienetų mėnesinę gamybos pajėgumą kiekvienam formatui.
Nuo 1998 metų GAEC SEGIDA specializuojasi AOP Espelette pipirų gamyboje ir prekyboje.
Nuo sėklos iki galutinio produkto, įmonė valdo gamybą, stengdamasi atitikti savo klientų kokybės standartus.
Įmonė siūlo šiuos produktus: AOP Espelette pipirų milteliai, švieži AOP Espelette pipirų vainikai, sausi AOP Espelette pipirų vainikai, AOP Espelette pipirų tyrė, AOP Espelette pipirų želė ir druska su AOP Espelette pipirais.