...Kietųjųkviečių semolina, laisvai laikomų vištų kiaušiniai
Ši makaronų rūšis virs 9 minutes ir yra storesni makaronai.
Ji ypač gerai laikys jūsų padažus.
...„Orecchiette buononaturale“ yra gaminamos pusiau amatininkiniu būdu, naudojant bronzinius ekstruderius, su paprastumu ir aistra, derlingoje Irpinijos provincijoje, pietų Italijoje. Tešla, sudaryta iš kietųjųkviečiųsemolinos ir vandens, yra sukurta taip, kad geriausiai atlaikytų virimą.
Mūsų džiovinti makaronai vidutiniškai džiovinami 30 valandų esant maksimaliai 50 laipsnių Celsijaus...
...Kalbant apie makaronus, mums prireiktų valandų. Tai mano prosenelis supažindino mūsų šeimą su kilniu makaronų gamybos amatu Palenos malūne, naudodamas Aventino upės vandenis. Tada atėjo karas... Vėliau mano senelis, Italijos atkūrimo laikotarpiu, skyrėsi šiam auksui, pagamintam iš kietųjųkviečiųsemolinos, vandens ir kantrybės. Nieko daugiau. O aš norėčiau tęsti šią giminę, su Di Cecco aistra...
...Ekologiškos kietųjųkviečiųsemolinos miltai, ekologiškas kakava (2%), kiaušiniai, vanduo.
Kaip virti:
Supilkite į verdantį vandenį 4–6 minutes.
Trys „1“ taisyklė:
1 litras vandens, 10 gramų druskos, 100 gramų makaronų
Nepamirškite atsidėti šaukštą virimo vandens galutiniam akcentui.
Energijos vertė 100g:
Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal
Riebalai - Fats
Sočiųjų riebalų rūgštys - Saturated fatty acids
1,67 g
0,58 g
Angliavandeniai - Carbohydrates
Cukrus - Sugars
67,82 g
1,21 g
Baltymai - Protein 11,61 g Druska - Salt
0 g
Ean13:3701511702328
Nuoroda:TagliattelleChocolatBioItalie1...
... makaronus. Didžioji dalis pasaulyje gaminamų makaronų yra gaminami iš kietųjųkviečiųsemolinos ir vandens, tačiau VALFLEURI Alsacijos makaronai yra pagaminti tik iš kietųjųkviečiųsemolinos ir šviežių kiaušinių, kas juos daro unikalius ir suteikia jiems savitų savybių. Kokybė ir turtinga šviežių kiaušinių sudėtis daro VALFLEURI Alsacijos makaronus aukščiausios klasės produktu, vertinamu gurmanų.