Tunisas, Tunisie
...Kuskusas gaunamas sumaišant baltą kietųjų kviečių semolą ir vandenį, kuris gali būti smulkus, vidutinis arba stambus. Produktas yra garinamas ir džiovinamas; naudojamos semolos yra griežtai atrenkamos pagal jų technines ir kokybines savybes. Makaronai. Modelis: Plastikinė maišas 25 kg...
Italija, Orbassano
...Tonnarelli yra makaronų tipas, kilęs iš Lacio, labai panašus į savo abruziečių giminaitį, Chitarrucci. Tačiau jis skiriasi keliais svarbiais aspektais: turi apvalią formą, yra šiek tiek šiurkštesnis konsistencijoje ir tradiciškai gaminamas tik iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Jo paprastas ir kaimiškas skonis puikiai tinka klasikiniam romėniškam 'cacio e pepe' arba yra idealus veganiškoms receptoms, nes jame nėra kiaušinių.
Tunisas, Tunis
...Mūsų ekologiškos kietųjų kviečių semolinos lazanjos leis jums paruošti skanų ir originalų patiekalą. KATEGORIJOS:Maisto pramonė Makaronai Specialūs makaronai Prieinamas svoris:500 g Gaminimas:tiesiogiai orkaitėje Svoris per kartoną:6 kg Energijos vertė:350 kcal Baltymai:> 10,5 g Angliavandeniai:< 75 g Riebalai:< 2,5 g Drėgmė:< 13 % Pelenų kiekis:< 1,1 %...
Italija, Catania
...Pasta, pagaminta iš aukštos kokybės Russello kietųjų kviečių, auginamų Sicilijoje, bronziniu būdu ištrauktų ir lėtai džiovintų. Pakuotė 500 gramų.
Prancūzija, Paris
...„Orecchiette buononaturale“ yra gaminamos pusiau amatininkiniu būdu, naudojant bronzinius ekstruderius, su paprastumu ir aistra, derlingoje Irpinijos provincijoje, pietų Italijoje. Tešla, sudaryta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens, yra sukurta taip, kad geriausiai atlaikytų virimą. Mūsų džiovinti makaronai vidutiniškai džiovinami 30 valandų esant maksimaliai 50 laipsnių Celsijaus...
Italija, Messina
...Tai ne paprasta pistacijų makaronų rūšis, o tradicija, gimusi iš Sicilijos kietųjų kviečių ir palankių aplinkos sąlygų. Natūralus, lėtas džiovinimas suteikia jiems neprilygstamą skonį ir aromatą. Amatininkų gamyba užtikrina autentiškumą, bronzinis formavimas garantuoja puikų virimo laikymą ir „sulaikymą“ padažuose. Tik Sicilijos kviečiai ir aukštos kokybės pistacijos, kad gautume unikalų ir atpažįstamą skonį, visada. Įvairūs formatai: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie yra trumpų makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Dėl savo pailgos ir siaurėjančios formos jie puikiai tinka paprastiems ir skaniems patiekalams patiekti.
...Kalbant apie makaronus, mums prireiktų valandų. Tai mano prosenelis supažindino mūsų šeimą su kilniu makaronų gamybos amatu Palenos malūne, naudodamas Aventino upės vandenis. Tada atėjo karas... Vėliau mano senelis, Italijos atkūrimo laikotarpiu, skyrėsi šiam auksui, pagamintam iš kietųjų kviečių semolinos, vandens ir kantrybės. Nieko daugiau. O aš norėčiau tęsti šią giminę, su Di Cecco aistra...
Vokietija, Neumagen-Dhron
...Vynuogių sėklų makaronaikietųjų kviečių semolinos ir Vitis vynuogių sėklų miltų yra veganiškas natūralus produktas, tamsios spalvos ir sodraus, aštraus skonio. Galima įsigyti kaip spageti arba penne. Mūsų skanūs vynuogių sėklų makaronai gaminami iš kietųjų kviečių semolinos ir mūsų aukštos kokybės vynuogių sėklų miltų. Receptūroje galime pridėti tik nedidelį kiekį vynuogių sėklų miltų, kad...
Prancūzija, Paris
...Ekologiškos kietųjų kviečių semolinos miltai, ekologiškas kakava (2%), kiaušiniai, vanduo. Kaip virti: Supilkite į verdantį vandenį 4–6 minutes. Trys „1“ taisyklė: 1 litras vandens, 10 gramų druskos, 100 gramų makaronų Nepamirškite atsidėti šaukštą virimo vandens galutiniam akcentui. Energijos vertė 100g: Energia - Energija 1467 KJ/ 346 kcal Riebalai - Fats Sočiųjų riebalų rūgštys - Saturated fatty acids 1,67 g 0,58 g Angliavandeniai - Carbohydrates Cukrus - Sugars 67,82 g 1,21 g Baltymai - Protein 11,61 g Druska - Salt 0 g Ean13:3701511702328 Nuoroda:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Italija, Ceglie Messapica
...Šviežia kietųjų kviečių semolinos makaronai modifikuotoje atmosferoje.
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iš kietųjų kviečių: Tai makaronai, pagaminti iš grūdų semolinos, surinktos Volteros kalvose iš kooperatyvo ūkininkų. Gamyba vykdoma pagal tradicinius metodus, naudojant bronzines formas ir džiovinant žemoje temperatūroje. Tortelloni, Tortelloni Žalieji, Maremmani - rankų darbo švieži makaronai.
Austrija, Lebring
...Pagaminta iš 100% tikros ir grynos durum kviečių semolinos ir laisvai laikomų kiaušinių Prekės numeris: H-07 Svoris: 500 g...
Italija, Carmagnola
... komercinę sąjungą su tarptautine Webcor Group, o ši bendradarbiavimo dėka plečia komercines galimybes, žvelgdama į Afrikos ir Viduriniųjų Rytų rinkas. Gamyklos patalpose yra gamybos skyrius, kuris gamina įvairių tipų makaronus: kietųjų kviečių semolinos makaronus, makaronus, tricolori makaronus, tortelius, sausą įdarytą makaroną, rigatoni, spagetti, tagliatelle, kiaušinių makaronus, lasagnų...
Belgija, Bois-de-Villers
...Le Mil'pat yra rankų darbo šviežių makaronų dirbtuvės, gaminančios makaronus iš kietųjų kviečių semolinos: 27 skirtingi modeliai (linguine, maccheroni, pappardelle, reginette, 28-29 cm ilgio rigatoni, spaghetti, tagliatelle, conchiglie lisce, filea del calabrese, lumaconi, mezze rigatoni, orecchiette, penne rigate, pennette rigate, radiatori, mini reginette, rigatoni rigate, spirelli...
... naujos idėjos: tai yra mūsų gerovės maisto paslaptis. Mus išskiria ir apibūdina rinkoje FUNKCIONALI LINIJOS, speciali makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos, praturtintos Andų-Amazonės augalų ekstraktais, turinčiais vertingų maistinių savybių. Be to, pilno grūdo makaronai gaminami iš pilno grūdo kietųjų kviečių semolinos, kuri turi malimo diagramą, sukurtą bendradarbiaujant su...
Ispanija, Daroca-Zaragoza
Aukštos kokybės makaronai ir specialūs makaronai: kriauklės, spiralės, žvaigždutės, farfalle, ploni makaronai, vidutiniai makaronai, stori makaronai, fideua, galets, lietaus raidės, dryžuoti makaronai, stebuklas, sėklos, pistonas, plunksna, spageti, tagliatelle, ryklys. Pagaminti iš kietųjų kviečių semolinos, su daržovėmis, su kiaušiniu, pilno grūdo, su špinatais, ekologiški, su sepijos rašalu. Taip pat lasagne, kanelloni, džiūvėsiai ir miltai. Gaminame dideliam vartojimui, maisto paslaugoms, viešbučių sektoriui.
Prancūzija, Wittenheim
... makaronus. Didžioji dalis pasaulyje gaminamų makaronų yra gaminami iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens, tačiau VALFLEURI Alsacijos makaronai yra pagaminti tik iš kietųjų kviečių semolinos ir šviežių kiaušinių, kas juos daro unikalius ir suteikia jiems savitų savybių. Kokybė ir turtinga šviežių kiaušinių sudėtis daro VALFLEURI Alsacijos makaronus aukščiausios klasės produktu, vertinamu gurmanų.
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjų kviečių semolinos makaronai iš Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinos makaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
Ispanija, Madrid
...gaminami Ispanijoje. Mūsų makaronai gaminami tik iš kietųjų kviečių semolinos (Triticum Durum). Laboratorija, nes nuolat tobulėjame ir kuriame naujas kombinacijas, taip pat teisingą proporciją kiekviename mūsų produkte.
Italija, Saviano
Mūsų įmonė gamina kietųjų kviečių semolinos makaronus tradiciniu būdu, tačiau naudojant moderniausią įrangą, visiškai rankiniu būdu apdorojant, pavyzdžiui, lėtai ir ilgai džiovinant (apie 3-4 dienas) labai žemoje temperatūroje (40°-45°). Formos yra išskirtinai bronzinės, suteikiančios unikalią poringumą. Viskas tai, kartu su mūsų specialia semolinos atranka ir mūsų meistro makaronų gamintojo išmintimi, sukuria unikalų produktą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play