Italija, Orbassano
...Tonnarelli yra makaronų tipas, kilęs iš Lacio, labai panašus į savo abruziečių giminaitį, Chitarrucci. Tačiau jis skiriasi keliais svarbiais aspektais: turi apvalią formą, yra šiek tiek šiurkštesnis konsistencijoje ir tradiciškai gaminamas tik iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Jo paprastas ir kaimiškas skonis puikiai tinka klasikiniam romėniškam 'cacio e pepe' arba yra idealus veganiškoms receptoms, nes jame nėra kiaušinių.
Italija, Catania
...Pasta, pagaminta iš aukštos kokybės Russello kietųjų kviečių, auginamų Sicilijoje, bronziniu būdu ištrauktų ir lėtai džiovintų. Pakuotė 500 gramų.
Italija, Messina
...Tai ne paprasta pistacijų makaronų rūšis, o tradicija, gimusi iš Sicilijos kietųjų kviečių ir palankių aplinkos sąlygų. Natūralus, lėtas džiovinimas suteikia jiems neprilygstamą skonį ir aromatą. Amatininkų gamyba užtikrina autentiškumą, bronzinis formavimas garantuoja puikų virimo laikymą ir „sulaikymą“ padažuose. Tik Sicilijos kviečiai ir aukštos kokybės pistacijos, kad gautume unikalų ir atpažįstamą skonį, visada. Įvairūs formatai: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Italija, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie yra trumpų makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Dėl savo pailgos ir siaurėjančios formos jie puikiai tinka paprastiems ir skaniems patiekalams patiekti.
Italija, Ceglie Messapica
...Šviežia kietųjų kviečių semolinos makaronai modifikuotoje atmosferoje.
Italija, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iš kietųjų kviečių: Tai makaronai, pagaminti iš grūdų semolinos, surinktos Volteros kalvose iš kooperatyvo ūkininkų. Gamyba vykdoma pagal tradicinius metodus, naudojant bronzines formas ir džiovinant žemoje temperatūroje. Tortelloni, Tortelloni Žalieji, Maremmani - rankų darbo švieži makaronai.
Italija, Carmagnola
... komercinę sąjungą su tarptautine Webcor Group, o ši bendradarbiavimo dėka plečia komercines galimybes, žvelgdama į Afrikos ir Viduriniųjų Rytų rinkas. Gamyklos patalpose yra gamybos skyrius, kuris gamina įvairių tipų makaronus: kietųjų kviečių semolinos makaronus, makaronus, tricolori makaronus, tortelius, sausą įdarytą makaroną, rigatoni, spagetti, tagliatelle, kiaušinių makaronus, lasagnų...
... naujos idėjos: tai yra mūsų gerovės maisto paslaptis. Mus išskiria ir apibūdina rinkoje FUNKCIONALI LINIJOS, speciali makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos, praturtintos Andų-Amazonės augalų ekstraktais, turinčiais vertingų maistinių savybių. Be to, pilno grūdo makaronai gaminami iš pilno grūdo kietųjų kviečių semolinos, kuri turi malimo diagramą, sukurtą bendradarbiaujant su...
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjų kviečių semolinos makaronai iš Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinos makaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
Italija, Saviano
Mūsų įmonė gamina kietųjų kviečių semolinos makaronus tradiciniu būdu, tačiau naudojant moderniausią įrangą, visiškai rankiniu būdu apdorojant, pavyzdžiui, lėtai ir ilgai džiovinant (apie 3-4 dienas) labai žemoje temperatūroje (40°-45°). Formos yra išskirtinai bronzinės, suteikiančios unikalią poringumą. Viskas tai, kartu su mūsų specialia semolinos atranka ir mūsų meistro makaronų gamintojo išmintimi, sukuria unikalų produktą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play