...Trofie yra trumpų makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjųkviečiųsemolinos ir vandens. Dėl savo pailgos ir siaurėjančios formos jie puikiai tinka paprastiems ir skaniems patiekalams patiekti.
...Tai ne paprasta pistacijų makaronų rūšis, o tradicija, gimusi iš Sicilijos kietųjųkviečių ir palankių aplinkos sąlygų. Natūralus, lėtas džiovinimas suteikia jiems neprilygstamą skonį ir aromatą. Amatininkų gamyba užtikrina autentiškumą, bronzinis formavimas garantuoja puikų virimo laikymą ir „sulaikymą“ padažuose. Tik Sicilijos kviečiai ir aukštos kokybės pistacijos, kad gautume unikalų ir atpažįstamą skonį, visada. Įvairūs formatai: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne iš kietųjųkviečių:
Tai makaronai, pagaminti iš grūdų semolinos, surinktos Volteros kalvose iš kooperatyvo ūkininkų.
Gamyba vykdoma pagal tradicinius metodus, naudojant bronzines formas ir džiovinant žemoje temperatūroje.
Tortelloni, Tortelloni Žalieji, Maremmani - rankų darbo švieži makaronai.
... komercinę sąjungą su tarptautine Webcor Group, o ši bendradarbiavimo dėka plečia komercines galimybes, žvelgdama į Afrikos ir Viduriniųjų Rytų rinkas. Gamyklos patalpose yra gamybos skyrius, kuris gamina įvairių tipų makaronus: kietųjųkviečiųsemolinos makaronus, makaronus, tricolori makaronus, tortelius, sausą įdarytą makaroną, rigatoni, spagetti, tagliatelle, kiaušinių makaronus, lasagnų...
... naujos idėjos: tai yra mūsų gerovės maisto paslaptis. Mus išskiria ir apibūdina rinkoje FUNKCIONALI LINIJOS, speciali makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjųkviečiųsemolinos, praturtintos Andų-Amazonės augalų ekstraktais, turinčiais vertingų maistinių savybių. Be to, pilno grūdo makaronai gaminami iš pilno grūdo kietųjųkviečiųsemolinos, kuri turi malimo diagramą, sukurtą bendradarbiaujant su...
Pasta Riscossa nuo 1902 metų. Aukštos kokybės kietųjųkviečiųsemolinosmakaronai iš Italijos ir užsienio su minimaliu 12,5% baltymų kiekiu. Pastificio Riscossa siūlo daugiau nei dešimt prekių kategorijų: Sausi semolinosmakaronai, Specialūs regioniniai makaronai, Pusiau švieži ir rankų darbo makaronai, Kiaušinių makaronai, Gourmet makaronai, gaminti bronziniais formeliais, Raudonoji linija, Padažai, Aliejus ir Actas, Sausainiai, Miltai ir Semolinos, Ryžiai, Bulvių gnocchi. 120 formatų. 250 platintojų 80 šalių.
Mūsų įmonė gamina kietųjųkviečiųsemolinos makaronus tradiciniu būdu, tačiau naudojant moderniausią įrangą, visiškai rankiniu būdu apdorojant, pavyzdžiui, lėtai ir ilgai džiovinant (apie 3-4 dienas) labai žemoje temperatūroje (40°-45°). Formos yra išskirtinai bronzinės, suteikiančios unikalią poringumą. Viskas tai, kartu su mūsų specialia semolinos atranka ir mūsų meistro makaronų gamintojo išmintimi, sukuria unikalų produktą.