Prancūzija, Brignais
...Skani karšto šokolado milteliai su juodojo šokolado gabaliukais (kakava: 88% min.) su kokosų cukrumi. Intensyvus šokolado skonis. Kakavos pupelių kilmė: Dominikos Respublika Naudojimo instrukcijos Užvirinkite pieną arba augalinį gėrimą puode ir į kiekvieną norimą puodelį įberkite 2–3 arbatinius šaukštelius SoChoco miltelių. Maišykite kelias sekundes, kol gausite savo karštą šokoladą...
Prancūzija, Rouen
...K2 Garden siūlo aukščiausios kokybės natūralius kakavos pupeles, gabenamas iš Tanzanijos. Kakava savo populiarumą ir paklausą dėkoja 100% natūraliai sudėčiai, turinčiai daug antioksidantų, vitaminų ir tonizuojančių savybių. Turtingas aromatas su natūraliais šokolado akcentais, subalansuotas švelniu natūraliu vaisių rūgštumu. Turtingas šokoladas, švelnus ir švarus skonis. Mūsų aukštos kokybės kakava naudojama aukščiausios kokybės konditerijos gaminių ir pusgaminių gamyboje.
...Kakavos sviestas Criollo BIO iš Comptoir des Épices gaminamas iš biologinių kakavos Criollo pupelių, kurios yra itin vertinamos dėl savo turtingo skonio ir subtilių aromatų. Kakavos Criollo pupelės yra kruopščiai atrenkamos ir apdorojamos pagal amatininkų metodus, siekiant išsaugoti jų natūralias savybes. Charakteristikos ir nauda: - Tekstūra: Kakavos sviestas Criollo BIO turi švelnią ir tirpstančią tekstūrą, todėl jį lengva įtraukti į jūsų receptus. - Aromatas ir skonis: Jis skleidžia gardų kakavos kvapą ir siūlo intensyvų bei subtilų skonį. Kultūra: Biologinė Kilmės šalis: Madagaskaras...
Prancūzija, Charbonnières-Les-Bains
...The Nutty Farmer juos parveža į Belgiją ir, po kelių eksperimentų su šiek tiek magijos, gimsta 6 unikalūs skoniai. 100 % Fairtrade riešutai yra gaminami didžiausiu pagarba mažoms ūkininkų šeimoms ir Burkina Faso gamtai. Kiekvienas skonis atspindi Afrikos laukinį gyvūną.
Prancūzija, Arengosse
...Ingredientai: Neapdorotas runkelių cukrus, natūralus mėtų aromatas, kakavos milteliai. Naudojimas: Puikiai tinka saldinti karštus gėrimus, pabarstyti ant desertų arba įtraukti į kepimo receptus, kad suteiktumėte šokolado ir gaivumo akcentą. Nuoroda:SUCRE00040B...
Prancūzija, Camphin En Carembault
...Su skaniu arbatos ir kavos mišiniu, Café Frappé nėra arbata, kuri skonis kaip kava, nei kava, kuri skonis kaip arbata. Tai tikra skonio meistrystė ir nepamirštama patirtis. Tobulas kompromisas - derinys, kuris sujungia geriausia iš abiejų pasaulių, nesukeliant jokios pusės neapdairiai. Susispauskite prie savo mėgstamos knygos arba, tingi dieną, pasinerkite į šimtus galimybių. Stilius:60g pakuotė Užpilimo trukmė:3 min Užpilimo temperatūra:80°C/175°F Gerti:Tik karštą...
Prancūzija, Montelimar
...Gurmanas! Tai mažai pasakyta. Atraskite mūsų šokoladinį nugatą su apelsinų žievele. Visa kakavos ir apelsino skonis, suminkštintas medumi ir migdolais. Nuoroda: 223251 SVORIS (KG): 0.2 Pakuotė: 18 PVM: 20.0%...
Prancūzija, Bordeaux
...{"Dégustation":"Granato spalvos, gili, plytų atspalvių. Išraiškingas aromatas, kompotinių vaisių, juodųjų ir raudonųjų vaisių, vanilės, kakavos ir skrudinto kavos kvapai. Sudėtingas, dosnus, platus skonis, prieskonių, kavos, mokos natų, aksominio tanino, struktūruotas kūnas, ilgas išliekančio skonio pojūtis.","Commentaire":"Šios vyninės istorija, siekianti 19-ąjį amžių, prasideda 1985 metais, kai...
... fermentavimas 3 savaites Malolaktinė fermentacija talpose Brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių VYNIŲ VEISLĖS 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot APRAŠYMAS Su aiškiai granato spalvos rūbu, Château Lalande raudonas vynas atskleidžia malonų raudonųjų vaisių ir kakavos aromatą, su skrudintos medienos užuominomis. Skonis prasideda nuo glotnaus ir apvalaus atakos, pereinant į vaisinius tonus su subtiliai suminkštintais taninais. Didingas vynas iš Saint-Julien.
Prancūzija, Issou
... turtingi vitamino A, geras kalio ir skaidulų šaltinis, ir suteikia keturis gramus baltymų 100 gramų. Ingredientai Žirnių ir ryžių baltymai Kakavos milteliai Kakavos aromatas Sukralozė Vitaminas B12 Norint numesti svorio: naudokite ją kaip valgymo pakaitalą arba kaip užkandį.
Prancūzija, La Ciotat
Prancūzija, Orléans
... skatina svorio metimo procesą pagal dvi pagrindines taisykles: - Pateikti organizmui reikiamą baltymų kiekį raumenų masės išlaikymui. - Priversti organizmą, sumažinus kalorijų kiekį, pasisemti papildomos energijos iš riebalų masės. INGRIDIENTAI: Pieno baltymai (emulsiklis: lecitinas), liesi kakavos milteliai (20%), nugriebto pieno milteliai, aromatas, druska, tirštiklis: ksantano guma, saldiklis: sukralozė. Svoris: 240 g Kiekis / Talpa: 7 maišeliai po 25 g.
Prancūzija, Angerville
... vandenį, maistinį raudonųjų vaisių aromatą, natūralius maistinius raudonųjų vaisių aromatus, raudonųjų vaisių maistinius aromatus, natūralų raudonųjų vaisių aromatą, raudonųjų vaisių ir uogų aromatus, natūralų mėlynių aromatą, natūralų raudonųjų vaisių aromatą, natūralų bananų aromatą, natūralų kakavos aromatą, natūralų vanilės aromatą, natūralų vyšnių aromatą, natūralų braškių aromatą, natūralų aromatą.
Prancūzija, Carpentras
...Naujas produktas 2016! Tamsus šokoladas su kakavos pupelėmis iš Ekvadoro, be pridėto kakavos sviesto. Galingas skonis su vaisiniais arba gėlių aromatais! INGRIDIENTAI: 0 GALI TURĖTI PĖDSAKŲ RIEŠUTŲ, GLITIMO IR PIENŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, tarp 15 ir 18°C.
Prancūzija, Olivet
...*, saulėgrąžų lecitinas, natūralūs vanilės ekstraktai*), nerafinuotas cukrus iš cukranendrių*, druska. *Ingredientai iš ekologinės žemdirbystės Svoris: 375g Skonis: šokoladas-lazdyno riešutas Gamyba: Prancūzija...
Prancūzija, Jarnac
... yra tobulas momentas, kad šios gyvosios vandens išvystytų visą savo turtingumą ir aukštą aromatinį stilių. Pirmieji riešutų, džiovintų abrikosų ir figų natų yra sekami kakavos, medaus ir švelnių prieskonių, baltųjų pipirų ir kalendros aromatais, o galiausiai pasibaigia subtiliais odos ir cigarų dėžutės natomis. Delikatus skonis baigiasi apelsinų konfituotų ir meduolių skoniais, o pabaiga yra šilkinė, išskirtinė ir ilga. APDOVANOJIMAI AUKSO MEDALIS Tarptautinė vyno ir spiritinių gėrimų konkurencija 2012 SIDABRO MEDALIS San Francisco pasaulinė spiritinių gėrimų konkurencija 2012...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... skonis. Taip pat galima pajusti lengvus taninus, suteikiančius visumai malonią struktūrą. Leiskite sau nustebti šiuo originaliu Château Bouscassé vynu, nesigailėsite! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: 100% Pinot noir AOC: Vynas iš Prancūzijos Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2031 metų Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Poitiers
...Burnoje išlieka subtilus ir sudėtingas skonis su gražiu vaisių aspektu, kurį papildo medaus, kakavos ir šiek tiek medienos natų.
Prancūzija, Malataverne
...tamsus šokoladas (min. 55% kakavos) ingredientai kakavos masė, cukrus, čili 3%, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės skonis. Gali būti riešutų pėdsakų.
Prancūzija, Cénac
...Vynuogės skinamos rankomis, fermentacija vyksta tradiciškai, kontroliuojant temperatūrą, o vynas kas rytą ir vakarą per visą fermentacijos laikotarpį yra permaišomas. Vėliau šis vynas brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių. Nosinė Sudėtinga. Pirmiausia jaučiami švieži vaisiai, vėliau išryškėja aviečių ir kakavos natų. Skonis Struktūruotas ir sudėtingas, taninai yra švelnūs ir...
Prancūzija, Saint Cannat
... Gassac, kuris yra Aniane terroiro reputacijos šaltinis Languedoc regione. VYNO VEISLĖS Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % DEGUSTACIJOS PASTABOS Finas ir subtilus aromatas, prinokusių raudonųjų vaisių kvapai, ypač išsiskiriantis vyšnių aromatas. Skonyje ryškūs kakavos tonai su sudėtingu tabako aromato finišu. Burna pasižymi savo turtingumu, subtiliais ir šilkiniais taninais; labai geras balansas ir ypač ilgalaikis skonis.
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Tamsusis šokoladas su avietėmis. Šiek tiek rūgštus skonis, dėka gausybės aviečių iš mūsų Limuzino plokštelių. Tamsusis šokoladas 63 % (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė iš Burbono pupelių), džiovintos avietės 17 %. 100 g, tinkamumo vartoti terminas 1 metai.
Prancūzija, Nice
... jokio psichotropinio poveikio! Kaip vartoti Bloom&Cie šokoladą? Atidarykite Bloom&Cie CBD šokolado tabletę Valgykite 1 arba 2 kvadratėlius (arba daugiau?) Nepamirškite po vartojimo šokoladą laikyti jo dėžutėje Laikyti Bloom&Cie CBD šokoladą ne ilgiau kaip 2 mėnesius po atidarymo Ingredientai: Tamsus šokoladas (kakavos pasta*, cukrus iš kanų*, kakavos sviestas*), migdolai, lazdyno riešutai, pekano riešutai, pistacijos, spanguolės, džiovintos figos, MCT kokosų aliejus, CBD (kanabidiolio ekstraktas iš kanapių), terpenai ir daug meilės! Skonis: Intensyvus šokoladas 71% kakavos CBD: 10mg per kvadratėlį...
Prancūzija, Montenay
...Kakaos medis auga tropiniuose kraštuose, kur gausu lietaus ir saulės. Jis gali užaugti iki 15 metrų aukščio natūralioje aplinkoje, o jo vaisius, kakava, talpina iki 55 kakavos pupelių, kurios bus naudojamos garsiosios šokolado miltelių gamybai. VIJAYA liesieji kakavos milteliai turi gilią rudai-raudoną spalvą, šarminį pH ir riebalų kiekį nuo 10 iki 12%. Jų labai stiprus skonis, kuris išlieka burnoje, ir aromatinės savybės, leis jums patirti sodrių skonių kelionę.
Prancūzija, Cleron
...Kinder Chocolate užkandžių juosta turi skanų pieno įdarą, padengtą plonu pieno šokolado sluoksniu. Skonis, kurį vaikai dievina, pateiktas vaikams pritaikytomis porcijomis! Daugiau pieno, mažiau kakavos Individualiai supakuota Be dirbtinių dažiklių ir konservantų 36x21g...
Prancūzija, Castelnaudary
...Pailsėkite po kokosų palmėmis su mūsų CBD infuzija „Tropinė Siesta“ ir jos egzotišku skoniu! Ši žolelių arbata nuves jus į tropikus su kokosų, vanilės, ananasų ir kitų skonių deriniu. Pasinerkite į tropinį rojų su mūsų išskirtine tropinių vaisių ir CBD infuzija, unikaliu sensoriniu kelionės patyrimu. Ingredientai: Žalioji arbata (65%), vanilė (1%), ananasas, mangai, papajos, kokosai, kakavos pupelės, migdolų aliejus, aromatas, sandalmedis, kanapių ekstraktas: 1000 mg kanabidiolio (CBD) (2%). Skonis: Saldus Svoris: 50 g...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei