... medinėmis natomis, puikiai tinkančiais prie raudonos mėsos ir troškinių. Baltieji vynai, lengvesni ir gaivesni, siūlo vaisinius ir gėlių skonius, kurie idealiai dera su jūros gėrybėmis, žuvimi ir lengvesniais patiekalais.
...KONKURSAS 2023 Sidabro Medalis
- Metai 2022
- Fėjų Miškas
Domenas yra Puy-Sainte-Réparade savivaldybėje, už 15 minučių nuo Aix-en-Provence, Provanso žemės centre, tarp Luberono ir Viduržemio jūros. Ant Provanso vynų kelio, šis žavingas ramybės prieglobstis išsiskiria laukinės gamtos apsuptyje, kalvų papėdėje, pušynuose ir ąžuolynuose, išmėtytuose šaltiniais.
„Tour Campanets“ magija
Įsikūręs...
...migdolo) kvapus. Skonyje ataka yra tanki ir siūlo puikų balansą, taip pat gaivų mineralumą.
PATEIKIMO SUDERINIMAI
Pateikti apie 13°C su daržovių terine, jūros gėrybių asortimentu, ant anyžių keptu raudonuoju žuvimi, vištiena su kario padažu arba sūrių asortimentu.
Regionas: Mâconnais
Veislė: Chardonnay – vidutiniškai 50 metų senumo vynmedžiai...
...ORIGINE
Vin Blanc sec
La Misaine Blanc Sec buvo specialiai atrinktas mūsų vyno specialistų, kad galėtumėte mėgautis subalansuotais, autentiškais ir skaniais vynais, idealiai tinkančiais kasdieniams patiekalams.
VINIFICATION
Tradiciškai inox talpose.
CÉPAGES
Airen
DÉGUSTATION
Graži šviesiai geltona spalva su žalsvais atspalviais.
Nosyje citrusinių vaisių aromatai.
Burnoje gyvybinga ir šiek tiek rūgšti.
ACCORDS METS & VINS
Rekomenduojama ragauti su jūros gėrybėmis, ant grotelių keptais žuvimis arba kreminiais sūriais.
Patiekti 9°C.
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
...Graži auksinė spalva.
Galingi egzotiniai aromatai: citrusiniai vaisiai (apelsinas), ličiai, mangai.
Harmoninga plėtra burnoje, daug tūrio, vėsi ir gėlių pabaiga.
Appelation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Spalva: Balta
Talpa: 0,75 L
Alkoholio kiekis: 15%
Klimatas: Viduržemio jūros
Vynuogių veislė: 100% baltosios muskatinės mažos vynuogės
Patiekimo temperatūra: Nuo 7°C iki 8°C...
...Vynas šviežias ir vaisinis, puikiai tinkantis aperityvui, taip pat yra idealus kompanionas jūros gėrybėms (moliuskams, austėms, vėžiagyviams...) ir žuvims su padažu (ešeriui ar lydekei, su baltojo sviesto padažu).
Domenas: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Regionas: VAL DE LOIRE
Spalva: Balta
Vynuogės: 100% Melon de Bourgogne
Auginimo būdas: Ekologiškas
Talpa: 75cl
Svoris: 1 kg
Charakteris: Sausas
Metai: 2019...
... vynininkystės istorijos puslapius su 12 hektarų, daugiausia išsidėsčiusių AOC Petit Chablis ir Chablis. Ūkis vystosi molio-kalkių dirvožemiuose ir šiuo metu pereina prie ekologinės žemdirbystės. Vyninimas vyksta tik nerūdijančio plieno talpose, o jų vynai pasižymi gražiu, tiesioginiu ir elegantišku vaisiškumu. Gražus ūkis, kurį verta stebėti!
Talpa: 75cl
Tipas: Baltas vynas
Veislė: 100% Chardonnay
AOC: Chablis
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2025 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...
ALCOOL: 12 % Vol
DOSAGE: Tipas, sausas
PACKAGING: 750 ml butelis
NOTES: Skaidrus vynas, pilnas saulės su žaliomis atspalviais. Lengvas citrininis skonis burnoje.
MATCH FOOD AND WINE: Puikiai dera su užkandžiais, žuvimi, jūros gėrybėmis ir kaip aperityvas su juodųjų serbentų likeru. Rekomenduojama vartoti esant 7–10 °C.
...Lengvai saldus (60 g cukraus litre), su vaisių ir gaivių natų... Švelniai rūgštus, puikiai tinka prieš arba kartu su geru jūros gėrybių padėklu. Geriausia gerti šaltą, be ledo, jei įmanoma.
SVORIS: 1,4 kg
BUTELIS: 75cl butelis
SKU: PECHEUR BLEU...
... citrinžolės, citrusinių vaisių žievelės ir aistros vaisių aromatu. Burnoje jis atskleidžia subtilią sunokusių vaisių struktūrą, palaikomą ryškios mineralumo.
Jo gaivumas daro jį idealiu pasirinkimu prie keptos žuvies, jūros gėrybių ar mišrių salotų.
...Brut Nature cuvée, skirta grynų pojūčių mėgėjams, yra autentiškumo etalonas. Aromatas atsiskleidžia, skonis yra tiesus, su daug rafinuotumo ir gaivumo. Šis šampanas puikiai dera su austėmis, jūros gėrybėmis ir išryškina japonų virtuvę.
...Vin Gallo-romain de la Narbonnaise ROUGE 75 cl Soit 21.12 €/l
Šis gallo-romėnų gėrimas yra medaus ir prieskonių vyno, datuojamo I amžiuje, interpretacija, kurio pavadinimas Mulsum iki šiol kelia abejonių dėl savo istorinių šaknų.
Šis medaus vynas, turintis Viduržemio jūros augalų esencijų, buvo gaminamas Narbonnaise provincijoje ir eksportuojamas po visą imperiją iš NARBO MARTIUS (Narbono) uosto į Romos (Ostijos) uostą.
Šis gėrimas gaminamas iš atrinktų vynų, pagamintų iš vynuogių veislių: Carignan, Grenaches ir Syrah, būdingos mūsų Corbières terroir kombinacijos.
...Šis vynas neša mūsų dvynukų, gimusių 1995 metais, vardus.
Didžiuojamės šiuo balto vyno, vyriško, išskirtinio, su puikiu vaisiškumu ir subtiliu aromatu. Jis yra Alsacijos vynų karalius. Puikiai tinka su žuvimi, jūros gėrybėmis, balta mėsa ir ypač su Alsacijos raugintais kopūstais.
Gamyba 5%
Veislės: 100% Riesling
Krituliai: 550 mm/metus
Amžius: 40 metų
Brandinimas: 8-9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 12%
Cukrus: 11,8 g/L
Bendra rūgštis: 4,78 g/L
Patiekimo temperatūra: 8-10°C
Laikymas: 7 metai...
... citrina, pabaiga yra augalinė, visuma sudaro sausą baltą vyną.
Deginimo patarimai: Patiekti šaltą, 10°C. Jis puikiai dera su jūros gėrybėmis, žuvimi, bet taip pat su ožkos sūriais, tokiais kaip Valençay.
Gera laikymui: buteliai turi būti guldomi vėsioje ir tamsioje vietoje, laikant iki 3 metų, priklausomai nuo derliaus.
SOUS SOL: Kalkakmenis
Superficie: 4 hektarai...
... labai mažai arba visai be intervencijų.\n\nDEGUSTACIJA\nGraži šviesiai juodųjų serbentų spalva. Vaisinis aromatas su sudėtingais raudonųjų vaisių kvapais. Labai švelni ir satino tekstūra su gražiu ilgiu burnoje iki vaisinio ir gaivaus finišo, kuris primena „šviežią pinotage“. Galima gerti vėsiai vasarą.\n\nMAISTO IR VINO DERINIMAS\nDešros, baltos mėsos, Viduržemio jūros virtuvė.\nIdealiai tinka vartoti 16°/17°\n\nTalpa (L): 0,75\nBruto svoris (kg): 1,2"}...
... aromatas su gėlių (genistas, vynuogių žiedai) ir citrusinių vaisių (greipfrutų) natomis. Gyvas, harmoningas ir gaivus skonis.
ACCORD METS/VIN : Užkandžiai, jūros gėrybės, žuvys.
TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C.
Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
... subtili struktūra. Visą laiką juntami egzotiškų vaisių aromatai.
Bendra įspūdžio: harmoningas, skanus baltas vynas su ilgai išliekančiais aromatais.
Tinka mėgautis kaip aperityvas arba su jūros gėrybėmis.
Patiekti gerai atšaldytą.
Produktas: Château du Garde
Plotas: 2,5 ha
Veislė: 60% Sémillon, 40% Sauvignon
Terroiras: molio-kalkakmenio dirvožemis
Išvaizda: skaidri, blizganti, geltonai žalia spalva
Nosies: subtilus, vaisiškas ir šviežias...
...{"TASTING NOTES":"Įdomus aromatas, kuriame juntami raudonų ir juodų vaisių, prieskonių ir skrudintų natų kvapai.\nPlatus, tvirtas ir pilno kūno skonis su subrendusiais Viduržemio jūros skoniais. Generiškas vynas, kuris sujungia koncentraciją, galią ir gaivumą su subtiliu aromatu.\nIdealiai patiekiamas tarp 16 ir 18°C, šis vynas puikiai derės su kepta jautienos medalionu su voveraitėmis...
...Šviežias ir žavus vynas.
Pagamintas iš Sémillon, Sauvignon Blanc ir Sauvignon Gris mišinio, auginamo smėlio ir molio dirvožemyje, šis vynas siūlo baltųjų, egzotinių ir sūrių vaisių aromatus.
Su savo unikaliu mėlynu buteliu jis žavi akį ir kviečia mėgautis jūros gėrybių lėkšte senam uostui ant terasos.
Spalva: Balta
AOC: Bordeaux Blanc Sec
Vynmedžiai: Smėlio ir molio dirvožemis
Vyninimas: Brandinimas ant smulkių mielių 2 mėnesius...
... sausiausiais rožiniais vynais. Kalbant apie pagrindinį patiekalą, šviesios spalvos, lengvesni rožiniai vynai puikiai tinka prie aštrių patiekalų ir egzotinės virtuvės: kuskuso, karijų, aioli, aštrių azijos specialybių. Galingesni ir turintys daugiau charakterio rožiniai vynai bus ragaujami kaip pagrindinis patiekalas. Jie lengvai dera su padažais (ypač pomidorų padažu) ir pietų virtuve. Ratatouille, baklažanai su parmezanu, lazanja, picos ir ėrienos troškiniai bus tik dar labiau išryškinti! Vynas, karalius BBQ.
... žinomi jau šimtmečius Prancūzijoje, bet taip pat ir užsienyje. Bandol netgi buvo vienas iš mėgstamiausių karaliaus Liudviko XV vynų, kuris jį įvedė į karališkų banketų stalus. Prie jūros, Var departamento teritorijoje, vynuogynas išsidėstęs ant kalvų, orientuotų į pietus, terasose, vadinamose "restanques".
Kalbant apie raudonuosius ir rožių vynus, pagrindinė vynuogių veislė yra Mourvèdre. Taip pat...
... laikymasis, kurie skatina biologinę įvairovę ir mažų derlių išlaikymą. Šiuo metu esame antroje biologinės konversijos metais, mūsų produkcija bus sertifikuota 2023 metų derliui. Mūsų vynai yra gaminami, brandinami ir buteliuojami mūsų vyninėje, kuri yra aprūpinta termoreguliuojamomis nerūdijančio plieno talpomis ir statinėmis.
Montana pilis, be savo vynininkystės veiklos, kurią galite atrasti per ekskursijas ir degustacijas, siūlo išsinuomoti savo salę ir svečių namus, galinčius priimti bet kokio tipo renginius.
... prieskoniai, taip pat gėrimus, tokius kaip vynai ar stiprieji gėrimai.
Kokybė, konkurencingumas ir lankstumas yra mūsų prioritetai, siekiant užtikrinti mūsų partneriams kokybiškus produktus ir paslaugas, kad galėtume kartu kurti tvirtus ilgalaikius santykius. Mes gerbiame savo produktus, kurie kruopščiai atrinkti ir gaunami iš tvarios žvejybos. Iš tiesų, mes jiems suteikiame geriausią apdorojimą ir esame rūpestingi dėl mūsų poveikio aplinkai. Taip užtikriname ekologinių standartų laikymąsi. Mes įsitraukėme į šią iniciatyvą, kad galėtumėte rasti geriausius vandenynų produktus savo lėkštėje.
... geltona spalva su balto aukso atspalviais. Gaivus, bet gana subtilus aromatas, daugiausia gėlių natų. Oro metu atsiskleidžia mineralumo užuomina ir subtili žalių obuolių nota. Vynas yra lengvas ir subtilus, burnos viduryje dominuoja citrusinių vaisių gaivumas. Pabaigoje jaučiamas didelis rafinuotumas ir maloni tekstūra, subalansuota ir vaisiška. Puikus išlikimas, sukuriantis visapusišką ir orų įspūdį.
Laikymas ir saugojimas: Galima laikyti 5 metus.
Gastronomija: Patiekti 14°C temperatūroje. Tinka prie žuvies, jūros gėrybių, paukštienos.
...Saulėtų ir vaisių baltųjų vynų gamintojas, puikiai tinkantis prie jūros gėrybių. Įmonė įsikūrusi 44 (Loire-Atlantique) regione, Val de Loire. Baltųjų, raudonųjų, rožinių ir putojančių vynų gamintojas. Gaminami vynai: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rouge cabernet franc. Kai kurie mūsų vynai brandinami ąžuolo...
...CAVE DE LABASTIDE šiandien yra didžiausia vyno gamybos rūsyje Tarn regione. Įsikūrusi Gaillac vynuogynuose, Gaillac vynuogynai mėgaujasi vandenyno švelnumu ir Viduržemio jūros šiluma. Vynams, siūlomiems CAVE DE LABASTIDE, naudojamos šios vynuogių veislės: baltam vynui Mauzac ir Loin de l'Oeil, o raudonam vynui - Duras, Braucol, Syrah ir Gamay. Rūsyje siūlomi AOC Gaillac vynai ir Pays des Côtes du...