... medinėmis natomis, puikiai tinkančiais prie raudonos mėsos ir troškinių. Baltieji vynai, lengvesni ir gaivesni, siūlo vaisinius ir gėlių skonius, kurie idealiai dera su jūros gėrybėmis, žuvimi ir lengvesniais patiekalais.
...Patirkite geriausią vyną su GOTTO D'ORO MARINO DOC 1,5 L. Ši aukštos kokybės vyno butelis buvo kruopščiai atrinktas, kad užtikrintų unikalią skonio patirtį, su intensyviu aromatu ir turtingu skoniu. Puikiai tinka prie žuvies patiekalų ir Viduržemio jūros patiekalų, jis suteiks jūsų stalui išskirtinumo.
...KONKURSAS 2023 Sidabro Medalis
- Metai 2022
- Fėjų Miškas
Domenas yra Puy-Sainte-Réparade savivaldybėje, už 15 minučių nuo Aix-en-Provence, Provanso žemės centre, tarp Luberono ir Viduržemio jūros. Ant Provanso vynų kelio, šis žavingas ramybės prieglobstis išsiskiria laukinės gamtos apsuptyje, kalvų papėdėje, pušynuose ir ąžuolynuose, išmėtytuose šaltiniais.
„Tour Campanets“ magija
Įsikūręs...
...migdolo) kvapus. Skonyje ataka yra tanki ir siūlo puikų balansą, taip pat gaivų mineralumą.
PATEIKIMO SUDERINIMAI
Pateikti apie 13°C su daržovių terine, jūros gėrybių asortimentu, ant anyžių keptu raudonuoju žuvimi, vištiena su kario padažu arba sūrių asortimentu.
Regionas: Mâconnais
Veislė: Chardonnay – vidutiniškai 50 metų senumo vynmedžiai...
...Kvapas atskleidžia ryškų žalią charakterį, būdingą šaliai. Skonyje juntamos kalkių, šviežiai pjautos žolės, citrinos, rabarbarų ir paprikos natos, kurios pereina į apelsinų ir greipfrutų žievelių niuansus. Vyno kūnas lengvas, su ryškia rūgštimi. Poskonis yra traškus, vidutinio ilgio. Šio stiliaus Sauvignon Blanc reikalauja lengvo priedango, pagrįsto daržovių salotomis arba šviežiais jūros gėrybėmis.
Žalia Gyvenimas Čilėje Carmenere • Įvairovė: 100% Sauvignon Blanc • Vynuogynai: Maule slėnis (Smėlio kalkakmenis) • Vyno analizė: Alc – 13.0%...
...ORIGINE
Vin Blanc sec
La Misaine Blanc Sec buvo specialiai atrinktas mūsų vyno specialistų, kad galėtumėte mėgautis subalansuotais, autentiškais ir skaniais vynais, idealiai tinkančiais kasdieniams patiekalams.
VINIFICATION
Tradiciškai inox talpose.
CÉPAGES
Airen
DÉGUSTATION
Graži šviesiai geltona spalva su žalsvais atspalviais.
Nosyje citrusinių vaisių aromatai.
Burnoje gyvybinga ir šiek tiek rūgšti.
ACCORDS METS & VINS
Rekomenduojama ragauti su jūros gėrybėmis, ant grotelių keptais žuvimis arba kreminiais sūriais.
Patiekti 9°C.
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
...Bio Vistabella Bobal vynmedis 2014,
Turi Viduržemio jūros esmės prisilietimą ir Kastilijos vynų nuosaikumą bei konsistenciją. Bobal 2014 Vistabella gimė vidurio žemėse tarp Valensijos ir Kastilijos. Tai espaliuotas BOBAL vynmedis molinguose dirvožemiuose, kartu su 5 mėnesiais prancūziškame ąžuole, be to, 7 metus brandintas buteliuose, suteikia unikalų prisilietimą.
Bio Vistabella Baltasis...
...Graži auksinė spalva.
Galingi egzotiniai aromatai: citrusiniai vaisiai (apelsinas), ličiai, mangai.
Harmoninga plėtra burnoje, daug tūrio, vėsi ir gėlių pabaiga.
Appelation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Spalva: Balta
Talpa: 0,75 L
Alkoholio kiekis: 15%
Klimatas: Viduržemio jūros
Vynuogių veislė: 100% baltosios muskatinės mažos vynuogės
Patiekimo temperatūra: Nuo 7°C iki 8°C...
...Vynas šviežias ir vaisinis, puikiai tinkantis aperityvui, taip pat yra idealus kompanionas jūros gėrybėms (moliuskams, austėms, vėžiagyviams...) ir žuvims su padažu (ešeriui ar lydekei, su baltojo sviesto padažu).
Domenas: DOMAINE DE L'EPINAY
Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE
Regionas: VAL DE LOIRE
Spalva: Balta
Vynuogės: 100% Melon de Bourgogne
Auginimo būdas: Ekologiškas
Talpa: 75cl
Svoris: 1 kg
Charakteris: Sausas
Metai: 2019...
... esant 6ºC – 8ºC.
Vynuogių veislės: Chardonnay ir Garnacha
Degustacijos užrašas: Patraukli mėlyna spalva, švari ir blizgi. Intensyvūs Viduržemio jūros vaisių aromatai. Vaisių pojūtis, gausūs ir smulkūs burbuliukai, gaivūs ir putojantys.
Gamyba: 4 valandų maceracija, kad visiškai sugautume aromatus. Lengvas spaudimas. Fermentacija 12ºC nerūdijančio plieno talpose. Vėliau visi sudedamieji vynai yra išbandomi ir sumaišomi homogenizavimui. Antroji fermentacija vyksta izobarinėje talpoje, kad būtų sugauti burbuliukai, ir galiausiai jis buteliuojamas.
...Aperityvinis vynas, rekomenduojama patiekti labai, labai šaltą, tarp 3º ir 5º C, frappé arba glacé. Patariama derinti su jūros gėrybėmis, uolienų žuvimis ir marinuotomis žuvimis, mėlynaisiais sūriais, taip pat visų rūšių pâté ir desertais.
Vyno kilmės vieta: Kastilijos ir León vynai
Veislė: Natūralus saldus Verdejo
Metai: 2019
Brandinimas: Pagamintas iš 100% verdejo vynuogių, kontroliuojama fermentacija su sustabdymu prie 9º alkoholio
Degustacijos užrašai: Dramblio kaulo spalva. Švarus, aukšto aromatinio profilio ir puikus tūris burnoje.
... vynininkystės istorijos puslapius su 12 hektarų, daugiausia išsidėsčiusių AOC Petit Chablis ir Chablis. Ūkis vystosi molio-kalkių dirvožemiuose ir šiuo metu pereina prie ekologinės žemdirbystės. Vyninimas vyksta tik nerūdijančio plieno talpose, o jų vynai pasižymi gražiu, tiesioginiu ir elegantišku vaisiškumu. Gražus ūkis, kurį verta stebėti!
Talpa: 75cl
Tipas: Baltas vynas
Veislė: 100% Chardonnay
AOC: Chablis
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2025 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...Sudėtingas ir aromatingas, auksinės spalvos ir vidutinio rūgštingumo. Žaliųjų obuolių akcentai ir aksominė pojūtis burnoje.
Puikiai derinamas su balta žuvimi (kepta ir rūkyta), jūros gėrybėmis, balta mėsa, vegetarišku maistu, makaronais, kepta vištiena, paukštienos patiekalais su grietinėlės padažu ir mažai prieskonių turinčiais bei aštriais patiekalais.
...
ALCOOL: 12 % Vol
DOSAGE: Tipas, sausas
PACKAGING: 750 ml butelis
NOTES: Skaidrus vynas, pilnas saulės su žaliomis atspalviais. Lengvas citrininis skonis burnoje.
MATCH FOOD AND WINE: Puikiai dera su užkandžiais, žuvimi, jūros gėrybėmis ir kaip aperityvas su juodųjų serbentų likeru. Rekomenduojama vartoti esant 7–10 °C.
...Lengvai saldus (60 g cukraus litre), su vaisių ir gaivių natų... Švelniai rūgštus, puikiai tinka prieš arba kartu su geru jūros gėrybių padėklu. Geriausia gerti šaltą, be ledo, jei įmanoma.
SVORIS: 1,4 kg
BUTELIS: 75cl butelis
SKU: PECHEUR BLEU...
...Kaina: 3,69 € (įskaitant teisės aktų nustatytą PVM)
Vynas turi citrininę spalvą ir ryškų gėlių aromatą, su citrusinių vaisių ir medžio natomis. Tai švelnus ir harmoningas vynas, su lengvu anglies dioksido burbuliukų pojūčiu, puikiu gaivumu ir intensyviu skoniu.
Alkoholis: 11,5%
Patiekti: 6 °C ir 8 °C
Derinimas: Žuvis, jūros gėrybės, azijietiška virtuvė ir baltos mėsos patiekalai...
...Išbandykite mūsų labai platų pasaulinės klasės, unikalių, aukštikalnių Viduržemio jūros vynų asortimentą. Ispanija yra #1 vyno eksportuotoja pasaulyje. Mūsų vyninė yra tarp 100 geriausių pasaulyje ir turi IFS A+ kokybės klasifikaciją. 200+ tarptautinių apdovanojimų.
...Baltasis vynas, saugoma Jumillos kilmės vieta
Veislė: 100% ekologiškas Sauvignon Blanc 2022
Spalva: Švari, ryški, kristalinė
Aromatas: Gilūs aromatai, tropinis fonas ir persikų užuominos.
Skonis: Išraiškingas, sudėtingas su mineraliniais akcentais, suteikiantis ilgalaikį poskonį.
Pora: Puikiai dera su suši, jūros gėrybėmis, žuvimi, ryžiais, salotomis, taip pat makaronais ir balta mėsa.
Alkoholis: 13.00%...
...Viosinho, Rabigato ir Gouveio
Citrininė spalva, gėlių ir vaisių aromatas, intensyvus, švelnus ir subalansuotas skonis
Pateikti su žuvimi, jūros gėrybėmis ir salotomis
Patiekti 10ºC | 50ºF
12% vol. 750ml...
... malonūs taninai, su saldymedžio niuansais. Ilgas ir išliekantis. Išskirtinis balansas tarp burnos ir nosies.
Anchurón yra Ispanijos Granados provincijoje. Vynmedžiai išsidėstę Sierra Nevada papėdėje, Huétor kalnų nacionaliniame parke ir Baza kalnų nacionaliniame parke, vidutiniame 1 000 metrų aukštyje virš jūros lygio, todėl priklauso Aukštajai Andalūzijai. Gamybos procesai sujungia Ispanijos tradicijas su naujausiais technologiniais pasiekimais, atsinaujinančiais energijos šaltiniais ir aplinką tausojančiomis praktikomis.
...Gintaro spalvos, jis turi subtilų citrusinių vaisių aromatą, supančią saldymedžio, mėlynių, kadagio, rozmarino ir šalavijo pojūčius, kurie dar labiau pabrėžia jo nepakartojamą Viduržemio jūros charakterį. Švelnus, apvalus ir apgaubiantis skonis atsiskleidžia maloniu kartaus-saldžio kontrastu.
Tūris: 700ml...
... citrinžolės, citrusinių vaisių žievelės ir aistros vaisių aromatu. Burnoje jis atskleidžia subtilią sunokusių vaisių struktūrą, palaikomą ryškios mineralumo.
Jo gaivumas daro jį idealiu pasirinkimu prie keptos žuvies, jūros gėrybių ar mišrių salotų.
...Brut Nature cuvée, skirta grynų pojūčių mėgėjams, yra autentiškumo etalonas. Aromatas atsiskleidžia, skonis yra tiesus, su daug rafinuotumo ir gaivumo. Šis šampanas puikiai dera su austėmis, jūros gėrybėmis ir išryškina japonų virtuvę.
...Vynas rosé Orelhão yra jaunas, šiek tiek gazuotas ir švelnus savo skonyje. Jis pasižymi gėlių ir vaisių aromatais, yra gyvas ir ilgai išlieka. Puikiai tinka kaip aperityvas, dera su bet kokiu patiekalu, ypač žuvies, jūros gėrybių ir kinų virtuvės patiekalais.
...Vin Gallo-romain de la Narbonnaise ROUGE 75 cl Soit 21.12 €/l
Šis gallo-romėnų gėrimas yra medaus ir prieskonių vyno, datuojamo I amžiuje, interpretacija, kurio pavadinimas Mulsum iki šiol kelia abejonių dėl savo istorinių šaknų.
Šis medaus vynas, turintis Viduržemio jūros augalų esencijų, buvo gaminamas Narbonnaise provincijoje ir eksportuojamas po visą imperiją iš NARBO MARTIUS (Narbono) uosto į Romos (Ostijos) uostą.
Šis gėrimas gaminamas iš atrinktų vynų, pagamintų iš vynuogių veislių: Carignan, Grenaches ir Syrah, būdingos mūsų Corbières terroir kombinacijos.
...Šis vynas neša mūsų dvynukų, gimusių 1995 metais, vardus.
Didžiuojamės šiuo balto vyno, vyriško, išskirtinio, su puikiu vaisiškumu ir subtiliu aromatu. Jis yra Alsacijos vynų karalius. Puikiai tinka su žuvimi, jūros gėrybėmis, balta mėsa ir ypač su Alsacijos raugintais kopūstais.
Gamyba 5%
Veislės: 100% Riesling
Krituliai: 550 mm/metus
Amžius: 40 metų
Brandinimas: 8-9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 12%
Cukrus: 11,8 g/L
Bendra rūgštis: 4,78 g/L
Patiekimo temperatūra: 8-10°C
Laikymas: 7 metai...