...ORIGINE Vin Rouge Cabernet Sauvignon Bordeaux Le Château Cazeau jouit d’une magnifique chartreuse girondine dont les origines remontent au 16e siècle. Il est idéalement situé à Gornacau cœur de l’Entre-Deux-Mers, à seulement quelques kilomètres à l’est de Sauveterre de Guyenne. Son vignoble de plus de 300 hectares bénéficie d’une situation exceptionnelle sur des coteaux argilo-calcaires...
Prancūzija, Rennes
Įkurta Renne 2011 metais, mūsų įmonė specializuojasi ekologiškų, biodinamiškų ir be sulfitų vynų platinime, skirtame profesionalams. Dirbdami glaudžiai su vynininkais, kurie laikosi ekologiškų praktikų, mes siūlome jums autentiškų ir skanių vynų asortimentą. Per metus išplėtėme savo veiklą, kad šiandien galėtume pasiūlyti įvairesnį paslaugų spektrą. Turėdamas 25 metų patirtį vyno ir stipriųjų gė...
Prancūzija, Saint Emilion
La Maison RIVIERE, vyno gamintojas ir prekybininkas, yra šeimos įmonė, įsikūrusi Saint-Emilion nuo 1875 metų. Mes valdome 90 hektarų vynuogynų prestižinėse Bordo apeliacijose: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Mes sukūrėme tikrą dvarą, sudarytą iš atskirų nuosavybių prestižinėse Bordo apeliacijose: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru 2...
Prancūzija, Bordeaux
... išskirtinės vietos, pasirinkto terroiro ir rūpestingos priežiūros tiek vynmedžiams, tiek vyninei, Château Haut-Vigneau netrukus pradės žaisti didžiųjų lygoje.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)","Producteur":"Perrin šeima Martilake (33650)","Formats et conditionnements":"Butelis (75cl) - 6 butelių dėžė - 2019"}...
Prancūzija, Laissac
...mėsos gaminiai gali būti laikomi spintoje kelis mėnesius. Pop ir viskas paruošta! Tereikia atidaryti Popinę pagal savo norus! Prieš ir po atidarymo: Laikyti kambario temperatūroje. Kadangi Popinėse esantys mėsos gaminiai yra be konservantų, rekomenduojama juos greitai suvartoti po atidarymo. Petit Pont raudonas: 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Rinkinys pagamintas juodame magnetiniame dėkle ARBA kraft popieriniame dėkle, priklausomai nuo prieinamumo. Kilimo vieta: Laissac, Aveyron...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Dirvožemiai: Limono-Kalkinis Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynifikacija: Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse. Spalva blizganti, granato raudona. Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos. Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę. Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...METAI: 2020 VEISLĖ: Cabernet franc. TERROIR: Molingi kalkakmeniai. VYNAVIMAS IR BRANDINIMAS: Vynuogės skinamos gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje, siekiant išgauti spalvą. Fermentacija nerūdijančio plieno talpose, žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti vaisių aromatinį potencialą ir šviežumą. APPELLATION: AOP Cabernet d'Anjou. DEGUSTACIJOS PASTABOS: Patraukli...
Prancūzija, Auxerre
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...Pavadinimas: IGP Côtes Catalanes Vynuogių veislė: 50% Cabernet Sauvignon – 50% Merlot. Dirvožemis: Vynuogės auginamos Caudiès upės alluvinėse lygumose, sudarytose iš molio ir didelės dalies įvairių rūšių akmenų (kvarcas, granito akmenys, kalkakmenio blokai, šiferiai...), kuriuos atneša upė. Gamyba: Vynuogės skinamos, kai yra gerai sunokusios, nes klimatas leidžia išlaikyti rūgštingumą. Po visos...
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Raudonas 'Ekologiškas vynas' Vynuogės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Brandinimas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, senėjimas butelyje 1 metus. Degustacija Labai intensyvi granato raudona spalva, galingas, kompleksinis ir subtilus aromatas. Intensyvus ir struktūruotas skonis: - Tekstūra: graži medžiaga su šilkiniais taninais - Aromatai...
... tinkami senėjimui ir brandinimui medyje. Šios veislės augaliniai aromatai užleidžia vietą daug malonesniems ir sudėtingesniems aromatams, kai branda yra patenkinama. Kita vertus, kai Cabernet-Sauvignon N yra fermentuojamas vienas, dažnai trūksta riebalų ir apvalumo. Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Cabernet-Sauvignon N yra vėlyvo pūtimo veislė, energinga (stori ūgliai derlingomis sąlygomis), kuri išmeta labai ilgus šakelius (ilgi tarpai tarp mazgų) ir kurios vijokliai lignifikuojasi.
Prancūzija, Caudry
...Vynas yra alkoholis, kuris ragaujamas tinkamuose stikluose, ne paprastame vandens stikle, o Cabernet vyno stikle. Ypatingų renginių (vestuvių, parodų, gimtadienių) metu pasiūlykite savo klientams skanų vyną personalizuotame stikliniame su jūsų logotipu. Ypač subtilus ir elegantiškas, šis personalizuotas stiklas turi 37 cl talpą, idealią kiekvienai skoniui įvertinti. Keturių spalvų skaitmeninė...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Sudėtis : 100% Cabernet Sauvignon Laikymo potencialas : Apie 7 metus Vyninimas : Fermentacija nerūdijančio plieno talpose, reguliuojant temperatūrą apie 25°. Maceracijos trukmė (15–25 dienos) bus nustatyta atsižvelgiant į derlių ir kiekvieno sklypo potencialą. Vynai brandinami ir medžiojami 12 mėnesių. Reguliarūs perpilimai suteiks reikiamą deguonį, kad taninai iš medžio ir vyno susijungtų.
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Kanonkop vynai yra garsūs visoje Pietų Afrikoje dėl savo kokybės, grynumo ir rafinuotumo. Šios vyninės „cabernet sauvignon“ yra tamsus, su nepaprastai sudėtingais aromatais, tokiais kaip drėgnas tabakas, ąžuolo prieskoniai, juodųjų serbentų padažas, chai arbata ir šviežia žemė. Skonis taip pat labai įvairus - galite atskirti saldžių aviečių ir raudonųjų vyšnių užuominas su skrudintų kavos pupelių natomis. Taninai yra tiesūs ir subalansuoti. Rekomenduojama ragauti su padažais ar puikia jautienos dalimi.
Prancūzija, Cénac
...Clairet, apvalus, elegantiškas, vaisiškas, malonus gerti. Tinka mėgautis viso valgio metu, nuo užkandžių iki pagrindinių patiekalų. Patiekti gerai atšaldytą. Produktas: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Plotas: 2 ha Vynuogės: 80% Merlot, 20% Cabernet Terroiras: molio-kalkakmenio dirvožemis Išvaizda: skaidri, blizganti, granato spalvos Aromatas: vaisiškas ir ekspresyvus Skonis: riebus, vaisiškas ir ilgas...
Prancūzija, Saint Cannat
... vėliau kelis mėnesius brandinami atskirai talpose, o prieš buteliavimą atliekamas subtilus medienos apdorojimas. DEGUSTACIJA Tamsi spalva su violetiniais atspalviais. Cabernet Sauvignon su mėtų, raudonųjų vaisių, prinokusio pipiro, dūminiais ir šiek tiek skrudintais aromatais. Kūno pilnas, skanus, gerai struktūruotas, daug vaisių. Šis vynas puikiai derės su raudona mėsa, pica. Idealiai patiekiamas tarp 14°C ir 16°C.
Prancūzija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"ilgai burnoje","Conseils":"Puikiai tinka prie visų patiekalų, ypač raudonos mėsos ir sūrių, patiekti 16–18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartonai po 6","Sol":"molio kalkakmenio dirvožemis","NOTES":"Nosyje atsiveria raudonųjų vaisių aromatai, burnoje dominuoja vaisiai...
Prancūzija, Bordeaux
...Istorija: Įsikūrę kairiajame Dordogne krante, Dubois šeima perėjo upę ir jau tris kartas augina vyną Libournais regione. Jie valdo keturis dvarus: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ir Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru). Vynuogės: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon. Vyninimas: Iš geriausių Château sklypų, ši cuvée yra kruopščiai prižiūrima savininko...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... prieskonių (pipirų, cinamono, saldymedžio) natas. Ikoniškas vynas, kurį galima mėgautis jau dabar arba palikti brandinti rūsyje daugelį metų. Talpa: 75cl Tipas: Raudonasis vynas Veislės: 80% Sangiovese, 10% Merlot & 10% Cabernet-sauvignon DOCG: Chianti Classico Riserva (Italija, Toskana) Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2037 metų Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
Prancūzija, Poitiers
...Burnoje tai tampa aiškiau su raudonaisiais vaisiais, vis dar lydimais prieskonių. Pabaiga yra šiek tiek sausesnė ir taniniškesnė Cabernet Sauvignon įtakos dėka. Dar vienas gurkšnis.
Prancūzija, Pantin
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio. Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Labai graži purpurinė spalva. Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas. Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis. Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos. Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis. Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT arba 1/2 sausas AOP Tradicinė metodika VINIFIKACIJA: Mūsų Saumur Brut gaminamas pagal tradicinę metodiką. Šis vynas po to 24 mėnesius brandinamas ant mielių mūsų požeminėse rūsyse: šis kokybiškas pasirinkimas leidžia pasiekti didelį burbuliukų rafinuotumą ir aromatinę eleganciją. Šis originalus derinys tarp Chenin Blanc, Cabernet Franc ir Chardonnay siūlo charakteringą burbulą su išskirtiniu gaivumu. DEGUSTACIJA Spalva: Šviesiai geltona su žaliu atspalviu, smulkūs burbuliukai Aromatas: Delikati putojanti struktūra neša oro aromatus, kurie palieka gaivumo įspūdį: žalia obuolys...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Maloni cuvée iš dvaro, Medokas, kuris geriamas su vaisių skoniu, Vynas draugams. Dvaras: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Cabernet Sauvignon: 60 % / Merlot Noir: 40 % Auginimo būdas: Ekologiškas Charakteris: Lengvas/Vaisinis Talpa: 75cl Metai: 2015 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Cissac Medoc
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, PARIS
...SANTA JULIA - MENDOZA ARGENTINA - 2021 - 75 CL - 14.5% CABERNET SAUVIGNON - 18000 TETRA PAKAI - VIN ROUGE...
Prancūzija, Chalonnes Sur Loire
... (Bordeaux) patvirtina, kad Bucher Inertys procesas reikšmingai sumažina ištirpinto deguonies kiekį vynuose ir keičia jų organoleptinį pobūdį. Philippe Darriet, profesorius, ISVV Bordeaux Oenologijos tyrimų skyriaus direktorius, sako: „Raudonieji spaudimo vynai (Merlot ir Cabernet Sauvignon), pagaminti 2014 ir 2013 metais (Merlot) naudojant neutralų dujų spaudimą, išreiškia subtilesnius aromatus, mažiau...
Prancūzija, Pujols
...Raudonieji vynai gaminami 25 hektarų plote, daugiausia iš Merlot, bet taip pat iš Cabernet Franc ir Cabernet Sauvignon. Sauvignon Blanc ir netrukus Semillon sklypai skirti mūsų baltajam vynui gaminti. Neatidėliokite susisiekti su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Prancūzija, Les Églisottes-Et-Chalaures
... Franc (35%), Cabernet Sauvignon (25%). Château Brande-Bergère vynai buvo apdovanoti daugybę kartų (Aukso medalis Paryžiuje, World Wine Award pagal Decanter, įvertinimai iš geriausių vyno kritikų ir pripažinimas geriausių restoranų, tokių kaip Arpège Paryžiuje, turinčių tris Michelin žvaigždes). Garsioji britų kritikė Jancis ROBINSON įvertino Château Brande-Bergère Cuvée O’Byrne 2009 92/100. Ji...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play