Prancūzija, Bedoin
Terre de Ghaya ūkis, 30 hektarų nuosavybė, esanti Bédoin, Mont Ventoux papėdėje Pietų Ronos slėnyje, yra šeimos vyninė, kurioje aistra vynui perduodama iš kartos į kartą nuo 1900 metų. Šį ūkį valdo tėvas ir jo dukra, ir jis išsiskiria aplinką tausojančia gravitacine vyninimo technologija. Gerbdami siūlomą terroir, aistringi savo darbui ir rūpindamiesi aplinka, šeima dirba su vynuogėmis didžiausiu...
Prancūzija, Calvi
...Vynuogės: Niellucco, Scaccarrellu, Vermentinu Derlius: rankinis Vynifikacija: Termoreguliuojamos nerūdijančio plieno talpos Rožinis vynas, gautas po nakties fermentacijos. Fermentacijos talpos užpildymas su mielėmis. Fermentacija 16-18°C. Stambaus nuosėdų atskyrimas ir brandinimas ant smulkių nuosėdų 6 mėnesius. Švelnus filtravimas per celiuliozės plokštelę ir lengvas sulfitavimas. Buteliavimas...
...ORIGINALE Rožinis vynas iš Prancūzijos Leiskite sau nustebti šiuo šaltu rožiniu! Jis sužavės jus savo gaivumu ir malonumu, papildytu švelniu saldumu. Geriausiai mėgaujamasi labai šaltu su keliais ledo kubeliais. Tai idealiai tinka kaip aperityvas ir suteiks originalumo visiems jūsų vasaros patiekalams. VYNO GAMYBA Tradiciškai, tiesioginiu spaudimu ir žemos temperatūros fermentacija, siekiant...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... užtikrinta harmonija, o vyninimas vyksta nerūdijančio plieno talpose. Brandinimas trunka 6 mėnesius 500 l molinėse statinėse, kad sustiprintų vyno mineralumą.","Sol":"Vynuogės auginamos aluvinėse lygumose ir šlaitinėse šistų kalvose Caudiès.","Appellation":"IGP Côtes Catalanes","Commentaires de dégustation":"Sausas rožinis vynas, tačiau labai vaisinis. Kiekviena vynuogių veislė prisideda prie...
Prancūzija, Cissac Medoc
Prancūzija, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%\n\nVINIFIKACIJA\nAntrinė natūrali fermentacija butelyje, gauta naudojant „Tradiciškai metodą“. Šis rožinis vynas yra griežtos atrankos produktas, kuris atliks „šampanizaciją“. Jis buvo brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, suteikdamas vynui vaisiškumo ir sudėtingumo.\n\nDĖGUSTACIJA\nJo burbuliukai yra labai smulkūs, todėl puikiai tinka didelėms progoms, galite jį ragauti šaltą, esant 6°-9°C, kartu su šviežių vaisių desertais. Maksimalus laikymo laikas yra vieneri metai, kad išlaikytumėte visą vyno sudėtingumą ir žavesį."}...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Lengvas ir vaisinis rožinis vynas. Pagamintas iš vienos veislės Malbec, šis rožinis vynas turi įdomų aromatą su kūnu. Su angliškų saldainių, granatų sirupo ir miško braškių natomis, tai malonus rožinis vynas, kurį galima mėgautis. Spalva: Rožinė AOC: Bordeaux Rosé Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyninimas: Šalta priešfermentinė maceracija...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play