Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Šveicarija, Vétroz
... mūsų verslą. Mūsų atsidavę šokoladininkai derina tradicinius metodus su šiuolaikinėmis inovacijomis, kad pagamintų aukščiausios kokybės šokolado kūrinius. Nuo geriausių kakavos pupelių pasirinkimo iki švelnaus skrudinimo ir šokolado tobulinimo - kiekviena detalė yra svarbi mūsų puikiam skoniui. Mūsų šokoladas ne tik nuostabiai skanus, bet ir atspindi turtingą Kamerūno paveldą ir kultūrą. #CocoaValley #Šokoladas #Kakava #Ekologiškas #FairTrade #Amatas...
... monovarietalinis šokoladas Prancūzijoje! be sojų lecitino ar pridėtų augalinių riebalų. Gaminama 50 šokolado plytelių modelių! Kūrėjas provansališkų ir afrikietiškų specialybių, šokolado dėžučių ir prabangių šokolado dėžių kolektyvams, CE, šventėms, metų pabaigos šventėms, CCAS ir kt. Pardavimas Prancūzijoje, Europoje, JAV, Kanadoje. Konsultavimo paslaugos mikro šokoladinių kūrimo klausimais...
Italija, Olbia
... standartus. Italijoje mes perdirbame kakavą į pusgaminius, tokius kaip kakavos masė ir rankų darbo šokoladas. Turime kakavos pupelių iš mūsų plantacijos, esančios Salvadoras, taip pat iš kitų plantacijų iš Nikaragvos, Gvatemalos, Hondūro, Belizo ir Kosta Rikos. Mūsų įmonė siūlo pakuotes pramoniniam naudojimui HO.RE.CA, taip pat mažoms partijoms, kad atitiktume klientų, ieškančių aukštos kokybės produktų...
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Italija, Novi Ligure
Saldi pramonė. Šokolado gamyba. Šokoladiniai kiaušiniai. Pas mus šokolado apdorojimas atliekamas su meile ir dėmesiu, laikantis tradicijų ir kokybės, ir jis apima visų rūšių šokoladą, nuo pieninio iki juodojo, taip pat baltąjį ir lazdyno riešutų šokoladą. Gambarotta srl taip pat atlieka savo apdorojimus trečiųjų šalių užsakymu: kakavos milteliai, juodasis šokoladas, giandui, šokoladinis turronas, šokoladas, šokoladiniai saldainiai, lazdyno riešutų šokoladas, tepamas šokoladas, saldumynai ir cukrus, šokolado plytelės ir šokoladiniai kiaušiniai.
Prancūzija, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading yra maisto pramonės įrangos prekybininkas: mėsos, sūrio, šokolado, sausainių, saldumynų, konservų ir kepimo pramonėms. Galime pasiūlyti naują ir naudotą įrangą iš šių prekių ženklų: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Ispanija, Fuenlabrada
...Įmonė RUIZ GABALDON ANGEL ir DON JOSE CUMBRERAS CARMONA yra gamintojas, įsteigtas 1960 metais, kuris vykdo veiklą kakavos ir šokolado sektoriuje. Jos būstinė yra Madride, Ispanijoje. Kitos tos pačios srities įmonės: SEVAROME ROYAL FOREST, BABBI S.R.L., H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG, CHOCOLATS JANIN.
Turkija, Istanbul
...Premium ingredientai pirmiausia sumaišomi ir rafinuojami, kad būtų pagamintas šokoladas patrauklioje pakuotėje, taip dar labiau pagerinant bendrą kokybę. Teikdami pirmenybę aukštai kokybei ir maisto saugai, laikomės ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 standartų ir halal nurodymų. Kawaf grupėje mūsų patyrę darbuotojai nuolat stengiasi plėtoti naujas technologijas, kad padidintų produktų asortimentą mūsų...
Nyderlandai, Veenendaal
Sąžiningas produktas. Ar kaip verslininkas remiate sąžiningą prekybą? Mes taip pat. Visi mūsų šokolado produktai pagaminti iš Tanzanijos šokolado. Kakavos pupelės buvo auginamos tvariai. Ūkininkai už savo aukščiausios kokybės produktą gavo sąžiningą kainą. O kad tai yra aukščiausios kokybės produktas, pajusite! Suteikite savo pajamoms vėjo į burės ir nustebinkite savo partnerius kūrybišku dovanų pasirinkimu. Jie ilgai prisimins mūsų šokolado nuostabų skonį ir jūsų įmonę.
Prancūzija, Peyruis
La Maison Manon gimė iš René MANON, bitininko, ir Louis BELLON, konditerio, susitikimo. Taip jau daugiau nei šimtą metų mūsų krašto stebuklai transformuojasi visų gurmanų malonumui. Confiserie-Chocolaterie MANON įsikūrusi Peyruis, Alpes-de-Haute-Provence (04), Durance slėnyje, tarp Provanso ir Alpų. 100% rankų darbo gamyba Mūsų grynas kakavos sviestas CHOCOLAT pateikiamas daugiau nei 100...
Lenkija, Szczecin
Sveiki atvykę į šokolado didmeninę prekybą. Mes specializuojamės didmeninėje kakavos pupelių perdirbimo produktų prekyboje. Mūsų pasiūloje: žali ir skrudinti kakavos pupelės, kakavos nibs, kakavos lukštai, natūralūs ir alkalizuoti kakavos milteliai, kakavos skaidulos, šokoladai formavimui ir apdengimui, kakavos pasta, kakavos sviestas, glazūros ir šokolado masės. Kviečiame bendradarbiauti - siūlome geros kokybės produktus už visada palankią kainą. Prekės yra vietinės gamybos ir importuojamos tik iš gerų ir patikimų tiekėjų.
Turkija, Istanbul
Mes esame Turkijos įmonė, dirbanti su maisto produktais, ypač kakavos produktais. Taip pat siūlome alyvuogių produktus, taip pat aliejų ar sėklas.
Nyderlandai, Almere
... produktus kaip pramoniniai indaploviai ar dėžių plovimo mašinos. Dėl šių specializacijų mes galime teikti optimalias ir profesionalias paslaugas. Mes tiekiame ne tik įrankius, įrangą ir mašinas mėsininkystės, kepyklų ir šokolado apdorojimo įmonėms, bet ir kuriame specialią įrangą maisto, kakavos ir šokolado pramonei. Taigi įmonės gali kreiptis į mus dėl temperavimo mašinos, perkelimo mašinos ar valymo...
Vokietija, Bremen
... buvo tradicija. ARRIBA NACIONAL - viena geriausių kakavos rūšių pasaulyje - auginama tik Ekvadore. Mes importuojame aukštos kokybės ekologišką ARRIBA NACIONAL kakavą kaip šeimos verslas, tiesiai iš kilmės šalies ir sąžiningai, be tarpininkų. Sąžiningai, nes mūsų kakavos ūkininkai taip pat gamina kakavos sviestą ir kakavos miltelius, todėl dalis vertės išliks kilmės šalyje. Mes didžiuojamės asmeniniu ryšiu su savo produktais. Mes juos gerai pažįstame, nes importuojame iš mažos, mums labai pažįstamos kooperatyvo Vinces regione, Los Ríos, Ekvadore.
Prancūzija, Paris
Mūsų šeimos šokolado dirbtuvės, įsteigtos 1910 m., specializuojasi kokybiško šokolado gamyboje. Mūsų produktai taip pat žinomi dėl savo natūralios sudėties. Mūsų asortimentą sudaro pralinė ir Pjemonto lazdyno riešutai, Sicilijos pistacijos ir Ispanijos apelsinų žievelės. Iš tiesų, mūsų receptuose nėra jokių priedų, konservantų ar jokių papildomų riebalų, išskyrus kakavos pupelių riebalus. Taigi...
Belgija, Vaux-Sous-Chevremont
... Be skonio, šokoladinė įsipareigoja kurti teisingą ir tvarų pasaulį ir imasi tvirtų įsipareigojimų! Vienas iš jų? Galler šokoladai gaminami iš 100 % Fairtrade sertifikuotų kakavos pupelių. Taip šokoladinė įsipareigoja mokėti geresnę kainą ir prisideda prie kakavos augintojų, jų šeimų ir bendruomenių gyvenimo ir darbo sąlygų gerinimo. Daugiau informacijos: www.galler.com...
Prancūzija, Paris
Nuo 2022 metų ELITOPHE SAS yra įmonė, specializuojanti maisto produktų prekyboje. Pagrindinė ELITOPHE SAS veikla yra kakavos tiekimas, ypač kakavos pupelių ir ekologiškos kakavos sėklų vystymas. Įmonė taip pat tiekia kakavos pupeles, soją, sezamą ir žemės riešutus tarptautiniu mastu. Tai natūralūs, ekologiški produktai, kilę iš Afrikos šalių, tokių kaip Dramblio Kaulo Krantas, Gvinė ar Beninas. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Italija, San Giorgio In Bosco
...Ekologiški-Biologiniai Produktai PRODUKCIJA pagal užsakymą (privatus ženklas) ekologiškų saldžių ir sūrių produktų gamyba, įmonė, gaminanti pagal užsakymą, tiekianti didžiausiems ekologiškiems prekiniams ženklams, siūlanti daugiau nei 30 ekologiškų produktų tipų: grūdų batonėliai, sėklos ir džiovinti vaisiai, šokoladiniai batonėliai su grūdais, miltelių mišiniai (kakavos ir vanilės pudingas, šokoladas puodelyje, tortų mišiniai), cukraus pakavimas, ir kt. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Belgija, Ghislenghien
... % kakavos šokolade, tiek svieste, Murcijos ekologiškuose migdoluose, Pjemonto ekologiškuose lazdyno riešutuose, Sicilijos ekologiškuose pistacijose, ekologiškame (žinoma, vietiniame!) grietinėlėje, vanilėje ir visuose kituose šokolado gamyboje naudojamuose ingredientuose. Nėra konservantų, nėra dažiklių, nėra skonio stipriklių, nėra aromatų, nėra GMO, nėra hidratuotų riebalų. Mūsų produktai taip pat be glitimo. Mūsų iššūkis: įrodyti, kad ekologiški ir sąžiningo prekybos produktai yra tokie pat skanūs, kaip jie yra naudingi žmogui ir gamtai.
Prancūzija, Moyon
... žieveles ar juodąsias traškučius). Kokybė yra prioritetas Les Chevaliers d'Argouges, todėl įmonė natūraliai įgijo „šokoladas iš gryno kakavos sviesto“ pavadinimą, patvirtinantį, kad šokoladuose nėra augalinio riebalo.
Belgija, Liège
Įsikūrusi Lježo mieste, Belgijoje, Millésime Chocolat yra viena iš nedaugelio Belgijos šokolado gamyklų, dirbančių tiesiogiai su kakavos pupelėmis: „Nuo pupelės iki šokolado“, dar vadinamas „Bean-to-Bar“. Mes esame vieninteliai, kurie gamina tik šokoladą, turintį metinę etiketę, kilusį iš tam tikros vietovės, konkrečios geografijos. Mūsų tikslas yra dirbti tik su pupelėmis, gautomis iš išskirtinių plantacijų ir vietovių. Mes nemaišome derlių, vietovių ar metų. Mūsų pupelės gaunamos iš medžių, kurie laikosi senovinės kakavmedžių genetikos.
... pieno miltai / pilno riebumo pieno miltai - išrūgų miltai, kakavos miltai (natūralūs ir šarminti) / kakavos masė / kakavos sviestas / šokoladas (premium) kakavos sviesto pakaitalas, kakavos sviesto substitutas, konservuoti vaisiai ir daržovės, ankštiniai augalai, margarinas, sviesto aliejaus pakaitalas.
Belgija, Bruxelles
Savo šokoladas iš pupelių... Pierre Marcolini yra griežtas dėl žaliavų pasirinkimo, kurios patenka į jo produktų sudėtį. Kiekvienais metais, nepalikdamas jokių pastangų, jis keliauja po pasaulį (Amerika, Lotynų Amerika, Meksika, Madagaskaras, Trinidadas, ...) ieškodamas kakavos pupelių, vaisiaus, kurį jis padarė savo simboliu. Nepatenkintas tik geriausių pasaulio pupelių parvežimu į savo...
Prancūzija, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE yra šokolado gamybos ir platinimo įmonė, gaminanti tokius produktus kaip juodasis, baltasis, įdaras, kartusis šokoladas ir kt., taip pat specializuojasi agavos pagrindu pagamintų šokoladų, užtepų ir mini rocher pralinų gamyboje. CHOCOLATERIE DARDENNE gamina šokoladus tradiciniu ir autentišku būdu, gerbdama meistrų šokoladininkų amato žinias, įtraukdama sveikatos ir gerovės aspektą. Visi šokoladai gaminami iš sumaltų kakavos pupelių pagal tradicinį procesą.
... aukštos kokybės žaliavos. Ingredientai garantuoti be GMO. Etinis ir tvarus šokoladas, su grynu kakavos sviestu ir be pridėtinio augalinio riebalo. Visas pienas ir šviežias pieno sviestas. Corné Port-Royal – tai apie dvidešimt parduotuvių Belgijoje ir 15 Prancūzijoje. Siūlome platų pralinų asortimentą.
Belgija, Manaihant-Battice
... meistriškumą, kad mūsų klientams pasiūlytume išskirtinius skanėstus, skirtus rafinuotiems skoniams... arba tiesiog „TIKRŲ“ mėgėjams. Skonis, aromatai, subtilūs deriniai, kilni sudedamosios dalys (sviestas, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, migdolų pasta, grietinėlė ir kt.), visa tai sukurta su širdimi, pagarba ir aistra, kad jums pasiūlytume didžiulį skanėstų pasirinkimą. Kad šokoladas būtų ant...
Kroatija, Zagreb
... savo lyderio poziciją tarp regiono konditerių. Kraš flagmanų prekės ženklai, tokie kaip Bajadera, Griotte desertai, Dorina šokoladas, Gyvūnų karalystė, Domaćica, Napolitanke vafliai, Kiki ir Bronhi saldainiai, bei daugelis kitų, gerai žinomų mūsų vartotojams, yra geriausias to įrodymas. Kraš šiandien veikia kaip moderni, rinkos orientuota įmonė, kurios metinė produkcija viršija 33 000 tonų konditerijos gaminių. Daugiau nei pusė visos produkcijos yra parduodama vidaus rinkoje, o likusi dalis sėkmingai eksportuojama į pasaulio rinkas.
Italija, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, nuo 1980 metų, projektuoja ir gamina mašinas bei pilnus įrenginius šokolado ir džiovintų vaisių apdorojimui, siūlydama sprendimus, atitinkančius kiekvieno kliento, sektoriaus ir rinkos specifinius poreikius. Išsamių sprendimų, skirtų šokolado ir kitų produktų, pagamintų iš džiovintų vaisių ir kakavos, gamybai ir formavimui. Pasiūlymas apima žaliavų, kakavos ir džiovintų vaisių...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play