Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... išvaizda, kuris puikiai derės su mėsos užkandžiais, raudona mėsa ir kitais pasirinktais itališkais patiekalais. Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Vynuogės: 60% Corvina & Corvinone, 30% Rondinella ir 10% Molinara DOC: Valpolicella Classico (Venetas, Italija) Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli rubino raudona vynas su šviesiu plytų atspalviu. - Aromatai: intensyvūs aromatai, tokie sudėtingi, kad harmoningai sujungia visus tipiškus ąžuolo brandinimo užrašus su prinokusių vaisių niuansais. - Skonis: skanus ir elegantiškas burnoje. Gausus vaisių išraiškos su labai prinokusiais vaisiais ir saldžiais taninais, kurie subalansuoja skrudintus ąžuolo brandinimo užrašus. Apvalus, struktūruotas vynas su ilgu poskoniu, puikiai tinkantis prie raudonos mėsos ir brandinto sūrio.
Belgija, Arlon
...Šis grybų ir daržovių asortimentas buvo specialiai sukurtas wok kepimui. Jame yra pleurotų, šviesių grybų, brokolių, cukinijų, morkų, svogūnų ir porų. Paruošimo patarimai Šios daržovės yra „paruoštos naudoti“. Norint pajusti visą jų skonį, rekomenduojame kepti wok, pridėjus, pagal savo skonį ir kūrybiškumą, mėsos, prieskonių ir kitų priedų. Laikymo patarimai Mūsų wok yra parduodami filmuotose...
Prancūzija, Auxerre
... ištirpusiame visume.\n\nVinifikacija\nŠi cuvée kilusi iš skurdžios, akmenuotos dirvos su kalkakmenio ir šlako zonomis. Vynuogės skinamos iš gerai sunokusių sklypų. Veislės skinamos ir vinifikuojamos atskirai.\n\nMaisto ir vyno derinimas\nkeptos raudonos mėsos, mėsos su padažu ir sūris\n\nPakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl\nDomenas: Vignerons d'Alignan Neffies\nAppellation: Languedoc\nMetai: 2017\nVeislė: Grenache Syrah\nAuginimas: Atsakingas\nEtiketė: Kontroliuojamos kilmės apdovanojimas"}...
Lenkija, Jastrzebie-Zdroj
...Grilio prieskonių klasika „Prymat“ yra puikiai suderinta žolelių, prieskonių ir džiovintų daržovių mišinys. Išskirtinis prieskonių skonis ir aromatas puikiai praturtina mėsos patiekalus, ruošiamus ant grotelių arba keptuvėje. Dėl grilio prieskonių laikas, praleistas kartu prie stalo, bus ypatingas ne tik dėl puikios kompanijos, bet ir dėl išskirtinio skonio bei aromato paruoštų patiekalų. Tubo tipo pakuotė leidžia tiksliai dozuoti prieskonius ir puikiai atrodo ant stalo.
Graikija, Kiato Korinthias, Peloponnese
... makaronų kąsnyje. Naudojame avinžirnių ir lęšių miltus, kurie auginami Graikijoje, minkyti ir džiovinti mūsų dirbtuvėse. • Puikiai tinka prie išskirtinai keptos mėsos ar žuvies. • Taip pat gali būti pagrindinis ingredientas šaltai salotai su daržovėmis. • Idealu veganams • Idealu vaikams...
Vokietija, Hamburg
... skardinėje","Naudojimas":"Puikiai tinka delikatesiniams užkandžiams, pvz., sashimi arba žaliam tuno ar lašišos tartarui. Rūkytai lašišai ir rūkytam unguriui. Elnių nugarinės arba jautienos tartarui. Prie keptos mėsos. Šviežiai malti ant orkaitėje keptų šakninių daržovių. Išradingai ant slyvų kompotų arba mousse iš aukštos kokybės viso pieno šokolado."}...
Italija, Castelfidardo
...Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, turintis šviežių žalių migdolų aromatą. Sudėtingas ir rafinuotas skonis su daržovių natomis, tokiomis kaip artišokas, salotos ir migdolai. Jis turi gerai subalansuotą ir harmoningą aštrų poskonį. Tinka mėsos kepimui, ankštinių daržovių sriuboms, ant grotelių keptam duonos bruschettai, pagardintai druska, pomidorais, česnaku ir rukola.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Džiovinti grybai yra ideali paruošimo priemonė visoms progoms. Skirtingai nuo šviežių grybų, džiovinta ir sutrinta mišinys nereikalauja laikymo šaldytuve ar šaldiklyje. Pakanka hermetiškai uždaro indelio, kuris neleis ryškiam grybų skoniui išnykti. Kuo smulkesnė frakcija, tuo skanesni bus tyrės sriubos ir padažai. Naudojimas Sriuboms, padažams, marinatams, mėsos patiekalams, paukštienai ir žvėrienai. Skonis išskirtinis grybų skonis Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 45 Riebalai (g / 100g)… 1,5 Angliavandeniai (g / 100g)… 23 Energijos vertė (kcal / 100g)… 290...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Molingi priemolio dirvožemiai. VINIFICATION ET ELEVAGE : Vynuogės skinamos labai gerai subrendusios. 24 valandų maceracija žemoje temperatūroje. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Rožinė, lašišos spalvos. Harmoningas mažų raudonųjų vaisių aromatas. Skonis malonus, švelnus, su vaisių ir pipirinių prieskonių natomis. ACCORD METS/VIN : Apéritif, mėsos užkandžiai, pica, vaisių desertai. TEMPERATURE DE SERVICE : Tarp 6 ir 8°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
...Grynas ir Stiprus. Grillstone Liquid Smoke Hickory 100ml butelyje. Su dozatoriumi, labai stiprus, mėsos valgytojams ir veganams! 100% Dūmai... išvalytas dūmas: be priedų galutiniams vartotojams: su dozatoriumi 100% grynas, stiprus skonis: labai produktyvus...
Prancūzija, Ham
...Visos krapų sėklos yra renkami iš krapų (Anethum graveolens L.) augalo. Krapai yra labai vertinama prieskonių rūšis virtuvėje dėl savo išskirtinio anyžių skonio. Krapų sėklos ypač skanios kaip priedas prie keptos arba rūkytos žuvies, šviežių sūrių, salotų, daržovių, mėsos, pakavimo, padažų, pyragų, kompotų ir džemų. Jų anyžių skonis suteikia unikalią dimensiją šiems patiekalams ir suteikia...
Prancūzija, Saint Cannat
... NOTES Šis vynas turi elegantišką rubino-purpurinę spalvą. Jo aromatas atskleidžia juodųjų serbentų ir vyšnių kvapus. Skonis gerai subalansuotas, su pilnais taninais ir juodųjų vaisių bei saldymedžio natomis. Puikiai dera su Viduržemio jūros patiekalais, baltaisiais mėsos produktais, švelniai prieskoniais pagardintais maisto produktais (pvz., paella ar kario) ir raudonąja mėsa.
Italija, Firenze
Italija, Roma
...Išvaizda: tiršta kremas Spalva: raudona Kvapas: tipiškas Skonis: natūralus, tipiškas ir malonus Būklė: kieta Alergenai: Produktas gali turėti alerginių medžiagų arba produktų, kuriuose yra tokių komponentų: PIENAS. Neturi glitimo. Sudėtyje yra konservantų (Rūgštiklis: E270). Maistinė vertė 100 g: Energija: Kj 423 / Kcal 100 Riebalai: 1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g Angliavandeniai: 21 g, iš jų cukrų 15 g Skaidulos: 0,6 g Baltymai: 1,8 g Druska: 2,0 g...
Prancūzija, Paris
... bananų sveikatos nauda yra gausi. Musa paradisiaca iš tikrųjų yra vaisius, vartojamas kaip daržovė, nes jos skonis labiau primena saldžiąją bulvę nei bananą. Ją galima virti, kepti arba troškinti. Taip pat galima palikti jos žievelę ir kepti orkaitėje. Plantain banana ypač naudojama kaip garnyras prie mėsos, vištienos, žuvies, taip pat prie karių, aštrių padažų ir kokosų pieno...
... spalvotą laikmačio galvutę. Pop-Up laikmačiai yra prieinami įvairioms kepimo temperatūroms nuo 52° C iki 85° C. Pop-Up laikmačiai: Keptos patiekalų tiksliai iškepus! Ar tai būtų angliškai, vidutiniškai ar visiškai iškepę, kiekvienam norui ir kiekvienam keptam patiekalui yra tinkamas Pop-Up laikmatis. Tiesiog pasirinkite Pop-Up laikmatį pagal norimą temperatūrą. Optimaliai naudojami: Kiekvienai mėsos rūšiai Maltinukams Žuviai Pyragams Naudojimo sritys: Orkaitė Keptuvė Mikrobangų krosnelė...
Ispanija, Santiago De Compostela
...Intensyvi rubino spalva su gražiais purpuriniais atspalviais; skonis primena slyvą, razinas, medų ir mėtą. Ypač rekomenduojama gerti su riešutais; džiovintų daržovių patiekalais; žuvimi padaže; mėsa, pavyzdžiui, antis ar triušiu; mėsos gabalais; sūriu ir kai kuriais desertais.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...81 % Ekologiškas baltas vynas* - 19 % Ekologiškas sumažintas vynuogių ekstraktas * Produktas iš Ekologinės Žemdirbystės Be konservantų, be alergenų Nepasterizuotas Naudoti salotų padažams, salotoms, daržovėms ir marinatams. Šis baltas balzamiko padažas puikiai tiks prie jūsų užkandžių, mėsos ar žuvies patiekalų. Jo subalansuotas skonis tiks visiems jūsų karštiems ar šaltiems patiekalams. Tai...
...Skanūs ir gyvūnams tinkami užkandžiai katėms ir šunims kaip mažas apdovanojimas pertraukėlėms Savybės mūsų užkandžių trumpai: Konsistencija: minkštas pagaliukas, lengvai dalijamas Monoproteinas – tik viena mėsos rūšis Pagaminta iš kruopščiai atrinktų žaliavų Puikus skonis ir aukšta priimtis Be grūdų Šaltai formuota Pagaminta Šveicarijoje prieinama 50g Monoproteinas: Gyvūnų maistas Pagaminta iš kruopščiai atrinktų žaliavų: Gyvūnų maistas Puikus skonis ir aukšta priimtis: Gyvūnų maistas...
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
Vokietija, Weil Am Rhein
...Lengvas skonis, nuostabiai švelniu būdu: MADOPOL, grilio kebabas iš švelnaus vištienos mėsos. Grilio kebabas MADOPOL pagamintas iš skanios, švelnios vištienos mėsos, jau supjaustytas ir paruoštas kepimui, supakuotas į foliją ir šokiu užšaldytas (IQF). Taip galite bet kada paimti kebabą porcijomis – ir akimirksniu mėgautis, nesvarbu, ar keptuvėje, konvekcinėje krosnelėje, orkaitėje ar ant grilio. Žinoma, Halal sertifikuotas.
Atitinkantys produktai
Madopol
Madopol
Prancūzija, Rabastens De Bigorre
... regione, žinomo dėl savo Label Rouge mėsos. Mūsų sėkmės raktai yra: skonis, skonių pusiausvyra ir apetitą kelianti tekstūra! Su žiniomis, perduodamomis iš kartos į kartą, produktai gaminami pagal receptus gryniausioje tradicijoje. Įmonė didžiuojasi galėdama pasiūlyti natūralius produktus savo vartotojams. Nuo 2021 metų Conserverie du Sud gauna IFS versijos 8 sertifikatą. IFS FOOD yra tarptautinis standartas, leidžiantis įvertinti produktų ir procesų atitiktį maisto saugos ir kokybės reikalavimams.
Ispanija, Salamanca
... strategijos orientuotos į geriausios kokybės pasiūlymą, nesukeliant konflikto su mažiausia kaina. Bonsabor darbuotojai visada stengiasi pasiūlyti geriausia mūsų klientams, kad rastume pusiausvyrą tarp aukštos kokybės mūsų mėsos ir mažiausios kainos. Jei norite sužinoti daugiau apie Bonsabor arba mūsų darbuotojus, apsilankykite mūsų svetainėje ir palikite savo nuomonę. Ir nepamirškite, kad geras mėsos skonis neturi konfliktuoti su gera kaina.
...Nuo 1950-ųjų metų Kraus vardas simbolizuoja meistriškumą ir aukštą mėsos bei dešrų specialybių kokybę. Šiuo metu įmonę jau trečioji karta valdo Dennis Kraus. Mes taip pat neatsilikome nuo šiuolaikinių naujovių ir žengėme naujais keliais su internetine parduotuve ir automatu, kur galima apsipirkti 24/7. Kas liko „senamadiška“, tai yra receptai ir geras skonis. "Mes gaminame tvariai, naudodami...
Ispanija, Martinamor
... nors pagal savo skonį. Nuo šoninės, chorizo ar salchichon iki produktų, kurie saugo visos regiono istoriją, tokių kaip morcón ar sobrasada. Rūpestingas gyvulių auginimas, kartu su kruopščiu mėsos atrankos, kapojimo ir marinatų paruošimo darbu, lemia skirtumą. Brandinimo laikas užbaigia procesą, iš kurio atsiranda gastronominės ir maistingos brangenybės, kurios nepraeina nepastebėtos skonyje.
Vokietija, Mönchengladbach
Iš pradžių greitai sukūrėme koncepciją. Geriausias kebabas turėjo būti pagamintas. Skonis, kokybė ir aptarnavimas turėjo tapti aukštu POLAT standartu. Todėl ir šiandien, kaip ir pirmąją dieną, mūsų POLAT kebabo gamyboje naudojama tik aukštos kokybės mėsa. Įgyvendinus pirmąją kebabo gamybą su EG leidimu NRW, buvo nustatyti nauji kokybės standartai kebabo pramonėje, o POLAT produktai pasiekė...
Vokietija, Geretsried
... muselių baltymas – tvarus alternatyva žuviai ir mėsai. Kartu su saldžiosiomis bulvėmis ir įvairiais supermaistais atsiranda laukinis skonis, kurį šunys laiko neatsispiriamais. Ypač keturkojai su alergijomis / netoleravimu gali džiaugtis. Nes atsisakymas mėsos, grūdų, cukraus, skonio stipriklių ir dirbtinių priedų yra pagrindinė taisyklė LEO LÖWENHERZ. Aliejai, žolelės ir milteliai – patobulinimai šunų...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play