...Mišinys Vienos dešrai Šis mišinys yra vienas iš mūsų geriausiai parduodamų produktų ne be priežasties! Gerai subalansuotas skonis, graži spalva ir traškus kąsnis išskiria jūsų dešras iš minios. Skanus, sultingas, sočius - tai, kas daro gerą Vienos dešrą! Be pridėtų alergenų*. Hela. Mes esame jūsų kompetentingas partneris skoniui ir moderniems funkciniams sistemoms mėsos apdorojimo, HoReCa ir...
Italija, Mesoraca
...Kiaulienos guanciale yra kiaulienos mėsos pjūvis, kuriame yra liesų raumenų venų su vertingu riebalų komponentu, kuris skiriasi nuo lardo (nugaros riebalai) ir pancetta (pilvo riebalai). Konsistencija yra kietesnė nei pancetta, o skonis labiau išskirtinis. Mėsa kruopščiai masažuojama rankomis ir pagardinama mūsų būdingais prieskoniais. Ji paliekama brandinti daugiau nei 80 dienų kontroliuojamoje...
Prancūzija, Cénac
... skanus. Bendra įspūdžių: tai vynas, kuris puikiai dera su kepta veršiena arba mėsos užkandžiais. Rekomenduojama vartoti esant 16–18 °C. Produktas: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – brandintas ąžuolo statinėse. Plotas: 0,5 ha Veislė: 100% Merlot Terroir: molio-kalkakmenio dirvožemis - aukštuma Išvaizda: granato spalvos su plytų atspalviais. Nosinė: juodieji vaisiai, ypač juodosios vyšnios ir švelnios prieskoniai.
Prancūzija, Rungis
...“ didžiųjų mėgėjų. Jos mėsa yra itin sultinga ir turi ryškų skonį. Tai charakteringa mėsa, tačiau tuo pačiu labai subtili. Jos jūrinis ir šiek tiek sviestinis skonis daro ją itin netikėtą burnoje. Jos kaina išlieka prieinama, todėl tai yra puikus pasirinkimas draugų ar šeimos vakarienei. Trys populiarios Aberdeen Angus pjaustymo dalys: faux-filet, filė ir šonkaulis. Mėsa, su kuria negalite suklysti, nesvarbu, kokią dalį pasirinksite.
Italija, Martina Franca
..."La Salsiccia Martinese" yra tradicinė Puglijos dešra, pagaminta iš aukštos kokybės mėsos ir pagardinta vietinėmis prieskoniais. Ši dešra pasižymi sodriu ir aromatingu skoniu, todėl puikiai tinka mėgautis vienai arba kaip dalis mėsos asortimento. "Salsiccia martinese" yra rankų darbo produktas, pagamintas pagal tradicinius metodus ir naudojant natūralias sudedamąsias dalis. Jos unikalus skonis ir amatininkų gamyba daro ją puikiu Puglijos gastronomijos produktu.
Italija, MILANO
... marinuoti O’ sole e’ Napule stiklainyje po 960 Gr.Auginamas Vesuviano regione, apdorojamas nuo spalio iki kovo.Tai puikus daržovių pasirinkimas visiems mėsos patiekalams, jo nepakartojamas skonis puikiai tinka kaip garnyras visiems mėsos patiekalams, idealiai tinka bruschettoms ir picoms.Pakuotė 61 vnt = EUR 3,901 paletė 50 pakuočių po 6Galiojimo laikas 30/06/2026Minimali užsakymo suma 15 paletų...
Nyderlandai, Lutjebroek
...Mūsų svogūnų sulčių koncentratai yra gaminami iš kruopščiai atrinktų žaliavų, siekiant išgauti geriausias svogūnų savybes ir tiesiogiai integruoti jas į jūsų produktus. Kadangi mūsų svogūnai yra prieinami visus metus, galime lengvai reaguoti į paklausos svyravimus ir užtikrinti stabilumą jūsų tiekimo procese. Mūsų aukštos kokybės koncentratai pakels jūsų maisto produktų skonio profilius ir spalvas į naujas aukštumas, užtikrindami nuoseklumą rezultatuose ir lengvumą gamyboje. Tinka sriuboms, padažams, sultiniams, mėsai, mėsos analogams ir kepiniams.
Vokietija, Schoenebeck
... linų sėmenų aliejui su jo subtiliu, šviežiu skoniu, kad jūsų receptai primintų rytų Azijos virtuvę. Ypač makaronų ir mėsos patiekalai įgauna nepaprastą skonį. BioPerilla aliejus panašus į BioLinų aliejaus riebalų rūgščių spektrą, turintį didelį kiekį esminių, polinesočiųjų omega-3 riebalų rūgščių, ypač alfa-linoleno rūgšties. Mūsų BioPerilla aliejus turi (šviesiai) geltoną spalvą ir riebiai žalią aromatą. Mes švelniai spaudžiame Perillos sėklas iš kontroliuojamo ekologinio ūkininkavimo.
Italija, Venezia
...Patenkinantis alus, turintis lengvą ir švarų kūną. Gaminamas iš dviejų eilučių salyklinių pavasarinių miežių, tai yra nefiltruotas Helles Lager su intensyviais auksiniais atspindžiais. Skonis gerai subalansuotas, su kvapniu salykliniu saldumu. Gaivus ir lengvai geriamas, puikiai dera su šaltai pjaustytais mėsos gaminiais, kepta mėsa, šviežiais sūriais, kepta žuvimi.
Ispanija, Quart
...Siūlome daugiau nei 100 mėsos gaminių. Minkštinta mėsa yra be alergenų ir su natūraliais priedais. Ji ilgiau išlaiko savo tekstūrą ir maistines vertes, o skonis yra labai geras, tarsi būtų paruošta namuose. Mūsų klientai HORECA sektoriuje yra labai patenkinti mūsų teikiama kokybe ir paslaugomis. Mūsų misija yra atstovauti geriausiems mūsų šalies mėsos pramonės produktams, ypač kiaulienai. Coopecarn tikslas yra savo klientų ir vartotojų iš viso pasaulio pasitenkinimas.
Vokietija, Alzenau
... - Kepiniai - Pieno alternatyvos - Mėsos alternatyvos - Žuvies alternatyvos - Makaronų produktai - Keptuvės produktai - Patogūs produktai - Užkandžių ir grūdų produktai - Augaliniai pjaustymai ir užtepiami - Ekstruzija - Juostelės - Sporto mityba - Švaraus etiketės emulsiklis...
...Vynas Saperavi yra vienas iš išskirtinių sausų raudonųjų vynų, gaminamų Gruzijoje, Kachetijos vyno regione. Šio vyno spalva gali svyruoti nuo sodrios avietinės iki tamsiai raudonos. Vynas turi aksominį, turtingą skonį su puikiu saldumo ir rūgšties balansu. Brandžios vaisių natose harmoningai susijungia lengvi ąžuolo ir prieskonių niuansai, sudarantys ilgą aromatinį poskonį. Vynas skonis subalansuotas, su juodųjų uogų, juodųjų serbentų ir sunokusių vyšnių natomis. Vynas puikiai dera su ant grotelių keptu arba keptu, gausiai prieskoniniu mėsos patiekalu ir brandžiu sūriu.
Belgija, Bruxelles
..."La Mayonnaise GALA" su kiaušiniais yra skanus kreminis padažas, kuris pagerina jūsų mėgstamų patiekalų skonį. Sudaryta iš 80 % rapsų aliejaus ir 7,5 % kiaušinio trynio, ši majonezo tekstūra yra kreminė, o skonis turtingas, puikiai papildantis salotas, sumuštinius ir mėsos patiekalus. Prieinama 250 ml, 500 ml ir 1000 ml formatuose, ji supakuota patogiuose kartonuose, kad būtų lengva laikyti ir...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... receptūra, Ši didelė Viduržemio jūros druska, sujungta su ekologišku juoduoju pipiru, ekologiška kalendra ir ekologiškomis rožinėmis uogomis, išryškins jūsų keptos mėsos ir žuvies skonį. Kalendra vadinama "Maroko pipiru", kaip ir rožinės uogos, vadinamos "rožiniu pipiru". Galingas skonis, išskirtinės aromato. Mišinys paruoštas ir supakuotas Prancūzijoje, pagamintas Prancūzijoje.
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela ir Tinto Cão Intensyvus aromatas, išryškinantis prinokusius Douro vaisius, aromatus ir uogienes bei šiek tiek krūmų. Pilnas ir apgaubiantis, su lengvais dūminiais akcentais, o galutinis skonis yra energingas ir platus. Puikiai tinka prie raudonos mėsos patiekalų ir sūrių. Patiekti 18ºC | 64ºF 14% vol. 750ml...
Austrija, Wien
... aromatu. Rekomenduojame Ramsa moliūgų sėklų garstyčias prie sočių mėsos patiekalų, šalto kiaulienos kepimo, mėsos pyragų, užkandžių lentos ir kaip delikatesą bulvių salotų marinatui. Slaptas patarimas iš darbuotojų: tepkite šviežią juodą duoną moliūgų sėklų garstyčiomis, uždėkite šoninės ir mėgaukitės.
Ispanija, Granada
...rūkyto kvapai, lengvas prieskonių ir anyžių užuominas.","Color":"Spalva: labai intensyvi granato spalva su violetiniais atspalviais, blizgi ir aiški, su labai aukšta danga.","Maridajes aconsejados":"Rekomenduojami deriniai: aukštos konsistencijos mėsos: raudonos, medžioklinės, aviena. Puikiai dera su iberų dešromis, paštetais ir labai brandintais, stipraus skonio sūriais.","Sabor":"Skonis: jaučiami...
Turkija, Saraykoy
... pabaigoje, austriškosios grybo rūšys puikiai dera su baltaisiais mėsos produktais ir jūros gėrybėmis, greitu kepimu ir troškinimu. Aprašymas/Skonis Džiovintos austriškosios grybo rūšys paprastai yra mažos, vidutiniškai 2–5 centimetrų skersmens, ir sudarytos iš plokščių, susiraukšlėjusių, raukšlėtų ir šiek tiek susisukusių kepurėlių su mažai arba visai be kotelių. Kai kurios džiovintos austriškosios grybo...
Prancūzija, Le Plessis Robinson
...karvė gyvena lygumose, kur maitinasi žole. Jos mėsos marmurumas pasižymi ekstremaliu švelnumu ir sultingumu. Tikra autentiškos amerikietiškos gyvulininkystės vizitinė kortelė, Black Angus veislė mėgstama šeimos, draugų ir visose šalies Steak House. Pasaulio Mėsa & Prancūzų Mėsos Tradicija, tai Grand Caractère filosofija, skirta produktų atrankai ir paruošimui. Partneriai ūkininkai laikosi griežtų Europos Sąjungos meistriškumo ir gyvūnų gerovės standartų, taip pat Grand Caractère reikalavimų.
Italija, Nave
...Kvapas Elegantiški maraskos kvapai, praturtinti maloniais aromatinių žolelių niuansais Skonis Burnoje jis pasirodo apvalus, maloniai struktūruotas, su subalansuotais ir rafinuotais taninais. Pasiūlyti deriniai Puikiai tinka prie raudonos mėsos ir žvėrienos, idealiai dera su brandintais sūriais. Pastabos Toscana Rosso Aliotto iš Tenute Lunelli gimsta vyninėse, esančiose Tenuta Podernovo...
...Skanus skonis, sukurtas iš geriausių mėsos ir natūralių prieskonių...
...Teriyaki padažas jūsų išskirtiniam skoniui. Puikus derinys su mėsos produktais, žuvies produktais, kepsninėmis. Teriyaki gali būti naudojamas kaip marinatui kiaulienos ir jautienos kepsniams. Saldžiarūgštis skonis taip pat puikiai derės su virtomis ir keptomis bulvėmis. Teriyaki pagamintas Ukrainoje.
Vokietija, Stegaurach
...Pirštų maisto klasika dideliems ir mažiems. formuota, paniruota, kepta traški paniruotė ir sultingas kąsnis lengvai prieskoniuotas umami skonis (mėsos) Profesionalo patarimas: kaip pirštų maistas arba užkandis su padažais, arba kaip papildymas salotoms ar vrapams. Ingredientai Vanduo, 20% paniruotės (ryžių miltai, krakmolas, avinžirnių miltai, kukurūzų miltai, vanduo), 7% tekstūruoto žirnių...
Prancūzija, Mietesheim
...Dijono garstyčių galia ir skonis puikiai tiks prie jūsų raudonos mėsos. Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, konservantas: natrio bisulfitas. Yra taip pat 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg kibiruose, taip pat 3L talpos kanistruose su pompa.
Prancūzija, Ascain
...Le SAGARNO (literaliai obuolių vynas) iš Txopinondo yra fermentuotas gėrimas, pagamintas iš obuolių, brandinamas ant mielių statinėje mažiausiai 6 mėnesius. Gaivus ir vaisiškas, geriausiai skonis, kai yra šaltas (apie 12°C), su žuvies ar mėsos kepsniais. Mes jį gaminame pagal senovinį amatininkų metodą, naudojant vietinius ir kitur užaugintus obuolius. PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos...
Jungtinė Karalystė, London
... išmaišykite. Tada pridėkite pasirinktas daržoves, kad gautumėte širdingą šiltą miso sriubą, pilną pripažintų probiotinių gerųjų medžiagų. Kiti naudojimo būdai apima žuvies, mėsos ar visų rūšių daržovių marinatą, o tada kepimą ant grotelių. Tai nėra vaistas nuo jokių ligų, taip pat Belbri neprisiima atsakomybės už netinkamą paruošimą. Pridėkite čili, pagal savo skonį ir, kaip visada, mėgaukitės.
... azijos virtuvei. Jis puikiai dera su indų karčiais, ryžių patiekalais, taip pat kaip kvapnus garnyras visiems sūriems patiekalams. Mūsų Lotao Deli pilno grūdo Basmati ryžiai yra ilgo grūdo ryžiai iš Pakistano, kurie auginami laikantis griežtų ekologiškų standartų ir išverda per maždaug 35 minutes. Pilno grūdo Basmati yra 100% grynas ir turtingas vertingų maistinių medžiagų. Šiek tiek žemiškas natūralus skonis su pilno grūdo aromatu puikiai dera su visais žuvies, mėsos ir daržovių patiekalais.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play