Italija, Mugnano Del Cardinale
Iš pradžių veikla buvo sezoninė, sutampanti su Velykų ir Kalėdų šventėmis, ir turėjo grynai vietinę rinką. Buvo naudojamos šviežios ir aukščiausios kokybės mėsos, gaminant salami su didžiuliu meistriškumu ir dėmesiu, naudojant geriausias prieskonius, geriausias žarnas ir džiovinant su didžiausia priežiūra, kad skonis, aromatai ir natūralumas visada būtų apsaugoti ir garantuoti laike ir erdvėje...
Vokietija, Waldstetten
... tešlos gamybai, gali drąsiai atsisakyti vadinamųjų chemijos pramonės pasiekimų. Taigi mūsų tešloje jūs nerasite jokių cheminių priedų ar kepimo priemonių pėdsakų. Žinoma, mes taip pat laikomės savo kokybės filosofijos ir pasirinkdami ingredientus picos užpildui. Garbės reikalas, kad mūsų padaže būtų tik geriausi pomidorai, o mūsų mėsos ir žuvies produktai atitiktų žvaigždžių restoranų kokybės reikalavimus... ir konservuotų grybų mūsų produktuose jūs beviltiškai ieškosite.
Vokietija, Harsewinkel
...tiek užsienyje. Windau reiškia: tikrai geras dešras. Remdamiesi mūsų patirtimi kaip mėsos ir dešrų gamintojai nuo 1976 metų, dirbame su mūsų tradiciniais, vestfališkais šeimos receptais, kurie tiesiog skaniai skonis! Mes juos deriname su mūsų kompetencija kuriant novatoriškas, pažangias koncepcijas ir tendencijas, pavyzdžiui, mūsų veganiškuose produktuose. SPRENDIMAI PREKYBAI Mes siūlome platų...
Belgija, Malmedy
... bukmedžio rūkymu, be priedų, be dažiklių, be konservantų), rūkytos lašišos putėsių (paruošta iš rūkytos lašišos filė mėsos). Šiuo metu įmonė Mathonet-Gabriel eksportuoja į kaimynines šalis: Vokietiją, Prancūziją, Didžiąją Lichtenšteino kunigaikštystę ir Nyderlandus.
... aptarnavimą ir individualų požiūrį. MŪSŲ SPECIALIZACIJA Bite tekstūra Elastingumas Emulgacija Galutinio produkto tvirtumas Sausas pjūvis Galutinio produkto išeiga Alternatyvos gyvūniniams produktams Skonis Sinerezės prevencija Receptūros kaštų mažinimas Galiojimo laiko pratęsimas Gamybos atmetimo prevencija Grąžinimų mažinimas Žuvies brandinimas Sandėliavimo laikai Druskos tirpalas...
Italija, Ceglie Messapica
... nepakartojamas orecchiette skonis, tikras įmonės brangakmenis, užkariavo visus, pagamintas naudojant pažangias gamybos technologijas, gerbiant seniausias tradicijas. Fusilli, cavatelli ir viso grūdo orecchiette, pabrėžti paprastu pomidorų padažu arba mėsos padažu ar kitais padažais, džiugins jūsų gomurį. Įvairiausios produkcijos puošmena ir visiškai naujovė rinkoje yra Pasta alla Malvasia, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vietinio malvasia vyno, be jokio vandens priedų.
Graikija, KALAMATA
Tradiciniai kaimiški dešrainiai ir sūdyta mėsa. Tradicija daugiau nei 70 metų, trys kartos mėsininkų. Dešrainiai su apelsinu, saulėje džiovintais pomidorais, porais, vištiena, jautiena, virta, sūdyta. 80% - 85% šviežios mėsos: kiaulienos, jautienos ar vištienos, prieskoniai, žolelės, prieskoniai. Kokybė, tradicija, stiprus skonis, aromatas. Visi mūsų produktai turi šviežios mėsos ir 100% grynų ingredientų.
Prancūzija, Cholet
CHARAL, nuo pat savo įkūrimo, visada buvo motyvuota siekti geriausios mėsos, kasdien siūlydama vis labiau vartotojų skoniams ir gyvenimo būdams pritaikytas formas. CHARAL produktų skonis ir švelnumas yra nuolatinio ir griežto kokybės bei saugumo proceso rezultatas. Kiekvieną dieną, kiekvieną minutę, šis procesas apima tris tūkstančius CHARAL vyrų ir moterų. Jūsų įprastoje parduotuvėje mėsos...
Ispanija, Torrijos
Quinta San José siūlome pasirinktinę jautieną, puikios kokybės, kilusią iš mūsų pačių ūkių, be tarpininkų. Mums patinka kurti unikalius gastronominius potyrius mūsų klientų skoniams, kad galėtumėte patys įsitikinti, koks yra tikros mėsos skonis.
Lenkija, Karczew
...kurios negali prilygti jokiai kitai mėsos pramonės įmonei. Mūsų gaminių skonis yra patirties ir aistros, su kuria žiūrime į savo darbą, rezultatas. Tačiau mes nesustojame kovoti dėl sveikos ir skanios tradicijos sugrąžinimo į lenkų stalus. Natūralūs ingredientai ir idealiai parinkti prieskoniai sukuria kiekvieno patiekalo simfoniją, kuri žavi geriausių mėsos gaminių mėgėjus. Trys savininkų kartos, daugiau nei septyniasdešimt metų sunkaus darbo.
Belgija, Leuven
Mėsos didmeninė prekyba Long Van Langendonck yra skonis, kuris pritraukia jūsų maitinimo įstaigą. Kokybiška mėsa, sveikas ir skanus paukštiena, išskirtiniai laukiniai patiekalai ir rafinuoti delikatesai: dėl to jūsų klientai sugrįžta. Iš mūsų begalinio asortimento pasirinkite produktus, kurie atitinka jūsų įstaigos tapatybę. Kiekvieną dieną tiekiame šviežius produktus visiems mūsų patenkintiems klientams.
Ispanija, Cerceda
... mėsos, neįtikėtinai gerai pagamintas veganiškas žuvis, augalinės alternatyvos vištienai ir chorizo, ir begalė 100% be žiaurumo produktų, skanių ir daug sveikesnių nei originalai. Turime geriausias veganiškas prekes: Oumph, Verdino, Beyond Meat, Heura, Violife, Fry´s, Grin Grin, Linda McCartney, Biográ, Biocop, Vegan Nutrition, Serra Vegana, La Carleta, Mommus, Nutty Artisan Foods, Vacka, Vegetaleso...
Ispanija, Monforte De Lemos
Gutrei Galicia yra Ispanijos įmonė, įsikūrusi Galicijoje, vietoje, kurią išskiria jautienos ir veršienos skonis. Mes pasirenkame tik geriausius gabalus, kad galėtume pasiūlyti geriausią kokybę savo klientams.
Prancūzija, Pamiers
... vietinę nuotykį, siekdama ją nuvesti į tolimesnius horizontus. Juk čia, Ariège, kas nežino Commenges mėsos produktų? Kokybė perduodama iš lūpų į lūpas! O turizmas keičia mūsų požiūrį, didindamas mėsos produktų žinomumą. Iš tiesų, žinovai ir kokybiškų mėsos produktų mėgėjai, ragavę mūsų produktus Ariège, kreipiasi į mus, kad galėtume juos dalintis su savo draugais visoje Prancūzijoje. Mūsų mėsos...
Belgija, Knokke-Heist
Delino yra ambicinga šeimos įmonė, specializuojanti aukštos kokybės padažų kūrime, gamyboje ir platinime. Šiandien Delino vis dar garantuoja geriausius šaltus ir karštus padažus profesionaliam naudojimui. Tai reiškia, kad tiek skonis, tiek naudojimas ir tinkamumo laikas yra pritaikyti gaminant patiekalus mėsos parduotuvėse, maisto prekių parduotuvėse, didelėse virtuvėse, viešojo maitinimo sektoriuje, paruoštų patiekalų ar salotų gamintojams, maitinimo paslaugoms... iki privačių virtuvėlių.
Belgija, Veurne
... tyrimų dėka "De Beauvoorder", iš pradžių buvusi amatininkų paštetų kepykla, per metus sukūrė visą rafinuotų produktų asortimentą. Taip pat yra platus virtuvinių kumpių, sūdyto maisto, paukštienos ir virtuvinių dešrų asortimentas. Raudona siūlė visame šiame procese yra kokybė, skonis, kulinarinė kūryba ir šviežumas. Šviežumas – vienas iš "De Beauvoorder" prioritetų. Naudojamos ne tik puikios šviežios žaliavos, bet ir gaminama kiek įmanoma daugiau pagal užsakymą, kas galiausiai teigiamai veikia produktą.
Nyderlandai, Arnhem
... pyragus, makaronus, mėsos ir žuvies patiekalus, duoną ir desertus. Tu pats pasirink, ką mes galime paruošti, o mes pasirūpinsime, kad tai vietoje atrodytų taip pat skaniai, kaip ir skonis. Užsakyti galima jau nuo 6 asmenų. Pasitikrink mūsų meniu įkvėpimui. GRAZING TABLE Atvežta iš Australijos. Ten, kur jie tokie atsipalaidavę, žinai? Stilingi stalai, lėkštės ar lentos pilnos delikatesų, kuriuos norėtum...
Prancūzija, Amancy
Maison Alpin La Salaison šeimos verslas Maison Alpin gamina ir platina Savojo regiono produktus jau daugiau nei 30 metų Amancy, Aukštojoje Savojoje. Internetinė prekyba: tradicinės rūkytos mėsos gaminiai, sausieji dešros, dešrelės, diotai, sausi kumpiai ir aukščiausios kokybės kiauliena internetu. Maison Alpin siekia, kad vienu kąsniu jums būtų atskleistas tikras Savojo dvasios skonis. Nei...
Belgija, Sint-Katelijne-Waver
Quality Food Group gamina paruoštus patiekalus pavadinimu Cuisine Maison. Mes siūlome nuolatinį produktą, kuriame kokybė ir skonis yra pagrindiniai. Klasika iki sezoninių patiekalų: Quality Food Group virėjai kiekvieną dieną paruošia tūkstančius paruoštų patiekalų. Mūsų klasika yra troškinta mėsa, vol-au-vent ir mėsos kukuliai pomidorų padaže. Taip pat mūsų spageti padažas, vištienos karis ar...
Mėsos perdirbimo įmonė „Wędliny z Dębiny“ yra pirmaujantis dešrų gamintojas Mazovijos vaivadijoje. „Wędliny z Dębiny“ gaminiai ruošami pagal tradicinius receptus. Juos išskiria unikalus skonis ir aromatas, gauti naudojant specialią rūkymo metodiką tradicinėse rūkymo kamerose, kūrenamose vaismedžių, ąžuolo ir akacijos mediena. Mūsų klientai žino, kad pirkdami „Wędliny z Dębiny“ gaminius, gauna šviežias dešras be konservantų.
... vėliau sujungiami, be konservantų ir cheminių priedų. Šio gamybos proceso privalumas yra tas, kad maistinių medžiagų ir vitaminų kiekis maistuose nekenkia, o skonis ir aromatas sustiprinami, kas yra esminis elementas mūsų draugams šunims! Visa tai leidžia gauti produktą, turtingą skoniu, sveiką, subalansuotą, patogų keliaujant, bet taip pat lengvai laikomą. Įsigijus produktą myfoodog.it ir gavus jį namuose, tereikia atlikti kelis paprastus žingsnius, kad paruoštumėte maistą savo šuniui.
Lenkija, Modlniczka, Krakow
... sūriai ir mėsos gaminiai bei kiti produktai iš šios saulėtos Italijos pradėjo pasiekti Lenkiją ir diversifikuoti tradicinius patiekalus, o šiandien jie taip pat sudaro tvirtą itališkos virtuvės pagrindą mūsų šalyje. Produktai iš Italijos vis dažniau ieškomi gurmanų, patyrusių virėjų ir restoranų, todėl Del Duca stengiasi patenkinti jų lūkesčius ir poreikius, nuolat pristatydama rafinuotus...
Daugiau nei šimtą metų ir su penkių kartų patirtimi dirbame kiaulienos sektoriuje savo modernioje gamykloje. Dėl mūsų darbuotojų profesionalumo garantuojame geriausią kokybę. 100% ITALIŠKAS PRODUKTAS. Mūsų dešrų ir mėsos skonis yra legendinis:...
Ispanija, Umbrete
Maisto užsakymo paslauga privatiems asmenims ir įmonėms Kateringas asmeninėms šventėms, krikštynoms, pirmosioms komunijoms, gimtadieniams, barams, tapas barams, maisto parduotuvėms, Susitikimams su draugais jūsų sode, namuose, kieme ar bet kur kitur. Viduržemio jūros skonis, pristatys viską, ko reikia, šviežiai paruoštą į jūsų namus. Kainos be įsipareigojimų, konsultacijos jūsų renginiui. Meniu nuo 10 asmenų. Didelis patiekalų, troškinių, mėsos, prieskonių, daržovių, žuvies, paruoštų patiekalų pasirinkimas. Susisiekite su mumis, mes mielai jums padėsime.
Prancūzija, Lacaune
Nuo 1926 metų „Milhau“ pradėjo kiaulių auginimą ir mėsos gaminių perdirbimą kalnuotoje Lakauno regione: gimė nauja Lakauno mėsos gamykla. Vėliau, 1967 metais, Yves Milhau perėmė savo senelio amatą, įkūręs savo dirbtuves mėsos gamybos sostinėje Okitanijoje: Lakaune, kur juntamas regiono skonis. Šiandien ketvirtoji karta tęsia tradiciją, gamindama autentiškus produktus. Geras senovinis skonis yra...
Turkija, Ankara
... klientų pasitenkinimą, darbuotojų mokymą ir maisto saugą. Mūsų vizija Tapti maisto sektoriaus įmone, kurią renkasi klientai, vertinantys kokybę, higieną ir žmonių sveikatą, būti sektoriaus lyderiu ir kurti išskirtinumą savo teikiamomis paslaugomis. Detalės: Köfteci Arif Usta, laikydamasis „a“ kokybės standartų, rugsėjo 21 dieną pradėjo veiklą nuostabioje vietoje Sıhhiye - Strazburg gatvėje. Mūsų restorano pažadas - skonis ir malonumas, atsirandantis iš kruopštaus darbo, pradedant nuo duonos, tešlos, alyvuogių aliejaus ir užtepų. Mūsų mėsa yra specialiai apdorota Amasya ir Çorum regionuose.
Tradicijos skonis...
Ar užsakysite mus savo gimtadieniui, atvirų durų dienai ar kitam renginiui, šviežios picos ir flammkuchen iš mobilios malkinės krosnies skonis yra puikus bet kur. Jūsų svečiai pasirenka ingredientus.
Prancūzija, Pezenas
... įvairūs ir įvairiapusiai. Mes galime sukurti jūsų įstaigai pritaikytą produktą, atitinkantį jūsų poreikius. Visi mūsų produktai gaminami rankiniu būdu ir kepami ant akmens, kad būtų užtikrintas autentiškas skonis. Mūsų produktai gaminami iš natūralių, vietoje parinktų ingredientų. Mes prekiaujame savo šaldytais produktais didmeniniu ir pusiau didmeniniu būdu. URBAN SNACKING yra įmonė, specializuojanti specialių duonų ir mėsos produktų gamyboje ir platinime, skirta greito maisto restoranams ir šaldytų produktų didmenininkams.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play