Italija, VILLA CASTELLI
...Raudonas vynas, gautas iš Salento raudonųjų vynuogių mišinio, įskaitant Malvasia Nera, Montepulciano ir Sangiovese. Alkoholio kiekis 11,50% Vol. pusiau sausas raudonas skonis. Daugiau informacijos galite rašyti adresu cantine.durso@libero.it...
Ispanija, Granada
...Spalva: Švari, blizganti, raudona vyšnių spalvos, vidutinė–aukšta sluoksnis Kvapas: Galingas aromatas, primenantis sunokusias vaisius: razinas, džiovintas slyvas, datules, džiovintus figus ir šokoladą Skonis: Vidutiniškai saldus su gerai integruota rūgštimi, maloni taninų struktūra, medaus, skysto juodo šokolado ir saldymedžio atspalvis, apvalus ir ilgai išliekantis Rekomenduojama vartojimo...
Slovėnija, Ljubljana
...Brandinimas 24 mėnesius ąžuolo statinėse. Vynas nefiltruotas, o prieš buteliavimą pridėta minimaliai sulfito. Brandinimo potencialas: 2020 - 2028. Charakteristikos: Šviesiai raudonos atspalviai dėl ilgos maceracijos. Nosį pasiekia elegantiškas raudonųjų vaisių ir medinio aromato balansas. Skonis apvalus, vidutinio stiprumo, su žolelių ir vaisių natomis. Maisto derinimas: Turi pakankamai energijos, kad palaikytų gerą patiekalą. Maisto derinimas taip pat tinka su šparaginėmis daržovėmis, paukštiena ir kreminiais padažais. Patiekimo temperatūra: 12-16° C.
Italija, Nave
...Pasiūlyti deriniai Aperitivai, užkandžiai, antipasti, žuvies sriubos, ryškiai skonio žuvys, virtos daržovės, pagardinta makaronai, risotai. Pastaba Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 1,5 ltl Kodas: 08295 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 11% Šalis: Italija Regionas: Pjemontas Vynuogės: Baltojo vyno vynuogių mišinys, subalansuotas. Spalva: Šviesiai geltona. Aromatas: Švelnus laukinių gėlių, charakteringas. Skonis: Sausas, sūrus, gaivus ir harmoningas.
Prancūzija, Artigues-Près-Bordeaux
...Šalta ir gazuota alkoholinė gėrimas (7°). Italų vynuogių veislių mišinys su persikų aromatu. - Pakuotė 24 x 25cl kartonuose - 2016 buteliai paletėje - 0,25 € be PVM / butelis iš mūsų sandėlio...
Prancūzija, PARIS
...Šviesiai auksinė niuansų spalva, blizgesys aiškus. Nosyje giliai ir išraiškingai juntami medaus, kriaušių ir vaisių pastos aromatai. Taip pat jaučiamos vynuogių ir kaulavaisių natos, papildančios kvapų paletę. Skonis yra vaisinis, gėlių, saldus ir skanus. Pabaiga yra apvali ir gyva. Idealiai tinka prie patiekalų iš veršienos arba su sūrio ar raudonojo tuno. 93% Pinot Noir ir 7% šampano raudonojo vyno. Aukso medalis Gilbert ir Gaillard 2014 ir 2015.
Prancūzija, Bordeaux
... Sauvignon, 30 % Merlot, 10 % Cabernet Franc Vyninimas: Rankinis derliaus nuėmimas, nerūdijančio plieno ir betono talpos. Brandinimas: 12 mėnesių statinėse (20 % naujų, 80 % po vieno ar dviejų vynų). Degustacija: Atsiveriantis su brandžių juodųjų vaisių puokšte, Chevalier de Lascombes žavi savo aiškiu ataku. Koncentruotas, skonis išsiskiria subtiliu jėgos ir elegancijos deriniu.
Prancūzija, Mietesheim
...Šis balzamiko acto prieskonis gaminamas maceruojant daugybę prieskonių su šviežiu imbieru, o vėliau sumaišomas su figomis. Jo unikalus skonis puikiai papildo visus mėsos patiekalus. Ingredientai: Modenos balzamiko actas 77,8% (vyno actas, vynuogių misos, dažiklis: karamelė E150D. Sudėtyje yra: sulfitų), figos 19%, prieskoniai 3,3% (cinamonas, imbieras, juodieji pipirai, balti pipirai, gvazdikėliai, juodieji kmynai).
Suomija, Turku
...","Aroma":"Aromatas\nGeras aromatų progresas su kvapais, kurie vystosi nuo rozmarino, būdingo šiai vynuogių veislei, iki vyšnių žiedų, baltų ir geltonų vaisių, bei ličių.","Variety":"Veislė\n100% Vermentino","Appearance":"Išvaizda\nŠviesiai šiaudų geltona su šiek tiek žaliu atspalviu","Food Pairing":"Maisto derinimas\nMakaronai su baltu padažu, žuvis, balta mėsa"}...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
... ir juodųjų vaisių natomis. Skonis apvalus ir platus. Maisto ir vyno derinimas Keptas avienos pečius, keptas kamambertas. Vynuogių derinys: Syrah - Carignan - Grenache noir Dirvožemis: Argilo-Calcaire, Aspres terroiras...
Ispanija, Canet De Mar
...Jis pagamintas naudojant tradicinius rankų darbo metodus. Pagrindas yra kokybiški balti vynai, o jo aromatai atsiranda iš daugiau nei 20 natūralių ekstraktų, įskaitant žoleles, šaknis, gėles, prieskonius ir vaisius. Tarp jų išsiskiria Artemisia Absinthium -ajenjo-. Naudojamas vynuogių presas suteikia jam sodrų ir vaisišką skonį. Skonis intensyvus, subalansuotas ir labai ilgas, su galingu...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... brandinimo statinėse, ir vystosi su karamelės, vanilės, cinamono ir džiovintų vynuogių natomis. Puikus pasirinkimas visoms jūsų vakarėliams! La maison : 2013 metais įkūrė Alexandre Sirech ir Jean Moueix, įmonė Les Bienheureux siekia tapti referenciniu žaidėju vyno ir stipriųjų gėrimų rinkoje. Kurdama, gamindama ir parduodama savo romo, džino ir viskio prekių ženklus, įmonė remiasi pagrindiniu principu. Tipas: Gintarinis romas Talpa: 70cl Alkoholio laipsnis: 40%...
Ispanija, Olite, Navarra
...Spalva: patraukli granato raudona vynas. - Aromatai: kompleksiniai, intensyvūs aromatai, su elegantiškais prieskonių, vanilės ir karamelės užuominomis, priešais sunokusių tamsių vaisių foną, primenančiu vynuogių veislę. - Skonis: mėsingas ir skanus burnoje, su maloniais prieskoniniais ir skrudintais akcentais. Saldūs taninai harmonijoje su vaisių išraiška sukuria kompleksinį, elegantišką vyną. Apvalus, struktūruotas ir labai ilgas.
Ispanija, Cuarte De Huerva
... Skonis: burnoje jis jaučiasi saldus, gerai struktūruotas, aksominis ir labai skanus. Brandinimas: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot brandinamas 4 mėnesius amerikietiškose ir prancūziškose ąžuolo statinėse.
Prancūzija, Auxerre
... draugišką valgį. Šis vynas puikiai dera su vištienos filė, žuvies filė, sušiais ar aštriais azijietiškais patiekalais. Pakuotė: 3L kartonas Vardas: Pays d'Oc Metai: 2019 Vynuogių veislė: Viognier Ženklas: Ekologiška kultūra...
Vokietija, Berlin
...Su DEAV - Aloe Grape Vape gaunate neatsispiriamą saldžių vynuogių skonį. Šis skonis puikiai tinka visiems vynuogių mėgėjams. Kiekvienas įkvėpimas yra malonumas ir atskleidžia savo unikalų aromatą. Aukštos kokybės DEAV premijos skystis turi nikotino ir yra pagamintas iš aukštos kokybės vynuogių aromato. Palyginti su tradicinėmis elektroninėmis cigaretėmis, DEAV - Aloe Grape išsiskiria...
Ispanija, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominacija: DOP Valdeorras Sudėtis: 100% Godello Vyninimas: 60% vynuogių prieš spaudimą yra veikiamos šalto maceravimo. Baigus alkoholio fermentaciją. Alkoholio laipsnis: 13o NOTOS DE CATA: Išvaizda: Šviesiai geltona spalva su auksiniais atspalviais. Kvapas: Subtilus gėlių aromatas su prinokusių vaisių užuomina. Skonis: Tvirtas, su kūnu ir subalansuota rūgštimi.
Prancūzija, Marseille
...Gėlė Purple Punch yra patraukli išvaizda, jos kvapas yra stiprus, ji bus pagardinta raudonųjų vaisių ir vynuogių natomis. Jos skonis linksta į stiprius medienos aromatus, papildytus maloniais vaisių akcentais. Jos poveikis yra įvairus: mažina stresą ir nerimą, taip pat skatina miegą. Nuoroda: HB0294 THC kiekis: 0,10 CBD kiekis: 2,30...
Prancūzija, Entre-Vignes
...Malonus šviesus atspalvis su žaliu atspalviu. Intensyvūs aromatai, rafinuoti, subtilūs žiedai. Gaivus skonis, gerai subalansuotas bergamotės apelsino poskonis. Appelation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Spalva: Balta Talpa: 0,75 L Alkoholio kiekis: 15% Klimatas: Viduržemio jūros Vynuogių veislė: 100% baltosios Muscat mažos vynuogės Patiekimo temperatūra: 7–8°...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...kontroliuojant temperatūrą (15°–18°C). Brandinimas trunka kelis mėnesius talpose ant smulkių mielių. Malolaktinė fermentacija nevyksta, kad išlaikytume gerą gaivumą. Degustacija Mūsų Viognier yra šviesiai auksinės spalvos, turtingas ir labai aromatingas. Nosyje juntami abrikosai ir vynuogių persikai. Gaivus, malonus ir skanus skonis, jo gyvybingumas veda į baltų gėlių ir levandų pabaigą. Išskirtinis balansas tarp turtingumo ir rūgštingumo.
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
Nyderlandai, Andelst
...Voskevaz Areni raudonasis vynas yra vidutinio kūno, puikus vynas, pagamintas iš vietinės Armėnijos vynuogių veislės Areni Noir. Tai rubino raudonumo vynas su ryškiu raudonųjų vaisių aromatu, vyšniomis ir prieskoninėmis natomis, o skonis yra turtingas su geru ilgu poskoniu.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
... aromatas su gėlių (genistas, vynuogių žiedai) ir citrusinių vaisių (greipfrutų) natomis. Gyvas, harmoningas ir gaivus skonis. ACCORD METS/VIN : Užkandžiai, jūros gėrybės, žuvys. TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... termoreguliuojama apie 16-18°C. SKONIO PASTABOS Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas. Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą. Patiekiama apie 13°C...
...Gilus rubino raudonas vynas, su ryškiu žolelių ir prieskonių aromatu. Jo stiprus ir subrendęs kūnas pasijaučia pirmo gurkšnio metu, sušvelnintas teisingos rūgšties ir švelnių taninų. Vynas siūlo velvetinį ir gerai subalansuotą skonį, burnoje skonis yra subalansuotas, intensyvus, bet sudėtingas. Jis išskiria ilgą aromatą ir tabako poskonį, gerai sujungtą su medienos aromatais.
Vokietija, Limburgerhof
...Švelnus ir ilgai išliekantis putojimas. Auksinės lapelės tinkamos vartoti. Harmoningas kvapas ir skonis. Optinė ir skoninė patirtis pojūčiams. 0,2 l butelis. Patogu atidaryti ir uždaryti su kamščiu. Taip pat galima užsisakyti 0,75 litro butelį: http://www.sundd.org/sparkling-gold-dry...
Ispanija, Santiago De Compostela
... spalvos, švarus ir blizgus, galima matyti anglies burbuliukus, kurie rodo jo jaunystę. Vynuogių kvapas, su sirupo užuominomis, obuolio akcentais ir subtiliais gėlių tonais. Skonis lygus ir elegantiškas, subalansuotas, lengvas ir galiausiai gaivus. Šis 0.0% baltasis vynas be vargo derinasi su užkandžiais, žuvies patiekalais ir balta mėsa.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play