Italija, San Stino Di Livenza
...Ryškiai koralų rožinė, linkusi į lašišą. Švieži ir saldūs raudonos obuolio, vyšnios ir arbūzo aromatai. Minkštas skonis, greitas, labai malonus ir su nuolatine burbuliacija. Vynuogių veislė: Glera Regionas: Venecija Tipas: Putojantis vynas...
Italija, MILANO
...užbaigia tabakas, vanilė ir šokoladas, balzaminis eukalipto fonas. Skonis yra švelnus, su smulkiais taninais ir dideliu struktūriškumu, ypač dėl svarbios, bet neįkyriai jaučiamas alkoholio natos, pasiekiančios ilgą, ilgai trunkantį pabaigą su chininiu ir tamsių prieskonių atspalviais. PAKUOTĖ 6 1 VNT = 13,00 1 PALLET 72 PAKUOTĖS 6 MINIMALUS UŽSAKYMAS 20 PALLET...
Italija, Martina Franca
..."Pecorino alle Vinacce" sūris yra pieno produktas, kuris įkūnija tradiciją ir inovacijas. Brandintas apie keturis mėnesius ąsočiuose, pakaitomis sluoksniuojant su neapdorotomis vynuogių iš Manduria, šis pecorino siūlo unikalią skonio patirtį. Sūrio sūrumas ir šiek tiek aštrus skonis yra praturtintas intensyviais vaisiniais aromatais, tokiais kaip slyva, gervuogė ir vyšnia, po kurių seka gėlių...
Italija, Modena
...PROSECCO DOC Jo gėlių ir vaisių aromatas, gaivus, lengvas ir žvalus skonis: Prosecco DOC yra vynas, simbolizuojantis paprastą, rafinuotą gėrimą, kuris atspindi nepakartojamą itališko gyvenimo stilių. Vynuogės, naudojamos Prosecco DOC, yra daugiausia Glera, tipinė veislė, kilusi iš šiaurės rytų Italijos, dar nuo romėnų laikų. Glera yra baltoji vynuogė. Jos šakos yra tamsiai lazdyno spalvos ir gamina didelį kiekį šviesiai geltonų vynuogių kekių.
Italija, VILLA CASTELLI
...Raudonas vynas, gautas iš Salento raudonųjų vynuogių mišinio, įskaitant Malvasia Nera, Montepulciano ir Sangiovese. Alkoholio kiekis 11,50% Vol. pusiau sausas raudonas skonis. Daugiau informacijos galite rašyti adresu cantine.durso@libero.it...
Italija, Nave
...Pasiūlyti deriniai Aperitivai, užkandžiai, antipasti, žuvies sriubos, ryškiai skonio žuvys, virtos daržovės, pagardinta makaronai, risotai. Pastaba Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 1,5 ltl Kodas: 08295 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 11% Šalis: Italija Regionas: Pjemontas Vynuogės: Baltojo vyno vynuogių mišinys, subalansuotas. Spalva: Šviesiai geltona. Aromatas: Švelnus laukinių gėlių, charakteringas. Skonis: Sausas, sūrus, gaivus ir harmoningas.
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
...Gilus rubino raudonas vynas, su ryškiu žolelių ir prieskonių aromatu. Jo stiprus ir subrendęs kūnas pasijaučia pirmo gurkšnio metu, sušvelnintas teisingos rūgšties ir švelnių taninų. Vynas siūlo velvetinį ir gerai subalansuotą skonį, burnoje skonis yra subalansuotas, intensyvus, bet sudėtingas. Jis išskiria ilgą aromatą ir tabako poskonį, gerai sujungtą su medienos aromatais.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
... užuominomis, o skonis yra platus, sausas, gaivus, ilgas. - Lakana, pavadinta pagal vynuogynų vietą, skiriasi nuo mamuthone dėl apdorojimo tipo, nes po pirmosios fermentacijos plieniniuose rezervuaruose vyksta kita fermentacija ąžuolo statinėse. - Ilisi yra brandintas vynas, brandintas ąžuolo statinėse 12 mėnesių.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play